alfa.alfa4 29.09.08, 17:07 Już nawet najbardziej zatwardziali zwolennicy Lecha Wałęsy tego nie ukrywają. A ja się pytam pod który to artykuł KK podlega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa.alfa Nikt nie zaprzeczy? 29.09.08, 17:28 alfa.alfa4 napisała: > Już nawet najbardziej zatwardziali zwolennicy Lecha Wałęsy tego nie ukrywają. > A ja się pytam pod który to artykuł KK podlega? Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Re: Nikt nie zaprzeczy, niestety 29.09.08, 17:34 Zdemaskował się podczas audycji w TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Aaaa jak Bolka, to dooobrze! Ważne, że nie swoje! 29.09.08, 17:38 A nawet, jakby i swoje niszczył, to co?! Co komu do jego dokumentów?? Ile ja już swoich rachunków, listów, pism od komornika, z sądów, z zakładów karnych i innych dokumentów w życiu naniszczyłem!!? Lepiej niszczyć, niż jak psychopata masochista zbierać wycinki z prasy, z negatywnymi opiniami o sobie - jak Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Aaaa jak Bolka, to dooobrze! Ważne, że nie sw 29.09.08, 17:40 kaczy_mozdzek napisał: > A nawet, jakby i swoje niszczył, to co?! > Co komu do jego dokumentów?? > > Ile ja już swoich rachunków, listów, pism od komornika, z sądów, z zakładów kar > nych i innych dokumentów w życiu naniszczyłem!!? > > Lepiej niszczyć, niż jak psychopata masochista zbierać wycinki z prasy, z negat > ywnymi opiniami o sobie - jak Kaczor. > robił przysługę innym? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Aaaa jak Bolka, to dooobrze! Ważne, że nie sw 29.09.08, 17:41 kaczy_mozdzek napisał: > Ile ja już swoich rachunków, listów, pism od komornika, z sądów, z zakładów kar > nych i innych dokumentów w życiu naniszczyłem!!? Z zakładów karnych czy psychiatrycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Z psychiatrycznych też!! Nawet najczęściej!! :)))) 29.09.08, 17:51 Zawsze mnie w tych pismach pytali o opinię na temat jakiegoś PiSdzielcy! Zawsze pisałem opinię zgodną z faktami - że każdy PiSdzielca jest... durniem! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Jakie konkretnie 29.09.08, 17:55 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > I dowody proszę. > Było dziś w PR programI Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Jakie konkretnie 29.09.08, 17:58 alfa.alfa4 napisała: > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > I dowody proszę. > > > Było dziś w PR programI Nie słyszałem, konkrety proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Jakie konkretnie 29.09.08, 18:02 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > alfa.alfa4 napisała: > > > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > > > I dowody proszę. > > > > > Było dziś w PR programI > > Nie słyszałem, konkrety proszę. > Z ubolewanie stwierdzam że nie mają zapisu audycji Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Jakie konkretnie 29.09.08, 18:06 alfa.alfa napisał: > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > alfa.alfa4 napisała: > > > > > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > > > > > > > I dowody proszę. > > > > > > > Było dziś w PR programI > > > > Nie słyszałem, konkrety proszę. > > > Z ubolewanie stwierdzam że nie mają zapisu audycji Nie pamiętasz co mówili? To było dzisiaj rano, nie 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Jakie konkretnie 29.09.08, 18:32 > > > > > > Nie słyszałem, konkrety proszę. > > > > > Z ubolewanie stwierdzam że nie mają zapisu audycji > > Nie pamiętasz co mówili? To było dzisiaj rano, nie 20 lat temu. > > A z tym to już do Rolickiego Odpowiedz Link Zgłoś
replique Nie zakładasz 29.09.08, 18:07 że mogłeś się pomylić? Przesłyszeć? Targalski, przed audycją, przedstawił świadectwo poczytalności?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Przeczytaj i poogladaj dokladnie 29.09.08, 18:12 precezyjna analize zawartosci teczki Bolka, dokonana przez Cenckiewicza i Gontarczyka; chodzi o to, co zniknelo z tej teczki po tym, jak Miczanowski osobiscie ja Bolkowi w zebach do Belwederu przyniosl przyladek.dobrej.nadziei napisał: > I dowody proszę. > Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Przeczytaj i poogladaj dokladnie 29.09.08, 18:15 silesius.monachijski6 napisała: > precezyjna analize zawartosci teczki Bolka, dokonana przez Cenckiewicza i > Gontarczyka Przecież to są specialiści od gazu i energetyki. Co oni mogą wiedzieć o teczce Bolka? Poza tym, Wałęsa teczkę oddał, tak jak Macierewicz dokumenty. Niech szukają, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Zastanawiam się dlaczego? 29.09.08, 18:35 alfa.alfa4 napisała: > Już nawet najbardziej zatwardziali zwolennicy Lecha Wałęsy tego nie ukrywają. > A ja się pytam pod który to artykuł KK podlega? Odpowiedz Link Zgłoś