Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 06:48 Zaintrygowal mnie poranny program w telewizji. Wolicie kawe czy herbate? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:40 jestem za kawą bez niej nie mogę żyć już taki tryb dnia ale herbatę też chętnie piję, chociaż ostatnio rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 14:41 Ja pijam tylko herbate i cappuccino. Nie chcę uzależnić się od prawdziwej kawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 17:46 W sumie to z potrzeby-kawa,kawa,kawa.Ale ostatnio ograniczyłam. A z herbat-Lipton ,witaminowa i zielona.Aha.No i herbatka z hisbiskusa(z dodatkiem spirytusu).Ta ostatnia bardzo rzadko oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:17 Denik, ja teZ nie pijam kawy, a jezeli juz to cappucino!!! Nie cierpie kawy. Lubie wszystkie postacie herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:37 Kawusia i to po turecku! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:57 Herbate, ale nie zielona. Ostatnio gustuje w brzoskwiniowej (czarnej aromatyzowanej). Najlepiej lubie zmarznac na dworzu i wrocic do domu aby wypic goraca cytrynowa herbate w kacie sofy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 09:01 ostatnio w naszej herbaciarni piłam smaczną herbatkę "Królewski ogród" polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:24 Jak bylam mala bardzo lubilam herbatke mietowa. Zawsze prowadzilam batalie z moja mama, ktora dla powstrzymania znikania miety z domu wmawiala ze picie w duzych ilosciach miety szkodzi. Na mnie to jednak nie dzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:19 W tej chwili goraca, owocowa herbata na przeziebienie (malinowa) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Kawa czy herbata? 27.01.02, 19:26 Po przebudzeniu poranna kawka. Obowiązkowo rozpuszczala. W pracy herbata. Po powrocie do domu ponownie kawusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:27 A ja lubie sobie piwko chlipnac po powrocie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kawa czy herbata? 28.01.02, 20:46 Hehe, widze ze nie tylko ja z tym piwkiem mam upodobania. Ale to pod wieczor. A z rana zawsze pilem herbate, ale tak mi sie ostatnio ciezko wstaje i przez caly dzien egzystuje, ze sie pomalu przerzucam na kawe. Tez jej nie lubie za bardzo i tez nie chce sie uzaleznic, ale kurka co robic. Juz zaczynam zasypiac w roznych miejscach. Musze poszukac gdzies tej wody z kofeina, co to podobno dziala jak kawa a ma smak wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:02 Cukierki z coffeina sa mniam mniam! Jeden ruch reki do ust i juz jestes w niebie! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kawa czy herbata? 28.01.02, 21:12 No nie, jaja sobie ze mnie robicie, naprawde sa cukierki z kofeina??? Jak sie nazywaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:17 Nie wiem jak sie nazywaja, ale sa. Sa sprzedawane w kwadratowych papierkach koloru brazowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:08 Takie cukierki dostalam kiedys jako gratisowy dodatek w jakiejs restauracji i podczas lotu samolotem dla odetkania uszu. Poza tym widzialam takie w sklepiku szkolnym w szkole mojej chrzesnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kawa czy herbata? 28.01.02, 23:09 Pati, a czy to byl samolot Lotu, bo jak ja lecialem to nie dostalem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:42 A czy zawsze w samolotach podaja to samo? Mozliwe ze byly takie cukierki. Przeciez nie jesz caly czas ryzu i kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Kawa czy herbata? 29.01.02, 20:32 Jak to nie, jakbym mogl to bym caly czas jadl kurczaka z ryzem w samolocie bo te porcje sa tak mikroskopijene ze nic nie czujesz :-). A poza tym to bym pil to ich biale wino w malych butelkach. Wiem ze cukierki kawowe byly od dawna, ale nie wiem czy one maja kofeine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Kawa czy herbata? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:11 Te cukierki znane sa juz dlugo. Jak jeszcze bylam nastolatka to mama zawsze mi powtarzala zeby ich nie jesc duzo bo sa szkodliwe (ja oczywiscie jadlam za trzech). Odpowiedz Link Zgłoś