lumpior 20.04.09, 22:31 Tak sie uprawia polityke,postepuje w cywilizowanym swiecie.Po nauke wszyscy a szczegolnie prawica.Poglady poparlo 90% uczestnikow sondy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piglowacki No popatrz kikut „pijak prawdziwy” ... 20.04.09, 22:54 ..., a i tak o kilka długości lepszy od tego GAMONIA z PAJACyku. Porażająca jest ta dezintegracja zmysłowego poznania, kiedy napotyka zaprzeczenie dogmatu i zmyka w przerażeniu, zastępując realność fasadami i budując mury mitów, mające chronić przed atakami zbyt przerażającej egzystencji. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kwasniewski - pijak prawdziwy! 20.04.09, 22:56 A ty grubiańska jak zawsze i do tego niesprawiedliwa. Kwasniewski to pijak a Kaczyński to wesołek co? Ja bym to raczej nazwał chorobą pałacową. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Kwasniewski - pijak prawdziwy! 20.04.09, 23:06 boblebowsky napisał: > A ty grubiańska jak zawsze Gruba jest to i grubiańska. Co się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Kwasniewski - pijak prawdziwy! 20.04.09, 23:11 ...odezwał się forumowy dżentelmen, wcielenie forumowej subtelności:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Kwasniewski - pijak prawdziwy! 20.04.09, 23:30 k.kiko napisała: > ...odezwał się forumowy dżentelmen, wcielenie > forumowej subtelności:))))))))))))))))))))))))) he he! Terwz jeszcze odnów mnie moralne, jak to u was PiSorow w zyczaju .... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa I tak beknie za więzienie talibów 20.04.09, 23:09 lumpior napisał: > Tak sie uprawia polityke,postepuje w cywilizowanym swiecie.Po nauke > wszyscy a szczegolnie prawica.Poglady poparlo 90% uczestnikow sondy. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: I tak beknie za więzienie talibów 20.04.09, 23:11 Więzić talibów to dobrze czy źle? Uważasz, że nie powinno siem wienzić? Należy jem dać wolnom renkę i w razie jakby co to powołać siem na Kaczyńskiego Lecha co to ten talip pomagał mu w kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki wybitny PiC aplikant Zi0br0 znowu ... 20.04.09, 23:25 ... jakiś wyrok w TV ogłosił ??? Musiałem przegapić czy cuś. ;-) alfa.alfa napisała: > I tak beknie za więzienie talibów Odpowiedz Link Zgłoś