pies_na_czarnych 08.01.09, 19:13 Oni w tym palacu juz wszyscy jakiegos chopla maja. :o))))))))) www.tvn24.pl/2189222,28378,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dewot007 Sztuczny Pa(j/ł)ac 08.01.09, 20:16 W Pałacu wszystko jest sztuczne ! Tam uczciwości nie szukajcie ! Ale dobrze płacą za posłuszeństwo. . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Sztuczny Pa(j/ł)ac 08.01.09, 20:18 Moj chociaz zeby umyc. Fuj! Dawno takich zoltych nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
kacze_urojenia Re: szczeżuja 08.01.09, 20:24 Szuja - obrzydliwa larwa i szczeżuja Szuja - do najtępszych pierwotniaków rym Szuja - bezlitostny kamień i statuja Fałsz i ruja bezustannie powodują nim Gdy życie zdarło z faceta już maskę Gdy mu fasada rozpada się z trzaskiem Gdy zza niej wyjrzy jak małpa z pokrzywy Pysk zły i obrzydliwy i pryśnie cały blef O wtedy chociaż się pragniesz powściągać nie nasobaczyć i nie naurągać Choć inwektywą żywą nie chcesz chlustać To same twe usta wykrzykną tobie wbrew: Szuja - pióra by pożyczyć od Anouilh'a Szuja - by opisać, co to jest za typ Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Widzieliscie to? 08.01.09, 20:26 Hłe, hłe, hłe, widać to samo szkolenie z kaczorem przeszli. On też się szczerzy 24 sek niezależnie, czy sytuacja do śmiechu, czy nie. Sztanca! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Widzieliscie to? 09.01.09, 10:18 etta2 napisała: > Hłe, hłe, hłe, widać to samo szkolenie z kaczorem przeszli. On też > się szczerzy 24 sek niezależnie, czy sytuacja do śmiechu, czy nie. > Sztanca! politbiuro.pl/politbiuro/51,90039,6129801.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Widzieliscie to? 09.01.09, 10:23 etta2 napisała: > Hłe, hłe, hłe, widać to samo szkolenie z kaczorem przeszli. On też > się szczerzy 24 sek niezależnie, czy sytuacja do śmiechu, czy nie. > Sztanca! Za kasę, jaką kaczory sypnęły Kownackiemu, gotów byłbym się szczerzyć 24 godziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Morda jak morda 09.01.09, 07:03 A jeżeli wcześniej wiem że z pałacu (DUŻEGO), to mogę sobie oglądanie podarować - dla zdrowotności. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Morda jak morda 09.01.09, 08:04 prawieemeryt napisał: > A jeżeli wcześniej wiem że z pałacu (DUŻEGO), to mogę sobie > oglądanie podarować - dla zdrowotności. Dla zdrowotności obu części zjawiska biologicznego oglądać nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Kot Przechera z Czeszajera 09.01.09, 10:11 – W porządku — powiedział kot: i tym razem zniknął powolutku, zaczynając od czubka ogona, a kończąc na wyszczerzonym uśmiechu, który trwał jeszcze przez jakiś czas, kiedy reszta już zniknęła. – No! Często widywałam kota bez uśmiechu — pomyślała Alicja – ale uśmiech bez kota?! To najdziwniejsza rzecz, jaką widziałam w życiu! L. Carroll Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Kot Przechera z Czeszajera 09.01.09, 14:40 a, już rozumiem - ten wyszczerzony grymas to był uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś