men190 29.10.07, 14:30 KRRiT zostaje? media2.pl/media/29607-tajny-medialny-plan-po.html Wiemy juz w tydzien po wyborach, ze liniowego pewnie nie bedzie, dalszych obnizek skladek rentowych, drog na EURO. A co bedzie w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koloratura1 Re: Kolejny kant PO? 29.10.07, 14:36 men190 napisał: > A co bedzie w takim razie? Czy nie zaeśnie zadajesz to pytanie? Poczekaj choć do expose premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Sorry 29.10.07, 14:39 koloratura1 napisała: > Czy nie zaeśnie Oczywiście, miało być: "za wcześnie". Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgd25 A ostały się w ogóle jakieś przedwyborcze 29.10.07, 14:58 obietnice platfusów, które przez ostatni tydzień nie okazały się kantem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ja wiem, że tragedia przegranych wyborów... 29.10.07, 16:03 ... może niektórym paść na mózg, ale... piotrgd25 napisał: > obietnice platfusów, które przez ostatni tydzień nie okazały się kantem? ;) Nie zauważyłeś, że nie tylko nie było expose premiera, ale nawet rząd jeszcze nie powstał? Jak, zatem, coś miałoby się okazać "kantem" lub nie? O "kantach" rządu (nie Platformy!) to można, ewentualnie, mówić z perspektywy dwóch lat, choć nie wiem, po co. > Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgd25 Ja wiem, że obiecany stołek może niektórym 29.10.07, 16:19 przyćmić zdolność do oceny sytuacji, ale... Ja wiem, że członkostwo w partii zobowiązuje, ale... Kontynuować tym stylem czy sobie odpuścimy? > Nie zauważyłeś, że nie tylko nie było expose premiera, ale nawet rząd jeszcze > nie powstał? > Jak, zatem, coś miałoby się okazać "kantem" lub nie? Ale są zapowiedzi wygłaszane w dodatku nie anonimowo, ale przez konkretnych platformersów. Zapowiedzi znoszące to co platformersi obiecywali. Dlaczego tychże zapowiedzi nie miałbym traktować poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Kolejny kant PO? 29.10.07, 16:07 A jak mają ją niby zlikwidować bez większości o zmiany konstytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Kolejny kant PO? 29.10.07, 16:58 Świat jest okrągły a liberały-aferały znów po kątach będą robić kanty.Platforma łel kan tu(je).Piwo Tuskie Rude będą musieli wypić Polacy w ramach pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś