porzadna3 16.05.05, 01:58 Czy bylibyscie w stanie wybaczyc partnerowi "skok w bok" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Skok w bok 16.05.05, 15:33 Speranzaa napisała: "Nie, skoro raz "skoczyl" to i skoczy znow!" He he he... a wiec Speranzoo nie tolerujesz zadnych MALYSZOW Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Skok w bok 16.05.05, 06:20 a jak wybaczysz to zadra i tak zosatnie, bo zawsze bedziesz wiedziala, ze "skoczyl se na boczek, dran" Odpowiedz Link
cuski Re: Skok w bok 16.05.05, 15:38 Speranzaa napisała: "A jak wybaczysz to zadra i tak zosatnie, bo zawsze bedziesz wiedziala, ze "skoczyl se..." Oj zostanie zadra zostanie, he he he... MALYSZ se poskakal i wielu mu to pamieta, he he he... Ale sie z Toba drocze Pozdrawiam Cie Odpowiedz Link
speranzaa Re: Skok w bok 22.05.05, 03:03 oj , Ty sie zawsze ze mna droczysz Cuski))) cuski napisał: > Speranzaa napisała: > "A jak wybaczysz to zadra i tak zosatnie, bo zawsze bedziesz wiedziala, > ze "skoczyl se..." > > Oj zostanie zadra zostanie, he he he... MALYSZ se poskakal i wielu mu to > pamieta, he he he... Ale sie z Toba drocze > > Pozdrawiam Cie Odpowiedz Link
cuski Re: Skok w bok 16.05.05, 15:41 Iwoncia6 napisała: "Nigdy w życiu ((( " He he he... spodziewalem sie takiej odpowiedzi od Ciebie PS. Moja dziewczyna tez nie wybaczylaby mi "skoku w bok." Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Skok w bok 22.05.05, 01:10 bylem tutaj w Chicago na takiej sztuce "Testosteron". I tam bylo powiedziane, ze 70% kobiet zdradza swoich partnerow... Odpowiedz Link
cuski Re: Skok w bok 22.05.05, 01:58 Rysunkowapostac napisał: "Bylem tutaj w Chicago na takiej sztuce "Testosteron". I tam bylo powiedziane, ze 70% kobiet zdradza swoich partnerow..." He he he... kurcze Rysunku, ale dales mi do myslenia Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Skok w bok 22.05.05, 02:10 He, he ... A z tego co pamietam to z Twoja dziewczyna sie widujecie tylko w weekendy... Ciekawe co robi w tygodni...? He, he ... Ja tak cwaniakuje a sam ciagle znajduje numery telefonow, co rozni klienci mojej Nieslubnej jej wciskaja... P.S. A jak tam praca Twojej dziewczyny? Odpowiedz Link
cuski Re: Skok w bok 22.05.05, 02:19 Rysunkowapostac napisał: "P.S. A jak tam praca Twojej dziewczyny?" Super ! Jest bardzo zadowolona ! Pracuje dla mlodego malzenstwa i opiekuje sie czteromiesiecznym chlopczykiem Mysle, ze przyda sie jej taka praktyka Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Skok w bok 22.05.05, 03:04 o yeahh , przyda si ena pewno, potem jak znalazl!!!! ja i moje male zboje to juz big experience > Super ! Jest bardzo zadowolona ! > Pracuje dla mlodego malzenstwa i opiekuje sie czteromiesiecznym chlopczykiem :- > ) > Mysle, ze przyda sie jej taka praktyka > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link
edytkus Re: Skok w bok 22.05.05, 04:24 jakbysmy tak sobie razem skakali to kto wie ) nie wiem i nie chce sie dowiadywac! Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Skok w bok 22.05.05, 21:48 No to ladnie.... Edytka by sobie chciala skoczyc na boczek??? Odpowiedz Link