wos9 07.07.07, 13:55 A marsz rozpocznie jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawa Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 13:58 Witam Cię moja nieznana mi bliżej przyjaciółko!Dlaczego wydajesz taką opinię ? Czy masz na myśli seniora czy juniora ? kecaw kaczysta przed wyjazdem w Pieniny Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:09 kecawa napisał: > Witam Cię moja nieznana mi bliżej przyjaciółko!Dlaczego wydajesz taką opinię ? > Czy masz na myśli seniora czy juniora ? > > kecaw kaczysta przed wyjazdem w Pieniny Juniora - przyjacielu! Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 13:59 Giertych nie zwariował on sie juz taki urodził Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:00 rzewuski1 napisał: > Giertych nie zwariował > on sie juz taki urodził ******************************** Więc to obciążenie dziedziczne?Całkiem możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:14 rzewuski1 napisał: > Giertych nie zwariował > on sie juz taki urodził Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 18:51 wos9 napisała: > rzewuski1 napisał: > > > Giertych nie zwariował > > on sie juz taki urodził > > Niestety! Senior Giertych też się taki urodził... Trzeba sięgnąć do dziadziusia Jędrzeja... - ale i ten się taki urodził.... Widocznie, bóg Giertychów, w łaskawości swojej, takich ich stworzył... jakby daleko nie sięgnąć w ród - tacy się rodzili... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:09 Żeby przynajmniej jego dzieci były inne! Odpowiedz Link Zgłoś
4kikoo [...] 07.07.07, 14:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:18 V-icepremier,minister moze gardlowac-pieprzyc co chce/ma zaplecze polityczne/, Zalewski pisnal i ...poda na kleczki przed "cysorzem" PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:21 lumpior napisał: > V-icepremier,minister moze gardlowac-pieprzyc co chce/ma zaplecze polityczne/, > Zalewski pisnal i ...poda na kleczki przed "cysorzem" PIS. Zaplecze polityczne??? W granicach błędu statystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:24 wos9 napisała: > lumpior napisał: > > > V-icepremier,minister moze gardlowac-pieprzyc co chce/ma zaplecze > polityczne/, > > Zalewski pisnal i ...poda na kleczki przed "cysorzem" PIS. > > Zaplecze polityczne??? W granicach błędu statystycznego. LPR z koalicji i po PTOKACH/kaczych/ Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:26 lumpior napisał: > wos9 napisała: > > > lumpior napisał: > > > > > V-icepremier,minister moze gardlowac-pieprzyc co chce/ma zaplecze > > polityczne/, > > > Zalewski pisnal i ...poda na kleczki przed "cysorzem" PIS. > > > > Zaplecze polityczne??? W granicach błędu statystycznego. > LPR z koalicji i po PTOKACH/kaczych/ Mam nadzieję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:21 Bo widzisz my jesteśmy partią na nie partyjką! Wewnątrz to można a nawet trzeba dać po pysku! Lecz na wewnątrz jest inna inszość ! pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 15:55 kecawa napisał: > Bo widzisz my jesteśmy partią na nie partyjką! Wewnątrz to można a nawet trzeba > dać po pysku! Lecz na wewnątrz jest inna inszość ! > > pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta Jak w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:03 Siedzę przed kompem około godziny więc się moja droga nie dziw iż znikam kecaw nudzący się - słomiany wdowiec ( chyba przedzwonię do kumpla) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:12 kecawa napisał: > Siedzę przed kompem około godziny więc się moja droga nie dziw iż znikam > > kecaw nudzący się - słomiany wdowiec ( chyba przedzwonię do kumpla) Przedzwoń! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:15 Chyba się zdecyduję ! Mam wino czerwone kolega zakupi drugie i oddamy się naszej kwaczej dyspucie! pozdrawiam i zazdroszczę Twojemu takiej wspaniałej żony ! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:23 kecawa napisał: > Chyba się zdecyduję ! Mam wino czerwone kolega zakupi drugie i oddamy się > naszej kwaczej dyspucie! > pozdrawiam i zazdroszczę Twojemu takiej wspaniałej żony ! Mój mąż jest wzruszony. Też napijemy się wina. Czerwonego oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:32 Moja droga cieszę się iż pijesz wino czerwone!Ja z moją małżonka również się nim zachwycam!Lecz dzisiaj jako słomiany wdowiec pozwolę sobie na ciut ciut więcej! przesyłam ukłony dla męża i pamiętaj moja droga iż mężczyzna może wypić ciut więcej niż kobieta i z tego względu nie żałuj mężowi tego czerwonego eliksiru młodości kiedyś napisałem swojej lubej jestem pijany miłością i młodością (miłość została a z tym drugim gorzej kecaw niestety emeryt- sam chciałem a teraz już chyba nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:35 kecawa napisał: > Moja droga cieszę się iż pijesz wino czerwone!Ja z moją małżonka również się ni > m > zachwycam!Lecz dzisiaj jako słomiany wdowiec pozwolę sobie na ciut ciut więcej! > > przesyłam ukłony dla męża i pamiętaj moja droga iż mężczyzna może wypić ciu > t > więcej niż kobieta i z tego względu nie żałuj mężowi tego czerwonego eliksiru > młodości > Ja mojemu mężowi nie żałuję niczego. > > > kiedyś napisałem swojej lubej jestem pijany miłością i młodością (miłość > została a z tym drugim gorzej kecaw niestety emeryt- sam chciałem a teraz już > chyba nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:46 To Twój luby ma ekstra! Moja najukochańsza zazwyczaj prosi mnie byśmy poprzestali na lampce wina! Ja zaś tak lubię !? kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 15:07 kecawa napisał: > To Twój luby ma ekstra! Moja najukochańsza zazwyczaj prosi mnie byśmy > poprzestali na lampce wina! Ja zaś tak lubię !? > > kecaw kaczysta Pijesz za dużo??? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:28 Jest mi smutno! Wczoraj podjęłaś pewną sugestię iż występuję w postaci sklonowanej !!Wiesz przecież ,iż mój światopogląd odrzuca taką możliwość !Wieć dlaczego podjełąś podejrzenie iż się sklonowałem! Czy moje poglądy i sposób ich prezentacji są czymś niezwykłym ? Czy to iż pojawił się tutaj niejaki Wacław kaczysta jest równoznaczne z moją niegodziwością!! Funkcjonuję tu na forum od lat pięciu i nigdy nie sprzeniewieżyłem się etykiecie!!No może dwa razy w kwestii postów o homoseksualizmnie i w kwestii lansowania słowa heterofobia- wymyśliłem je jako antidotum na homofobię pozdrawiam serdecznie zasmucony Twoimi podejrzeniami kecaw kaczysta z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:34 Czy nie mogłam podejrzewać? Nadal mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 14:40 Pewnie mogłaś !!Tylko Cię moja droga jedno rozgrzesza jesteś tu na forum od niedawna ja zaś funkcjonuję tu lat kilka !Ponadto jeśli epatujesz innych zasadami!Jeśli pouczasz lub recenzujesz innych to nie wypada zachowywać się inaczej niż głosisz! Widzisz będąc kaczystą jestem zmuszony do podwyższonych standardów moralnych!Czy mi się to udaje ? Nie zawsze lecz od tamtej chwili z 2002 roku kiedym do nich przystał to się staram serdecznie pozdrawiam kecaw kaczysta dyslektyk emeryt mąż ojciec poszukiwacz nowej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_i_strzykawusia Dlatego że 07.07.07, 14:47 z nami szalał całą, długą noc! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wacek, a jak sie objawialo u ciebie objawienie? 07.07.07, 14:50 ...bo bez objaiwenia nie sposob zostac kaczysta, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wacek, a jak sie objawialo u ciebie objawieni 07.07.07, 14:57 To o czym piszesz narastało stopniowo!Od kilkunastu lat zawsze głosowałem na szeroko pojętą prawicę ! Jesienią 2002 roku uznałem iż glosować to za mało!Poczułem potrzebę bycia w kolektywie w kolektywie ludzi podobnie świat i oczywiście Polskę postrzegających ! wielokrotnie epatowałem szanownych Formowiczów moimi wartościami więc nie uważam za stosowne ich przytaczać ot i cała moja wielka historia -serdecznie pozdrawiam i szanuję aczkolwiek nie podzielam innych niż ja poglądów z miłym popołudniowym kwa kwa kecaw czekający aż otwarta butelka czerwonego dojrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Mnie idzie o sam akt iluminacji. Poprosze o opis 07.07.07, 15:03 ...aktu oswiecenia, ktory dokonal sie w znaczacym roku 2002. Jak sie ten akt objawial? Powiedzmy siedziales sobie na lawce, przed blokiem, znajoma zulia odebrala ci 5 zl, jak co dzien... kecawa napisał: > To o czym piszesz narastało stopniowo!Od kilkunastu lat zawsze głosowałem na > szeroko pojętą prawicę ! Jesienią 2002 roku uznałem iż glosować to za > mało!Poczułem potrzebę bycia w kolektywie w kolektywie ludzi podobnie świat i > oczywiście Polskę postrzegających ! > z miłym popołudniowym kwa kwa kecaw czekający aż otwarta butelka czerwonego > skwasnieje Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Mnie idzie o sam akt iluminacji. Poprosze o o 07.07.07, 15:06 Proza życia jest okrutna! Do lidera miejscowego PiSu dotarłem poprzez wspólnego znajomego! tak to było jesienią obchodzić będę pięciolecie serdecznie pozdrawiam i miłego dnia życzę kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mnie idzie o sam akt iluminacji. Poprosze o o 07.07.07, 15:09 kecawa napisał: > Proza życia jest okrutna! Do lidera miejscowego PiSu dotarłem poprzez wspólnego > znajomego! > > tak to było jesienią obchodzić będę pięciolecie > > serdecznie pozdrawiam i miłego dnia życzę kecaw kaczysta > Dotarłeś i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Mnie idzie o sam akt iluminacji. Poprosze o o 07.07.07, 15:19 Po milej rozmowie raz w miesiącu pojawiałem się na zebraniach i tak niepostrzeżenie z sympatyka stałem się członkiem PiSu serdecznie pozdrawiam moja droga- chyba nie masz pretensji o to iż mam swoje własne poglądy serdeczności kecaw zaniepokojony tym, iż kolega się nie odzywa a wino otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mnie idzie o sam akt iluminacji. Poprosze o o 07.07.07, 15:22 kecawa napisał: > Po milej rozmowie raz w miesiącu pojawiałem się na zebraniach i tak > niepostrzeżenie z sympatyka stałem się członkiem PiSu > > serdecznie pozdrawiam moja droga- chyba nie masz pretensji o to iż mam swoje > własne poglądy > > serdeczności kecaw zaniepokojony tym, iż kolega się nie odzywa a wino otwarte Ależ skąd! Wolność podlądów gwarantuje demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 15:06 Kaczysta - kaczyście równy! Nie masz kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 15:08 Jestem mały malutki!Chć wzrostu słusznego pozdrawiam kecaw zaniepokojony tym iż kolega na esemesa nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A myslisz, ze kolega w sobote nie ma nic lepszego 07.07.07, 15:14 ..do roboty, niz wysluchiwanie twojego piania? No i to wino zazwyczaj wykorzystywane do marynaty zamiast octu... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 15:26 kecawa napisał: > Jestem mały malutki!Chć wzrostu słusznego > > pozdrawiam kecaw zaniepokojony tym iż kolega na esemesa nie odpowiada O matko - coś mu się stało??? A może przejrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 15:30 Jestem tak jak i Ty zaniepokojony!Po umyciu naczyń nie zostawię go w potrzebie i sam się do niego pofatyguję kończę kecaw miłego wieczornego wina Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Baranie Wacek, badz swiadom, ze twojemu koledze 07.07.07, 15:36 ...nie popsula sie komorka, choc zapewne tak lub podobnie ci powie, gdy dokonasz najscia. ..zapewne tez spojrzy na zegarek, powie cos w rodzaju "Ocho, ale sie pozno zrobilo, a ja musze zaraz pojsc pomoc tesciowej, jak jej obiecalem".. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ReBędziesz zła ? 07.07.07, 15:53 kecawa napisał: > Jestem tak jak i Ty zaniepokojony!Po umyciu naczyń nie zostawię go w potrzebie > i > sam się do niego pofatyguję > > kończę kecaw miłego wieczornego wina A może on chce mieć spokój??? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: ReBędziesz zła ? 08.07.07, 09:22 Lepiej nie pij wina, bo plecieciesz bzdury nie na temat jak niejaki Giertych (nawet już kwaczesz a zły to objaw). Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:15 > Giertych zwariował. No to chyba nie dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 14:25 yoma napisała: > > Giertych zwariował. > > No to chyba nie dzisiaj? Już dawno, a może nawet taki się urodził?... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 07.07.07, 14:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 14:52 Panie Henryku!! Pan jako mężczyzna powinien to zrozumieć!Barek przepełniony! kochająca i kochana żona wyjechała ! koledzy kaczyści mieszkają niedaleko ! w polityce non stop się dziekje ! czy światli ludzie nie powinni przedyskutować tej sytuacji! czy o ,,suchym pusku " mają dyskutować ?? pański kecaw liczący na zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 07.07.07, 14:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:01 Szanowny panie Henryku ja do pana z sercem a Waćpan do mnie z ...... serdecznie pozdrawiam pański kecaw kaczysta obywatel IV RO z miłym popoludniowym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 07.07.07, 15:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:16 Tak tak łatwo mówić a potem rano nawet kot gdy idzie przypomina slonia pozdrawiam serdecznie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:21 I w tym momencie choć na chwil kilka będziemy zjednoczeni Ja przy winie a Pan przy piwie serdeczności przesyłam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:24 kecawa napisał: > I w tym momencie choć na chwil kilka będziemy zjednoczeni Ja przy winie a Pan > przy piwie > > serdeczności przesyłam kecaw Zjednoczony będziesz - niestety - sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:27 Ja troszkę żartuje a ty tak zaraz seriozno ! kończę i udaję się do domowych obowiązków kecaw kaczysta z radosnym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:29 kecawa napisał: > Ja troszkę żartuje a ty tak zaraz seriozno ! > > kończę i udaję się do domowych obowiązków > > kecaw kaczysta z radosnym kwa kwa Podobno żona wyjechała, a Ty miałeś pić czerwone wino! To obowiązek? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:32 A brudne naczynia które pozostały w zlewozmywaku to co ??? twój mąż ma jednak z tobą OK serdeczności kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował i Wacek za nim w ślad?;)) 07.07.07, 15:39 kecawa napisał: > A brudne naczynia które pozostały w zlewozmywaku to co ??? > > > twój mąż ma jednak z tobą OK > > serdeczności kecaw MA! Odpowiedz Link Zgłoś
bocian43 [...] 07.07.07, 18:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zwariować to może ktoś ,kto normaly się urodzi 07.07.07, 18:52 co nie dotyczy Romana,ach te geny zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zwariować to może ktoś ,kto normaly się urodz 07.07.07, 19:10 hrabia.m.c napisał: > co nie dotyczy Romana,ach te geny zdrajców. I premierek to toleruje... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:11 To raczej akt rozpaczy - data egzekucji (czytaj: wyborów) powoli, acz nieuchronnie się przybliża... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:22 dr_schab napisał: > To raczej akt rozpaczy - data egzekucji (czytaj: wyborów) powoli, acz > nieuchronnie się przybliża... ;-) Ale on tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:24 wos9 napisała: > dr_schab napisał: > > > To raczej akt rozpaczy - data egzekucji (czytaj: wyborów) powoli, acz > > nieuchronnie się przybliża... ;-) > > Ale on tego nie rozumie. bo wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:27 I decyduje o edukacji naszych dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:32 wos9 napisała: > I decyduje o edukacji naszych dzieci!!! bo paranoik premier mu na to pozwala,za kilka głosów w sejmie. wariat i paranoik nami rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. 07.07.07, 19:39 hrabia.m.c napisał: > wos9 napisała: > > > I decyduje o edukacji naszych dzieci!!! > > bo paranoik premier mu na to pozwala,za kilka głosów w sejmie. > wariat i paranoik nami rządzą. Mam nadzieję, że już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 19:42 On nigdy nie był mądrzejszy niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 19:50 das_hakenkreutz napisał: > On nigdy nie był mądrzejszy niż teraz. Ale teraz już przeszedł samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 22:17 Jest równie godny pożałowania jak w dniu w którym przyszedł na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 23:38 das_hakenkreutz napisał: > Jest równie godny pożałowania jak w dniu w którym przyszedł na świat. Ale mamusia się cieszyła. Może nie wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 20:23 A co będzie się działo gdy zwariuje?Das fohlte gerade noch! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 20:32 440417mz napisał: > A co będzie się działo gdy zwariuje?Das fohlte gerade noch! Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 22:21 440417mz napisał: > A co będzie się działo gdy zwariuje?Das fohlte gerade noch! Wtedy zapewne, mohery wybiorą go na prezydenta. Na razie jest zbyt "liberalny". Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych wcale nie zwariował. 07.07.07, 23:39 das_hakenkreutz napisał: > 440417mz napisał: > > A co będzie się działo gdy zwariuje?Das fohlte gerade noch! > > Wtedy zapewne, mohery wybiorą go na prezydenta. Na razie jest zbyt "liberalny". > > Matko święta! > Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Ma duzo racji. Faktem jest, ze zbyt ideowo ... 07.07.07, 20:34 .. je przedstawia. Wystarczylyby mocne fakty, a te mozna znalezc w wielu wydawnictwach o obecnym obliczu unii. Jesienia moze byc za pozno. Od 23 lipca bedzie powstawal nowy traktat. Chodzi o to, by nie odbywalo sie to w tajemnicy i pod oslona ciemnosci jak w Brukseli. Opinia publiczna powinna byc na biezaco informowana o tresci, pod dyktatem urzednikow unia idzie w zlym kierunku, ktory moze zakonczyc sie tylko europejska katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ma duzo racji. Faktem jest, ze zbyt ideowo .. 07.07.07, 20:42 Ale jego "mocne fakty" są mniej więcej takie, jak "twarde dowody" Ziobry. Chociaż też bym chciała wiedzieć, co się naprawdę zdarzyło w Brukseli "pod osłoną ciemności". Zalewski też chciał - i PIS go sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 07.07.07, 21:53 Nie chciałabym, żeby mi się przyśnił. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Giertych zwariował???? dopiero teraz ....... 07.07.07, 22:18 zaczyna mi sie podobać . :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował???? dopiero teraz ....... 07.07.07, 23:42 goldenwomen3 napisała: > zaczyna mi sie podobać . :) Daj mu buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Giertych zwariował???? dopiero teraz ....... 07.07.07, 23:43 wos9 napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > zaczyna mi sie podobać . :) > > Daj mu buzi. Jezeli słuchac płacz forumowego lewactwa to oznacza , że sprawy Polski ida w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował???? dopiero teraz ....... 07.07.07, 23:49 W pysznym - powtarzam - daj Giertychowi buzi. Taka ładna i miła mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 07.07.07, 22:40 ten zniewalający uśmiech wiadomosci.wp.pl/gid,8727686,img,8730926,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=16 Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 07.07.07, 23:41 ariadna-enta napisała: > ten zniewalający uśmiech > wiadomosci.wp.pl/gid,8727686,img,8730926,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=16 Nie mogę powiedzieć, co myślę o tym uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 07.07.07, 23:47 dlaczego nie możesz powiedzieć? tak cię "ujął"? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 07.07.07, 23:57 ariadna-enta napisała: > dlaczego nie możesz powiedzieć? > tak cię "ujął"? Bo to bardzo brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 00:32 no tak cenzura czuwa.) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 00:37 ariadna-enta napisała: > no tak cenzura czuwa.) Coś Ty! Chcę być delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 00:47 sorry nie doceniłam.) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 00:51 ariadna-enta napisała: > sorry nie doceniłam.) Nie szkodzi. Bo to, co mogłabym powiedzieć byłoby naprawdę brzydkie. A mamusia i tatuś mnie uczyli, żeby nie mówić brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: uuu, a co chaziaj na to? 07.07.07, 23:48 henryk.loog napisał: > Nie wywołuj wilka z lasu, proszę Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 01:19 Udowodnić trzeba winę, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 01:21 im bardziej nie ma dowodów tym bardziej jesteś winna.)) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 01:23 ariadna-enta napisała: > im bardziej nie ma dowodów > tym bardziej jesteś winna.)) No tak. Ziobro się kłania... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 01:57 dowody wpadły do niszczarki.) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 09:17 ariadna-enta napisała: > dowody wpadły do niszczarki.) Twojego Zioberka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 09:58 dlaczego mojego????? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 10:14 ariadna-enta napisała: > dlaczego mojego????? A nie lubisz go? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 13:40 Ja lubię Ziobro?? a skąd ci to przyszło do głowy myślałam,że się zorientujesz,że z tymi dowodami i niszczarką to był żart. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 08.07.07, 13:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 14:00 henryk na co wygląda? po czym niby poznałeś,ze go lubię? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 08.07.07, 14:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 14:37 chciałeś być dowcipny czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 14:52 ariadna-enta napisała: > Ja lubię Ziobro?? > a skąd ci to przyszło do głowy > myślałam,że się zorientujesz,że z tymi dowodami i niszczarką to był żart. Jeśli Cię uraziłam, przepraszam. Naprawdę nie chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 15:31 nie uraziłaś mnie ja się tak łatwo nie obrażam ale miło,że przepraszasz.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych, Lepper, Giertych, Kaczyński powari 08.07.07, 12:59 Żeby chociaż im ta modlitwa pomogła... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Giertych, Lepper, Giertych, Kaczyński powari 08.07.07, 13:04 nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych, Lepper, Giertych, Kaczyński powari 08.07.07, 13:11 scoutek napisała: > nie ma szans > Też jestem tego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 08.07.07, 13:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tylko ojdyr może. 08.07.07, 14:57 henryk-loog napisał: > O BoRze, co Oj.Dyro może?..:) Jamu się wydaje, że wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 14:58 henryk-loog napisał: > P. ariadna-enta droczy się tylko..:)) > > > Jeśli Cię uraziłam, przepraszam. Naprawdę nie chciałam. > > Przecież to ja przepraszałam ariadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jarosław zwariował na polu częstochowskim?..: 08.07.07, 15:07 henryk-loog napisał: > ..mlaska, dziamga, nieustannie łyka głoski...:) Przejął się tym wzniosłym nastrojem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jarosław zwariował na polu częstochowskim?..: 08.07.07, 15:11 wos9 napisała: > henryk-loog napisał: > > > ..mlaska, dziamga, nieustannie łyka głoski...:) > > Przejął się tym wzniosłym nastrojem. ************************************* Pan Bóg chyba go nie lubi..... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jarosław zwariował na polu częstochowskim?..: 08.07.07, 16:36 alistair-p napisał: > wos9 napisała: > > > henryk-loog napisał: > > > > > ..mlaska, dziamga, nieustannie łyka głoski...:) > > > > Przejął się tym wzniosłym nastrojem. > ************************************* > Pan Bóg chyba go nie lubi..... > I wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 15:33 henryk już dobrze nie jestem na nikogo obrażona ok.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giertych zwariował. Po raz który z rzędu 08.07.07, 15:34 ok miało być z pytajnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś