woda.woda Jeśli chodzi o mnie, 06.08.07, 18:02 jest zniechęcające to, że muszę wkładać pewien wysiłek w czytanie tak małek czcionki. Nie sądzę, aby chciało mi się ten wysiłek często podejmować - i nie jestem pewna, czy warto. Co pewnie wielu ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Jeśli chodzi o mnie, 06.08.07, 18:03 No coś Ty, nie zniechęcaj się, to jest tylko chwilowe. :-) Bedzie dobrze, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jeśli chodzi o mnie, 06.08.07, 18:07 A reklamacje to możemy kierować na forum humorum?Osobiście to znalazłem dla siebie jeden plus:Przedtem myliłem się klikając odpowiedż a nie następne.Teraz jest to wyrażnie oddzielone.No to jednak jeden plus znalazłem,a póżniej może więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jeśli chodzi o mnie, 06.08.07, 18:13 giwi napisała: > No coś Ty, nie zniechęcaj się, to jest tylko chwilowe. :-) Bedzie dobrze, zapew > niam. Dobrze to już było, a ja chcę wejść na Auberge i Wszystkie Koty Pani Giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Jeśli chodzi o mnie, 06.08.07, 18:18 A w czym problem, chyba nie wyparowały z ulubionych? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Prosze 06.08.07, 18:23 wos9 napisała: > > Dobrze to już było, a ja chcę wejść na Auberge i Wszystkie Koty > Pani Giwi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=67079635&a=67081483 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36781 Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Prosze ps.koty 06.08.07, 18:25 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48396 Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Jeśli chodzi o mnie, 06.08.07, 18:18 Ale wielu i to dużo będzie jednak żal.Podtrzymuję Twoją opinię o mikroskopijności czcionek.Nawet biorąc pod uwagę ekonomię wykorzystania strony,to i w tym aspekcie to do mnie nie przemawia.Bo i tak zrobiło się jakoś biało,dziwnie to wygląda.Prawie biel ściany(ale nie w kaczym sensie).Zmniejszenie czcionek a w efekcie widzę tylko więcej pustych(pustoty)niewykorzystanych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
b4b Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 18:14 stare tez bylo brzydkie ale przynajmniej o niebo bardziej czytelne mam ze to stopniowe zarzynanie forum to pierwsze objawy rychlego upadku całej agory Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Popracujcie jeszcze nad automatem banującym 06.08.07, 18:18 a ty sie, artsg, skad wziales? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popracujcie jeszcze nad automatem banującym 06.08.07, 18:24 scoutek napisała: > a ty sie, artsg, skad wziales? Wróciłem z wakacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Popracujcie jeszcze nad automatem banującym 06.08.07, 18:26 ze cie tam na dluzej nie wessalo, artsg Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popracujcie jeszcze nad automatem banującym 06.08.07, 20:06 scoutek napisała: > ze cie tam na dluzej nie wessalo, artsg Trzy miesiące wakacji wystarczy mi Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Koszmarna szata graficzna 06.08.07, 18:22 rodem z fotoforum. Linki z prawej strony zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Radiu Maryja i tak do pięt nie dorastacie 06.08.07, 18:30 giwi napisała: > Jesteśmy świadkami rewolucyjnej zmiany - forum dostało nowy garnitur. Uwagi i r > eklamacje można kierowac na FoF. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Da się przyzwyczaić :-))) 06.08.07, 18:39 Z początku myślałam, że mi rozdzielczość szaleje :-)) Mozliwości jakby większe, ale litery ZA MAŁE! Odpowiedz Link Zgłoś
1.grosz Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 18:43 giwi napisała: > Jesteśmy świadkami rewolucyjnej zmiany - forum dostało nowy garnitur. Uwagi i r> eklamacje można kierowac na FoF. O rany - to u Was aż rewolucja? Lepsze jest wrogiem dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 18:44 Lubiłam gazetę.pl m.in. za czytelny rozkład forum. Nie sądzę, aby takie ślepe zrzynanie z konkurencji, było do końca słuszne. O ile upodobnienie się "Wiadomości" do stronki tvn24 było dobrym rozwiązaniem, gdyż przyniosło ze sobą przejrzystość, o tyle teraz z przykrością muszę przyznać, że zmiany poszły w złym kierunku, myślę tu o grafice, nawigacji i szufladach z info. To iż dodaliście kolory - za to duży plus - to za mało, aby pogodzić się z tymi bezsensownymi zmianami! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: do Giwi: 06.08.07, 18:57 a mnie ciakwi dlaczego zeby wejść na Kraj musze dwa razy klikać? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: do Giwi: 06.08.07, 19:01 zapijaczony_ryj napisał: > a mnie ciakwi dlaczego zeby wejść na Kraj musze dwa razy klikać? ===================================================================== Aż musiałam sprawdzić,u mnie raz wystarczy kliknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj O przepraszam . masz inaczej? 