joannabarska 29.07.07, 17:51 www.nigdywiecej.prh.pl/index.php Tego tałatajstwa nie brakuje. Przejrzyj dokladnie zanim klikniesz kolejną bzdurę na forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkiiiko [...] 29.07.07, 17:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 17:55 miasta.gazeta.pl/krakow/5,35815,4059908.html Joannie nic sie nie pomylilo trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Neonazizm w Polsce - jest to idea reprezentowa 29.07.07, 18:01 przez Zydów w Polsce. Polak jest dla nich podczłowiekiem a wiec teoria zaczerpnięta prosto z faszyzmu. Polacy sa traktowani gorzej we własnym kraju. Wysmiewa sie ich kulturę i religię. Nalezy przy tym zaznaczyć nie spotkałem Ukraińca i Litwina w Polsce zachowującego sie w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Neonazizm w Polsce - jest to idea reprezentow 29.07.07, 18:03 goj to tylko goj............. Odpowiedz Link Zgłoś
kakareich1 Re: Neonazizm w Polsce - jest to idea reprezentow 29.07.07, 18:04 Chcialbys pewnie aby w RP mozna bylo nawet palic Zydow na stosach jak to robili chrzescijanie, o antysemityzmie tzw; katolickich polskich mediow nie wspominam.Przeciez nienawisc do Zydow to wasza tradycja trwajaca prawie od 2 tys. lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety nienawisc sily nie doda, bogactwa tez nie powieksz 29.07.07, 18:07 ale Polak sie nie uczy z doswiadczenia, jak widac. Woli picc i nienawidziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kakareich1 Re: nienawisc sily nie doda, bogactwa tez nie pow 29.07.07, 18:16 Nie wydaje Ci sie,ze polska mentalnosc to typowa mentalnosc sredniowiecznego katolika upodlonego moralnie przez KK ? Taki czlowiek nie jest zdolny do dzialania ale zazdrosci tym,ktorzy potrafia dzialac i nienawidzi ich za owoce ich dzialan.Z rozpaczy nad wlasna niemoca pije. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: nienawisc sily nie doda, bogactwa tez nie pow 29.07.07, 18:20 to działanie to wasi reprezentanci w rzadzie polskim???? wyniesieni przez kaźnie na Polakach,pod szyldami partii okradający naród polski? WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Neonazizm w Polsce - jest to idea reprezentow 29.07.07, 18:11 musze cie rozczarować. Żydzi mnie nie interesują. Uważam, ze skoro jest im źle to niech wracaja do Azji > chrzescijanie, o antysemityzmie tzw; katolickich polskich mediow nie > wspominam.Przeciez nienawisc do Zydow to wasza tradycja trwajaca prawie od 2 > tys. lat. To Żydzi nienawidzą innych nacji, dlatego z każdego kraju musieli uciekac w końcu. Tradycje Polacy maja inne i nie ma w nich Żydów. Mozesz sobie wmawiać, że twój wielki, semicki kinol robi na kimś wrażenie, tymczasem on jest tylko smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Re: Neonazizm w Polsce - jest to idea reprezentow 29.07.07, 18:14 a tobie zle, sadzac po twoich postach. Gdzie cie wyslac? Do Korei Polnocnej, czy na Sybir? Wielu Zydow jest obywatelami RP, wiec o czym gadasz, maly polski rasisto? Na szczescie mozesz tylko gadac, bo wladza nie dla takich jak ty. Polacy ci jej nie dadza w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Neonazizm w Polsce - jest to idea reprezentow 29.07.07, 18:22 ty rasisto, nienawidzący słowiaan, polonofobie. TY mały rasisto już Polaków z ich kraju chcesz deportować? Znowu jacys żydowscy komendanci w obozach koncentracyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Komunistów więcej 29.07.07, 18:09 Nawet mają swoją oficjalnie działającą partię www.kompol.org Najbardziej zbrodnicza z ideologii korzysta z dobrodziejstw demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:11 t-800 napisał: > Nawet mają swoją oficjalnie działającą partię www.kompol.org > Najbardziej zbrodnicza z ideologii korzysta z dobrodziejstw demokracji. tylko "barscy" pewnie o tym zapomnieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:18 www.jerzyrobertnowak.com/ksiazki/zbrodnie_ub.htm#II._%AFydzi_z_terenowych_UB_ www.polonica.net/Zaglada_Krosciatyna.htm www.polskiejutro.com/art.php?p=11164 forum.patriota.pl/viewtopic.php?p=41007 dla barskiej, socjopaty i innych Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:13 Tow. Barska znowu na fali. Przypominam wam Barska, że Komunizm był znacznie gorszy od faszyzmu. Wystarczy popatrzyc ile ofiar spowodowali komunisci a ile faszyści. Ofiary II Wojny dzielą się na połowę bo gdyby nie ataka rusklich na Poslke wojna zakończyła by sie przed końcem 1939 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:18 Belkoczesz: Polska byla bezbronna wobec nowoczesnej armii hitlerowskeij. Samoloty polskie znisczyla Luftwaffe nie dopi=uszczajac do startu nawet jednego. Przegraniec rydzy smiglawy uciekl, zostawiajac reszte na rzez. Generalowie nie liczyli sie ze stratami i pomogli Niemcom wpuszczajac zolniezy w kotly i na rzez. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:23 Wezwania ;rżnij karabinem w bruk ulicy;usłuchał tylko jeden Polak-Marszałek Rydz-Śmigły.Bo odpowiedzialność:to,co inni powinni ponosić! Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:24 Chyba nie bardzo znasz historię kampanii wrześniowej. Fakt Niemcy byli silniejsi ale 17 września potencjał bojowy dywizji pancernych był zredukowany do połowy. Zaczynała się jesieńa na bezdrożach polesia siły polskie miały spore szanse. Zreszta gdyby Ruskie nas nie zaatakowały ruszyła by ofenzywa Francji i Anglii a na froncie zachodnim Niemcy nie mieli praktycznie nic. Nie mówię, że wygralibysmy wojne sami ale po ataku z zachodu szanse na zszybkie zakończenie wojny byłyby wielkie. Straty Polskiej armii nie były az tak wielkie a opieralismy się znacznie dłużej niż Francja Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:26 Brytyjczycy i Francuzi nie zamierzali was bronic. I nadal nie zamierzaja. Ponial? Nie bredz, bos przegrany od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:30 W tamtych czasach panowały trochę inne obyczaje. Francja i Anglia miały zaatakować Nimcy koło 17 wrzesnia. Niestety agresja ruskich dała im pretekst do zaniechania. Wydaje się , że poważnym błędem była ewakuacja rzadu do Rumunii. Z drugiej strony gdyby nie wyjechali toby ich ruskie wykończyły Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:29 Ale wiem że historii polskiej nie będzie mnie uczył maKolumb rocznik 67!Ja już wtedy żyłem,więc daj wiarę żywym jeszcze świadkom historii,a nie PiSuarowej propagandzie partyjnej! Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:32 I tu sie mylisz mój nick niema nic wspólnego z moją data urodzenie. Jestem z pokolenia, które Kuroń chciał przerobić na ruska modłę (Walterowcy)ale mu się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:32 mak 67,bredzisz poza tym, ze polscy żołnierze walczyli rzeczywiscie bradziej zawzięcie niz leniwi francuscy... Karol Czapek - mówi Anonim: "Człowiek ma swój honor. Nie podpisałby sie pod tym swoim nazwiskiem!" (Cytuję, dedykując te słowa wielu internautom!) Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Komunistów więcej 29.07.07, 18:42 Dla was Barska oczywisci ideałem są krasnoarmiejcy, którzy z karabinami na sznurkach wyzwalali wschodnie kresy Odpowiedz Link Zgłoś
gauche barzdo słusznie barska , napisała,że 29.07.07, 18:16 www.nigdywiecej.prh.pl/index.php Tego tałatajstwa nie brakuje. oj celnie o tej organizacji, oj celnie! nigdy więcej- Nigdy Więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:17 Polscy rasisci wątpią czy historyczny Chrystus był Żydem kiedykolwiek,ale wiedzą na pewno,że go Żydzi zamordowali.Głupstwa można mówić.Byle nie uroczystym(?)rasistowskim tonem.Bo uchodżcy z rozumu to nic.Gorsi są uchodżcy z naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:25 żydowscy rasiści wątpia czy Morel był żydem to skad wiedzą, ze Jezus był? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:27 Bo sa dokumenty : BIBLIA. pnial? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:28 Metryka ok? ruskich okreslen nie używaj jak ze mną rozmawiasz jełopie Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:45 webaholic nie lubi obcych jezykow? Moze wyjedzie mna Marsa?zalosny jestes w swej glupocie oglaszanej tutaj wszebobec. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 20:39 Biblia jest dokumentem? Także dokumentuje zamianę żony Lotta w słup soli?:) a ty ruski znasz od dziadka? wyjedz rasisto i będziesz mogła swoja nienawiść wylewać nie na forum a na palestyńskich dzieciach pa Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:30 P a n i Barska , ćwoczki nazistowskie, ma prawie 78 lat i swoje przeżyła. Dlatego nawet do 50-latkow ma prawo mowic per "Dziecino". A swoją drogą zyczę wam, oponenci, takiej jasnosci umysłu,jaki ja ciagle mam. Nic z tego jednak raczej nie będzie, bo niektorzy z was juz dzis mają mentalnośc krnąbnego bachora.(Wymieniac nicki? Mogę. Mam czas jako emerytka!) A komputer od 5 lat ciągle mnie bawi. 10 000 postów chyba przekroczyłam. Sprawdzę.Dzięki tej maszynerii poznałam ludzi od Australii po Kanade! Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:35 Teraz rozumiem wasze tęsknoty tow. Barska. Jako utrwalacz latało się po polach i miastach z naganem a wrogowie dostawali przepisowe 9 gramów w potylicę a teraz trzeba takich tolerować Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:42 mak67 - szkoda, ze Ciebie nie dopadłam i nie dałam Ci siarczystego klapsa w tyłek, przestalbys moze majaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:44 Wicie Barska nawet wtedy mogliscie mi skoczyc na....Kuroń mi nie dał rady to tymbardziej wy jakiś marny UBek Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:37 Con gratulation.Dla miłej Pani Joanny hundert jary!Kolumby roczniki od 67(mak i inksze)słuchać starszych.Doświadczenie ten dar nieba wam przekazany na forum słowami,przyda się gdy będzie trzeba.(Moja transkrypcja aforyzmu S J Leca)! Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: Neonazizm w Polsce 29.07.07, 18:44 aa,'emerytka',czyli zasluzona funkcjonariuszka UB/SB? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Przecież oni ze swoimi sloganami są dokłądnie tacy 29.07.07, 18:34 sami, jak ci z którymi "walczą". Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Na marginesie tow. Barska 29.07.07, 18:56 Popatrzcie sobie w encyklopedii ile ofiar spowodował komunizm od 1917 roku, w Rosji, Chinach, Korei, podczas tkzw. wojen wyzwoleńczych a ile przypada na faszystów. Tylko pamietaj, że 50% ofiar drugiej wojny to wina komunistów. Tak więc nawet stawianie znakurównosci komunizm = faszyzm jest obelga dla tych ostatnich. Aby była jasność jednych i drugich uważam za zbrodniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Na marginesie tow. Barska 29.07.07, 19:14 droga młodzieży otumaniona przez lewackie brednie- Nigdy więcej komunizmu! www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/holocausto1.htm www.libreopinion.com/members/memoriapamiat/holocausto2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Droga Pani Joanno, 29.07.07, 19:55 Faszystoidalnym weszpolskim neandertalczykom nie warto poświęcać uwagi. Oni nie zasługują, aby ludzie cywilizowani zwracali uwagę na ich istnienie. Teraz czuja się ważni, bo z kaczej łaski ich szef robi za wicepremiera, ale wkrótce znajdzie się na śmietniku, a potem na kupie kompostu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Droga Pani Joanno, 29.07.07, 21:07 Masz rację,koperczak5, ale szkoda mi,ze mamy aż tak głupich Polakow...Ktos ich jednak musiał wychowac...No i po owocach ich poznajemy... Odpowiedz Link Zgłoś