Dodaj do ulubionych

Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie pomo

07.02.09, 21:25
gły. I została uwolniona TYLKO dzięki własnemu sprytowi znajomości języka i
umiejętnym negocjacjom z porywaczami. A były to czasy przedmacierewiczowskie
gdy działali "profesjonaliści" z WSI.
pl.wikipedia.org/wiki/Teresa_Borcz-Khalifa
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:38
      "Porywacze traktowali mnie przyzwoicie. Motywowali to, jak mówili, względami
      religijnymi – powiedziała. Samej akcji odbicia pani Teresa nie widziała, bo cały
      czas miała zasłonięte przepaską oczy. Nie chciała też ujawnić w jakim języku
      mówili komandosi."

ww2.tvp.pl/910,20041120135501.strona

A czy Ty mógłbyś podać link do wypowiedzi, na którą się powołujesz?
      • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:45
        nie za dużo wymagasz od tej kreatury?
      • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:46
        witek.bis napisał:

> "Porywacze traktowali mnie przyzwoicie. Motywowali to, jak mówili, względami
        > religijnymi – powiedziała. Samej akcji odbicia pani Teresa nie widziała,
        > bo cały
        > czas miała zasłonięte przepaską oczy. Nie chciała też ujawnić w jakim języku
        > mówili komandosi."
        >
        > ww2.tvp.pl/910,20041120135501.strona
        >
        > A czy Ty mógłbyś podać link do wypowiedzi, na którą się powołujesz?
        >

TVP Info 15 minut temu
        • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:47
          No cóż - muszę uwierzyć na słowo. Z tego wynikałoby, że pani Borcz łgała wtedy,
          albo łże teraz. Tertium non datur, jak mawiają Irakijczycy.
          • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 00:11
            witek.bis napisał:

> No cóż - muszę uwierzyć na słowo. Z tego wynikałoby, że pani Borcz łgała wtedy,
            > albo łże teraz. Tertium non datur, jak mawiają Irakijczycy.
            cytuję
            "Nasi panowie ministrowie nie będą padać na kolana i płacić okupów"
        • boblebowsky Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:51
          A ja na Tvn 24 niecałą godzinę temu słyszałem o akcji uwolnienia Teresy Borcz.

--
          Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty.
    • boblebowsky Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:40
      Oj, kłamczuchem zaśmierdziało.
      • v.t.s Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 07.02.09, 21:42
        typowy pisdak
      • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 00:00
        boblebowsky napisał:

> Oj, kłamczuchem zaśmierdziało.

Słuchaj teraz
        • pollack5 [...] 08.02.09, 00:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 08:27
          Wczoraj o północy wysłuchałem na TVPInfo wypowiedzi p. Borcz i jeśli to była ta
          sama wypowiedź, którą nam zrelacjonowałeś, to znaczy, żeś zełgał jak pies.
          • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 11:21
            witek.bis napisał:

> Wczoraj o północy wysłuchałem na TVPInfo wypowiedzi p. Borcz i jeśli to była ta
            > sama wypowiedź, którą nam zrelacjonowałeś, to znaczy, żeś zełgał jak pies.

W którym miejscu?
            • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:25
              przecież ty łżesz przez całe zycie.24h.
              • alfa.alfa4 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:26
                venus99 napisał:

> przecież ty łżesz przez całe zycie.24h.

Jeszcze raz proszę o dowód
                • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 16:01
                  Cwana gapa z ciebie. Twierdzisz, że ktoś coś powiedział, ale nie udowadniasz
                  tego. Za to każesz udowadniać, że tego nie powiedział.
                  • alfa.alfa4 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 17:14
                    witek.bis napisał:

> Cwana gapa z ciebie. Twierdzisz, że ktoś coś powiedział, ale nie udowadniasz
                    > tego. Za to każesz udowadniać, że tego nie powiedział.

Wiesz czy sie różnimy? Tym że ty to oglądałeś i interpretujesz jak chcesz, a ja
                    nagrałem. Chcesz dalej podyskutować?
                    • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 17:20
                      To sobie pooglądaj do woli.
                      • alfa.alfa4 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 17:22
                        witek.bis napisał:

> To sobie pooglądaj do woli.

No i wiedziałam że sie tak skończy
                        • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 17:42
                          "Nagrałem" - "wiedziałam". Która alfa jest chłopcem, a która dziewczynką, bo z
                          kobietą to musiałbym tak więcej delikatnie.
                          • mam.komputer Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 18:10
                            witek.bis napisał:

> "Nagrałem" - "wiedziałam". Która alfa jest chłopcem, a która dziewczynką, bo z
                            > kobietą to musiałbym tak więcej delikatnie.
                            Seksista jesteś ,Twój post o tym świadczy
                          • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 19:49
                            witek.bis napisał:

> "Nagrałem" - "wiedziałam". Która alfa jest chłopcem, a która dziewczynką, bo z
                            > kobietą to musiałbym tak więcej delikatnie.