06.08.07, 19:07 off_nick napisała: > zapijaczony_ryj napisał: > > > a mnie ciakwi dlaczego zeby wejść na Kraj musze dwa razy klikać? > > > 1================================================================= > Aż musiałam sprawdzić,u mnie raz wystarczy kliknąć. Pierwszy klik: Forum Drugi klik: Aktualności tzreci klik: Kraj > Pomyliłem się muszę trzy razy, jak masz inaczej to podpowiedz. Z góry dziękuję PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O przepraszam . masz inaczej? 06.08.07, 19:10 > Pomyliłem się muszę trzy razy, jak masz inaczej to podpowiedz. > Z góry dziękuję > > PZDR Wpisz adres FK do paska adresów Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: O przepraszam . masz inaczej? 06.08.07, 19:15 artsg napisał: > > > Pomyliłem się muszę trzy razy, jak masz inaczej to podpowiedz. > > Z góry dziękuję > > > > PZDR > Czy to , to pół ekranu az prawej strony? > Wpisz adres FK do paska adresów Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: O przepraszam . masz inaczej? 06.08.07, 19:16 W Ustawieniach jest Moje forum, tam sa Ulubione fora. Wstaw sobie Kraj i będziesz go miec po prawej stronie pod loginem. Wtedy jeden klik i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: O przepraszam . masz inaczej? 06.08.07, 19:28 giwi napisała: > W Ustawieniach jest Moje forum, tam sa Ulubione fora. Wstaw sobie Kraj i będzie > sz go miec po prawej stronie pod loginem. Wtedy jeden klik i po kłopocie. jak tu: forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Mnie sie bardzo podoba 06.08.07, 19:02 i uwazam, ze Giwi ma zawsze racje. Podobnie pozostali admini. To jest smietanka naszej inteligencji. Crême de la crême. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Włączyłam Fakty 06.08.07, 19:05 Może coś powiedzą na temat zmian na forum gazety:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_kapelusznik Re: Mamy nowe forum - czyli zamienił stryjek... 06.08.07, 19:10 rozumiem - rewolucyjna zmiana - ale dlaczego taka ochydna? Tamten był chyba jedyny taki, niepowtarzalny a teraz ... szkoda mowić zmienic garnitur Armaniego na Gallux z MDM. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A jednak będzie komentarz.... 06.08.07, 19:18 Graficznie nie jest źle, jeśli powiększy się litery. Ale przerzucenie wszystkich opcji i logowania z lewej na prawą stronę, to już czysta głupota. Tyle lat było po lewej i robienie teraz tego typu zmian chyba tylko po to, żeby jakieś zmiany zrobić na siłę, to już poniżej wszelkiej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A jednak będzie komentarz.... 06.08.07, 19:22 Zgadza się, najtrudniej jest się przyzwyczaic do panelu po prawej stronie, ale za miesiąc będzie lżej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A jednak będzie komentarz.... 06.08.07, 19:26 Ale wytłumacz w jakichś racjonalnych kategoriach akurat tę zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A jednak będzie komentarz.... 06.08.07, 19:35 Bardzo źle wygląda, 1/3 szerokości monitora zajmuje pusty biały pas. Ten pas, który jest pod panelem i kategoriami. Widziałam to testowo, bo przy okazji uruchamiania fotoforów była dyskusja o ewentualnym przeniesieniu panela na lewą stronę. Sama to mocno popieralam, bo mi sie ręce plątały przy prawym. Patrzymy od lewej do prawej i obecny układ lepiej wygląda. W przyszłości na pewno jakies zmiany będą. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Giwi! Daj tu linki do forów regionalnych i innych. 06.08.07, 19:21 Inaczej to forum będzie zreformowane jak IV RP, M. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi! Daj tu linki do forów regionalnych i in 06.08.07, 19:25 :-) Fora regionalne sa teraz na pierwszej stronie forum forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Pisałam wyżej, jak sobie poustawiac ciekawe dla siebie fora. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=67079635&a=67085222 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Giwi! 06.08.07, 19:34 a braliście pod uwagę ludzi w wieku zaawansowanym? takich jak ja! Ludzi którzy zęby zjedli forumie ,a teraz muszą od nowa się uczyć, a latka swoje robią. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi! 06.08.07, 19:38 :-))) Tylko intensywne trenowanie mózgu chroni przed przedwczesną demencją starczą. Powinienes byc administracji wdzięczny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
glodn_y Re: Giwi! 06.08.07, 19:42 giwi napisała: > :-))) Tylko intensywne trenowanie mózgu chroni przed przedwczesną demencją star > czą. Powinienes byc administracji wdzięczny. :-) a ty jak jarek wiesz co dla mnie lepsze :))))))))) czy to aby nie TOTALITARYZM ? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi! 06.08.07, 19:46 Nie da rady trzymac dwóch róznych forów. Przyzwyczaisz sie, naprawdę. Trzeba tylko trochę czasu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Giwi! 06.08.07, 19:58 Myślisz ,że starzy ludzie mają czas? Na naukę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Giwi! 06.08.07, 20:04 Ale trzeba dobrze ocenić czytelniejsze odsyłanie do poprzednich stron.Przedtem nie mogłem dojrzec tego zera i kolejno 1,2.3,teraz jest to bardziej widoczne.Chyba z czasem będę znajdywał jeszcze inne plusy.tylko ten kontrast barwy niebieskich liter na białym tle,czarne bardziej mi odpowiadały,ale to już kwestia moich starych oczu chyba.Ale pożyjemy,w praniu uwidymy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re:nowe mamy na miare IV Rp ,a komu stare 06.08.07, 19:21 przeszkadzało? O kant .............potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Klęska. Jak zmienić na klasyczne?? 06.08.07, 19:44 Ustawienia >Moje forum > klasyczne >zapisz Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 19:32 A DLACZEGO ??? Chętnie bym się dowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:20 Jest bardziej rozwojowe. Z tamtym juz nic nie można było zrobić, niczego dołozyć. Od samego poczatku przez 6 lat miał ten sam kościec. Indris, wszystko się zmienia, świat się zmienia, my się zmieniamy. Trudno przypuszczać, żeby forum miało po wsze czasy status constans. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwa_lady A gdzie forum o forum i ośla ławka? No gdzie? 06.08.07, 19:35 moja ulubiona ośla zniknęła? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A gdzie forum o forum i ośla ławka? No gdzie? 06.08.07, 19:42 osla tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 Wszystkie fora sa na pierwszej stronie forum forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
leniwa_lady Re: A gdzie forum o forum i ośla ławka? No gdzie? 06.08.07, 19:51 dzieki ale dostep utrudniony wtedy było łatwiej szłam z fk na fof i była ośla a teraz wszystko zaczynac trzeba od samego początku Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A gdzie forum o forum i ośla ławka? No gdzie? 06.08.07, 20:01 Ustaw sobie wszystko w ulubionych forach, wtedy jest dużo prościej, Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 19:50 Główna wyszukiwarka forumowa jest na pierwszej stronie forum a wyszukiwarka krajowa bez zmiany, tak jak była. Odpowiedz Link Zgłoś
mulka Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 19:53 Rany boskie, nie widze! W ktorym miejscu jest glowna wyszukiwarka? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 19:59 U góry po prawej stronie tej strony :-) forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
mulka Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:07 Dzieki, bo juz wpadlam w panike, ze osleplam. A moze mi jeszcze pomozesz zrozumiec co sie stalo, ze nagle moja klawiatura zwariowala, tylko na tym forum. Nie moge pisac polskich liter m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:14 Cos niechcacy chyba nacisnęłas, bo ja moge. Sprawdź, czy masz ustawioną polską klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mulka Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:23 Dzięki, już dobrze, panikara ze mnie :-))) Pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi szara skórka 06.08.07, 19:58 Szara skórka ma powiększone litery. Jeśli ktos źle widzi, może z niej skorzystac. Po zmianie skórki trzeba sie wylogować i ponownie zalogować, zeby zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwa_lady Re: szara skórka 07.08.07, 02:23 w ustawieniach jak sie zalogujesz to między "twój nick" i "wyloguj się" zobaczysz "ustawienia" ale smutne i bure te kolorki Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:01 Kombinują z czcionką no i chyba wszystko idzie w dobrym kierunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:09 bu2m napisał: > Kombinują z czcionką no i chyba wszystko idzie w dobrym kierunku:) Taaak tylko kto moje okulary zrefunduje? -:) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Giwi coś się wam po...liło 06.08.07, 20:27 zobacz sama * Wiadomości (1735325) aktywność forum dyskusje o wydarzeniach * Wiadomości (1735325) aktywność forum - dyskusje o wydarzenich * Kraj (3033729) aktywność forum polska scena polityczna * Kraj (3033729) aktywność forum - polska scena polityczna * Świat (1605448) aktywność forum * Nauka (165746) aktywność forum odkrycia, dyskusje * Nauka (165746) aktywność forum - odkrycia, dyskusje * Aquanet (851400) aktywność forum Dawniej Aktualności. Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl * Aquanet (851400) aktywność forum - dawniej Aktualności. Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl * Bliski Wschód (1305) problemy bliskowschodnie * Bliski Wschód (1305) - problemy bliskowschodnie * Unia Europejska (129195) aktywność forum - Unia Europejska, polityka i gospodarka * Unia Europejska (129195) aktywność forum Unia Europejska, polityka i gospodarka * Pogoda (168) aktywność forum - forum o pogodzie * Pogoda (168) aktywność forum Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Giwi coś się wam po...liło 06.08.07, 20:39 giwi napisała: > A skąd to masz? Z linku Aktualności i media. Wszystko x2 Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Giwi coś się wam po...liło 06.08.07, 20:57 lepiej się zabierzcie za serwer pocztowy bo cholery można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Mamy nowe forum 06.08.07, 20:30 Nie podoba mi się. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia...ale póki co, czuję się durnowato. Poprzednie forum było "swojskie", znane, bliskie...a to jest jakieś obce. Odpowiedz Link Zgłoś