pies_na_czarnych.o 27.06.09, 20:37 Jarek wie, ze bojowego bulteriera trza na smyczy i w kagancu trzymac. Tylko czekac na jakis pis zamach stanu :o) video.google.com/videoplay?docid=-8442437967393009693 :o)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych.o LINK 27.06.09, 20:38 Link: www.tvn24.pl/0,1607135,0,1,prezes-wyrzuca-kurskiego-z-pomorza,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: LINK 27.06.09, 22:50 Od jakiegoś czasu Kurski jest podpadnięty. Teraz wodzuś ewidentnie podcina mu skrzydła. Bullterier może zareagować na odbieraną kość:) Myślę, że Jar lubi robić sobie wszędzie wrogów. Taka jego natura. pies_na_czarnych.o napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: LINK 27.06.09, 22:52 dupetek napisał: > Od jakiegoś czasu Kurski jest podpadnięty. Teraz wodzuś ewidentnie podcina mu > skrzydła. Bullterier może zareagować na odbieraną kość:) Myślę, że Jar lubi > robić sobie wszędzie wrogów. Taka jego natura. > > pies_na_czarnych.o napisał: Jarek ma zdrowe odruchy,nie chce hodować z kasę z ue, swego osobistego Brutusa. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: LINK 27.06.09, 23:12 Wodzuś wystawił Kurskiego jako jedynkę na Warmii i Mazurach czyli pomógł mu wyjechać do Brukseli! Faktem jest, że dał mu prztyczka w nos rzucając do obcego okręgu:) Tu nie o kasę idzie. Spin dochtory mają większy wpływ na kaczkę i dokuczają koledze:))) m.c.hrabia napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Bulterier 28.06.09, 16:10 Popatrzyłem - faktycznie, ON ci jest. Poznałem go. A jednak strategia "ciemny lud wszystko kupi" kolejny raz zawiodła. To numer na raz, a dziś już sam prezes PiS nie wierzy w zachwyty nad swoją osobą. Od dawna odnoszę wrażenie, że Bulterier też chciałby na prezydenta i już się przymierza do skoku do gardła. Polska schodzi na... -- :) buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Pies to tylko pies. 28.06.09, 07:27 Niby wiernopoddańcze spojrzenia, ale ugryźć może. M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Boi się wcześniejszych wyborów. 28.06.09, 07:59 Wyszłoby na totalne olewanie Warmii i Podlasia, mocny argument na taki przypadek. Rzecz jesienią całkiem możliwa. System polityczny zablokował się całkowicie, pat totalny. W takim aspekcie nawet ruch Tuska z ustawą medialną wydaje się racjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran jeżeli Richard Henry Francis... 28.06.09, 09:00 ... dostanie taki sam zakaz na teren poza Kujawsko-Pomorskim, to będzie można uznać, że jest w tym jakaś zasada. W przeciwnym razie Kurski popadł w niełaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jeżeli Richard Henry Francis... 28.06.09, 14:52 www.tvn24.pl/12690,1607220.1,0,1,zakazuja-kurskiemu--bo-w-pis-jest-kryzys-przywodztwa,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś