aganiok32 05.02.15, 10:35 Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział - nie przyjmuje już w starej przychodni. Przeniósł się do Golden Medu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz44 Re: dr Marat 05.02.15, 12:25 a dobry jest? Muszę jakiegoś wybrać. Dobry czyli czy nie jest chamski... Odpowiedz Link
forumowicz44 Re: dr Marat 05.02.15, 13:22 a to dla tego go nie znam, progenitura już dorosła Odpowiedz Link
begol Re: dr Marat 06.02.15, 12:41 Przyznam się , że przez Pana Marata mocno się zastanawiam czy przenieść się do nowej lecznicy. Nikt mnie tak nie potraktował jak on. Dla mnie to nie jest lekarz, tylko zwykły... delikatnie mówiąc łobuz. Byłam u niego kiedyś z wizytą i powiedziałam sobie, że nigdy więcej. Do dzisiaj mam ten obraz w oczach - "Pan Doktor" kładzie rękę na plecach mojego syna i wypycha go z gabinetu. O tym zdarzeniu pisałam już kiedyś forum.gazeta.pl/forum/w,28448,133013900,133013900,Pan_Pediatra_z_Serocka.html Może teraz jak trafił do komercyjnej lecznicy będzie zachowywał się inaczej, ale... kto wie... Warto się zastanowić czy skorzystać z usług "Pana Doktora". Odpowiedz Link
grajfrutt Re: dr Marat 09.02.15, 19:31 No widzisz, a mi nigdy nie odmówił przyjęcia, a zdarzyło się kilkakrotnie że przychodziłam z dzieckiem bez "numerka". Ja osobiście uważam że nie jest taki zły, przynajmniej w porównaniu z innymi pediatrami w przychodni. A swoją drogą, ciekawe że nie powiadomili mnie z przychodni że lekarza prowadzącego dziecka już nie ma, mam szczepienie z córką, i nie wyobrażam sobie że zbada ją i ktoś kto ostatnio nie rozpoznał ostrego zapalenia ucha z wysiękiem... Odpowiedz Link
seglo Re: dr Marat 17.02.15, 16:19 Ja właśnie też mam niemiłe wspomnienia co do ostatniego kontaktu z dr. Maratem - jeszcze w starej przychodni. Mój chory syn nie został przyjęty, bo nie był zapisany. Biorąc pod uwagę, że przed gabinetem nikt nie czekał, mógł chociaż podnieść głowę znad biurka i zerknąć na dziecko. Ale on nie patrząc nawet w stronę drzwi powiedział: "Bez zapisu nie przyjmuję". To było pod koniec zeszłego roku, więc wnioskuję że myślał po prostu o nowej ciepłej posadzie i nie zawracał sobie głowy "intruzami" ze starej placówki. Czy to lekarz godny polecenia? Dla mnie nie. Czy macie jakieś doświadczenia z innymi pediatrami w nowej placówce Goldenmed. Odpowiedz Link
bacha2015 Re: dr Marat 17.02.15, 23:25 osobny jest temat dotyczący Goldenmed'u. Tam umieściłam swoją opinie nt naszej nowej doktor. Odpowiedz Link
bacha2015 Re: dr Marat 17.02.15, 14:51 Dr. Marat pomimo,że miał mało pacjentów, starszych, nie przyjął mojego kilkumiesięcznego synka, u którego rozwijał się rotawirus. Nawet nie chciał na niego spojrzeć, a dziecko przelewało się przez rece. Żadnej porady, gdzie najlepiej z nim pojechać. Olanie totalne. Odpowiedz Link
aganiok32 Re: dr Marat 18.02.15, 10:03 oj my też mieliśmy kilka razy małe zgrzyty z panem doktorem. Później już jednak było dobrze, najważniejsze, że dziecko dobrze reagowało na kuracje a pan doktor nie daje na wszystko antybiotyku jak niektórzy pediatrzy. W Goldenmedzie jednak jak dotąd jest super. Może atmosfera pracy w starej przychodni nie sprzyjała, nie wiem.... Odpowiedz Link
oliwkawawa Re: dr Marat 05.03.15, 15:39 Nas doktor Marat w państwowej przychodni też nie przyjął. Córka po ospie, żadnego oczekującego pacjenta, pewnie przeszkodziliśmy doktorowi w piciu kawy czy czymś innym bardzo ważnym. Kazano nam jechać do naszego rejonowego lekarza, do Warszawy, bo to blisko. Odradzam. Odpowiedz Link