Gość: Mieczyslaw IP: *.gen.twtelecom.net 26.06.03, 23:40 Czy doscignal bezbozny okret ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Myślę, że doścignął.. 26.06.03, 23:44 .. i kobitki, jak nikt nie widział, spuściły łomot Młodziankom Wszechpolskim. Wyobrażacie sobie Posła Strąka jak szykuje się do abordażu? No właśnie... KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyslaw Re: Myślę, że doścignął.. IP: 168.143.123.* 26.06.03, 23:53 Posel Strak po tym abordazu zmusi Sejm do przyznania sobie stopnia admirala polskiej floty wojennej. On malostkowy przeciez nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jowoj Re: Myślę, że doścignął.. 26.06.03, 23:57 dr.krisk napisał: > .. i kobitki, jak nikt nie widział, spuściły łomot Młodziankom Wszechpolskim. > Wyobrażacie sobie Posła Strąka jak szykuje się do abordażu? No właśnie... > KrisK ================================================ Wyłuskać Strąka. Czołem bije waszmosci dr. KrisK. Dawnom waćpana nie oglądał na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kłaniam... 27.06.03, 00:18 jowoj napisał: > Czołem bije waszmosci dr. KrisK. Dawnom waćpana nie oglądał na forum:) A witam, witam.. Czy to aby nie jowit w nowej postaci? Wpadłem na chwilę pokopać i poszturchać, a potem sobie pójdę. Pozdrawiam Wpana KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
jowoj Re: Kłaniam... 27.06.03, 00:21 dr.krisk napisał: > jowoj napisał: > > > Czołem bije waszmosci dr. KrisK. Dawnom waćpana nie oglądał na forum:) > > A witam, witam.. Czy to aby nie jowit w nowej postaci? > Wpadłem na chwilę pokopać i poszturchać, a potem sobie pójdę. > Pozdrawiam Wpana > KrisK ==============Jam ci to. Na zmiane nicka złożyło się powodów kilka.Zaden z nich nie jest niecnym. Ale jam Ci to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Co sie stalo z LPRackim 'scigaczem' ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 00:13 chcielismy użyć go jako torpedy ale zal nam się zrobiło naszej łajby wynajętej zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Niesłusznie.. 27.06.03, 00:16 Gdyby ciebie , Oszołku kochany, przytroczyć z dziobie w charakterze tarana, na pewno przebiłbyś łbem burtę pancernika Potiomkin, a co dopiero tę feministyczną łajbę! I nawet głowa by cię nie rozbolała!! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
jowoj Re: Niesłusznie.. 27.06.03, 00:25 dr.krisk napisał: > Gdyby ciebie , Oszołku kochany, przytroczyć z dziobie w charakterze tarana, na > pewno przebiłbyś łbem burtę pancernika Potiomkin, a co dopiero tę feministyczną > > łajbę! I nawet głowa by cię nie rozbolała!! > KrisK =================== Widzę, że myśl podobna przyszła nam do głowy, w jednym momencie.Ale cóż, tylko taka być mogła ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jowoj Re: Co sie stalo z LPRackim 'scigaczem' ? 27.06.03, 00:17 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > chcielismy użyć go jako torpedy ale zal nam się zrobiło naszej łajby wynajętej > zresztą =============================== Nie lepiej było skoczyć na "główke", uderzając w burtę holenderskiego statku. Taki zakuty łeb jak twój, ma zapewne potężną siłę rażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan, Chicago Odpuścili - pozostało opalanie się na pokładzie! IP: *.CHCGILGM.covad.net 27.06.03, 02:41 Strąk ścigał polskie jaja (na razie wewnątrz tych pań) ale odpuścił bo na dalsze ściganie kasy zabrakło.(yacht był wynajęty na godziny) Nie spdziewał się, że właściciel yachtu będzie taki drobiazgowy i w imię idei poronnych nie zafundował dalszej części wycieczki. Jakiś taki cham bez uczuć, wyobraźni i zrozumienia - przecież admirał ścigacz jaj strąk ma przecież prawo do wypoczynku na falach. Co prawda to nie Bahamas ale pomarzyć można panie strąku - admirale ścigaczu jaj! Wyszło na to, że pod szczytnymi hasłami ochrony polskich jaj giertychy z dzieciakami młodopolskimi zrobili sobie za pieniądze uzbierane wsród staruszków małe opalanko na falach Bałtyku. Piękny pretekst do wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś