bu2m2 16.06.08, 10:48 Towaru nie dowieźli czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: Nie ma kolejek w księgarniach 16.06.08, 10:50 A kto będzie czytać makulaturę?:)Gdyby to był następny tom "Harry Pottera",to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Nie ma kolejek w księgarniach 16.06.08, 10:52 A może trafiłem na polskojęzyczne księgarnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie ma kolejek w księgarniach 16.06.08, 10:53 pewnie jestes w Paryzu albo innym Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Nie ma kolejek w księgarniach 16.06.08, 11:10 musi być przecież utrzymany scenariusz- najpierw Misja specjalna wypowiedzi "wiarygodnych " świadków - Gwiazdowie Walentynowicz Kaczyńscy ..potem wywiad z autorami jak to "starannie" dobierali materiały itd Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: ksiązka rozeszła sie " pod ladą" :))))))))))) 16.06.08, 11:10 Czyżby w ostatniej chwili zmniejszono nakład lub próbowano go wycofać po dostrzeżeniu serii pomyłek? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
butmilowy Re: ksiązka rozeszła sie " pod ladą" :))))))))))) 16.06.08, 11:25 tak. doszły najnowsze i miażdzące dowody w sprawie BOLKA Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: A czemu miałyby być? 16.06.08, 11:11 Dziś miał się ukazać kolejny paszkwil spod pióra prokuratorów z IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A czemu miałyby być? 16.06.08, 12:45 bu2m2 napisał: > Dziś miał się ukazać kolejny paszkwil spod pióra prokuratorów z IPN. L. Caly naklad wykupiono ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A czemu miałyby być? 16.06.08, 12:47 lauriane napisał: > bu2m2 napisał: > > > Dziś miał się ukazać kolejny paszkwil spod pióra prokuratorów z > IPN. > L. Caly naklad wykupiono ? > J.C. caly? wszystkiego 200 egz? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte BTW, jak się sprzedaje "Wesele" Wildsteina? 16.06.08, 11:17 czy już wszystko wykupili? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: BTW, jak się sprzedaje "Wesele" Wildsteina? 16.06.08, 11:25 ponte_aronte napisał: > czy już wszystko wykupili? lezy i kwiczy nikt do tego nie podchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte dzięki :)) nie mam teraz czasu na księgarnie 16.06.08, 11:28 ale i chyba nie bardzo jest po co iść? Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein A Ty 16.06.08, 12:37 bywasz w ksiegarniach? Cos mi sie widzi,ze tylko gw czytasz. scoutek napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A Ty 16.06.08, 12:46 sommerwein napisała: > bywasz w ksiegarniach? > Cos mi sie widzi,ze tylko gw czytasz. > > > > scoutek napisała: hahahahahahahahahaha ales mnie rozbawil gdybys wiedzial tylko gdzie pracuje i co robie, to bys takich pie..nie plotl Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A Ty 16.06.08, 12:58 scoutek napisała: > sommerwein napisała: > > > bywasz w ksiegarniach? > > Cos mi sie widzi,ze tylko gw czytasz. > > > > > > > > scoutek napisała: > > > hahahahahahahahahaha > ales mnie rozbawil > gdybys wiedzial tylko gdzie pracuje i co robie, to bys takich pie..nie plotl L. Niech zgadne, na kasie w empiku ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A Ty 16.06.08, 13:02 L. Ciekawym tylko, czy jak odchodza od kasy to informujesz ich ze, zwiekszyli liczbe tych co moga Ciebie pocalowac gdzies ? Bo to mogloby kupy sie trzymac..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Na to wyglada 16.06.08, 13:03 sadzac po przeintelektualizowanych wpisach. lauriane napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: A Ty 16.06.08, 13:25 Pracujesz w pudle? No tak, wszystko (lub prawie wszystko) jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A Ty 16.06.08, 13:36 hrabia.mileyski napisał: > Pracujesz w pudle? > No tak, wszystko (lub prawie wszystko) jasne. Ty, hrabio, jestes jak ten hrabia z tego dowcipu, ktory powiedzial: - Najbardziej lubie grac na fortepianie. Szkoda tylko, ze karty slizgaja sie na tym instrumencie - Odpowiedz Link Zgłoś