Płeć to rzecz umowna seksisto
                            • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 20:12
                              Umowna, powiadasz? Gotów byłbym się nawet zgodzić - w PiS-ie to kwestia umowna,
                              płynna i mocno problematyczna. A tak na marginesie - zarówno zmienność twojej
                              tożsamości płciowej, jak i zmienność nicków upewnia mnie, że mam do czynienia z
                              jakimś zbiorowym idiotą. Śpijcie dobrze ( ale z rączkami na kołderkach).
            • witek.bis Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 15:58
              A we wszystkich, żuczku. W wypowiedzi, którą ja słyszałem, nie było NICZEGO, co
              ty byłeś uprzejmy wtrynić do swojego pierwszego posta.
    • zg13 ale okup fachury z WSI z pewnoscia zwinely 08.02.09, 00:02

• alfa.alfa Re: ale okup fachury z WSI z pewnoscia zwinely 08.02.09, 00:40
        zg13 napisał:

>
        Bez komisji śledczej się nie obejdzie
    • silesiusmonachijski10 Bo dure Thuske dba tylko o PR, nie o Polakow!! 08.02.09, 00:21
      alfa.alfa4 napisała:

> gły. I została uwolniona TYLKO dzięki własnemu sprytowi
      znajomości języka i
      > umiejętnym negocjacjom z porywaczami. A były to czasy
      przedmacierewiczowskie
      > gdy działali "profesjonaliści" z WSI.
      > pl.wikipedia.org/wiki/Teresa_Borcz-Khalifa
      • alfa.alfa Dożynanie ważniejsze 08.02.09, 00:22
        silesiusmonachijski10 napisał:

> alfa.alfa4 napisała:
        >
        > > gły. I została uwolniona TYLKO dzięki własnemu sprytowi
        > znajomości języka i
        > > umiejętnym negocjacjom z porywaczami. A były to czasy
        > przedmacierewiczowskie
        > > gdy działali "profesjonaliści" z WSI.
        > > pl.wikipedia.org/wiki/Teresa_Borcz-Khalifa

Dożynanie ważniejsze
        • silesiusmonachijski10 [...] 08.02.09, 00:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ponte_aronte nauka dla Macierewicza - trzymać język za zębami! 08.02.09, 09:08
      nie niszczyć czegoś, co dobrze działa - wykorzystywać to! Polacy są inteligentni i sprawni, daliby sobie radę :(
      "2004-11-22 08:48
      WYPOWIEDŹ PREMIERA MARKA BELKI NA TEMAT UWOLNIENIA PORWANEJ W IRAKU TERESY BORCZ-CHALIFA
      KPRM, 20 listopada 2004 r.
      Jestem bardzo szczęśliwy, że mogę poinformować, iż porwana kilka tygodni temu w Iraku Pani Teresa Borcz została uwolniona. Jest cała i zdrowa.
      W operacji uczestniczyli funkcjonariusze wielu służb i agend rządowych, państwowych. Współpracowaliśmy z instytucjami z innych krajów.
      Nie mogę udzielać szczegółowych informacji o okolicznościach tego zdarzenia z dwóch powodów. Po pierwsze - ze względu na bezpieczeństwo naszych ludzi, bezimiennych funkcjonariuszy naszych agend i służb, a także ze względu na to, że nasi partnerzy wyrazili zdecydowane życzenie właśnie nieujawniania jakichkolwiek szczegółów związanych z operacją uwolnienia Pani Teresy."
      www.msz.gov.pl/WYPOWIEDZ,PREMIERA,MARKA,BELKI,NA,TEMAT,UWOLNIENIA,PORWANEJ,W,IRAKU,,TERESY,BORCZ-CHALIFA,681.html
      • alfa.alfa Dobra rada dla Komorowskiego i Sikorskiego 08.02.09, 11:23
        ponte_aronte napisał:

> nie niszczyć czegoś, co dobrze działa - wykorzystywać to! Polacy są inteligentn
        > i i sprawni, daliby sobie radę :(
        > "2004-11-22 08:48
        > WYPOWIEDŹ PREMIERA MARKA BELKI NA TEMAT UWOLNIENIA PORWANEJ W IRAKU TERESY BORC
        > Z-CHALIFA
        > KPRM, 20 listopada 2004 r.
        > Jestem bardzo szczęśliwy, że mogę poinformować, iż porwana kilka tygodni temu w
        > Iraku Pani Teresa Borcz została uwolniona. Jest cała i zdrowa.
        > W operacji uczestniczyli funkcjonariusze wielu służb i agend rządowych, państwo
        > wych. Współpracowaliśmy z instytucjami z innych krajów.
        > Nie mogę udzielać szczegółowych informacji o okolicznościach tego zdarzenia z d
        > wóch powodów. Po pierwsze - ze względu na bezpieczeństwo naszych ludzi, bezimie
        > nnych funkcjonariuszy naszych agend i służb, a także ze względu na to, że nasi
        > partnerzy wyrazili zdecydowane życzenie właśnie nieujawniania jakichkolwiek szc
        > zegółów związanych z operacją uwolnienia Pani Teresy."
        > www.msz.gov.pl/WYPOWIEDZ,PREMIERA,MARKA,BELKI,NA,TEMAT,UWOLNIENIA,PORWANEJ,W,IRAKU,,TERESY,BORCZ-CHALIFA,681.html
        • venus99 Re: Dobra rada dla Komorowskiego i Sikorskiego 08.02.09, 20:16
          już tak zgłupiałaś,że cytujesz wypowiedzi obalające twoje brednie.
          zawsze masz takie problemy z logiką?
    • wojciech6j Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 11:29
      Tusk na samym początku powiedział publicznie, że Gromu do jednego
      człowieka wysyłać nię będzie. Na koniec, że żadnych negocjacji z
      terrorystami.
      Tym razem nic nie robienie nie zakończyło się cudem.
      • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 11:34
        wojciech6j napisał:

> Tusk na samym początku powiedział publicznie, że Gromu do jednego
        > człowieka wysyłać nię będzie. Na koniec, że żadnych negocjacji z
        > terrorystami.
        > Tym razem nic nie robienie nie zakończyło się cudem.

I jeszcze chcą tuska wybielić
      • x2468 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 11:45
        Gdzie mial wyslac "Grom"? Tam polski wywiad zostal zlikwidowany przez kaczora i
        nikt prawdopodobnie nie wie gdzie znajduje sie porwany.
        • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 11:47
          x2468 napisał:

> Gdzie mial wyslac "Grom"? Tam polski wywiad zostal zlikwidowany przez kaczora i
          > nikt prawdopodobnie nie wie gdzie znajduje sie porwany.

Nie polski a sowiecki wywiad
          • x2468 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:31
            To sowiecki wywiad wyciagnal Amerykanow z Iraku? To podziekuj Sowietom ze nie
            przyznali sie do tej operacji i powiedzieli ze zrobily to polskie sluzby a
            Amerykanie w podziece wciagneli nas za uszy do NATO.
        • wojciech6j Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 11:53
          Czemu więc publicznie pier... takie bzdury i wysyła złe sygnały na
          wszystkie strony świata. Nawet jeśli nie może, to powinien siedziec
          cicho ("nie wykorzystał okazji, zeby siedzieć cicho").
          Myśli cudak, że oprócz wykształciuchów w TVN nikt nie słucha?
          • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:30
            debile słuchają ale co z tego jak nie są w stanie zrozumieć co sie
            mówi.
        • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:29
          szkoda czasu na prostowanie tych głupot.to notoryczny idiota.
      • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:28
        bo ty byś wysłał?czy masz pojęcie jak to się robi?głupota jednak
        winna mieć jakieś granice.
        • alfa.alfa4 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:31
          venus99 napisał:

> bo ty byś wysłał?czy masz pojęcie jak to się robi?głupota jednak
          > winna mieć jakieś granice.

Wystarczy to co usłyszała od "negocjatorów":
          "Nasi panowie ministrowie nie będą padać na kolana i płacić okupów"
          • x2468 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:34
            Byles tam matolku i slyszales o czym rozmawiali "negocjatorzy"?
            • alfa.alfa Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 16:18
              x2468 napisał:

> Byles tam matolku i slyszales o czym rozmawiali "negocjatorzy"?

A co myślisz o konfrontacji Pani Teresa - "negocjatorzy"?
              • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 20:25
                to powinna raczej być konfrontacja z kasjerem przy zwrocie pieniędzy
                wypłaconych tytułem okupu.
          • venus99 Re: Teresa Borcz potwierdza że władze jej NIC nie 08.02.09, 12:34
            jesteś wojciechem?rozdwojenie jaźni.
            jedna pani drugie pani....często słyszysz jakieś głosy?
    • spokojny.zenek znów pisdziak przyłapany na łgarstwie... 08.02.09, 17:18
      • spokojny.zenek to aż nudne... 08.02.09, 17:22
      • alfa.alfa Następny się wyrwał. Chcesz zobaczyć wywiad? 08.02.09, 19:42

• spokojny.zenek widziałem, stąd doceniam twoją kompromitację 09.02.09, 09:34
          • alfa.alfa4 Umyj uszy i obejrzyj jeszcze raz 09.02.09, 20:22

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka