h.c.baron 13.07.07, 14:28 podobno członku:) samo... no właśnie czego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa.com Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 14:35 Toczy bitwę, która przesądzi być może o losie tego sejmu... i o jego karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 14:55 sawa.com napisała: > Toczy bitwę, która przesądzi być może o losie tego sejmu... i o jego karierze. On myśli WYŁĄCZNIE o swojej karierze! Ale o niej może przesądzić także syn- pseudokibol. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Ryś nie raz już udowodnił, że na wszystkim si 13.07.07, 14:46 No, ja nie wiem, bo nie czytam jego bloga. Ale patrząc na ilośc cytatów i odniesień do jego mysli... to jest to chyba najpopularniejszy polityk w cyberprzestrzeni. Pewnie teraz chce zdobyc real:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ryś nie raz już udowodnił, że na wszystkim si 13.07.07, 14:49 Nieraz zdarza mi się przeczytać jakieś urywki z jego radosnej twórczości ale tylko te zamieszczane na portalach. Wypowiada się jednak na każdy temat. Tak samo jako europoseł. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz "zasługuje na miano demona ruchu" :0) 13.07.07, 14:52 Ryszard Czarnecki z Samoobrony zasługuje na miano demona ruchu. Wypowiadał się na forum plenarnym 148 razy i to niemal na każdy temat - począwszy od handlu bronią poprzez sprawy kultury, sportu i ochrony środowiska aż po problem genetycznie modyfikowanej żywności. Jest też stale obecny w polskich mediach i pisze blog. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4246760.html Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Skacze z kwiatka na kwiatek, ale ja go popamiętam 13.07.07, 14:54 za ZCHN! Odpowiedz Link Zgłoś
kiiiko Re: Skacze z kwiatka na kwiatek, ale ja go popami 13.07.07, 15:29 followthesun napisała: > za ZCHN! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Menda! Zawsze wydawał mi się jakimś takim 13.07.07, 14:54 ślizgaczem czerpiącym korzyści z uprawiania polityki niezależnie jaka by nie była. Wszystko jedno jakiemu panu by służył. Odpowiedz Link Zgłoś
wbrew1 Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 14:55 Prezentuje coś, czego nie akceptuję, i to zarówno w życiu prywatnym, zawodowym, jak i w polityce - brak elementarnej lojalności. Tyle bałwochwalczych słów ile on wypowiedział pod adresem Leppera, to chyba nik inny tego nie zrobił. Przebił nawet Maksymiuka, Filipka i Łyżwę oraz Begerową razem wziętych. To było wtedy, gdy Endrju po raz pierwszy stawał się Wice. Zachowuje się jak zwykła hiena w ludzkiej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron a jest na forum ktoś kto poważa tego jegomościa? 13.07.07, 14:58 na razie nie widać nie słychać . Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a jest na forum ktoś kto poważa tego jegomośc 13.07.07, 14:59 Nikt normalny nie będzie takiej sprzedajnej mendy szanował. Odpowiedz Link Zgłoś
kiiiko Re: a jest na forum ktoś kto poważa tego jegomośc 13.07.07, 15:32 z hrabiego na barona ? a co dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Szuja 13.07.07, 15:01 na usługach Kamińskiego i Bielana. Wystarczy przypomnieć jego rolę, jaką odegrał w rozwalaniu PZPN razem z koks-minstrem Lipcem. Marzeniem jego życia jest zasiąść w fotelu prezesa PZPN. Ma to od Kaczorów obiecane i ich klęska jest równoznaczna z jego upadkiem. Jeżeli Lepper dotrzyma słowa i wyrzuci go z Samoobrony to jest skończony jako polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re W związku z synem kibicem Legii też coś tam 13.07.07, 15:05 kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Czarnecki jak Czarnecki, ale ten kto glosuje na 13.07.07, 15:09 tego czlowieka, to musi byc egzemplarz! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe lepper chciał jakiegoś "cywilizowanego" polityka 13.07.07, 15:09 no to ma. oczekiwanie od rysia lojalności to jakieś nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Jesli to pyrrusowe! 13.07.07, 15:20 Czarnecki nie wygra z Lepperem. Jesli nawet, to zwyciestwo będzie pyrrusowe. Nie cierpię facetów, którzy zmieniają i partie,i poglądy jak rekawiczki! "Kaftany bezpieczeństwa przypinają bez przymiarki!" (Janusz Gaudyn) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Jest wniosek o wyrzucenie Czarneckiego 13.07.07, 15:25 Jeszcze dziś wniosek dolnośląskiej rady wojewódzkiej partii o wykluczenie Ryszarda Czarneckiego z Samoobrony trafi do władz w Warszawie. - Początkowo nie chcieliśmy składać wniosku - zapewnia szef dolnośląskiej Samoobrony Jerzy Żyszkiewicz. Tłumaczy że europoseł nie przyjechał na posiedzenie, a działacze nie chcieli dyskutować o wykluczeniu Czarneckiego bez niego. Jednak "ostatecznie po długiej dyskusji" wniosek złożył kłodzki poseł Grzegorz Kołacz, a pozostali partyjni koledzy Czarneckiego poparli go jednogłośnie. www.tvn24.pl/0,1514176,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Wyrzuceniem się nie przejmie, ale inne jego ambicj 13.07.07, 15:28 ambicje diabli wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Wyrzuceniem się nie przejmie 13.07.07, 15:30 Pójdzie pod skrzydełko do pisiaków? Na 100% tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wyrzuceniem się nie przejmie 13.07.07, 15:33 mike.recz napisał: > Pójdzie pod skrzydełko do pisiaków? > > Na 100% tak. Ale znajdzie się w pozycji ratlerka. A chciał być dogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Obleśny typ, od ZCHN do Samoobory 13.07.07, 15:33 Działacz sportowy we Wrocławiu. Po wygranych meczach wylatywał z zawodnikami na parkiet. Tak się wyreklamował, że został europosłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Obleśny typ, od ZCHN do Samoobory 13.07.07, 15:33 douglasmclloyd napisał: > Działacz sportowy we Wrocławiu. Po wygranych meczach wylatywał z zawodnikami na > parkiet. Tak się wyreklamował, że został europosłem. > Stąd jego ambicje związane z PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Powinien odpowiadać przed Trybunałem Stanu 13.07.07, 15:50 za dywersję w negocjacjach akcesyjnych z UE. Jako szef Komitetu ds. Integracji za rzadów Buzka dobrych kilka miesięcy pozorował negocjacje, nic w rzeczywistości nie robiąc. Dopiero gdy Geremek przejąła jego zakres odspowiedzialności, negocjacje ruszyły. Ale, niestety w końcówce, już za Millera wyraźnie było widać że Millerowi i Kalinowskiemu brakowało tych straconych miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re Widzę że 99,9% forumowiczów twierdzi 13.07.07, 16:00 że Czarnecki z samo.. to jedno wielkie GÓWNO! Ja też tak uważam! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 16:51 Cudowne dziecko polskich realiów politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 16:53 Fakt. Taka kreatura tylko w polskich stawach może być wyhodowana. Unikalny gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 17:05 haen1950 napisał: > Fakt. Taka kreatura tylko w polskich stawach może być wyhodowana. Unikalny > gatunek. Nie tak znowu unikalny w polskich realiach. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Co myślicie o niejakim Czarneckim? 13.07.07, 16:56 goniacy.pielegniarz napisał: > Cudowne dziecko polskich realiów politycznych. Cudowne dziecko polskich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: nareszczie jest temat 13.07.07, 18:57 w którym Formowicze są jednomyślni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Się dołączam 13.07.07, 19:04 ale dlaczego tej kreaturze poświęcasz wątek Hrabio? h.c.baron napisał: > w którym Formowicze są jednomyślni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś