alfa.alfa4 17.02.09, 22:20 Wczoraj w Warszawie dziś na Jasnej Górze. A tak to wyglądało przed laty: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671714,2,8.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671707,2,2.html Przyrzekaliśmy i słowa dotrzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 17.02.09, 22:22 Dzieci obowiazkowo beda spedzane do kin, aby obejrzec to zaklamane filmidlo? BTW Powiedz dlaczego w filmie dali mu Syrenke. Przeciez on Fiaciskiem sie rozbijal. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 17.02.09, 22:26 pies_na_czarnych napisała: > Jest też i o Kiszczaku: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671710,2,4.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 17.02.09, 22:39 alfa.alfa4 napisała: > pies_na_czarnych napisała: > > > Jest też i o Kiszczaku: > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671710,2,4.html Ja pytalem o Fiata 125, a nie o Kiszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 09:09 pies_na_czarnych napisała: > alfa.alfa4 napisała: > > > pies_na_czarnych napisała: > > > > > Jest też i o Kiszczaku: > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671710,2,4.html > > Ja pytalem o Fiata 125, a nie o Kiszczaka. > > Piotrowski przy wódzie ci opowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 08:15 Fiat 125P byl niebieski. Miał jeszcze czerwoną Zastawe, ktora w tamtych czasach uchodzila za samochod luksusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 08:17 A ogarsonierze na Chłodnej w filmie wspomnieli, czy jak z samochodami, pozmieniali? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: no i o czym to swiadczy...??? 18.02.09, 11:33 Że wszyscy będą chcieli mieć syrenki? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: no i o czym to swiadczy...??? 03.03.09, 21:00 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Że wszyscy będą chcieli mieć syrenki? ? Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie doda 17.02.09, 22:25 i dobrze, bylaby to profanacja, filmu oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 17.02.09, 22:40 zg13 napisał: > > Nie pojdziesz do kina tylko bedziesz czekal na jakies darmowe DVD? Wstydz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 09:02 Ja poczekam na torrenta albo emula, ściągnę i skasuję bez oglądania. Szkoda czasu na takie pierdy o czarnuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 10:20 tradycyjna pisuarowa pazerność na forsę.jak nie 3 stówy to chociaż płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 17.02.09, 22:42 zg13 napisał: > i dobrze, bylaby to profanacja, filmu oczywiscie > Ale jakby Marek napisał scenariusz, to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 17.02.09, 22:46 alfa.alfa napisał: > zg13 napisał: > > > i dobrze, bylaby to profanacja, filmu oczywiscie > > > > Ale jakby Marek napisał scenariusz, to kto wie? Co z tym Fiatem zrobionym w ko.. ups w Syrenke? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 08:25 Zastawe sprzedał wczesniej, nawet wiem komu. A Fiat został sie potem za niemal relikwie. Stał jakiś czas na terenie kocioła od strony Felińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 09:30 pies_na_czarnych napisała: > alfa.alfa napisał: > > > zg13 napisał: > > > > > i dobrze, bylaby to profanacja, filmu oczywiscie > > > > > > > Ale jakby Marek napisał scenariusz, to kto wie? > > Co z tym Fiatem zrobionym w ko.. ups w Syrenke? > > A drut którym go wiązali zgadza się z oryginałem? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 09:58 A w ogóle historia jego życia zgadza się z oryginałem? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 10:01 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A w ogóle historia jego życia zgadza się z oryginałem? Jak widać masz informacje o morderstwie z pierwszej ręki to powinieneś wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 10:06 Co widać i dlaczego widać? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 10:20 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Co widać i dlaczego widać? Podziwiam twoją wiedzę czym jeździł gdzie i kiedy? A nawet gdzie mieszkał i z kim sie spotykał Od tatusia SBeka wiesz to ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 10:22 Naprawdę nieźle ci się rypie w tej łepetynie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 16:09 A nie dochodzi do pustego łba, że mozna go bylo znac osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 18.02.09, 16:38 wanda43 napisała: > A nie dochodzi do pustego łba, że mozna go bylo znac osobiście? Tak jak Piotrowski? Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie Re: tego filmu to Michnik nigdy do gazety nie dod 03.03.09, 20:44 moze nie zdazy, agora cienko przedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 08:00 TVP już nakręca postawę: do filmu należy podchodzić tylko na klęczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 08:11 Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 10:03 lech.niedzielski napisał: > Żenada. To ci powinno odpowiadać www.youtube.com/watch?v=S2PlIQKjGXQ Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 10:25 alfa.alfa napisał: > lech.niedzielski napisał: > > > Żenada. > > To ci powinno odpowiadać > www.youtube.com/watch?v=S2PlIQKjGXQ Swietnie zauwazyles alfa.alfa Oba filmy niczym sie od siebie nie roznia. Kto zaplacil za produkcje tego gniota o czarnym? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 11:00 pies_na_czarnych napisała: > alfa.alfa napisał: > > > lech.niedzielski napisał: > > > > > Żenada. > > > > To ci powinno odpowiadać > > www.youtube.com/watch?v=S2PlIQKjGXQ > > > Swietnie zauwazyles alfa.alfa Oba filmy niczym sie od siebie nie > roznia. > > Kto zaplacil za produkcje tego gniota o czarnym? Wodzuś na żywo program obowiązkowy kazdego lewusa Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 10:18 do mordowania głupoty w Augustowie też się przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 [...] 18.02.09, 11:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:26 Ja też się ciesze że widać tych wszystkich politpoprawnych totalniaków co to nabożnie na klęczkach podchodzą do tego dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:29 gowno wiesz do kogo i o co sie modle! i mało mnie obchodzi czy to ksiądz katolicki, rabin, pop, czy zwykły koles z ulicy... został najpierw torturowany, później zabity, tylko za to że miał w duupie komune i takich gości jak ty... ale oczywiście wg ciebie należało mu sie, bo jeździł fiatem... a czym jeździli ówczesni władcy to pamiętasz...???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:33 > ale oczywiście wg ciebie należało mu sie, bo jeździł fiatem.. Dla mnie mogl jezdzic nawet Wolga. Pytanie jest: DLACZEGO w filmie klamia o tym? Jezeli klamia w jednym przypadku to moge przypuszczac, ze klamia rowniez o innych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:37 pies_na_czarnych napisała: > > ale oczywiście wg ciebie należało mu sie, bo jeździł fiatem.. > > Dla mnie mogl jezdzic nawet Wolga. Pytanie jest: DLACZEGO w filmie > klamia o tym? Jezeli klamia w jednym przypadku to moge przypuszczac, > ze klamia rowniez o innych sprawach. > > > > > Będziesz mógł sobie klęknąć na filmie o Bolku Odpowiedz Link Zgłoś
neoster Wtedy Bolek i Popiełuszko w jednej partii grali 18.02.09, 11:44 Bolek kochał swoją żonę a Popiełuszko był kawalerem, więc mógł pozwolić sobie czasami na nieco więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Jednego utopili a drugiego internowali w apartamen 18.02.09, 11:49 neoster napisał: > Bolek kochał swoją żonę a Popiełuszko był kawalerem, > więc mógł pozwolić sobie czasami na nieco więcej. apartamencie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:46 alfa.alfa napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > > ale oczywiście wg ciebie należało mu sie, bo jeździł fiatem.. > > > > Dla mnie mogl jezdzic nawet Wolga. Pytanie jest: DLACZEGO w filmie > > klamia o tym? Jezeli klamia w jednym przypadku to moge przypuszczac, > > ze klamia rowniez o innych sprawach. > > > > > > > > > > > Będziesz mógł sobie klęknąć na filmie o Bolku > Jaki to ma zwiazek z moja wypowiedzia? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:55 > > Będziesz mógł sobie klęknąć na filmie o Bolku > > > > Jaki to ma zwiazek z moja wypowiedzia? A taki że kapuś kapusiowi krzywdy nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 12:09 alfa.alfa napisał: > > > > Będziesz mógł sobie klęknąć na filmie o Bolku > > > > > > > Jaki to ma zwiazek z moja wypowiedzia? > A taki że kapuś kapusiowi krzywdy nie zrobi > Dalej nie rozumie. Utwierdzasz mnie jedynie o swoim debilizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
neoster Kto jest kto ? A kto to, a co to ? 18.02.09, 11:35 Kto jest kim - analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:37 Gó... wiesz kim jestem i w dupie mam czym jeździł. Interesuje mnie tylko ten totalniacki politpoprawny bełkot patridiotów i dziennikarskich miernot zachwalających tę agitkę w mendiach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a widziałeś ten film, że tak od razu sie 18.02.09, 11:43 w ten sposób wypowiadasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
neoster Filmu nie widziałem i dlatego go nie komentuję ... 18.02.09, 11:47 ... mogę jedynie skomentować twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 z zasady nie odpowiadam trolom, co nie maja nic do 18.02.09, 11:52 powiedzenia, więc spłyń... Odpowiedz Link Zgłoś
neoster Cały problem jest w tym, że nie wiadomo .... 18.02.09, 12:00 ... o co tobie chodzi. Bez powodu powodu jakieś forumowe burdy i obrażasz innych forumowiczów. Jeśli zakładasz jakiś temat, to musisz liczyć się z tym, że inni będą się w nim wypowiadać i że mają swoje zdanie niekoniecznie zbieżne z twoim. Nie jest to jednak wystarczający powód do agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a widziałeś ten film, że tak od razu sie 18.02.09, 11:47 bard333 napisał: > w ten sposób wypowiadasz??? A ty widziales, ze tak chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a gdzi ja go chwale?? 18.02.09, 11:53 pisze tylko o zamordowanym człowieku, na którego wylewacie szambo tylko dlatego, że był księdzem i jeździł fiatem... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a gdzi ja go chwale?? 18.02.09, 12:12 bard333 napisał: > pisze tylko o zamordowanym człowieku, na którego wylewacie szambo tylko dlatego > , > że był księdzem i jeździł fiatem... Czytaj ze zrozumieniem. W moim poscie udowadniam, ze film jest manipulacja. Przedstawiaja ksiadza jako biednego zuczka, a w rzeczywistosci to byl bogaty facet. Amerykanie dobrze placili swoim pacholkom. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 spytam jeszcze raz... 18.02.09, 12:15 widziałeś film, że wiesz w jaki sposób go przedstawiają??? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: a widziałeś ten film, że tak od razu sie 18.02.09, 11:57 Widziałem jak się go komentuje w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 i to jest powód, żeby wylewac pomyje 18.02.09, 12:07 na zamordowanego za swoje przekonania człowieka...?? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: i to jest powód, żeby wylewac pomyje 18.02.09, 14:58 A gdzie te pomyje z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:47 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Gó... wiesz kim jestem i w dupie mam czym jeździł. Interesuje mnie > tylko ten totalniacki politpoprawny bełkot patridiotów i > dziennikarskich miernot zachwalających tę agitkę w mendiach > publicznych. Włącz sobie Durczoka na TVNie. To wasz poziom Odpowiedz Link Zgłoś
neoster Kobito wyłuszcz wreszcie o co tobie chodzi ? 18.02.09, 11:54 Rzucasz się jak fekalia w latrynie i zatracasz istotę sprawy ? Napisz wreszcie co ciebie boli trzustka, wątroba, szare komórki czy głupota ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Kobito wyłuszcz wreszcie o co tobie chodzi ? 18.02.09, 12:00 neoster napisał: > Rzucasz się jak fekalia w latrynie i zatracasz istotę sprawy ? > Napisz wreszcie co ciebie boli > trzustka, wątroba, szare komórki czy głupota ? A o to że w każdym cywilizowanym kraju taki Kiszczak czy Jaruzelski odsiadywali by teraz dożywocie Odpowiedz Link Zgłoś
neoster I co ? 18.02.09, 12:11 To że nie odsiadują jest wystarczającym powodem do obrażania się nawzajem ? Ludzie mają różne zdania na ten temat, niekoniecznie zbieżne z twoim, a na dodatek mają do tego prawo. Zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się skąd bierze się róznica zdań, a to pozwala mi zweryfikować moje, niekoniecznie słuszne na daną kwestię poglądy. Uśmiechnij się i zawsze podchodź do każdej kwestii ze spokojem i rezerwą. Tak racjonalniej, mądrzej i bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: I co ? 18.02.09, 12:18 neoster napisał: > To że nie odsiadują jest wystarczającym powodem do obrażania się > nawzajem ? Ludzie mają różne zdania na ten temat, niekoniecznie > zbieżne z twoim, a na dodatek mają do tego prawo. Zawsze w takich > sytuacjach zastanawiam się skąd bierze się róznica zdań, a to > pozwala mi zweryfikować moje, niekoniecznie słuszne na daną kwestię > poglądy. Uśmiechnij się i zawsze podchodź do każdej kwestii ze > spokojem i rezerwą. Tak racjonalniej, mądrzej i bezpieczniej. Powiedz to wdowom i sierotom po zamordowanych przez juntę Jaruzelskiego i Kiszczaka i setkom tysięcy skazanym na emigrację Odpowiedz Link Zgłoś
neoster Pamiętaj że kazdy kij ma dwa końce .... 18.02.09, 20:07 ... a widząc tylko jeden nie można określić jego długości. alfa.alfa4 ja pamiętam jeszcze czasy stalinowskie, więc dobrze wiem co piszę. Pamiętaj, że istota problemu najczęściej tkwi w szczegółach. Nawet Kościół powiada, że diabeł tam tkwi. Coś w tym jest. Niestety z biegiem czasu pozostają ogólniki i powierzchowna zgniła skorupa, I to jest przyczynek dla różnorakich mendolin chętnie zniekształcających fakty i rzeczywistość. Nie powtarzaj więc informacji zasłyszanych i porządnie nie sprawdzonych, ponieważ najczęściej są niestety kłamliwe. Zabójstwo Popiełuszki potępiam, nie powinno mieć miejsca, ale tworzona po jego śmierci otoczka nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i faktami. Pamiętam dobrze tego księdza, pamiętam jego kazania, pamiętam jego zachowania w określonych sytuacjach i jakoś mi to wszystko poważnie odbiega od malowanej jego postaci przez ponad dwadzieścia lat. Dlatego też film chętnie obejrzę, ale nie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 11:58 To raczej twój poziom: politpoprawnych dziennikarzyn co to przed kamerami płakali po Wojtyle. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 12:11 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To raczej twój poziom: politpoprawnych dziennikarzyn co to przed > kamerami płakali po Wojtyle. W kwestii płakania to po Kuroniu i Geremku nie płakałam po Szechterze bardziej znanym pod ksywą Michnik też nie zapłaczę Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: przynajmnie znowu widac kto jest kto na forum 18.02.09, 13:53 Popłacz sobie nad kim chcesz. Nad Wojtyłą Durczok płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen13 czy Kiszczak obejrzy film o Popiełuszce? 18.02.09, 12:01 "człowiek honoru" powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: czy Kiszczak obejrzy film o Popiełuszce? 18.02.09, 12:06 Twoje pytanie to temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: czy Kiszczak obejrzy film o Popiełuszce? 18.02.09, 12:09 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Twoje pytanie to temat zastępczy. A rozkazy zamordowania Popiełuszki wydali kosmici Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen13 "obraza" to prosta konstrukcja ............. 18.02.09, 12:16 alfa.alfa4 napisała: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > Twoje pytanie to temat zastępczy. > > A rozkazy zamordowania Popiełuszki wydali kosmici to skąd on ma wiedziec kto wydawal rozkazy? to za trudne dla niej/niego. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "obraza" to prosta konstrukcja ............. 18.02.09, 13:56 Znów poruszasz tematy zastępcze. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: czy Kiszczak obejrzy film o Popiełuszce? 18.02.09, 13:54 To co pisze gołda to tematy zastępcze. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: czy Kiszczak obejrzy film o Popiełuszce? 18.02.09, 14:08 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To co pisze gołda to tematy zastępcze. A miał okazję ten bandzior wytłumaczyć się kilka dni temu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen13 naprawdę ? ;) 18.02.09, 12:14 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Twoje pytanie to temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Jako ateista muszę obiektywnie napisać. 18.02.09, 13:00 Wraz ze śmiercią Marszałka, a potem unicestwieniem polskiej inteligencji, jeżeli jakiekolwiek srodowisko w Polsce moze jeszcze wydawać z siebie Bohaterów-to jest to Kościół Katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jako ateista muszę obiektywnie napisać. 18.02.09, 14:08 > Wraz ze śmiercią Marszałka, a potem unicestwieniem polskiej > inteligencji, jeżeli jakiekolwiek srodowisko w Polsce moze jeszcze > wydawać z siebie Bohaterów-to jest to Kościół Katolicki. Takiego idiotyzmu to juz dawno nie czytalem. 8499 kosciolowych "bohaterow" w spodnicach wspolpracowalo z sb. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: Jako ateista muszę obiektywnie napisać. 18.02.09, 14:18 x2468 napisał: > > Wraz ze śmiercią Marszałka, a potem unicestwieniem polskiej > > inteligencji, jeżeli jakiekolwiek srodowisko w Polsce moze jeszcze > > wydawać z siebie Bohaterów-to jest to Kościół Katolicki. > Takiego idiotyzmu to juz dawno nie czytalem. > 8499 kosciolowych "bohaterow" w spodnicach wspolpracowalo z sb. a ilu członków pzpru? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jako ateista muszę obiektywnie napisać. 18.02.09, 14:22 Zapytaj ksiedza Isakowicza.On jest od liczenia. Tych z pzpr nie potrzebowali.Onie nie mogli doniesc kto i co zeznal na spowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 14:19 nasz bond adas.salon24.pl/385803.html jak ktoś nie wierzy - tak, to jest oficjalny plakat filmu Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 14:22 Playboy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 14:30 raczej nie playboy, oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czy to prawda? 18.02.09, 14:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=91481739&a=91523559 Prosiłbym o jakies linkowe potwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Czy to prawda? 18.02.09, 16:41 obraza.uczuc.religijnych napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=91481739&a=91523559 > Prosiłbym o jakies linkowe potwierdzenia. Oj zabolał was ten film! Bo wszystko niby już przyschło, Ludzie Honoru wyznaczeni, a tu taka niespodzianka i młodzież się trochę dowie o tych mordercach Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy to prawda? 18.02.09, 16:55 Kogo zabolal,tego zabolal.Mnie nie zabolal.Jet mi zupelnie obojetny.Ofiar,takich jak popieluszko bylo wiele tysiecy.Obrzydliwym jest to ze mowi sie wylacznie o nim. Film musi byc kiepski.Gdyby byl dobry,to pokazywano go w kinach a tvpis dopiero za pare lat.Poniewaz tv nie posiadam,wiec nie ogladne.Zreszta do kina rowniez bym nie poszedl.Jest wiele ciekawszych filmow ktorych nie ogladalem z braku czasu.Wiec nie bede go trwonil na byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Czy to prawda? 18.02.09, 17:18 x2468 napisał: > Kogo zabolal,tego zabolal.Mnie nie zabolal.Jet mi zupelnie obojetny.Ofiar,takic > h > jak popieluszko bylo wiele tysiecy.Obrzydliwym jest to ze mowi sie wylacznie o > nim. > Film musi byc kiepski.Gdyby byl dobry,to pokazywano go w kinach a tvpis dopiero > za pare lat.Poniewaz tv nie posiadam,wiec nie ogladne.Zreszta do kina rowniez > bym nie poszedl.Jest wiele ciekawszych filmow ktorych nie ogladalem z braku > czasu.Wiec nie bede go trwonil na byle co. Durnaś jak twój wodzuś. Wczoraj była premiera i film dopiero wchodzi na ekrany Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy to prawda? 18.02.09, 22:36 Jak zwykle nie potrafisz wyciagac logicznych wnioskow.Napisalem ze mnie ta historia nie interesuje.Poniewaz wlasnie tak jest jak napisalem to nie wiedzialem ze premiera jest w kinach. Co do wodzusia,to jest on twoim nie moim.Ja zadnego wodzusia nie mam.Szczegolni taki krasnal jak ten ktorego rozkazow sluchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czy to prawda? 18.02.09, 17:05 Mnie interesuje młotku, czy gazeta Rzeczpospolita na co dzień wieszająca psy na innych co do łamania wolności słowa próbuje ocenzurować krytykę filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Czy to prawda? 18.02.09, 17:21 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Mnie interesuje młotku, czy gazeta Rzeczpospolita na co dzień > wieszająca psy na innych co do łamania wolności słowa próbuje > ocenzurować krytykę filmu. Dyskusje o wolności słowa na tym forum? :))))) bolszewicki cepie Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czy to prawda? 19.02.09, 08:08 O tym właśnie miszę kretynku. Dyskusja o wolności słowa na tym forum ma taki sam sens jak dyskutowanie o niej w Rzepie czy Gazecie Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Czy to prawda? 03.03.09, 16:24 obraza.uczuc.religijnych napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=91481739&a=91523559 > Prosiłbym o jakies linkowe potwierdzenia. ? Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 [...] 18.02.09, 17:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 20:16 Beznadzieja ten film. za starych czasów o traktorzystkach były leprze. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 27.02.09, 23:22 m.c.hrabia napisał: > Beznadzieja ten film. > za starych czasów o traktorzystkach były leprze. Najwięcej szczekają ci co nie oglądali Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 20:17 beznadzieja ten film. z gierka o traktorzystkach kręcili leprze. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Premiera filmu "Popiełuszko. Wolność jest w n 18.02.09, 20:21 m.c.hrabia napisał: > beznadzieja ten film. A jak się kończy? > z gierka o traktorzystkach kręcili >>>leprze.<<< O Boże!!! mało ze stołka nie spadłam Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Tu chodzi o to kto ma być beatyfikowany ? 19.02.09, 12:40 To wyścig pomiędzy JPII a JP ?! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Tu chodzi o to kto ma być beatyfikowany ? 20.02.09, 08:51 lech.niedzielski napisał: > To wyścig pomiędzy JPII a JP ?! ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Jutro idę do kina 27.02.09, 23:22 alfa.alfa4 napisała: > Wczoraj w Warszawie dziś na Jasnej Górze. > A tak to wyglądało przed laty: > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671714,2,8.html > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671707,2,2.html > Przyrzekaliśmy i słowa dotrzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jutro idę do kina na "Jankowskiego". 28.02.09, 12:33 Ale jeszcze lepszy będzie ten ostry film dla dorosłych pt. "Arcybiskup Juliusz P. na miłosnych manewrach." Dozwolony od 75 lat i tylko pod opieką rodziców i ks. kapelana. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Jutro idę do kina 03.03.09, 19:15 Jak do dupczenia to ksiądz normalny czlowie jak go kurna zabic to swiety . Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jutro idę do kina 03.03.09, 20:36 alfa.alfa napisał: > alfa.alfa4 napisała: > > > Wczoraj w Warszawie dziś na Jasnej Górze. > > A tak to wyglądało przed laty: > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671714,2,8.html > > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1671707,2,2.html > > Przyrzekaliśmy i słowa dotrzymamy. > > Koniecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownik.mietkowski Nasze kolo SLD juz wystosowalo protest 28.02.09, 13:06 przeciwko szarganiu Partii i Bezpieczenstwa przez ta kontrewolucyjna agitacje za pieniadze zdradzieckiego watykanu U nas na kole SLD jest jeszcze wielu zasluzonych towarzyszy ktorzy dokladnie pamietaja jak wtedy z kontrrewolucja walczylismy i jak ciezko sie zmagalismy o dobro klasy robotniczej i naszej Wladzy Ludowej. Nie pozwolimy teraz na szarganie pamieci zasluzonych towarzyszy z Bezpieczenstwa i Partii. Takie czasy byly wtedy ze twardy trzeba bylo byc. Tow Generalowie Jaruzelski i Kiszczak wydawali rozkazy a my je wykonywalismy. Trzeba bylo kontre pod stienku postawic albo w Wisle utopic to sie robilo w imie klasy robotniczej i ustroju socjalistycznego. Teraz widze ze nasi mlodzi towarzysze tak samo zaangazowani sa w walke klasowa. Jak sie poslucha co w mlodziezowce mowia jak dyskutuja to serce rosnie ze juz niedlugo znowu lewica bedzie rzadzic w polskiej republice i zapanuje ustroj socjalistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Kinematografia radziecka może być dumna ! 01.03.09, 20:58 Ma epigonów ! Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 A nasze kółko różańcowe... 03.03.09, 23:42 też wyszykowało protest! Bo za mało jest filmów o prawdziwych Polakach - patriotach. ( nie mylić z tymy raketamy.) Czemu nie ma na ten przykład filmu o Ojcu Rydzyku. Czemu? Albo o Antku Mącierewiczu. Czy o panu premierze Olszewskim, już prawie wodzu Narodu. To są wszystko knowania komuny na czele z tym Mychnikem. I innemy zdrajcamy. Ale to się skończy jak wrócom do władzy nasze ukochane bracia! Wtedy jem damy popalić, uuuuuch! Nie możem się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: A nasze kółko różańcowe... 04.03.09, 08:46 asso1 napisał: > też wyszykowało protest! Bo za mało jest filmów o prawdziwych > Polakach - patriotach. ( nie mylić z tymy raketamy.) Czemu nie ma na > ten przykład filmu o Ojcu Rydzyku. Czemu? Albo o Antku Mącierewiczu. > Czy o panu premierze Olszewskim, już prawie wodzu Narodu. To są > wszystko knowania komuny na czele z tym Mychnikem. I innemy > zdrajcamy. Ale to się skończy jak wrócom do władzy nasze ukochane > bracia! Wtedy jem damy popalić, uuuuuch! Nie możem się doczekać! Śwente słowa, śwente ! Te te ezbeki z ezelde robiom złom robotei srajom naszym patryjotom do mleczka !!! Odpowiedz Link Zgłoś