Gość: NOP IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.02, 19:06 NARODOWE ODRODZENIE POLSKI www.atomnet.pl/~nop PATRIOTA www.patriota.ceti.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polishAM Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 05.01.02, 19:26 Bardzo dobra strona Narodowego Odrodzenia Polski. Zobacz wplyw Zydow na media w Polsce. Kinematografia, dystrybucja filmu, prasa. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykant Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 20:49 "Patrioci" walcie się na wasze krostowate ryje! Wy macie tyle wspólnego z Polską co mój pies Budek z baletem tajlandzkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Patriotyczne odrodzenie przez zaprzeczenie? IP: 198.86.247.* 04.02.02, 23:16 Czyzby oczernianie Zydow potrzebne bylo Polakom aby moc okreslic swoj patriotyzm? Moze zamiast, ja nie Zyd, to ja Polak i ja mam takie cechy, robie takie rzeczy? Inni moze tez je robia , lub nie, ale ja to robie i uwazam ze to polskie/ Zamiast negatywizmu i strachu> Hitler probowal, i Niemcy do dzis placa za te negatywna definicje germanskosci. Gość portalu: polishAM napisał(a): > Bardzo dobra strona Narodowego Odrodzenia Polski. Zobacz wplyw Zydow na media w > > Polsce. Kinematografia, dystrybucja filmu, prasa. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.01.02, 21:39 Gość portalu: NOP napisał(a): > NARODOWE ODRODZENIE POLSKI > www.atomnet.pl/~nop > > PATRIOTA > www.patriota.ceti.pl Coś taki spięty koleś! Wejdź na www.thumbzilla.com i się wyluzuj! Mam pytanie. Skończyłeś zasadkę, czy kończysz podstawówkę? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 23:01 won z forum, jazda polakierować wasze kije bejsbolowe i wypolerować łysinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.chello.pl 04.02.02, 22:01 NOP ogłosił, że jest młodzieżówką LPR. Na obozowiskach o. Rydzyk weźmie do swojego namiotu najładnieszych skinów do śpiwora. Będzie sprawdzał, czy aby nie obrzezany ... . Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI 07.02.02, 18:50 Gość portalu: mmikki napisał(a): > NOP ogłosił, że jest młodzieżówką LPR. Na obozowiskach o. Rydzyk weźmie do > swojego namiotu najładnieszych skinów do śpiwora. Będzie sprawdzał, czy aby nie > > obrzezany ... . Powyższa słowa napisał prowokator podszywajacy się pod mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.chello.pl 07.02.02, 19:49 mmikki napisał(a): > Gość portalu: mmikki napisał(a): > > > NOP ogłosił, że jest młodzieżówką LPR. Na obozowiskach o. Rydzyk weźmie do > > > swojego namiotu najładnieszych skinów do śpiwora. Będzie sprawdzał, czy ab > y nie > > > > obrzezany ... . > > Powyższa słowa napisał prowokator podszywajacy się pod mojego nicka. Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z zalogowanym cwelem korzystającym z mojego nicka. mmikki Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI 07.02.02, 23:09 Przykro mi, że zajmuje uwagę Państwa takimi rzeczami, ale od jakiegoś czasu pewien osobnik systematycznie podkrada mojego nicka. I nie dość, że jego poglady są w zabawny sposób lewackie (brak w nich konsekwencji) - ale to byłoby do wybaczenia, to jego maniery oraz ubóstwo myślowe, charakterystyczne dla osób po partyjnych kursach, nie pozwalają mi na pozostawienie sprawy bez komentarza. Apelowanie do poczucia przyzwoitości podszywacza nic nie da - są ludzie, którzy zabawiaja się ciskając kamieniami w pędzący pociąg i dla nich to przednia rozrywka. Proszę zatem wszystkie osoby, którym wpadną w oko posty ubogie w myśli za to bogate w niecenzuralne wyrazy, by przyjęły, że autorem jest złodziej mojego nicka i nie zapisywały tego na moje konto. Ostatnio stale się loguję, nie jestem jednak w stanie czuwać na forum przez całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
abramowski1 NOP - mlot 05.02.02, 11:40 Gość portalu: NOP napisał(a): > NARODOWE ODRODZENIE POLSKI > www.atomnet.pl/~nop > > PATRIOTA > www.patriota.ceti.pl > oj synku, uwazaj, bo cie za propagowanie tresci faszystowskich zamkna w ciupie, jak tego waszego pajaca z "honoru". Oj bawia sie tam z nim teraz, bawia. A ja nie wiem czy cwel moze byc skinhedem. wiec miej baczenie powazne bo i ciebie to spotkac moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefilim Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 22:47 Takie NOP'y to zmora prawicy,tworzaca z nia nieprzywiedlne konotacje bo przeciez narodowcy to zwolennicy duszacego interwencjonizmu,stojacego okoniem do odzywczego liberalizmu. Polakom nie trzeba narodowcow,pseudopatriotow narzucajacych pozniej sila swe oglady,tylko ludzi rozsadnych,wywazonych acz stanowczych. Takie osoby sa w stanie zdobyc i szacunek "wroga". Odpowiedz Link Zgłoś