logo_kyan 01.07.07, 11:45 Ciekawa ta głodówka: -picie wody -picie soków owocowych -picie napojów izotonicznych. Na takiej "głodówce" to ja byłem w szpitalu dwa tygodnie (kroplówki)i doskonale się czułem. Głodny nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Skoro "doskonale się czułeś", 01.07.07, 11:46 trzeba było się wypisać do domu i nie blokować szpitalnego łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
logo_kyan Re: Skoro "doskonale się czułeś", 01.07.07, 12:01 Nie łap mnie za słowa - "doskonale się czułem". Źle napisałem mówiąc o dobrym samopoczuciu ale prawdą jest, że z powodu głodu nie cierpiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Skoro "doskonale się czułeś", 01.07.07, 12:04 Może jesteś otłuszczony i czerpałeś zapasy z własnego zasobu. Odpowiedz Link Zgłoś
logo_kyan Re: Skoro "doskonale się czułeś", 01.07.07, 12:09 Otóż nie.Za to lekarze wyglądali bardzo dobrze a szczególnie ich wypasione fury przed szpitalem. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: To się cieszę. 01.07.07, 13:45 woda.woda napisała: > Lubię, jak ludzie dobrze wyglądają. to dlaczego zydogady SLD doprowadziły emerytów do głodu? wcale dobrze nie wygladają. Co na to twoje poczucie estetyki? bo raczej o współczuciu nie ma co pisac Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: To się cieszę. 01.07.07, 13:47 > Co na to twoje poczucie estetyki? Moje poczucie estetyki mówi mi, aby wyłaczać obraz w TV, jeśli pojawiają się na nim działacze koalicji rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic a jaki ma to zwiazek z mooim pytaniem ? zaden? 01.07.07, 13:59 woda.woda napisała: > > Co na to twoje poczucie estetyki? > > Moje poczucie estetyki mówi mi, aby wyłaczać obraz w TV, jeśli pojawiają się na > > nim działacze koalicji rządzącej. > Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Taki sam, 01.07.07, 14:03 jaki był między twoim pytaniem a moim [pstem, na który odpowiedziałes. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Wielki Logik z Czerskiej:) 01.07.07, 14:17 woda.woda napisała: > jaki był między twoim pytaniem a moim [pstem, na który odpowiedziałes. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Głodówka lekarzy 01.07.07, 13:47 głupiś jak i cały PiS bez picia wszyscy głodujący zmarliby w 5 -6 dniu głodówki bez minerałów w wodzie dostaliby skurczy i różnych takich przypadłości i - jesli mają chroniczna chorobę - zmarliby jeszcze szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic o dorodziejstwie głodówki 01.07.07, 14:20 to co oni sie ta głodówka upiększają i leczą? Głodówka to odnowa biologiczna i dobrodziejstwo dla organizmu. ... Głodówka - jak niektórzy mawiają – to operacja bez skalpela, w której organizm pozbywa....wiecej na stronie www.glodowka.pl/ mmikki napisał: > głupiś jak i cały PiS > > bez picia wszyscy głodujący zmarliby w 5 -6 dniu głodówki > bez minerałów w wodzie dostaliby skurczy i różnych takich przypadłości i - jesl > i > mają chroniczna chorobę - zmarliby jeszcze szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: o dorodziejstwie głodówki 01.07.07, 14:24 no i w czym problem? pacjenci też niech się lecza głodem po cholere pacjenci mają zatruwac sie lekarstwami? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: o dorodziejstwie głodówki 01.07.07, 14:28 mmikki napisał: > no i w czym problem? pacjenci też niech się lecza głodem > po cholere pacjenci mają zatruwac sie lekarstwami? a nie sa leczeni głodem?a skad takie małe porcje żywności w szpitalu? bo zjadają im pielgniarki, którym wyżywienie na dyżurze sie nie należy. Aha wynoszą jeszcze podebrane chorym ludziom obiadku do domu w słoikach (widziałem!) Odpowiedz Link Zgłoś
polo02 Zadowoleni pracownicy nie gloduja. 01.07.07, 14:39 wysmiewaj sie z premiera egzorcysty, nie z lekarza, ktory chce godziwie zyc, gdyy premierek tuczy sie na lososiu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic wiekszosc Polaków pracuje w sektorze prywatnym 01.07.07, 14:48 nie głodują, sa zadowoleni? czy boją sie stracic prace? polo02 napisała: > wysmiewaj sie z premiera egzorcysty, nie z lekarza, ktory chce godziwie zyc, > gdyy premierek tuczy sie na lososiu. Odpowiedz Link Zgłoś