Dodaj do ulubionych

PiS znów popełniło plagiat i to podwójny!!!

03.05.09, 00:18
Czy te pisdziochy nie są w stanie nic wymyślić samodzielnie?!?!

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/3292000,80271,6563572.html?back=/Wiadomosci/1,80271,6563515,pis_zaprezentowal_swoj_wyborczy_billboard.html

Po pierwsze - skopiowano godło "Teraz Polska"
Po drugie - skopiowano pomysł z plakatu z papieżem Janem Pawłem II, na którym
jego portret był mozaiką miniaturowych fotografii ludzkich twarzy.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: PiS znów popełniło plagiat i to podwójny!!! 03.05.09, 00:21
      Migalskiego przecież mają:))))
    • ave.duce To niemożliwe! Przecież to Prawo i Sprawiedliwość! 03.05.09, 00:22
      Czy jest coś n/t plagiatów w Kodeksie wg Blaira? ;)

:p
      • iza.bella.iza Re: To niemożliwe! Przecież to Prawo i Sprawiedli 03.05.09, 00:25
        Sory, Ave > nie podpiszę! Raz to zrobiłam i od tamtej pory gazecianą skrzynkę
        zalewa mi amerykański spam :(
        • ave.duce Re: To niemożliwe! Przecież to Prawo i Sprawiedli 03.05.09, 00:26
          Ja nie dlatego, na Boga! :)
          Bronię dobrego imienia PiSu! ;)
          • m.c.hrabia Re: To niemożliwe! Przecież to Prawo i Sprawiedli 03.05.09, 00:28
            ave.duce napisała:

> Ja nie dlatego, na Boga! :)
            > Bronię dobrego imienia PiSu! ;)

:)))))
            broń fok!
            większy pożytek dla ludzkości będzie.
            • ave.duce Zdecydujcie się na coś! ;) 03.05.09, 00:32
              Chorera! :(
              Wpadłam między plagiat Partii (mówisz coś tam, coś tam = myślisz coś tam, coś
              tam > i wicewersja) a plagiat Wodza Juniora! ;)

• iza.bella.iza Re: To niemożliwe! Przecież to Prawo i Sprawiedli 03.05.09, 00:29
            Aaaaaaaaaaaa! Nie załapałam - późna pora. Sorki. Cmok.
            • ave.duce Bezprecedensowemu .A T A K O W I. na PiS 03.05.09, 00:38
              mówię : NIE!

Plagiat - jak to łatwo powiedzieć... la... la... la >

DOWODY! DO/WODY! :) Twarde. Nie słowa ;)

• iza.bella.iza Ożesz TY!!! 03.05.09, 00:47

ave.duce napisała:

> DOWODY! DO/WODY! :) Twarde. Nie słowa ;)

Dowód pierwszy:
                |www.terazpolska.pl/_img/

A na drugi musisz trochę poczekać, bo nie pamiętam jak ten plakat z papieżem był
                zatytułowany.
                • iza.bella.iza Jakieś kaczki brużdżą we WSI :( 03.05.09, 00:51
                  Jeszcze raz:

www.terazpolska.pl/index.php
                • iza.bella.iza Godło "Teraz Polska" 03.05.09, 00:54
                  www.rckik-katowice.com.pl/teraz%20polska.jpg
                • ave.duce Daruj sobie, dobra kobieto! > 03.05.09, 00:54
                  nie wiesz, przedstawicielko "ciemnego ludu & społeczeństwa do wymiany", że
                  INSPIROWAŁ to godło sam Wielki Bulgot! Największy patrYIDiota w dziejach
                  wszechświata?!

Plakat z ... też! To dzięki Wielkiemu Strategowi papież został papieżem, zatem
                  to figurant JAR był Wielkim INSPIRATOREM plagiatu, sorry, pomyliłam się : PLAKATU!

• iza.bella.iza A właśnie, że nie daruję! 03.05.09, 00:57
                    I tak Wielkiemu Inspiratorowi dam tym plakatem po dziobie, że przez kilka godzin
                    nie będzie mógł nim klapać po próżnicy!!!
                    • ave.duce Córoz marnotrawiona! Toz Ty nasza, PiSowska! 03.05.09, 01:06
                      Zawzięta taka > naszaś i już! :)

• iza.bella.iza Re: Córoz marnotrawiona! Toz Ty nasza, PiSowska! 03.05.09, 01:11
                        Zawzięta i niegramotna jak nieodrodny pisdzioch - z głupimi linkami nie poradzić
                        se nie mogem :(
                    • iza.bella.iza Re: A właśnie, że nie daruję! 03.05.09, 01:07

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://kolonia.niedziela.pl/image/plakat.jpg&imgrefurl=http://kolonia.niedziela.pl/xml.php%3Fid%3D1125564713%26doc%3Dndz.xml&usg=__uCguJmjwHZufSMuoMt1hUWZRKy4=&h=225&w=300&sz=22&hl=pl&start=4&tbnid=1KZJzl23CifL-M:&tbnh=87&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Djan%2Bpawe%25C5%2582%2BII%2Bplakat%2Bkolonia%26gbv%3D2%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG

Staśnie długaśny ten link, nie wiem czy się otworzy :(
                      Ale jak się otworzy, to tam jest dowód nr II
                      • iza.bella.iza Ufff! wreście! nareście! 03.05.09, 01:09

kolonia.niedziela.pl/xml.php?id=1125564713&doc=ndz.xml
                        • ave.duce Re: Ufff! 03.05.09, 01:20
                          kolonia.niedziela.pl/image/plakat.jpg
                          O!

• iza.bella.iza Re: Ufff! 03.05.09, 01:24
                            A umicie, koleżanko znaleźć lepszy obrazek, co by było widać, że inkryminowany
                            plakat jest mozaiką? O!?
                            • ave.duce Re: Ufff! POdpuszczasz mnie?! 03.05.09, 01:30
                              iza.bella.iza napisała:

> A umicie, koleżanko znaleźć lepszy obrazek, co by było widać, że inkryminowany
                              > plakat jest mozaiką? O!?
                              >

Zobaczę, czy Wielki Inspirator subito mi pomoże > poczekajcie w przedpokoju > w
                              salonie niezależni siedzą: Semka, Janke, Sakiewicz & reszta.

PofOtyguję się i zaraz wracam. Z tarczą lub na > jak Bóg, Honor i Ojczyzna da! :)

• iza.bella.iza POdpuszczam - i się dasz, boś ambitna! 03.05.09, 01:44
                                ave.duce napisała:

> Zobaczę, czy Wielki Inspirator subito mi pomoże > poczekajcie w przedpokoju
                                > > w
                                > salonie niezależni siedzą: Semka, Janke, Sakiewicz & reszta.

A w kuchni nie mogiem? Podkuchenna by mię jakiś pańskich resztek dała skubnąć,
                                plizzzzzzzzz

> PofOtyguję się i zaraz wracam. Z tarczą lub na > jak Bóg, Honor i Ojczyzna
                                > da! :)
                                >
                                > :p
                      • ave.duce Re: A właśnie, że nie daruję! 03.05.09, 01:12
                        Pójdź, dziecko, ja Cię uczyć każę! Roman Giertychiza.bella.iza napisała:

>
                        > images.google.pl/imgres?imgurl=http://kolonia.niedziela.pl/image/plakat.
                        > jpg&imgrefurl=http://kolonia.niedziela.pl/xml.php%3Fid%3D1125564713%26doc%3Dndz
                        > .xml&usg=__uCguJmjwHZufSMuoMt1hUWZRKy4=&h=225&w=300&sz=22&hl=pl&start=4&tbnid=1
                        > KZJzl23CifL-M:&tbnh=87&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Djan%2Bpawe%25C5%2582%2BII%2B
                        > plakat%2Bkolonia%26gbv%3D2%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:p
                        > l:official%26sa%3DG
                        >
                        > Staśnie długaśny ten link, nie wiem czy się otworzy :(
                        > Ale jak się otworzy, to tam jest dowód nr II
                        >

tiny.pl/zlcn
                        • iza.bella.iza Re: A właśnie, że nie daruję! 03.05.09, 01:13
                          :P ;)
                          • ave.duce ??? !!! ??? :P ;) !!! 03.05.09, 01:17
                            Korupcja na forum!c

Nerwusek z CBA > bier ją! ;)

• iza.bella.iza Re: ??? !!! ??? :P ;) !!! 03.05.09, 01:22
                              Droga Ave - Ty mię kolegą Mario nie szczuj. Znam ci ja tego kurdupla osobiście i
                              wiem z tzw. autopsji, że nie jest w stanie mi skoczyć do gardła, zwłaszcza iże
                              się spasł był na p(i)siej misce. :D
                              • ave.duce Re: ??? !!! ??? :P ;) !!! 03.05.09, 01:35
                                iza.bella.iza napisała:

> Droga Ave - Ty mię kolegą Mario nie szczuj. Znam ci ja tego kurdupla osobiście
                                > i
                                > wiem z tzw. autopsji, że nie jest w stanie mi skoczyć do gardła, zwłaszcza iże
                                > się spasł był na p(i)siej misce. :D
                                >

Droga Izo.bello.izo!
                                Czy myślisz, że gdyby mógł Ci ten bezzębatek mikrusi coś złego uczynić, to wydałabym komendę: bier?! Nie. Wtedy bym powiedziała:
                                waruj! Nawet, gdyby był irasiadem coś dzisiaj zdenerwowanym :)

Idę po mozaikę. PiS dziewczynie nie skłamie, chociaż... łgarstwo jej powie... ;)

• iza.bella.iza Re: ??? !!! ??? :P ;) !!! 03.05.09, 01:46
                                  ave.duce napisała:

> Idę po mozaikę. PiS dziewczynie nie skłamie, chociaż... łgarstwo jej powie... ;
                                  > )
                                  >

To ja czekam w kuchni :D
                                  • ave.duce Pani Prezesko! Melduję wykonanie zadania! ;) 03.05.09, 01:52

• m.c.hrabia Re:fan? 03.05.09, 00:25
      Palikota się objawił?
    • ave.duce To żaden njus > dawnych wspomnień czar > 03.05.09, 00:44
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,65648,3467682.html
      To żaden plagiat! W PiSie mówimy na to "inspiracja" ;)

• iza.bella.iza Re: To żaden njus > dawnych wspomnień czar &# 03.05.09, 00:52
        Przeca pisze się wyraźnie, że ZNÓW :D
        • ave.duce Re: To żaden njus > dawnych wspomnień czar &# 03.05.09, 01:02
          iza.bella.iza napisała:

> Przeca pisze się wyraźnie, że ZNÓW :D
          >

Ty do mnie mUFiŻ? Naucz się wolskiego! SnUF nie odrobiona lekcja jENzyka
          IVRPiSpolitej?! BRAWO! To najlepsza droga, aby podążać śladami Wielkiego MęSZA
          Stana! Unyx2 nie zna języka polskiego i żyje.
          Bilans musi wyjść na ziobro: uny nie zna(ją) polskiego, Ty - wolskiego i jest
          sofT i tafT.

• kacze_urojenia Re:a jak ktoś jeszcze zaprotestuje, ze jego 03.05.09, 00:58
      fizjonomia beprawnie została umieszczona na plakacie

to znów będą przepraszać i płacić

chyba, ze na fotkach są morduchny samych pisiaków - ale wątpię
      • iza.bella.iza Re:a jak ktoś jeszcze zaprotestuje, ze jego 03.05.09, 01:15
        kacze_urojenia napisała:

> fizjonomia beprawnie została umieszczona na plakacie
        >
        > to znów będą przepraszać i płacić
        >

Niech się stanie :)
    • leniwa_lady Re: świetnie te plakat na tej ruinie wygląda 03.05.09, 01:10
      pis dla Polski - czyli ruina
      i jeszcze znak zakazu wjazdu
      • iza.bella.iza Re: świetnie te plakat na tej ruinie wygląda 03.05.09, 01:12
        To są tzw. skutki uboczne :D
      • ave.duce Yes, yes, yes! Trafiony w '10' > 03.05.09, 01:15
        Postarali się nasi spindoks > zwłaszcza kolega niezależny umysłowo MigDalski dał
        z siebie wszystko!

leniwa_lady napisała:

> pis dla Polski - czyli ruina
        > i jeszcze znak zakazu wjazdu

• iza.bella.iza Plagiat udowodniony dzięki wisłkom Ave i moim:) 03.05.09, 02:08
      iza.bella.iza napisała:

> Czy te pisdziochy nie są w stanie nic wymyślić samodzielnie?!?!
      >
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/3292000,80271,6563572.html?back=/Wiadomosci/1,80271,6563515,pis_zaprezentowal_swoj_wyborczy_billboard.html
      >
      > Po pierwsze - skopiowano godło "Teraz Polska"

www.rckik-katowice.com.pl/teraz%20polska.jpg

> Po drugie - skopiowano pomysł z plakatu z papieżem Janem Pawłem II, na którym
      > jego portret był mozaiką miniaturowych fotografii ludzkich twarzy.
      >
      >

farm3.static.flickr.com/2352/2081879246_67676e416d.jpg?v=0

na pohybel pisdziochom!!! :D

www23.patrz.pl/u/f/02/65/92/26592.jpg
      • ave.duce Quod erat demonstrandum > AmenT! 03.05.09, 02:26

• xenocide Re: Plagiat udowodniony dzięki wisłkom Ave i moim 03.05.09, 02:57
        iza.bella.iza napisała:

> na pohybel pisdziochom!!! :D
        >

A ja Ci zycze duzo zdrowia i pomyslnosci w zyciu osobistym oraz spelnienia
        wszystkich marzen.

pisdzioch.

• ave.duce Re: Dobra, dobra! Popieram PolskiE! 'o takie' 03.05.09, 02:46
      Jankeski?! Toż on nasz, krzaczasty vel buszowaty!
      Przyjaciel naszego Pana pRezydĘta wszystkich Wolaków - pod warunkiem, że są z
      PiSu ;)

• iza.bella.iza Re: Dobra, dobra! Popieram PolskiE! 'o takie' 03.05.09, 02:51
        ave.duce napisała:

> Jankeski?! Toż on nasz, krzaczasty vel buszowaty!
        > Przyjaciel naszego Pana pRezydĘta wszystkich Wolaków - pod warunkiem, że są z
        > PiSu ;)
        >

AmenT! Za dużo było tych toastów bez tostów. Idę spać. Dobranoc :)
        • who.is.who Re: Dobra, dobra! Popieram PolskiE! 'o takie' 03.05.09, 07:53
          A mnie przy tym nie było :-(
          Pozdrowienia! :-)
          • x2468 Re: Dobra, dobra! Popieram PolskiE! 'o takie' 03.05.09, 08:12
            Pis kampanie rozpoczal.
            odsiebie.com/pokaz/2184198---56c7.html
            • who.is.who Wypiwszy jedno piwo i zjadłszy jabłko ;-))) 03.05.09, 08:21

• ayran Re: PiS znów popełniło plagiat i to podwójny!!! 03.05.09, 08:17
      Chyba przesada.
      Technika robienia dużych zdjęć w oparciu o mozaikę wielu małych zdjęć była znana
      przed słynnym zdjęciem JP2. Teraz zrobić coś takiego jest stosunkowo łatwo i co
      i rusz ktoś korzysta z tego pomysłu:
      ekai.pl/papiez/x17668/meksyk-rodzinna-mozaika-z-wizerunkiem-benedykta-xvi/
      Co do podobieństwa plakatu PiS do logo "Teraz Polska" - może i trochę podobne,
      na pewno mało oryginalne, ale raczej nie do przeprowadzenia przed sądem. Zresztą
      nie wiem, kto jest właścicielem praw - może Kancelaria Prezydenta?
      • xenocide Re: PiS znów popełniło plagiat i to podwójny!!! 03.05.09, 09:36
        ayran napisał:

> Chyba przesada.
        > Technika robienia dużych zdjęć w oparciu o mozaikę wielu małych zdjęć była znan
        > a
        > przed słynnym zdjęciem JP2. Teraz zrobić coś takiego jest stosunkowo łatwo i co
        > i rusz ktoś korzysta z tego pomysłu:
        > ekai.pl/papiez/x17668/meksyk-rodzinna-mozaika-z-wizerunkiem-benedykta-xvi/
        > Co do podobieństwa plakatu PiS do logo "Teraz Polska" - może i trochę podobne,
        > na pewno mało oryginalne, ale raczej nie do przeprowadzenia przed sądem. Zreszt
        > ą
        > nie wiem, kto jest właścicielem praw - może Kancelaria Prezydenta?

Sa specjalne programy ktore zamieniaja dany obraz na mozaike ale czy moga o tym
        wiedziec POkraki ?
        Watpie, jedyne co potrafia to robic z siebie blazna.

• ayran Re: PiS znów popełniło plagiat i to podwójny!!! 03.05.09, 13:00
          xenocide napisał:

> Sa specjalne programy ktore zamieniaja dany obraz na mozaike ale czy moga o tym
          > wiedziec POkraki ?
          > Watpie, jedyne co potrafia to robic z siebie blazna.

No naprawdę niebywałe. Zwolennicy PO nie wiedzą o istnieniu takich "specjalnych
          programów", a zwolennicy PiS nie dość, że wiedzą, to wręcz je wprowadziły na
          rynek i to jeszcze przed grillem.
      • iza.bella.iza Re: PiS znów popełniło plagiat i to podwójny!!! 03.05.09, 15:19
        ayran napisał:

> Chyba przesada.
        > Technika robienia dużych zdjęć w oparciu o mozaikę wielu małych zdjęć była znan
        > a
        > przed słynnym zdjęciem JP2. Teraz zrobić coś takiego jest stosunkowo łatwo i co
        > i rusz ktoś korzysta z tego pomysłu:
        > ekai.pl/papiez/x17668/meksyk-rodzinna-mozaika-z-wizerunkiem-benedykta-xvi/
        > Co do podobieństwa plakatu PiS do logo "Teraz Polska" - może i trochę podobne,
        > na pewno mało oryginalne, ale raczej nie do przeprowadzenia przed sądem. Zreszt
        > ą
        > nie wiem, kto jest właścicielem praw - może Kancelaria Prezydenta?

Żadna przesada - nie chodzi mi przecież o kradzież praw autorskich, tylko o
        wykazanie niemocy twórczej PiS. Pisdziochów stać jedynie na powielanie i
        wykorzystywanie tego, co już zostało wymyślone - łącznie z przemówieniami
        Gomułki. Zero kreatywności!
    • klarek_i [...] 03.05.09, 09:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka