nowytor.nowytor8 07.06.08, 00:30 Nawet nie wiem jak to skomentować. Zresztą po co? Jutro cała Polska się będzie śmiała www.dziennik.pl/polityka/article187668/Pitera_strzela_rowerem_w_Wassermanna.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 00:34 Powinna zacząć go uzywac , bo sylwetke ma fatalną ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 00:50 Wali jej potężnie na dekiel! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 00:57 Fajnie ją przeczołgał i ośmieszył K Piasecki w TVN.Co się jej zapytał,to ona strzelała jak Nikita(Chruszczow):a bo minister Błaszczak z PiS bił Murzynów i tak w koło Macieja.Żenua Żulia! Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Najpierw PiSiaki się bały, a teraz im ulżyło, 07.06.08, 04:08 że - póki co - z dużej chmury mały deszcz... Ale te ich prześmiewki dalej są podszyte nerwową niepewnością. Bo nie wiedzą co jeszcze wyjdzie na jaw z tych różnych machloj popełnionych w czasach, gdy im sie wydawało, że mają full władzę na wiele lat i że trzymają pod kontrolą wszystkie instytucje kontrolne. A ludzie sporo wiedzą i coraz śmielej mówią, bo widzą, że tamto towarzycho raczej już do władzy nie wróci, więc się takich różnych cwaniaczków o lepkich łapkach coraz mniej boją... Wiele wskazuje, że ten młyn miele powoli, ale dokładnie. I że napływające z różnych źródeł informacje są skrupulatnie gromadzone, systematyzowane i sprawdzane... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 04:24 elwer-pancerfaust44 napisał: > Żenua Żulia! Według PiSu korupcja nie jest kupienie ryb za 8.50, anie wyłudzenie budynkow za 34 miliony. Może niech PiS przypomni tez jak Kaczyński oskarżał tzw układ warszawki. Czy tam tez chodziło o kwoty podobnego rzedu? ( Bo jakoś nikogo nawet nie zatrzynamo, a jak wiadomo L. Kaczyński wysłal kilkast zawiadomień o przestepstwach). Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Moraliści co niedawno krzyczeli: "zero tolerancji" 07.06.08, 05:01 i przypominali powiedzenie "od rzemyczka do koniczka", raptem stali się ogromnie wyrozumiali i domagają się tolerancji dla drobnych malwersantów. A mnie ci "drobni" właśnie najbardziej brzydzą. Duży przekręt, to wiadomo, przestępstwo, prokurator, sąd, więzienie. Poważna sprawa. A drobna kradzież, popełniona przez osobę na stanowisku, dobrze sytuowaną, to jest - przede wszystkim - moralne dno i szambo. Przypomina mi się historia, którą niedawno słyszałem będąc u kuzynostwa na komunii ich córki. Szkoła w ich wsi dorabia wynajmując sale na różne zebrania i imprezy. To jest oficjalne i niedrogie. To jedna z biedniejszych okolic w Polsce. Płaci się w sekretariacie, dostaje kwit, a jeśli ktoś potrzebuje - fakturę. Zwyczajowo do tej sumy dodaje się 2-3 złote (w zależności od tego czy była to klasa, stołówka czy sala gimnastyczna) - "dla sprzątaczki za sprzątanie sali". Szum się w gminie zrobił, gdy się okazało, że sprzątaczce mówiono, że musi to robić "w ramach obowiązków", a drobniaki zgarniał dla siebie dyrektor szkoły. Ile on mógł w ten sposób "dorobić" kosztem tej biednej kobieciny? 8 złotych miesięcznie? 10? Przy takiej kwocie nikt nawet nie używał słowa "złodziej" wszyscy mówili "ta świnia". Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 17:00 Żulii kariera:Od Ligi Republikańskiej do PO,czyli do zera.Kariera baby ponura,ciągle stacza się pod góra. Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Pitera - każda władza ma swojego błazna. 07.06.08, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=74952067 Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Pitera - każda władza ma swojego błazna. 07.06.08, 16:40 W PO błaznów jest dwoje.Jak afera to Pitera,jak głupota to wystawiają z rekwizytami Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Ociężała umysłowo i w dodatku śmierdzi 07.06.08, 17:19 Zapytana dziasiaj w sprawie krecenia wałów i kupna mieszkania za pół darmo, wypowiedziała się w sposób który udowadnia niedopchnięcie i ciężki debilizm, czytajta tutaj: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=10030594 Ja jej mogę dać 8 zł zeby się umyła a nawet dołożyć za to żeby czym prędzej sp...rdalała. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ociężały umysłowo pisdzielcu, 07.06.08, 19:02 przeczytaj artykuł i nie pisz od rzeczy. Mowa o WARTOŚCI mieszkania na chwilę obecną, a nie "za ile kupiła". Cięzki debil wyzywa innych, ŻAŁOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
0kular Julia Pitera = koszmar PO !!! 07.06.08, 17:31 To jest najkrótsza charakterystyka tej kobity, biorącej nie wiadomo za co, nie wiadomo po co, za tę denną działalność. Kompromituje PO i Tuska. PS. Panie Premierze ten babsztyl zniszczy Pana marzenia o prezydenturze. Odpowiedz Link Zgłoś
0kular Strzela, strzela, strzela 07.06.08, 18:33 więcej powtarzać chyba nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Strzela, strzela, strzela 07.06.08, 18:45 Wedlug norm realnego socjalizmu,norm wypracowanych w ZSRR,pismatolkowi wolno krasc,pod warunkiem ze "mala lyzeczka".Krasc miliony to moze wodz.Maly pismatolek ma partyjna licencje na codzienne conieco. Alleluja i do przodu.Rozumi? Jarek szczela,pisior kulki nosi. I niech szczelaja dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Strzela, strzela, strzela 07.06.08, 19:04 :)))), dobrze ujęte. Jak kradnie mało, to przecież jest tylko do śmichu....jak kradnie miliony (Srebrna), to łoszczerstwo, kalumnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Strach przekręciarzy sprawia,że Pitera się umacnia 07.06.08, 19:17 A w miarę jak będą na jaw wychodzić kolejne szwindle - będą się nasilać ataki (w kolejności wprost wynikającej z biegu postępowań): na instytucje kontroli państwowej, policję, prokuratorów, sędziów, a w efekcie - i na służbę więzienną... Odpowiedz Link Zgłoś