Dodaj do ulubionych

->>> Gdybym spotkał Kaczynskiego powiedzialbym !!

15.10.07, 12:13
Jestem z Pana dumny Panie Premierze

Tylko człowiek tak inteligentny jak Premier Kaczyński

POTRAFI

1. majac wiedze o podsluchiwaniu ponad 115 politykow zarzucac opozycji
zbrodnie na demokracji
2. wpisac na liste wybrocza osobe twierdzacą ze Oswiecim nie byl obozem
zaglady jednoczenie zarzucajac Kwasniewskiego chodzenie pijanym po grobach
pomordowanych Polakow
3. mianujac nie mniej niz 20 osob z przeszloscia w pzpzr na najwyzsze
stanowiska jednoczesnie potepiac osoby bedace kiedys w tej partii
4. usilowac wprowadzic koniec bezplatnych studiow, koniec bezpłatnej opieki
zdrowotnej, zlikwidować niezawisłego rzecznika praw obywatelskich, zlikwidowac
zakaz dyskryminacji politycznej-jakiejkolwiek zresztą- (konstytucja IV rp)
jednoczesnie głosząc wszem i wobec nauki o Polsce solidarnej.
5. mając na sumieniu wypowiedzenie słow do działacza opozycji <trzymajac przy
tym bron w ręku> "dla mnie Ciebie zabić to jak splunąć", jednoczesnie gloszac
walke z przestepczoscia!

JESTEM DUMNY Z TAKIEGO PREMIERA

Premier Kaczynski jest nalepszym Premierem od czasow Premiera Gomułki!
www.ZbigniewZiobro.ORG -> 'Wiarygoddnosc Jarka K."
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Gdybym spotkał Kaczynskiego IP: 83.238.103.* 15.10.07, 14:18
      J. Kaczynski jest jak Wisla, dzieli kraj na częsci.
    • sarkji [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 14:21
      www.youtube.com/watch?v=awCEkYfJgTc
      pozdrawiam

PS. Wpisz nocna zmiana w youtube. obejrzyj parę filmów i ci się
      odechce.
      • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 15:09
        Ogladalem ten film, widzisz Ty na podstawie filmu zrobionego przez Kurskiego
        pozwolisz sie oklamywac tzw politykom pisu i pluc sobie w twarz, a ja nie. Nawet
        gdyby podstepem ich odsunieto od wladzy (wczesniej) to w zadnym wypadku nie
        usprawiedliwia to ich obecnych dzialan.

Zamiast podawac link do filmu ustosunkuj sie merytorycznie do zarzutow jakie na
        stronie podnosze. O ile oczywiscie jako zwolennik pisu potrafisz.

A najlepiej na forum na stronie (debata) bo wtedy Twoja opinia zostanie, na tym
        forum tutaj szybko stanie sie niewidoczna.
        • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 15:27
          z zarzuty które podnosisz są po części zgodne z prawdą . Tylko co z
          tego wynika. Polityka to bagno, gdyż podobne zarzuty możemy postawić
          każdej innej partii, łącznie z tym że jeden z założycieli PO był w
          PZPR.
          Przez podanie linka do filmu chciałem Ci pokazać, dlaczego Kaczory
          są tak niemiłosiernie atakowane. Tak samo jak w czasie nocnej zmiany.
          I teraz pojawia się kwestia priorytetów. Dla mnie najważniejsze jest
          aby w końcu skończyć z komuną,korupcją i kolesiami. W Polskiej
          polityce do tego celu można dojść tylko dzięki "elastyczności". :(
          Niestety. Wiem, że Kaczor po prostu miał jedną szansę na tysiąc by
          zrobić porządek. Niezawarcie koalicji z samoobroną, mogłoby
          zaprzepaścić szansę na zmiany na długie lata, jeśli wogóle kiedyś by
          do nich doszło.
          • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 16:03
            > z zarzuty które podnosisz są po części zgodne z prawdą .

a w jakiej części sa niezgodne, konkretnie.

Tylko co z
            > tego wynika. Polityka to bagno, gdyż podobne zarzuty możemy postawić
            > każdej innej partii, łącznie z tym że jeden z założycieli PO był w
            > PZPR.

o nie drogi kolego, tylko PIS glosi ze nie bedzie rozmawialz czlonkami pzpr,
            tylko pis totalnie zgnoilo Kaczmarka sugerujac ze rozsatli sie z nim BO zatail
            fakt przynaleznosci do pzpr.
            A jezeli ktos juz cos takiego opowiada to uwazam za w pelni uzasadniony atak w
            tym zakrsie gdyz to ma na celu wykazanie straznej obludy napoleona.

> Przez podanie linka do filmu chciałem Ci pokazać, dlaczego Kaczory
            > są tak niemiłosiernie atakowane. Tak samo jak w czasie nocnej zmiany.

sugerujesz ze mozna komus niszczyc zycie bezpodstawnie (o czym sie przekonalismy
            po wieloletnich sporach sadowych) zarzucajac bycie agentem? A jezlei nawet byl
            agentem <przeczytaj to co napisalem "bylem agentem wsi> to powiedzenie tego w
            psosob jakby to byl jakis zdrajaca, gnoj itp jest nieporozumieniem

> I teraz pojawia się kwestia priorytetów. Dla mnie najważniejsze jest
            > aby w końcu skończyć z komuną,korupcją i kolesiami.

za czasow sld i aws rozbito najwieksze mafie, to jest fakt za ich czasow zaczal
            sie spadek przestepstw (w tym korupcyjnych) po wprowadzeniu kodeksu karnego z
            1997 roku (choc moim zdaniem to nie ma znaczenia ,ale przyjmuje retoryke z.z. ze
            wysokosc kar wplywa na liczbe przestepstw) to jest fakt, za ich czasow
            roziwazano sprawe rywina i orlenu (to nie zasluga kaczynskich, w najmniejszym
            stopniu)
            to jest fakt, przeczytaj artykul "Korupcja - rewelacja" to jest fakt, nanies
            sobie na wykres przestepstwa korupcyjne na przestzreni kilku lat a zobaczysz
            prawdopodobnie to samo co w art "Rozboje"
            odnosnie liczby rozbojow. Tam tez Twoj idol manipulowal liczbami sugerujac ze po
            wprowadzeniu kodeksu liberalnego drastycznie wzrosla liczba rozbojow a on wielki
            szeryf swoim kodeksem to naprawi.

W Polskiej
            > polityce do tego celu można dojść tylko dzięki "elastyczności". :(
            > Niestety. Wiem, że Kaczor po prostu miał jedną szansę na tysiąc by
            > zrobić porządek. Niezawarcie koalicji z samoobroną, mogłoby
            > zaprzepaścić sza

nie robi porzadku i nigdy nie robil, tylko gada i gadal.
            Jedyne co probuje to zdobyc jesczze wieksza wladze i ograniczyc prawa
            obywatelskie, (zobacz na dole "wiarygodnosc Jarka K." co zawiera konstytucja tzw
            IV rp).

WSYSTKO co glosza OPIERA SIE NA OSZUSTWACH po to tylko by sie utrzymac przy wladzy
        • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 15:38
          Gość portalu: Przemek R. napisał(a):

> Ogladalem ten film, widzisz Ty na podstawie filmu zrobionego przez
          Kurskiego

Czy to że film został zrobiony przez Kurskiego dyskredytuje go?
          Odpowiedź uzasadnij.

> pozwolisz sie oklamywac tzw politykom pisu i pluc sobie w twarz, a
          ja nie.

No dobrze. Jeśli ja daję pluć sobie w twarz Kaczorom, to komu ty
          dajesz sobie pluć w twarz?

Nawet
          > gdyby podstepem ich odsunieto od wladzy (wczesniej) to w zadnym
          wypadku nie
          > usprawiedliwia to ich obecnych dzialan.

Dlaczego nieusprawiedliwia? Weź do ręki newsweek, weź politykę, weź
          przegląd, weź angorę, pooglądaj superstację, czasami tvn24, polsat
          (trochę się uspokoił, wiadomo dlaczego). Wszystkie te gazety i tv
          zrobiły nagonkę. I wiem dlaczego. Ty też chyba wiesz.

>
          > Zamiast podawac link do filmu ustosunkuj sie merytorycznie do
          zarzutow jakie na
          > stronie podnosze. O ile oczywiscie jako zwolennik pisu potrafisz.
          >
          > A najlepiej na forum na stronie (debata) bo wtedy Twoja opinia
          zostanie, na tym
          > forum tutaj szybko stanie sie niewidoczna.
          • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 16:08

> Czy to że film został zrobiony przez Kurskiego dyskredytuje go?
            > Odpowiedź uzasadnij.

nagminnie klamie, prawie kazda jego wypowiedz to oszczerstwo.
            Co do filmu juz sam fakt manipulowania nastrojem poprzez muzyke swiadczy o
            manipulacji emocjami.

Podobny jest film o tak zwanym bolku, teza, Walesa jest agentem, zadnego dowodu.

> No dobrze. Jeśli ja daję pluć sobie w twarz Kaczorom, to komu ty
            > dajesz sobie pluć w twarz?

no komu? moze mi wyjasniej, ja wykazalem jak oni klamia, kto mnie niby oklamuje
            kogo ja wspieram ?

> Dlaczego nieusprawiedliwia? Weź do ręki newsweek, weź politykę, weź
            > przegląd, weź angorę, pooglądaj superstację, czasami tvn24, polsat
            > (trochę się uspokoił, wiadomo dlaczego). Wszystkie te gazety i tv
            > zrobiły nagonkę. I wiem dlaczego. Ty też chyba wiesz.

wiesz co gdyby mi ktos zarzucil niejasne powiazanai (jak to bylo w przypadku
            szefow stacji tv) to ja bym gnoil kaczynskich dzien w dzien publicznie, i tak
            sie dziwie ze jest tak spokojnie.

Co do gazet, wyborcza zawsze kazdy rzad atakowala (konkretne dzialania) czemu
            niby mialoby byc teraz inaczej?

• sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 16:32
              > No dobrze. Jeśli ja daję pluć sobie w twarz Kaczorom, to komu ty
              > dajesz sobie pluć w twarz?

no komu? moze mi wyjasniej, ja wykazalem jak oni klamia, kto mnie
              niby oklamuje
              kogo ja wspieram ?

no właśnie, na kogo ty będziesz głosował?

jeśli na PO -> w filmie są niesiołowski i rokita , posłuchaj co mają
              do powiedzenia, szczególnie w cześci I i II, w jednej części stoją
              nawet po przeciwnych stronach barykady.

jeśli na LiD -> posłuchaj części I, II, III, IV ....

jeśli na Korwina to chyba część pierwsza jest dobra

LPR -> jeszcze ich nie było.

PSL -> I, II, III, IV.

Wszystko na Youtube znajdziesz 1/7 nocna zmiana, 2/7 nocna zmiana ,
              itd.

Odśwież pamięć to pogadamy.
              • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 17:01
                ja glosuje przedewszystkim na ludzi i biorac pod uwage to CO OBECNIE ROBIA!

Przeciez ludzie w resorach silowych nagmnnnie popelniaja przstepstwa naduzycia
                wladzy, czy ty czlowieku tego nie dostrzegasz?

Skad ja mam wiedziec ze jakis pedal mnie teraz nie podsluchuje bo komus sie
                strona nie spodobala skoro w gabinecie doktora G. (kuzwa, naruzenie prywatnosci
                jak cholera) zamontowano kamere, a gdyby chcial sobie dobrze zrobic pod
                nieobecnosc pacjentow w zamknietym gabinecie to co ?

ja dziekuje za taki kraj
                • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 17:04
                  jakie naruszenie prywatności koleś. gość dostał podsłuch bo ludzie
                  się skarżyli na korupcję.
                  • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 17:09
                    nie podsluch koles a kamere w rogu pokoju. Po poierwsze a po drugie mozna bylo
                    wyposazyc w kamere kolesia ktory by poszedl do neigo z koperta, a ie pozostawic
                    kamere pod nieobecnosc pacjentow, ktora w takiej sytuacji przestaje rejestrowac
                    przestecze dzialnia (bo jakie ma popelnic gdy nie ma pacjentow?). To -nawet nie
                    wiem czy prawem dopuszczalne w tych okolicznosciach- niezwykle skurw.
                    • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 17:24
                      walka z korupcją wymagała pokazania tego czarno na białym, żeby w
                      końcu lekarze przemyśleli co robią.
                      Btw. zacząłem węszyć w sprawie nocnej zmiany i znalazłem nazwiska
                      widniejące na liście macierewicza. pooglądaj film i zrozumiesz o co
                      chodziło w filmie.
                      masz linka:

www.polonica.net/Konfidenci.htm
                      • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 18:19
                        Zamontuje u ciebie w domu kamere w imie walki z korupcja, pasi ?
                        jak nie to nie zabieraj glosu koleg oo moralnosci kalego.

Co do filmu, nie sa istotne insynuacje a twarde dowody, czemu oskarzeni przez
                        macierewicza zostali po latach uniwinnieni przez sad?

UKLAD?

• Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 17:06
                  Przeczytaj sobie art DOktor G. i Kaczmarek, na dole masz opis dzialan
                  prokuratorow ws Kaczmarka, stawiane zarzuty i show konferencja,
                  i teraz porownaj sobie wage tych przestepczych dzialan w stosunku do amoralnych
                  zachowan ktore ja mam zobaczyc.

To jest PIKUS, podobnie jak sprawa Rywina i sprawa podsluchow czy fiansowania
                  Partii kaczynkich (zostalo umorzone bo przestepstwo o kotre byli oskarzeni
                  zniknelo - dziwnym trafem nie pojawilo sie w kodeksie z 1997 roku, cikawe z
                  czyjej inspiracji)

P.
                  • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 17:13
                    cała opozycja domagała się ujawnienia dlaczego Kaczmarek został
                    zatrzymany, przy okazji najeżdżając na Ziobrę jak tylko się da.
                    Prokuratura ujawniła to w sposób jak najbardziej profesjonalny, to
                    zaczęto wciskać kit że nic nie ujawniono, i że nagonka na Kaczmarka
                    prowadzona przez Ziobrę.
                    • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 17:23
                      Raczysz zartowac kolego. Mieli ujawnic fakt dokonania przecieku a uajwniono fakt
                      miniecia sie z prawda, przesdtawiono fatk miniecia sie z prawda jako fakt
                      popelnienia przestepstwa a czym to bylo w sweitle prawa pozwole sobie moje slowa
                      zacytowac:

"Wspomniałem wczesniej tez o konferencji prokuratury odnośnie Kaczmarka – gdyz
                      zastosowano podobne techniki ogłupiania ludzi- sugerując, że prokuratorzy mogli
                      popełnić przestępstwo.

Po pierwsze. Janusz Kaczmarek został oskarżony o składanie fałszywych zeznań
                      odnośnie przecieku o akcji CBA. Należy zaznaczyć że wielokrotnie przedstawiciele
                      rządu jak i sam minister Ziobro PROKURATOR GENARALNY, szef prokuratorów niższego
                      szczebla w tym prokuratora krajowego będącego obecnym podczas prezentacji,
                      wyraźnie dawał do zrozumienia, że Janusz Kaczmarek jest sprawcą przecieku.

Wszyscy –którzy choć raz mieli w rekach podręcznik do prawa – doskonale zdajemy
                      sobie sprawę z tego, iż jeżeli ktoś złoży zeznanie przed organem uprawnionym, to
                      nie może być pociągnięty do odpowiedzialności karnej za skłamanie jeżeli składał
                      je w sprawie w której jest oskarżony, podejrzany. Może zdarzyc się sytuacja, że
                      złoży je jako świadek a poźniej zostanie oskarżony i wtedy te zeznania nie mogą
                      być uzyte przeciw niemu ani nie może także odpowiadac za kłamstwo, ale TUTAJ od
                      samego początku byliśmy karmieni przez prokurature tezą że to on był sprawca
                      przecieku. Tak więc –MOIM ZDANIEM- prokurator stawiający zarzut fałszywego
                      zeznania Kaczmarkowi działając w zamiarze bezpośrednim wiedząc że człowiek nie
                      mógł z mocy prawa popełnić tego przestępstwa fałszywie oskarżył byłego
                      prokuratora krajowego o popełnienie przestępstwa. ( oczywista oczywistość )

Po drugie. Dowodem przeciw Januszowi Kaczmarkowi miał być podsłuch. Szkopuł w
                      tym, że ustawa nie przewidziała możliwości takiego zdobywania materiału
                      dowodowego w przypadku przestępstwa składania fałszywych zeznań, a SN jasno dał
                      do zrozumienia, że dowodem nie mogą być informacje z podsłuchu, jeżeli sprawa
                      dotyczy przestępstwa w przypadku którego stosowanie podsłuchu nie jest
                      dopuszczone ustawą. A uzyskane podczas kontroli operacyjnej (podsłuch) dowody
                      popełnienia przestępstwa przez osobę inną niż objęta postanowieniem albo
                      popełnionych przez osobę nim objętą ale dotyczących przestępstw innych niż
                      wskazane w tym postanowieniu, mogą być wykorzystywane w postępowaniu przed sadem
                      pod warunkiem, że w tym zakresie zostanie wyrażona następcza zgoda sądu na
                      przeprowadzenie kontroli operacyjnej. A nastepcza zgoda nie mogła zostac
                      wyrazona gdyz zarzucane przestępstwo (składanie fałszywych zeznań) nie wchodzi w
                      zakres przestępstw w stosunku do których można stosowac takie czynności.

Mamy więc do czynienia z przekroczeniem uprawnień przez osobę która mimo to na
                      podstawie tych ‘dowodow’ postawiła zarzut Kaczmarkowi, do tego dochodzi
                      naruszenie dóbr osobistych poprzez wyemitowanie prywatnej rozmowy przy piątkowym
                      show prokuratury.

Podobne akcje mają miejsce w programie Misja Specjalna emitowanych w TVP, ale do
                      tego się nie będę odnosił, domysłam się że PIS chce w ten sposób pokazac młodym
                      ludziom – poprzez kontynuowanie swej ‘misji historycznej’ – jak za czasów PRL
                      działała telewizja.. Musze przyznac, że całkiem nieźle im to wychodzi! "

dodam tylko ze ten pokaz prokuratorski byl przeznaczony dla ludzi
                      (cytuje Jana Widackiego) którzy "itleketem obejmuja conajwyzej fabule seriali
                      telewizyjnych i tresc magazynow kryminalnych".

Jak wlasnie pokazales nalezysz do tej grupy.

Pomijam juz ze ten lancuszek poszlak jest zaburzony przez jeszcze jeden telefon
                      (o ktorym wspomniala gazeta wybocza - patrz smieli skrytykowac wladze ) o ktorym
                      podczas prezentacji nie wspomniano ani slowem.
                      • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 17:37

> Raczysz zartowac kolego. Mieli ujawnic fakt dokonania przecieku a
                        uajwniono fak
                        > t
                        > miniecia sie z prawda, przesdtawiono fatk miniecia sie z prawda
                        jako fakt
                        > popelnienia przestepstwa a czym to bylo w sweitle prawa pozwole
                        sobie moje slow
                        > a
                        > zacytowac:
                        >
                        > "Wspomniałem wczesniej tez o konferencji prokuratury odnośnie
                        Kaczmarka –
                        > gdyz
                        > zastosowano podobne techniki ogłupiania ludzi- sugerując, że
                        prokuratorzy mogli
                        > popełnić przestępstwo.
                        >
                        > Po pierwsze. Janusz Kaczmarek został oskarżony o składanie
                        fałszywych zeznań
                        > odnośnie przecieku o akcji CBA. Należy zaznaczyć że wielokrotnie
                        przedstawiciel
                        > e
                        > rządu jak i sam minister Ziobro PROKURATOR GENARALNY, szef
                        prokuratorów niższeg
                        > o
                        > szczebla w tym prokuratora krajowego będącego obecnym podczas
                        prezentacji,
                        > wyraźnie dawał do zrozumienia, że Janusz Kaczmarek jest sprawcą
                        przecieku.
                        >
                        > Wszyscy –którzy choć raz mieli w rekach podręcznik do prawa – dosko
                        > nale zdajemy
                        > sobie sprawę z tego, iż jeżeli ktoś złoży zeznanie przed organem
                        uprawnionym, t
                        > o
                        > nie może być pociągnięty do odpowiedzialności karnej za skłamanie
                        jeżeli składa
                        > ł
                        > je w sprawie w której jest oskarżony, podejrzany. Może zdarzyc się
                        sytuacja, że
                        > złoży je jako świadek a poźniej zostanie oskarżony i wtedy te
                        zeznania nie mogą
                        > być uzyte przeciw niemu ani nie może także odpowiadac za kłamstwo,
                        ale TUTAJ od
                        > samego początku byliśmy karmieni przez prokurature tezą że to on
                        był sprawca
                        > przecieku. Tak więc –MOIM ZDANIEM- prokurator stawiający zarzut
                        fałszyweg
                        > o
                        > zeznania Kaczmarkowi działając w zamiarze bezpośrednim wiedząc że
                        człowiek nie
                        > mógł z mocy prawa popełnić tego przestępstwa fałszywie oskarżył
                        byłego
                        > prokuratora krajowego o popełnienie przestępstwa. ( oczywista
                        oczywistość )
                        >
                        > Po drugie. Dowodem przeciw Januszowi Kaczmarkowi miał być
                        podsłuch. Szkopuł w
                        > tym, że ustawa nie przewidziała możliwości takiego zdobywania
                        materiału
                        > dowodowego w przypadku przestępstwa składania fałszywych zeznań, a
                        SN jasno dał
                        > do zrozumienia, że dowodem nie mogą być informacje z podsłuchu,
                        jeżeli sprawa
                        > dotyczy przestępstwa w przypadku którego stosowanie podsłuchu nie
                        jest
                        > dopuszczone ustawą. A uzyskane podczas kontroli operacyjnej
                        (podsłuch) dowody
                        > popełnienia przestępstwa przez osobę inną niż objęta
                        postanowieniem albo
                        > popełnionych przez osobę nim objętą ale dotyczących przestępstw
                        innych niż
                        > wskazane w tym postanowieniu, mogą być wykorzystywane w
                        postępowaniu przed sade
                        > m
                        > pod warunkiem, że w tym zakresie zostanie wyrażona następcza zgoda
                        sądu na
                        > przeprowadzenie kontroli operacyjnej. A nastepcza zgoda nie mogła
                        zostac
                        > wyrazona gdyz zarzucane przestępstwo (składanie fałszywych zeznań)
                        nie wchodzi
                        > w
                        > zakres przestępstw w stosunku do których można stosowac takie
                        czynności.
                        >
                        > Mamy więc do czynienia z przekroczeniem uprawnień przez osobę
                        która mimo to na
                        > podstawie tych ‘dowodow’ postawiła zarzut Kaczmarkowi, do tego doch
                        > odzi
                        > naruszenie dóbr osobistych poprzez wyemitowanie prywatnej rozmowy
                        przy piątkowy
                        > m
                        > show prokuratury.
                        >
                        > Podobne akcje mają miejsce w programie Misja Specjalna emitowanych
                        w TVP, ale d
                        > o
                        > tego się nie będę odnosił, domysłam się że PIS chce w ten sposób
                        pokazac młodym
                        > ludziom – poprzez kontynuowanie swej ‘misji historycznej’ 
                        > 211; jak za czasów PRL
                        > działała telewizja.. Musze przyznac, że całkiem nieźle im to
                        wychodzi! "
                        >
                        >
                        > dodam tylko ze ten pokaz prokuratorski byl przeznaczony dla ludzi
                        > (cytuje Jana Widackiego) którzy "itleketem obejmuja conajwyzej
                        fabule seriali
                        > telewizyjnych i tresc magazynow kryminalnych".

No właśnie , przedstawiono to na tyle profesjonalnie, że nawet fan
                        Klanu zrozumie o co chodziło. Jeśli poniżej mnie obrażasz, to chyba
                        ty zaliczasz się do grupy, która nawet tej fabuły nie objęła.
                        Ujawniono matactwo, przekręt, i jaśniejsze stały się dla mnie osoby
                        Marka Króla z KPN np. który obecnie pracuje w Prokomie i wybiela
                        Krauzego. (dygresja)
                        >
                        > Jak wlasnie pokazales nalezysz do tej grupy.
                        >
                        > Pomijam juz ze ten lancuszek poszlak jest zaburzony przez jeszcze
                        jeden telefon
                        > (o ktorym wspomniala gazeta wybocza - patrz smieli skrytykowac
                        wladze ) o ktory
                        > m
                        > podczas prezentacji nie wspomniano ani slowem.

hehe, a teraz to mnie rozbawiłeś. ten jeden telefon przekreśla to co
                        usłyszałeś? sory, ale jeśli tak, to rzeczywiście fabuła klanu jest
                        zbyt skomplikowana i polecałbym raczej Bolka i lOlka.

aha, i tą stronę którą ci poleciłem, polonica coś tam, weź nie
                        czytaj tego, straszna tam jazda na żydokomunę i inne i to uważam że
                        jest przesadą, aczkolwiek logotyp "gówn. prawda" w kolorystyce
                        wyborczej rozbawił mnie przyznam.

pozdrawiam
                        • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 18:16
                          po pierwsze zaznajom sie najpierw na czym polega łancuch poszlak po drugie
                          konfernecja nie dowiodla przestepstwa kaczmarka a jedynie prokuratoprow
                          prowadzacych postepowanie.

tyle w temacie.
                          • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 15.10.07, 18:26
                            olej to wszystko i powiedz mi zapominając o tym kto te dokumenty
                            przedstawił (pis), olej to, że to był Kaczmarek, olej Krauzego,
                            Kornatowskiego.

I teraz mi powiedz co by było gdyby minister spraw wewnętrznych
                            spotykał się po nocach w apartamentach hotelowych najbogatszego
                            obywatela kraju obsługującego informatyzację największych firm
                            państwowych za ogromny szmal. co by było gdyby tenże minister kłamał
                            że się z tym obywatelem nie spotkał (nie obrażając obywateli
                            oczywiście). Co by było gdybyś usłyszał nagrane rozmowy szefa
                            policji tego kraju, ministra spraw wewnętrznych, szef biura
                            śledczego prowadzone w sposób w jaki były one prowadzone. Co byś
                            powiedział jakby szef największej spółki ubezpieczeniowej był w tej
                            grupce. (btw. czy PZU także czeka informatyzacja?) Co byś powiedział
                            gdyby następnego dnia do ministra rolnictwa dobijał się koleś który
                            poprzedniej nocy na jednej nodze przyleciał do najbogatszego polaka
                            zaraz po spotkaniu z ministrem spraw wewnętrznych?

Aha i co byś zrobił gdybyś był w tym czasie prezydentem?

Mam nadzieję że byś nie ułaskawił tego ministra. Jakichkolwiek metod
                            by użyto do złapania go. No może oprócz zabójstwa.
                            • Gość: Przemek R. Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl IP: 193.189.116.* 15.10.07, 21:27
                              Jezlei chodzi o akcje cba nazwalbym czlowieka bohaterem gdyz zaprzepascil by na
                              podstawie przepisu z art 26 kk (stan wyzszej koniecznosci) bezprawnej akcji.
                              Gdyby nawet wykazano ze Kaczmarek dopuscil sie przecieku to na mocy prawa nie
                              popelnilby przestepstwa. Ale takie publiczne show sprawilo ze postrzega Pan
                              bylego ministra (chyba ze jestes agentem pisowskim i rzniesz glupa) jako
                              przestepce.

Ciekaw jestem Waszej reakcji jak -co jest nieuniknione - ZIobro bedzie skazywany
                              (nie jeden raz) przez trybunal stanu na kare WIEZIENIA. Ciekawe czy o nim tez
                              bedzie Pan wypisywac takie rzeczy czy szerzyc deblne opinie ze niby stal sie
                              ofiara zlowrogiego ukladu ktory opanowal trybunal?

Jezlei chodzi o spotykanie sie tych osob to sprawe naswietla newsweek, wasz
                              problem polega na tym , ze w momencie gdy sie niewygodne dla obecnej wladzy
                              informacje pojawiaja to wlacza sie u was tak zwany mechanizm samowyparcia
                              (spojrz na moja storne ,a 'idz na wybory' zobacz jak twoi zwolennicy reaguja na
                              inne poglady) i automatycznie gazeta ktora naswietlila dana sprawe staje czescia
                              wszechogarniajacego szerzacego zlo ukladu. Takie rzeczy nalezy leczyc.

Wrocmy lepiej do tej walki z korupcja bo sprytnie pominales te czesc posta, ja
                              wykazalem ze absolutnie pis nie robi niczego wiecej w tym wzgledzie i nie mial
                              kluczowego udzialu w rozwiazaniu najweikszych afer, jak to sie ma do tego co
                              glosza?
                              • sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 16.10.07, 14:04

> Jezlei chodzi o akcje cba nazwalbym czlowieka bohaterem gdyz
                                zaprzepascil by na
                                > podstawie przepisu z art 26 kk (stan wyzszej koniecznosci)
                                bezprawnej akcji.
                                > Gdyby nawet wykazano ze Kaczmarek dopuscil sie przecieku to na
                                mocy prawa nie
                                > popelnilby przestepstwa. Ale takie publiczne show sprawilo ze
                                postrzega Pan
                                > bylego ministra (chyba ze jestes agentem pisowskim i rzniesz
                                glupa) jako
                                > przestepce.

Cóż, jeśli uważasz że taki język jest używany przez ministra, szefa
                                policji, cbś-u to chyba musisz się wyprowadzić na jakiejś bananowej
                                republiki, z marionetkami w rządzie. Mój pogląd znasz. Kaczmarek
                                Kornatowsk Krauze tworzyli grupkę interesu. Jeśli chcesz bronić
                                Kaczmarka, cóż twój wybór, ale to właśnie on wg mnie napluł tobie i
                                mnie w twarz.
                                >
                                > Ciekaw jestem Waszej reakcji jak -co jest nieuniknione - ZIobro
                                bedzie skazywan
                                > y
                                > (nie jeden raz) przez trybunal stanu na kare WIEZIENIA. Ciekawe
                                czy o nim tez
                                > bedzie Pan wypisywac takie rzeczy czy szerzyc deblne opinie ze
                                niby stal sie
                                > ofiara zlowrogiego ukladu ktory opanowal trybunal?

Ziobro będzie skazywany? Być może. Ale moje poparcie ma za:

zwrócenie uwagi na wygórowane koszta prostych operacji sądowo-
                                notarialnych

zainicjowanie tanich porad prawnych

sądy 24 godzinne - liczba pijanych kierowców spada

walka z korupcją - nawet tymi metodami. korupcje trzeba mieczem
                                wypalać.

przygotowanie gruntu pod otwarcie zawodów prawniczych

i last but not least - za to że go atakują czerwoni za tzw. byleco.
                                coś musi być na rzeczy skoro się go tak boją.
                                >
                                > Jezlei chodzi o spotykanie sie tych osob to sprawe naswietla
                                newsweek, wasz
                                > problem polega na tym , ze w momencie gdy sie niewygodne dla
                                obecnej wladzy
                                > informacje pojawiaja to wlacza sie u was tak zwany mechanizm
                                samowyparcia
                                > (spojrz na moja storne ,a 'idz na wybory' zobacz jak twoi
                                zwolennicy reaguja na
                                > inne poglady) i automatycznie gazeta ktora naswietlila dana sprawe
                                staje czesci
                                > a
                                > wszechogarniajacego szerzacego zlo ukladu. Takie rzeczy nalezy
                                leczyc.

Zarzucasz mi paranoję. A powiem ci tak. Z doświadczenia, powtarzam z
                                doświadczenia wiem, że korupcja jest najgorszym problemem tego kraju.
                                I każda gazeta atakująca osobę, powtarzam osobę ministra, zamiast
                                oceniać to co zrobił, wytknąć błędy, zachwalić zalety i ewentualnie
                                zaproponować coś rozsądniejszego, jest dla mnie zwykłą tubą grupki
                                interesu, której działanie ministra przeszkadza lub szkodzi.
                                Dodatkowo tuba ta sieje nienawiść, jątrzy, napuszcza ludzi na
                                siebie. Wiesz o jakich gazetach mówię.

> Wrocmy lepiej do tej walki z korupcja bo sprytnie pominales te
                                czesc posta, ja
                                > wykazalem ze absolutnie pis nie robi niczego wiecej w tym
                                wzgledzie i nie mial
                                > kluczowego udzialu w rozwiazaniu najweikszych afer, jak to sie ma
                                do tego co
                                > glosza?

Nie robi nic więcej? To jest tylko twoja ocena. Dla mnie to, że
                                jasno stwierdzono, że korupcja jest czymś złym, a dodatkowo
                                pokazano, że nie ma zmiłuj za żadną cenę, ludzie zaczęli się
                                zastanawiać i pewnie bać. I tylko nie napisz teraz, że jeśli mają
                                się bać to państwo policyjne mamy. Ludzie boją się wielu rzeczy i
                                czasem trzeba im to przypomnieć. A jeśli to jest motyw dla którego
                                korupcja w tym państwie spadnie, wszystkim w ogólnym rozrachunku
                                będzie się żyło lepiej. Przykład idzie z góry. A jaki przykład
                                mieliśmy za czerwonych, to sam wiesz. Walka z korupcją z
                                przymrużeniem oka tzw. wszystko się da załatwić, za odowiednią
                                grubość szmalu lub też odpowiednio szerokie plecy. Piszesz nie miał
                                kluczowego udziału, a kto miał - czerwoni?! Kwach, który nie chciał
                                się stawić przed komisją i dopiął swego , czy też może Miller, który
                                tylko "Pan jest zerem" mówił. A może Pani Jakubowska, lwica lewicy w
                                przekręcie Opolskim? A może skandal z budową autostrad czy też
                                budową portu lotniczego przez budimex, spółkę Tuderka z SLD
                                rzeszowskiego? A może skandal z anulowaniem kontraktu na dostawy
                                gazu z norwegii, za co teraz wszyscy płacimy a miller się śmieje bo
                                nie ma dowodów na kolaborację z ruskimi? czy może skandal z
                                zatrzymaniem modrzejewskiego przez ekipę Millera w celu blokady
                                pewnych rozwiązań? Czy może po raz kolejny Miller, bohater afery z
                                sowiecką pożyczką 1 mln $ na działanie PZPRowskiej córki - SDRP.

W normalnym kraju takie ktosie już dawno by nie istniały w polityce.
                                A hasło wyborcze czerwonych z przed 6 lat uważam za kpinę z nas
                                wszystkich, przywróćmy normalność. Tfu. I do tego demokraci skumały
                                się tymi ktosiami. Geremek sięgnął bruku, nasuwa się na myśl. Albo
                                już dawno sięgnął (vide film Nocna Zmiana do którego trailera link
                                wkleiłem).

Pozdrawiam
                                • przemyslaw.rokicki Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 16.10.07, 15:02
                                  ja pierdziele, nie pisz mi na czym poelga korupcja bo nie o to pytalem,
                                  zarzucilem ze nic w walce z nia (biorac pod uwage statystyki) sie nie zmienilo,
                                  ziobrzysz teraz.

co do oplat notarialnych -> art "Notariat - WALEK!" lubisz jak CIe w h. robia,
                                  prosze cie bardzo

co do kaczmarka, to byly ich prywatne rozmowy, a odeslalem cie do newsweeka bo
                                  wynika z ich relacji ze to ze sie tak wyraze 'na wniosek' prezydenta dochodzilo
                                  do takich spotkan (nie ufa ziobrze i kaminskiemu)

• sarkji Re: [sarkji w paszczy lwa] masz i myśl 16.10.07, 16:05
                                    przemyslaw.rokicki napisał:

> ja pierdziele, nie pisz mi na czym poelga korupcja bo nie o to
                                    pytalem,
                                    > zarzucilem ze nic w walce z nia (biorac pod uwage statystyki) sie
                                    nie zmienilo,
                                    > ziobrzysz teraz.
                                    >
                                    W walce z nią zmieniło się to, że nie oszczędza się nikogo, nie
                                    próbuje się dogadywać. Działania są znacznie bardziej nagłośnione,
                                    co samo przez się wpływa na jej ograniczenie. Za Millera czuło się
                                    ciche zezwolenie. Tzw. róbta co chceta, jak my nie patrzymy, a
                                    później dla przykładu złapano parę płotek. A twierdzenia że afery za
                                    czerwonych też odkrywano np. afera Rywina, Starachowicka, Paliwowa -
                                    skwituję: gówn. prawda. Wtedy pokazano wierzchołek góry lodowej, wg
                                    mnie dlatego tylko to wyszło, że środowisko nie jest tak bardzo
                                    hermetyczne. I napiszę więcej, czuło się butę, wszechwładzę, pychę,
                                    nietykalność ekipy czerwonych, te twarze , jakubowskiej, millera,
                                    janika, jaskierni, kwacha, dochnala, siwca, kwiatkowskiego,
                                    nikolskiego, czarzastego, przecież im to wszystko z oczu patrzyło. I
                                    ten raport ziobry, zawijasy czerwonych jak się tu wykręcić. Straszne
                                    czasy dla Polski.

> co do oplat notarialnych -> art "Notariat - WALEK!" lubisz jak
                                    CIe w h. ro
                                    > bia,
                                    > prosze cie bardzo

Wałek? a na jakiej podstawie tak twierdzisz? bo w njusłyku napisano
                                    czy sam zrobiłeś na tym wałek? A jeśli robi się na tym wałki,
                                    dlaczego dziennikarze ich nie piętnują i nie domagają się zmiany
                                    prawa tylko nieustannie jebi. i jebi. Ziobrę i Kamińskiego. Przecież
                                    to jest normalnie polowanie już.
                                    >
                                    > co do kaczmarka, to byly ich prywatne rozmowy, a odeslalem cie do
                                    newsweeka bo
                                    > wynika z ich relacji ze to ze sie tak wyraze 'na wniosek'
                                    prezydenta dochodzilo
                                    > do takich spotkan (nie ufa ziobrze i kaminskiemu)
                                    >
                                    >
                                    prywatne rozmowy? prywatne rozmowy w sprawach państwa i swoich
                                    interesików, chyba mają rozdwojenie jaźni w takim razie.
                                    To 'na wniosek' prezydenta Kaczmarek maszerował po 40 piętrze mało
                                    jaja nie znosząc, a teraz kryje prezydenta. Nie no, takie bajki
                                    wymyśla się po to by zdyskredytować ministra, który zyskał zbyt duże
                                    poparcie społeczne. (A L. Kaczyński po tym jak się sparzył na
                                    Kaczmarku, nie ufa raczej nikomu już). Sam ceniłem Kaczmarka za jego
                                    spokój, opanowanie, bezwzględność. A tu proszę taki klops i to z
                                    Krauzem, znienawidzonym przeze mnie za to dziadostwo Płatnika,
                                    utrapienie setek tysięcy kadrowych i księgowych, a teraz i za
                                    ePromaka co chwile zawieszającego się badziewia do obsługi
                                    transakcji na giełdzie w DM Pko Bp.

Btw. nie odniosłeś się do tego, czy czujesz się opluty przez
                                    Kaczmarka.
                                    PS. Co myślisz o właśnie ujawnionych nagraniach wytwórni CBA
                                    dotyczących posłanki Sawickiej? Nie sporwadzam dyskusji na inny tor.
                                    Po prostu mała dygresja.
    • Gość: Gość Re: ->>> Gdybym spotkał Kaczynskiego IP: *.crowley.pl 15.10.07, 16:46
      Nie chcę chłopa spotykać!!!!
    • Gość: SMUTNY Re: ->>> Gdybym spotkał Kaczynskiego IP: *.ztpnet.pl 16.10.07, 17:00
      NO NIE WIEM JAK TAM GOMULKA I GIEREK ALE ONI NA PEWNO BY NIE
      ZACHOWYWALI SIE TAK JAK NASZ PREMIER ONI W POROWNANIU Z NIM MIELI
      TROCHE GODNOSCI A JAREK KARMI NAS TYM ZE JEST PRACA TAK ZA 800ZL I
      JAK ON MOZE PATRZEC NA MNIE W TELEWIZJI I MOWIC ZE ROBI TO CO JA
      CHCE POWINIEN SAM ODEJSC I JUZ NIGDY NIE BRAC SIE ZA PILTYKE LEPIEJ
      NIECH KRADNIE KSIEZYC
    • sarkji Re: ......___~~~__ 17.10.07, 16:36
      przemyslaw.rokicki napisał:

> Powtarzasz puste hasla. Staystyki ze stron policja.pl
      jednoznacznie udowadniaja
      > ze w przypadku korupcji absolutnie nic sie na korzysc PIS nie
      zmienilo.
      Roznica
      > pomiedzy poprzednimi rzadami jest taka ze teraz wybiera sie
      niektore sprawy i
      > robi sie z tego SHOW medialne (podobnie robi sie SHOW przy byle
      pie.. przez
      > Ziobre) co wytwarza u ludzi o dosc niskiej ilosci zwojow mozgowych
      ze to
      > pierwszy rzad ktory zaczal raealna walke z korupcja.

Ale przecież o to chodzi. Wytworzyć , tyle że nie u ludzi o małej
      ilości zwojów ale u wszystkich takie przeświadczenie. I problem
      korupcji się zmniejszy jestem tego pewien.

Ale to nie jest
      > rzezcywistosc to jest zaklamanie przez manipulowanie ludzmi w czym
      pomaga
      > kaczysnkiemu niemiec (nie jestem rasista, odsylam do dziadka z
      wermachtu i
      > popierania niemiec przez tuska, taka sama obluda jak w przypadku
      pzpr).

to jest chamówa nie obłuda, nie lubię Kurskiego, ale jeśli idzie o
      obłudę to Tusk wypierając się prywatyzacji szpitali był albo
      obłudny, albo hipokrytą albo zwykłym tchórzem.

> Co do notariatu, to nie newsweek (zarzucasz mi wczesniej ze z gory
      zakladam iz
      > film nocna zmiana jest manioulacja bo to kurski zrobil, a sam
      robisz dokladnie
      > to samo, tyle ze zakldasz ze kazdy material niewygodny dla pis w
      gazetach ktore
      > osmiela sie o nich pisac jest niewiarygodny).
      > cytuje ze strony
      > www.zbigniewziobro.org
      > "Przy kupnie od osoby fizycznej, płaci się 2% podatku od czynności
      > cywilnoprawnych. Czyli policzmy np. mieszkanie spółdzielcze
      własnościowe o
      > wartości 200.000 zł: Opłata notarialna to 1010 zł + 0,5% od
      wartości ponad
      > 60.000 zł, podzielona na pół, czyli 855 zł, dochodzi do tego
      oczywiście 22% VAT
      > ,
      > ale to też bierze państwo a nie notariusz. Natomiast PCC przy tej
      kwocie, to
      > jedyne 4.000 zł.
      >
      > Czyli kupujący w tym przypadku zapłaci 5.043,10 zł, w tym
      Notariusz zarobi na
      > tym 855 zł brutto, od którego będzie jeszcze musiał odprowadzić
      podatek dochodo
      > wy.

Na czym polega wałek? sam kupowałem działkę i wiem ile PCC
      zapłaciłem, ale jest wiele ludzi którzy też kupowali, nie
      negocjowali i zapłacili pełną kwotę. No i co? Ja się cieszę bo płacę
      mniej, notariusz się cieszy bo w świadomości Polaków w końcu
      zadzwoniło że jest taniej, nawet jeśli nie o wiele, to jednak.
      Podejrzewam że Pisowi chodzi o to właśnie. Uaktywnienie ludzik
      którzy tak mieli dość bezadziei, na każdym kroku waleni w łeb
      koncesjami, wydumanymi opłatami, że stracili chęć do czegokolwiek.
      Za wpis do hipoteki też zapłaciłem grosze bo jakieś 420 zł, a
      zapłaciłbym od ponad 300k zgadnij ile. Szukasz dziury w całym to i
      ją znalazłeś.

>
      > Na tym przykładzie widać kto tak naprawdę zarabia na kupujących.
      >
      > Prawda jest taka, że przy wyższych kwotach stawki i tak są
      negocjowane,
      > natomiast już teraz są akty, których notariuszowi nie opłaca się
      robić. Np.
      > pełnomocnictwo w formie aktu notarialnego, w którym trzeba opisać
      nieruchomość, gdyby ktoś
      > marudził- co w praktyce oznacza, że średnio co 20 kupujący nie
      płaci u
      > notariusza 2% PCC, płacąc za to deweloperowi 7% VAT)
      > "

Wg mnie ruch w interesie na tyle się zwiększy dzięki sprawom
      spółdzielni, że i notariusze wyjdą na swoje, i ludzie, bo mając
      mieszkania na własność w końcu będą mogli wykorzystać kapitał w nich
      drzemiący -> książka Bogactwo i nędza narodów David S. Landes

>
      > czyli nasz wielki mistrz propagandy wmowil takkim jak ty ze przy
      kupnie tego
      > mieszkania calosc idzie do reki notariusza a on wielki szeryf na
      to nie pozwoli
      > ,
      > w rzeczywistosci w sposob niezwykle skurw. pozbawia z gory
      narzucajac stawki
      > znaczniej czesci przychodow notariusza ukrywajac ze zdecydowana
      wiekszosc i tak
      > panstwo zabiera.

Bzdura! Jeśli ja płacę mniej za coś co trwa 1 godzinę i tak płacę
      jakieś 2k to koleś o czym ty mówisz. Sam znasz dane na temat
      dochodów notariuszy. Nie chcę o czymś oczywistym dyskutować.

>
      > Wrocmy do korupcji, prosze podac przyklady gdzie bylo wiadomo ze
      ktos jest
      > przestepca a wladza nie reagowala,

Afery w PZPN wszyscy wiedzieli i widzieli że kradną i nic z tym
      nierobiono, Miller pożyczka z Moskwy, premier tego kraju, Minister
      Jakubowska, Czarzasty, Nikolski, Kwiatkowski, Kwachu niestawiający
      się przed komisją i lub czasopisma - ofiara kozioł ofiarny Rywin,
      Jagiełło ułaskawiony przez prezydenta, Łapiński złodziej, Krauze -
      malwersant, Jaskiernia - minister sprawiedliwości - kłamca
      lustracyjny , Kwach zataczający się przed kamerami telewizyjnymi.
      nikt nie reagował.

i nie zapomnij zgodnie z KpK powiadowmi o
      > fakcie niedopelnienia obowiazku prokuratury.
      > O ile oczywiscie masz doowdy, bo zakladam ze to nie jet kolejne
      puste powielane
      > przez wynajetego przez pis forumowicza haslo.
      >
      > > prywatne rozmowy? prywatne rozmowy w sprawach państwa i swoich
      > > interesików, chyba mają rozdwojenie jaźni w takim razie.
      > > To 'na wniosek' prezydenta Kaczmarek maszerował po 40 piętrze
      mało
      > > jaja nie znosząc, a teraz kryje prezydenta. Nie no, takie bajki
      > > wymyśla się po to by zdyskredytować ministra, który zyskał zbyt
      duże
      >
      > nie bede rozmawiac z ignorantem, przeczytaj art w newsweek,
      przemysl sprawe
      > kampani (oliagrchia - dziwnym tarfem juz byly reklamowki
      przygotowane)
      >

Nie czytam newsweeka bo nie jest obiektywny, mimo że się na takiego
      lansuje. A te książeczki o ziobrze (newsweek) i kaczyńskich
      (polityka chyba) sugerujące z okładki że to złodzieje, krętacze i
      jakieś schwarzcharatkery to ochydne po prostu. I świecą z każdej
      półki w kiosku.

>
      > > poparcie społeczne. (A L. Kaczyński po tym jak się sparzył na
      > > Kaczmarku, nie ufa raczej nikomu już).
      >
      >
      > to on tak twierdzi ze sie sparzyl, ty zakladasz ze mowi prawde.
      Badz dokladny.
      >
      > Sam ceniłem Kaczmarka za jego
      > > spokój, opanowanie, bezwzględność. A tu proszę taki klops i to z
      > > Krauzem, znienawidzonym przeze mnie za to dziadostwo Płatnika,
      > > utrapienie setek tysięcy kadrowych i księgowych, a teraz i za
      > > ePromaka co chwile zawieszającego się badziewia do obsługi
      > > transakcji na giełdzie w DM Pko Bp.
      >
      > z znienawidzonym prze ciebie krauzem poznal kaczmarka Lech
      Kaczynski

I co to ma do rzeczy. Ze znienawidzonym przeze mnie przyszłym
      nauczycielem fizyki, złodziejem i pijakiem, poznał mnie mój ojciec.
      Nie ma co argument, pierwsza klasa.

Czy to wybiela Krauzego? Czy to oczernia Kaczyńskiego?

>
      > CO do nagrywania i puszczania na wizji rozmow, sugerujesz ze mozna
      nagrywac
      > prywatne rozmowy u puszczac je w tv tylko dlatego ze ktos pelni
      jaka funkcje?
      > (podaj podstawe prawna i moralna)
      >

Jeśli tacy jak ty się domagają dowodów, jeśli te twoje gazety
      domagają się dowodów, jeśli ta opozycja domaga się dowodów albo
      głowy ministra, cóż. Pan G. też wmawiał nam że to nieprawda,
      kłamstwo. Podobnie jak dziennikarze z zaprzyjaźnionych gazet pisali
      że za parę butelek alkoholu pakuje się kogoś do ciupy. I tworzą
      później taki obraz PiS jaki ty masz.

> Mieszasz kaczmarka teraz w temat korupcji, pytam sie wiec jakie
      przestepstwo
      > popelnil kaczmarek, konkretnie art. i wez pod uwage to co
      napisalem

Kaczmarek nie powiedział wprost, ale z logicznej analizy ich rozmów
      wynika, że współdziałał z Kornatowskim, Netzlem (który dawał allibi,
      po co?) szefem CBSiu i "syfnym" płatnikiem ver. 6.01. Na wyniki
      śledztwa zaczekaj.

Jeśli mimo tych nagrań uważasz że Kaczm
      • sarkji Re: ......___~~~__ 17.10.07, 17:00
        że Kaczmarek jest ofiarą, no może ale chyba ofiarą losu, bo bidulka
        znalazła się w niewłaściwym miejscu, w niewłaściwym czasie, to chyba
        jest fanatykiem antypisowskim.

Nadal nie wiem na kogo głosujesz. Na pewno pomoże to w dyskusji.

PS. I skróćmy ten nasze wywody, bo posty obcina.
      • Gość: Przemek R. Re: ......___~~~__ IP: 193.189.116.* 17.10.07, 17:06
        do dwoch rzeczy sie teraz ustosunkuje do reszty pozniej:

"
        to jest chamówa nie obłuda, nie lubię Kurskiego, ale jeśli idzie o
        obłudę to Tusk wypierając się prywatyzacji szpitali był albo
        obłudny, albo hipokrytą albo zwykłym tchórzem."

PIS sprywatyzowalo juz jakisz szpital, na przestrzeni dwich dni bylo opisywane w
        gazecie wyborczej. Wiec nie wiem kto tu jest hipokryta, bezczlenym wyrafinowanym
        klamca

co do afery w pzpn sledztwo rozpoczelo sie za czasow sld pis to przejelo i
        zrobilo z tego show medialne, wiec przykaldzik totalnie chybiony. Ulegles
        propagandzie, tyle w temacie.

reszta pozniej
        • sarkji Re: ......___~~~__ 17.10.07, 17:15

> do dwoch rzeczy sie teraz ustosunkuje do reszty pozniej:
          >
          > "
          > to jest chamówa nie obłuda, nie lubię Kurskiego, ale jeśli idzie o
          > obłudę to Tusk wypierając się prywatyzacji szpitali był albo
          > obłudny, albo hipokrytą albo zwykłym tchórzem."
          >
          > PIS sprywatyzowalo juz jakisz szpital, na przestrzeni dwich dni
          bylo opisywane
          > w
          > gazecie wyborczej. Wiec nie wiem kto tu jest hipokryta, bezczlenym
          wyrafinowany
          > m
          > klamca

Nie uległem propagandzie, jestem za prywatyzacją szpitali, chciałem
          ci pokazać, z dyskusji wnioskuję że jesteś PO ale nie stwierdziłeś
          jasno, że Tusk wypierał się tego, kłamał i jest hipokrytą, (debata z
          kwaśniewskim). Dodam że Wyborcza też jest za prywatyzacją szpitali.

I co z tego.
          Politycy tak mają, wybory się w ten sposób wygrywa i nie mówię że to
          dobrze. Oczerniasz PiS a PO robi to samo. To samo co LiD. O reszcie
          nie mówię po to całkowity folklor dla mnie.

>
          > co do afery w pzpn sledztwo rozpoczelo sie za czasow sld pis to
          przejelo i
          > zrobilo z tego show medialne, wiec przykaldzik totalnie chybiony.
          Ulegles
          > propagandzie, tyle w temacie.
          >

Śledztwo się zaczęło, nie no, śledztwo się zaczęło po to by
          ugrzęznąć, nie bądź naiwny proszę.

> reszta pozniej
          czekam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka