Dodaj do ulubionych

Jeżeli dr G. łapówy nie dostał, co z pacjentami

11.10.07, 09:07
dalej się działo?
Na przykład mafia, gdy zdarzało się, że ktoś chciał się wykręcić od płacenia
haraczu stosowała "inne" środki perswazji i to jest uzasadnione, bo by taka
mafija straciła poważanie nie egzekwując należności.
Myślę, że warto przywrócić karę śmierci, coby haraczów się co niektórym
odechciało.
Obserwuj wątek
    • zelazny.karzel.wasyl Mordował! Zbigniewu Ziobru nie wierzysz?? 11.10.07, 09:15
      Przecież ten G. mordowal swoich pacjentów Zbigniewu Ziobru
      powiedziało!!!
      • nowytor.nowytor8 Jakoś dr G. musiał sobie poradzić z dyscypliną, 11.10.07, 09:24
        bo pacjenci i ich rodziny przestałyby go szanować.
        • 1tomasz1 Re: Jakoś dr G. musiał sobie poradzić z dyscyplin 11.10.07, 09:26
          nowytor.nowytor8 napisał:

> bo pacjenci i ich rodziny przestałyby go szanować.

I Religa tyle lat na to pozwalał????
          • nowytor.nowytor8 Myślisz, że wiedział i brał dolę od Garlickiego? 11.10.07, 09:30
            to byłoby równie straszne przestępstwo, powinieneś to zgłosić w prokuraturze.
            • 1tomasz1 Re: Myślisz, że wiedział i brał dolę od Garlickie 11.10.07, 09:31

> to byłoby równie straszne przestępstwo, powinieneś to zgłosić w prokuraturze.

Jesteś miernym manipulatorem.
              Myślę, że system, który leży u przyczyn tego procederu, był przez 2 lata
              tolerowany przez PiS.
              • nowytor.nowytor8 A dowodem na tolerowanie przez PiS ma być 11.10.07, 09:34
                aresztowanie Garlickiego?
                Ciekawie rozumujesz, czy masz jeszcze jakieś przemyślenia?
                • 1tomasz1 Re: A dowodem na tolerowanie przez PiS ma być 11.10.07, 09:37

> aresztowanie Garlickiego?
                  > Ciekawie rozumujesz, czy masz jeszcze jakieś przemyślenia?

Niestety, słaba manipulacja.
                  Dowodem jest to, że korupcjogenny system w służbie zdrowia dalej obowiązuje.
          • nowytor.nowytor8 Poza tym, czy nie uważasz, że od łapania 11.10.07, 09:32
            przestępców jest policja, a nie lekarze?
            • 1tomasz1 Re: Poza tym, czy nie uważasz, że od łapania 11.10.07, 09:38

> przestępców jest policja, a nie lekarze?

Nie kłam jak najęty.
              Od łapania przestępstw jest policja i prokuratura.
              Od ich osądzania jest sąd, a nie minister.
              Od robienia porządków w służbie zdrowia jest minister Religa i rząd.
    • wanda43 Re: Jeżeli dr G. łapówy nie dostał, co z pacjenta 11.10.07, 09:32
      Na nagraniach widac i slychac, ze kase te damy dawaly po, a nie przed.
      Lapowke daje sie przed. Po fakcie nazywa sie to prezent lub dowod wdziecznosci.
      Na tej samej zasadzie nalezalo by pozamykac i sądzic wiekszosc nauczycieli, bo
      na zakonczenie roku szkolnego dostaja prezenty.
      • nowytor.nowytor8 Masz rację, uważam, że nauczycieli za przyjmowanie 11.10.07, 09:41
        należy wsadzać do pierdla.
        A jeżeli chodzi o Garlickiego, tę córkę pacjentki przeleciał przed czy po operacji?
        • wanda43 Re: Masz rację, uważam, że nauczycieli za przyjmo 11.10.07, 09:44
          a przelecial? Są dowody, czy tylko ktos powiedział?
          Jezeli są potwierdzone dowody, to insza inszosc.
          • nowytor.nowytor8 wandziu, mam pytanie, czy ty już tylko z twoim 11.10.07, 09:49
            osobistym diabłem masz... no wiesz o co chcę zapytać.
            • wanda43 Re: wandziu, mam pytanie, czy ty już tylko z twoi 11.10.07, 09:52
              nie wiem, o co chcesz zapytac?
              O męża,dzieci? Pytaj.
              O przekonania? Swiatopogląd?
              • nowytor.nowytor8 A z tym mężem i dziećmi, to o co ci chodzi 11.10.07, 10:21

• wanda43 Re: A z tym mężem i dziećmi, to o co ci chodzi 11.10.07, 10:44
                  Przeczytaj swoj post powyzej.Jezeli to mial byc dowcip,to wspolczuje takiego
                  poczucia humory.Jezeli zlosliwosc, to sie nie zdziwie.Ten typ tak ma. Jezeli
                  chciales mnie obrazic, to ci sie nie udalo, a sam wyszedles na chama. Rownie
                  dobrze mozesz zapytac swojego marszalka, czy on to juz tylko z Sabą, ty wiesz, o
                  co chodzi.
      • 1tomasz1 Re: Jeżeli dr G. łapówy nie dostał, co z pacjenta 11.10.07, 09:42
        Posługując się nowotorową logiką można by napisać: za dobre leczenie lekarz
        liczy na prezent, jest łapówkarzem. Tak samo jak za dobre rządzenie, premier
        liczy na reelekcję. Czyli też jest łapówkarzem? ;)
    • chateau Torturował, a następnie mordował 11.10.07, 09:40
      ale dzięki Zbigniewu Ziobru spokój panuje w szpitalu

Oddział Zamknięty
      www.tvn24.pl/28377,1524382,0,1,fakty_wiadomosc.html
      • nowytor.nowytor8 Mam fajną analogię 11.10.07, 09:48
        Czy wiesz ilu ludzi zabiła Gazeta Wyborcza po akcji "handel skórami"? Ilu ludzi
        zmarło w Polsce, bo nie chcieli skorzystać z "usług" pogotowia ratunkowego?
        • chateau Analogia bardzo "fajna" 11.10.07, 09:49
          bo zabawa ludzkim życiem widać Cię bawi.

Czekam na te dane odnośnie pogotowia.
          • nowytor.nowytor8 Czy ty, albo ktokolwiek oskarżył wtedy Gazownię 11.10.07, 09:53
            o spowodowanie śmierci?
            Przypomnę ci tylko dlaczego "handel skórami" był tak propagowany. Otóż dzięki
            temu lekarze&corp. gó.. dostali nie podwyżki, minister Łapiński i SLD położyło
            swoje brudne łapy na przemyśle farmaceutycznym oraz dokonano "reformy" służby
            zdrowia, coby za dojną krowę czerwonym łapsom służyła.
            • chateau Przestań bełkotać 11.10.07, 09:56
              tylko podaj dane.

W przypadku Garlickiego cały oddział przestał istnieć, spadek ilości
              wykonywanych w tym szpitalu przeszczepów - 100%. Porażająca skuteczność.
              • nowytor.nowytor8 Według badań, których wtedy dokonałem 11.10.07, 10:02
                zamordowano 10.643 osoby.
                • chateau Według moich badań 11.10.07, 10:04
                  jesteś patologicznym kłamcą i oszczercą.
            • nowytor.nowytor8 A może wiesz, dlaczego Gazownia przestała 11.10.07, 10:00
              nagle się chwalić swym największym sukcesem w dziennikarstwie śledczym?
              Wtedy broniłem lekarzy, bo widziałem dlaczego Gazownia i Rzepa zrobiły z tamtej
              sprawy taki cyrk. Teraz, za to, że lekarze o tamtą sprawę się nie upominają, a
              wykorzystują rzeczywistą wolność i demokrację, by za grosze sprzedawać swoje
              dobre imię, życzę im wszystkiego najgorszego, bo strasznie się cholery zeświniły.
              • chateau Nie pajacuj 11.10.07, 10:02
                GW przestała "się chwalić" bo sprawa jest w sądzie. Cel został osiągnięty - mimo
                zmowy milczenia proceder został ujawniony, winni zostaną osądzeni.

Gdzie Twoje dane o odmowach korzystania z pomocy pogotowia w Łodzi?
                Nie masz? To zamilknij na ten temat.
                • nowytor.nowytor8 Nie pajacuj 11.10.07, 10:19
                  Ziobro przestał "się chwalić" bo sprawa jest w sądzie. Cel został osiągnięty -
                  mimo zmowy milczenia proceder został ujawniony, winni zostaną osądzeni.
                  Gdzie twoje dane o ilości zamordowanych pacjentów przez min. Ziobro?
                  Nie masz? To zamilknij na ten temat.
                  • chateau Kłamiesz 11.10.07, 10:26
                    Ziobro nawet bardzo się tym chwali. Nawet próbował w kampanii ten fakt
                    wykorzystać mimo, że żaden wyrok jeszcze nie zapadł.

A oddziału nie ma. Masz jakieś dane na temat łódzkiego pogotowia oprócz wziętych
                    z sufitu?

BTW Nie pisałem nic o zamordowanych przez Ziobrę pacjentach. Pisałem o mniej lub
                    bardziej nieświadomie spowodowanej sytuacji. Znasz bajkę "małpa w kąpieli"?
                    • nowytor.nowytor8 No jak to? Gazowni wierzysz a mi nie? 11.10.07, 10:41
                      Chyba jestem bardziej wiarygodny od Michnika? Nie uważasz?
                      Michnik o tobie napisał, że jesteś schizofrenikiem. Może tym razem nie skłamał?
    • dragonia1 Niestety nie wiemy co by pokazały 11.10.07, 10:10
      kamery z gabinetu Ziobry.
    • nowytor.nowytor8 Forum Kraj odwiedzają różni ludzie 11.10.07, 10:24
      nawet prokuratorzy, ciekawe czy prokurator oskarżający dr G. też? Możliwe, że
      zada to samo pytanie co ja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka