zapijaczony.ryj 17.03.09, 19:25 Hotel Poselski pok 1019. Balanga balangę pogania. Tak mówiOM w TVNie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Znówchlejomw PiSie 17.03.09, 20:01 Na trzeźwo najwidoczniej nie som w stanie zrozumiec prezesa i jego strategii. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Znówchlejomw PiSie 17.03.09, 20:03 wanda43 napisała: > Na trzeźwo najwidoczniej nie som w stanie zrozumiec prezesa i jego strategii. Ja ani na trzeżwo ani po pijaku połowy z tego co mlaskaja nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Znówchlejomw PiSie 17.03.09, 20:59 Oni też nie rozumieją ani na trzeźwo, ani po pijaku. Tylko, że po pijaku nierozumienie nie sprawia im już żadnego dyskomfortu... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Znówchlejomw PiSie 18.03.09, 09:16 horpyna4 napisała: > Oni też nie rozumieją ani na trzeźwo, ani po pijaku. Tylko, że po > pijaku nierozumienie nie sprawia im już żadnego dyskomfortu... trafnie ujęte Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Znówchlejomw PiSie 17.03.09, 21:03 Ciekawe, czy mają jakąś specjalną okazję, czy zalewają robaka? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Znówchlejomw PiSie 18.03.09, 09:50 dupetek napisał: > Ciekawe, czy mają jakąś specjalną okazję, czy zalewają robaka? Gdybys byl w PiS tez bys mial powod do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Znówchlejomw PiSie 18.03.09, 09:23 A czy w tefałenie mówią,którą ręką się spuszcza wodę w kiblu? Pewnie lewą. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Nie Znówchlejom w PiSie tylko 18.03.09, 10:56 Jakzwyklechlejom w PiS_ie. To już od dawna wiadomo i jest to pewnik - więc dla mnie żadna sensacja. Wiem tylko o tyle wiecej, że znam jeden z adresów (Wiejska w Warszawie) i numer pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś