Dodaj do ulubionych

Zapraszam na forum Radia Maryja

14.05.05, 05:25
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24536

Teraz to nazywa sie forum konserwatystow, ale jest tam kopalnia ciekawych
tematow. Niech bedzie pochwalony Jezus i Maryja zawsze dziewica.
Obserwuj wątek
    • rysunkowapostac Re: Zapraszam na forum Radia Maryja 14.05.05, 06:50
      O Dzizassss....
      • teresa78 Re: Zapraszam na forum Radia Maryja 14.05.05, 08:08
        Nie jestem taka glupia. Z czym masz problem? Moze protestantem jestes? Nie
        spodziewalam sie takiej reakcji na tak wspaniale zapowiadajacym sie forum.
        Przeciez Pan Cuski jest taki pobozny. Oczekuje wyjasnien. Z powazaniem Tereska.
        • cuski Re: SZANUJMY SIE NAWZAJEM :-) 14.05.05, 15:43
          Rysunku, z tego co widze po nicku, Teresa jest mloda kobieta. Wiekszosc osob na
          naszym forum, to tez mlode osoby. Mysle, ze pomimo roznorodnosci naszych
          pogladow, znajdziemy wspolny jezyk. Nie zaczynajmy naszych znajomosci od
          klotni. Badzmy wyrozumiali dla innych. Szanujmy ich poglady.

Tereso ! Rysunkowapostac postac jest OK. To rowny chlopak. Mam u niego dlug
          wdziecznosci, gdyz wiele razy stanal w mojej obronie, nie baczac na to, co inni
          rozgadywali na moj temat. Jesli kazde z nas bedzie okazywac zrozumienie i
          szacunek dla tej drugiej osoby, wowczas znajdziemy wspolny jezyk.

PS. Jako admin, przepraszam za to male nieporozumienie i prosze SZANUJMY SIE
          NAWZAJEM smile

Pozdrawiam Wszystkich smile
          • rysunkowapostac Re: SZANUJMY SIE NAWZAJEM :-) 14.05.05, 21:30
            Okazalo sie to tylko prowokacja...
            Ale nie moge nie dodac, ze tolerancja tolerancja, ale czy mozna tolerowac
            poglady skrajnie niemadre? To dokladnie na tej zasadzie sie rowinal faszyzm.
            Zwyczajnie nikt nic nie zrobil na poczatku i tak dalej jakos poszlo...
            Tak wiec wiara, wizja Boga tu u mnie jest mnostwo tolerancji, ale Radio
            Maryja ... Mowie stanowczo nie!
            • cuski Re: SZANUJMY SIE NAWZAJEM :-) 14.05.05, 21:34
              Rysunkowapostac napisał:
              "Okazalo sie to tylko prowokacja...
              Ale nie moge nie dodac, ze tolerancja tolerancja, ale czy mozna tolerowac
              poglady skrajnie niemadre? To dokladnie na tej zasadzie sie rowinal faszyzm.
              Zwyczajnie nikt nic nie zrobil na poczatku i tak dalej jakos poszlo...
              Tak wiec wiara, wizja Boga tu u mnie jest mnostwo tolerancji, ale Radio
              Maryja ... Mowie stanowczo nie!"

Kazdy ma prawo do wyrazania wlasnych opinii. Najwazniejsze jest to, aby
              SZANOWAC SIE NAWZAJEM smile

Pozdrawiam smile
      • mrozosia Hehehehe DOBREE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-D 14.05.05, 15:35

• cuski Re: Jak nas odnalazlas ? :-) 14.05.05, 15:24
      Witaj Tereso78 ! Jak nas odnalazlas ? smile

Pozdrawiam smile
      • teresa87 Re: Jak nas odnalazlas ? :-) 15.05.05, 09:45
        Przez internet.
    • zossiaa Re: Zapraszam na forum Radia Maryja 20.05.05, 01:42
      A moze spotkalibysmy sie po mszy swietej w wybranym kosciolku i poszli razem na
      socze z marchewki lub inna kawe? To by nas bardziej zintegrowalo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka