koham.mihnika 3 000 000 post na Kraju, z czy bez wycietych,giwi? 18.07.07, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log4 [...] 18.07.07, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: No, gdybym ja p. nie pogratulował. p. mike.. 18.07.07, 18:49 henryk.log4 napisał: > pewnie nie poczułbyś się p. w pełni usatysfakcjonowany. Ależ szanowny panie Henryku nie za bardzo właściwie mogę mówić o jakiejkolwiek satysakcji ponieważ tego nie planowałem ani się o to nie starałem.Raczej cały czas się śmieję z tego co się wydarzyło. Niby nic a jednak cuś;) Serdecznie dziękuję za pamięć. Nech pan sobie wyobrazi panie Henryku, że przywrócono mi możliwość zakładania wątków z tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: No, gdybym ja p. nie pogratulował. p. mike.. 18.07.07, 23:31 mike.recz napisał: > Serdecznie dziękuję za pamięć. Nech pan sobie wyobrazi panie Henryku, że > przywrócono mi możliwość zakładania wątków z tej okazji. Swoim - tym co piszą po linii - przywracają. Żadna sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Plecak? 18.07.07, 16:45 Widzę, że to forum się stacza pod wieloma względami. Z tego co pamiętam, to kiedyś za takie trafienia były odtwarzacz mp3 za pierwsze miejsce. Ale plecak? To ja już bym wolał kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Plecak? 18.07.07, 17:39 A może ten plecak jest jakiś wyjątkowy. Niech Giwi opowie nam o nim. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: p. mike..z kim PiSzesz 18.07.07, 22:43 Różnie to bywa, a o co chodzi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: p. Henryku..z kim PiSzesz ? n/t 19.07.07, 21:28 He, he , to ja byłem w razie co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Panie Heniu, wal Pan setnego w tym wątku;) 19.07.07, 21:47 Zawsze to jakaś okazja;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Panie Heniu, wal Pan setnego w tym wątku;) 19.07.07, 22:03 Grunt pod numerek przygotowałem ale niestety Pan zamulił. ;) Odpowiedz Link Zgłoś