mabo 19.12.08, 12:05 Witam Czy jest Taxi w Serocku - potrzebuję się dostać do Popowa Letnisko ale niestety tam zdaje się nic nie jeździ lub prawie nic.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka212 Re: Taxi Serock? 19.12.08, 12:57 w sensie tam gdzieś koło Popowa Kościelnego...?? Jest taki autobus - chyba nawet dosyć często, który jeździ do Popowa. Natomiast postój taksówek jest przy ulicy Nasielskiej, między takim blokiem a remizą strażacką. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mabo Re: Taxi Serock? 19.12.08, 13:05 a gdzie mogę znaleść ten autobus do Popowa Kościelnego tz. gdzie jest przystanek ? Gdzieś koło szkoły w Serocku? Odpowiedz Link
czarodziejka212 Re: Taxi Serock? 19.12.08, 18:26 tak, koło szkoły. z tego, co pamiętam, to ten autobus zatrzymuje się także na żądanie na tym przystanku koło cmentarza.... Odpowiedz Link
annaredkowska Re: Taxi Serock? 30.11.19, 09:45 Oczywiście, że jest i to nie jedno Ja ostatnio jechałam z Serocka do Warszawy i wzięli całkiem niedorogo (umówiliśmy się z góry za kurs). Nie pamiętam numer telefonu ale adres to taxilegionowo.pl Sprawdź sobie sam Odpowiedz Link