wilk_z_wolfow 04.05.09, 12:33 zadyme .Tym razem objektami sa biura poselskie PO . Wiadomo ze okupacja biur jest czynem karalnym , o co chodzi tym paskudnym nierobom ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierzant_nowak być może - związkowej klasy próżniaczej 04.05.09, 13:46 (tudzież pasożytniczej) z klasą ludzi pracujących uczciwie w rynkowej gospodarce państwa XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Sniadek z polecenia KC PiS -u organizuje kole 04.05.09, 12:39 Trochę za mało było zadymy w zeszłym tygodniu więc trzeba się będzie poprawić i zlecenie wykonać. Mają być przecież ciężko ranni albo przynajmniej jakaś okupacja, a wszystko oczywiście zsynchronizowane z terminem wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Tylko czy wybory sa powodem ? 04.05.09, 12:43 Kto wie jakie plany maja Paskudy ze Szczyglem ? Moze marza o jakims stanie ........nie , lepiej nie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Sniadek z polecenia KC PiS -u organizuje kole 04.05.09, 12:44 Zorganizowac i zameldowac;Panie Prezesie zadanie wykonane.Bedzie to takze Wielka radosc dla O.Rydzyka/on zawsze pomaga/.Oto uklad. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Wydaje mi się że to co napisałeś to 04.05.09, 12:45 spiskowa teoria dziejów. Tak samo mówił PiS w trakcie protestu pielęgniarek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Wydaje mi się że to co napisałeś to 04.05.09, 12:48 superspec napisał: > spiskowa teoria dziejów. Tak samo mówił PiS w trakcie protestu > pielęgniarek.:) Ale oni mieli wtedy wszystko , pRezydeta i premiere . Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Wydaje mi się że to co napisałeś to 04.05.09, 12:57 Tylko że Śniadek na smyczy Kaczorków chodzi a nie Tuska. -- Jestem dumnym przedstawicielem warszawskiej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Śniadek ??? 04.05.09, 12:49 Słyszałem, że okupacje organizuje "Solidarność 80" A to jest INNY związek. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow A Solidarnosc 80 , a to co innego , to Gwiazda , 04.05.09, 13:00 Jurczyk , Jaworski i Kocjan ,Ignor , Pelczarski itd . Tez zadymiarze i przyjaciele bronii Jacka Lesniczowki , ktory wraz z Gwiazda walczyl w 1970 pod stocznia gdanska i potwierdzil to w zeszlym roku pod brama stoczni . Gwiazda nie zaprzeczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Śniadek ??? 04.05.09, 13:01 A ja czytałem, że Sierpień 80, a to chyba jeszcze inna para gumofilców. Takich trochę esbecko-faszystowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Śniadek ??? 04.05.09, 13:04 witek.bis napisał: > A ja czytałem, że Sierpień 80, a to chyba jeszcze inna para gumofilców. Takich > trochę esbecko-faszystowskich. Zgadza sie , oni chcieli Leszka Maoczulskiego na prezydenta . Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Śniadek ??? 04.05.09, 13:07 :) Maoczulski - ładnie powiedziane :))) Ale chyba nie tylko Maoczulskiego chcieli: "W 2000 roku związek poparł jako kandydata na prezydenta gen. Tadeusza Wileckiego, który nie krył swych dyktatorskich zapędów i chwalił programy budownictwa mieszkaniowego w III Rzeszy. Rok później Sierpień '80 gościł Bruno Gollnischa - prawą rękę Jean-Marie Le Pena, przywódcy francuskiego Frontu Narodowego." wyborcza.pl/1,76842,5088934.html Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Śniadek ??? 04.05.09, 13:10 witek.bis napisał: > :) > Maoczulski - ładnie powiedziane :))) > Ale chyba nie tylko Maoczulskiego chcieli: > > "W 2000 roku związek poparł jako kandydata na prezydenta gen. Tadeusza > Wileckiego, który nie krył swych dyktatorskich zapędów i chwalił programy > budownictwa mieszkaniowego w III Rzeszy. Rok później Sierpień '80 gościł Bruno > Gollnischa - prawą rękę Jean-Marie Le Pena, przywódcy francuskiego Frontu > Narodowego." > > wyborcza.pl/1,76842,5088934.html O Wileckim to slyszalem ze go poparli , ale ze z Le Pen'em konszachtowali , to umknelo mi uwadze . Dzieki za informacje . Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Rąsia rąsię myje. 04.05.09, 13:21 www.kprm.gov.pl/photo.php?id=5966 Stary, dobry układ! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Zmasowany atak terrorystów z organizacji STOP3. 04.05.09, 13:37 Tak się reklamują. Pożyteczni idioci - im więcej takich zadym tym chętniej ludzie pójdą przeciwko nim głosować. To ten krzykacz Ziętek z PPP mobilizuje swoich na wybory. Zwykle mają około jednego procenta. Odpowiedz Link Zgłoś