Dodaj do ulubionych

Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażeniem:)

07.06.08, 00:30
Nawet nie wiem jak to skomentować.
Zresztą po co? Jutro cała Polska się będzie śmiała
www.dziennik.pl/polityka/article187668/Pitera_strzela_rowerem_w_Wassermanna.html
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 00:34
      Powinna zacząć go uzywac , bo sylwetke ma fatalną ;-))
    • elwer-pancerfaust44 Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 00:50
      Wali jej potężnie na dekiel!
    • elwer-pancerfaust44 Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 00:57
      Fajnie ją przeczołgał i ośmieszył K Piasecki w TVN.Co się jej zapytał,to ona
      strzelała jak Nikita(Chruszczow):a bo minister Błaszczak z PiS bił Murzynów i
      tak w koło Macieja.Żenua Żulia!
      • kum.z.antalowki Najpierw PiSiaki się bały, a teraz im ulżyło, 07.06.08, 04:08
        że - póki co - z dużej chmury mały deszcz... Ale te ich prześmiewki dalej są
        podszyte nerwową niepewnością. Bo nie wiedzą co jeszcze wyjdzie na jaw z tych
        różnych machloj popełnionych w czasach, gdy im sie wydawało, że mają full władzę
        na wiele lat i że trzymają pod kontrolą wszystkie instytucje kontrolne. A ludzie
        sporo wiedzą i coraz śmielej mówią, bo widzą, że tamto towarzycho raczej już do
        władzy nie wróci, więc się takich różnych cwaniaczków o lepkich łapkach coraz
        mniej boją...
        Wiele wskazuje, że ten młyn miele powoli, ale dokładnie. I że napływające z
        różnych źródeł informacje są skrupulatnie gromadzone, systematyzowane i
        sprawdzane...
      • doc.torov Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 04:24
        elwer-pancerfaust44 napisał:

> Żenua Żulia!

Według PiSu korupcja nie jest kupienie ryb za 8.50,
        anie wyłudzenie budynkow za 34 miliony.

Może niech PiS przypomni tez jak Kaczyński oskarżał tzw układ
        warszawki. Czy tam tez chodziło o kwoty podobnego rzedu?
        ( Bo jakoś nikogo nawet nie zatrzynamo, a jak wiadomo
        L. Kaczyński wysłal kilkast zawiadomień o przestepstwach).

• kum.z.antalowki Moraliści co niedawno krzyczeli: "zero tolerancji" 07.06.08, 05:01
          i przypominali powiedzenie "od rzemyczka do koniczka", raptem stali się ogromnie
          wyrozumiali i domagają się tolerancji dla drobnych malwersantów.
          A mnie ci "drobni" właśnie najbardziej brzydzą. Duży przekręt, to wiadomo,
          przestępstwo, prokurator, sąd, więzienie. Poważna sprawa.
          A drobna kradzież, popełniona przez osobę na stanowisku, dobrze sytuowaną, to
          jest - przede wszystkim - moralne dno i szambo.

Przypomina mi się historia, którą niedawno słyszałem będąc u kuzynostwa na
          komunii ich córki.
          Szkoła w ich wsi dorabia wynajmując sale na różne zebrania i imprezy. To jest
          oficjalne i niedrogie. To jedna z biedniejszych okolic w Polsce. Płaci się w
          sekretariacie, dostaje kwit, a jeśli ktoś potrzebuje - fakturę. Zwyczajowo do
          tej sumy dodaje się 2-3 złote (w zależności od tego czy była to klasa, stołówka
          czy sala gimnastyczna) - "dla sprzątaczki za sprzątanie sali". Szum się w gminie
          zrobił, gdy się okazało, że sprzątaczce mówiono, że musi to robić "w ramach
          obowiązków", a drobniaki zgarniał dla siebie dyrektor szkoły. Ile on mógł w ten
          sposób "dorobić" kosztem tej biednej kobieciny? 8 złotych miesięcznie? 10?
          Przy takiej kwocie nikt nawet nie używał słowa "złodziej" wszyscy mówili "ta
          świnia".
        • nowytor.nowytor8 O! ty też szczelasz z rowera 07.06.08, 10:19

• elwer-pancerfaust44 Re: Pitera szczela z rowera - jestem pod wrażenie 07.06.08, 17:00
          Żulii kariera:Od Ligi Republikańskiej do PO,czyli do zera.Kariera baby
          ponura,ciągle stacza się pod góra.
    • kafar.pl Pitera - każda władza ma swojego błazna. 07.06.08, 10:39

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=74952067
      • elwer-pancerfaust44 Re: Pitera - każda władza ma swojego błazna. 07.06.08, 16:40
        W PO błaznów jest dwoje.Jak afera to Pitera,jak głupota to wystawiają z
        rekwizytami Palikota.
    • oda_nobunaga Ociężała umysłowo i w dodatku śmierdzi 07.06.08, 17:19
      Zapytana dziasiaj w sprawie krecenia wałów i kupna mieszkania za pół darmo,
      wypowiedziała się w sposób który udowadnia niedopchnięcie i ciężki debilizm,
      czytajta tutaj:
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=10030594
      Ja jej mogę dać 8 zł zeby się umyła a nawet dołożyć za to żeby czym prędzej
      sp...rdalała.
      • etta2 Re: Ociężały umysłowo pisdzielcu, 07.06.08, 19:02
        przeczytaj artykuł i nie pisz od rzeczy. Mowa o WARTOŚCI mieszkania
        na chwilę obecną, a nie "za ile kupiła". Cięzki debil wyzywa innych,
        ŻAŁOSNE.
    • 0kular Julia Pitera = koszmar PO !!! 07.06.08, 17:31
      To jest najkrótsza charakterystyka tej kobity,
      biorącej
      nie wiadomo za co,
      nie wiadomo po co,
      za tę denną działalność.
      Kompromituje PO i Tuska.

PS.
      Panie Premierze ten babsztyl zniszczy Pana marzenia o prezydenturze.
    • 0kular Strzela, strzela, strzela 07.06.08, 18:33
      więcej powtarzać chyba nie trzeba.
      • x2468 Re: Strzela, strzela, strzela 07.06.08, 18:45
        Wedlug norm realnego socjalizmu,norm wypracowanych w ZSRR,pismatolkowi
        wolno krasc,pod warunkiem ze "mala lyzeczka".Krasc miliony to moze
        wodz.Maly pismatolek ma partyjna licencje na codzienne conieco.
        Alleluja i do przodu.Rozumi?
        Jarek szczela,pisior kulki nosi.
        I niech szczelaja dalej.
        • etta2 Re: Strzela, strzela, strzela 07.06.08, 19:04
          :)))), dobrze ujęte. Jak kradnie mało, to przecież jest tylko do
          śmichu....jak kradnie miliony (Srebrna), to łoszczerstwo, kalumnia.
        • kum.z.antalowki Strach przekręciarzy sprawia,że Pitera się umacnia 07.06.08, 19:17
          A w miarę jak będą na jaw wychodzić kolejne szwindle - będą się nasilać ataki (w
          kolejności wprost wynikającej z biegu postępowań): na instytucje kontroli
          państwowej, policję, prokuratorów, sędziów, a w efekcie - i na służbę więzienną...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka