Dodaj do ulubionych

NARODOWE ODRODZENIE POLSKI

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.02, 19:06
NARODOWE ODRODZENIE POLSKI
www.atomnet.pl/~nop

PATRIOTA
www.patriota.ceti.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: polishAM Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 05.01.02, 19:26
      Bardzo dobra strona Narodowego Odrodzenia Polski. Zobacz wplyw Zydow na media w
      Polsce. Kinematografia, dystrybucja filmu, prasa. Ciekawe.
      • Gość: Muzykant Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 20:49
        "Patrioci" walcie się na wasze krostowate ryje!
        Wy macie tyle wspólnego z Polską co mój pies Budek z baletem tajlandzkim !
      • Gość: zyx Patriotyczne odrodzenie przez zaprzeczenie? IP: 198.86.247.* 04.02.02, 23:16
        Czyzby oczernianie Zydow potrzebne bylo Polakom aby moc okreslic swoj patriotyzm? Moze zamiast, ja nie Zyd, to ja
        Polak i ja mam takie cechy, robie takie rzeczy? Inni moze tez je robia , lub nie, ale ja to robie i uwazam ze to polskie/
        Zamiast negatywizmu i strachu> Hitler probowal, i Niemcy do dzis placa za te negatywna definicje germanskosci.
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Bardzo dobra strona Narodowego Odrodzenia Polski. Zobacz wplyw Zydow na media w
        >
        > Polsce. Kinematografia, dystrybucja filmu, prasa. Ciekawe.

• Gość: Sasza Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.01.02, 21:39
      Gość portalu: NOP napisał(a):

> NARODOWE ODRODZENIE POLSKI
      > www.atomnet.pl/~nop
      >
      > PATRIOTA
      > www.patriota.ceti.pl

Coś taki spięty koleś! Wejdź na www.thumbzilla.com i się wyluzuj!
      Mam pytanie. Skończyłeś zasadkę, czy kończysz podstawówkę?
      >

• Gość: waw Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 23:01
      won z forum, jazda polakierować wasze kije bejsbolowe i wypolerować łysinki
      • Gość: mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.chello.pl 04.02.02, 22:01
        NOP ogłosił, że jest młodzieżówką LPR. Na obozowiskach o. Rydzyk weźmie do
        swojego namiotu najładnieszych skinów do śpiwora. Będzie sprawdzał, czy aby nie
        obrzezany ... .
        • mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI 07.02.02, 18:50
          Gość portalu: mmikki napisał(a):

> NOP ogłosił, że jest młodzieżówką LPR. Na obozowiskach o. Rydzyk weźmie do
          > swojego namiotu najładnieszych skinów do śpiwora. Będzie sprawdzał, czy aby nie
          >
          > obrzezany ... .

Powyższa słowa napisał prowokator podszywajacy się pod mojego nicka.
          • Gość: mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.chello.pl 07.02.02, 19:49
            mmikki napisał(a):

> Gość portalu: mmikki napisał(a):
            >
            > > NOP ogłosił, że jest młodzieżówką LPR. Na obozowiskach o. Rydzyk weźmie do
            >
            > > swojego namiotu najładnieszych skinów do śpiwora. Będzie sprawdzał, czy ab
            > y nie
            > >
            > > obrzezany ... .
            >
            > Powyższa słowa napisał prowokator podszywajacy się pod mojego nicka.

Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z zalogowanym cwelem korzystającym z mojego
            nicka.
            mmikki
            • mmikki Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI 07.02.02, 23:09
              Przykro mi, że zajmuje uwagę Państwa takimi rzeczami, ale od jakiegoś czasu
              pewien osobnik systematycznie podkrada mojego nicka. I nie dość, że jego
              poglady są w zabawny sposób lewackie (brak w nich konsekwencji) - ale to byłoby
              do wybaczenia, to jego maniery oraz ubóstwo myślowe, charakterystyczne dla osób
              po partyjnych kursach, nie pozwalają mi na pozostawienie sprawy bez komentarza.
              Apelowanie do poczucia przyzwoitości podszywacza nic nie da - są ludzie, którzy
              zabawiaja się ciskając kamieniami w pędzący pociąg i dla nich to przednia
              rozrywka.
              Proszę zatem wszystkie osoby, którym wpadną w oko posty ubogie w myśli za to
              bogate w niecenzuralne wyrazy, by przyjęły, że autorem jest złodziej mojego
              nicka i nie zapisywały tego na moje konto. Ostatnio stale się loguję, nie
              jestem jednak w stanie czuwać na forum przez całą dobę.
    • abramowski1 NOP - mlot 05.02.02, 11:40
      Gość portalu: NOP napisał(a):

> NARODOWE ODRODZENIE POLSKI
      > www.atomnet.pl/~nop
      >
      > PATRIOTA
      > www.patriota.ceti.pl
      >

oj synku, uwazaj, bo cie za propagowanie tresci faszystowskich zamkna w ciupie,
      jak tego waszego pajaca z "honoru". Oj bawia sie tam z nim teraz, bawia. A ja nie
      wiem czy cwel moze byc skinhedem. wiec miej baczenie powazne bo i ciebie to
      spotkac moze
    • Gość: Nefilim Re: NARODOWE ODRODZENIE POLSKI IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 22:47
      Takie NOP'y to zmora prawicy,tworzaca z nia nieprzywiedlne konotacje bo
      przeciez narodowcy to zwolennicy duszacego interwencjonizmu,stojacego okoniem
      do odzywczego liberalizmu. Polakom nie trzeba narodowcow,pseudopatriotow
      narzucajacych pozniej sila swe oglady,tylko ludzi rozsadnych,wywazonych acz
      stanowczych. Takie osoby sa w stanie zdobyc i szacunek "wroga".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka