magdeczka27 16.01.06, 17:01 dziekuje bardzo ci az lezka mi zakrecila sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Madzia 16.01.06, 17:03 A ja sie ciesze, ze w koncu moglas nas uslyszec PS. Obejrzalas sobie nasza galerie na stronce, ktora Ci podalem ? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 16.01.06, 17:15 cuski napisał: > A ja sie ciesze, ze w koncu moglas nas uslyszec > > PS. Obejrzalas sobie nasza galerie na stronce, ktora Ci podalem ? obejrzalam sobie wiesz co sluchacie smiesznej muzyki ale nie bede sie smiac z was jest fajniutka pozdrawiam jak co bede potem trzymaj sie cieplo kurcze jak milo mowiles o mnie nie spodziewalam sie takich pozdrowien jeszcze nigdy nikt wzyciu mnie nie pozdrawial Odpowiedz Link
cuski Madziu 16.01.06, 17:20 Madziu, napisz nam co sluchasz, to posciagamy co nie co )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madziu 16.01.06, 20:59 cuski napisał: > Madziu, napisz nam co sluchasz, to posciagamy co nie co )) bedziesz sie smiac ze mnie to co leci teraz jest fatalne kazdy ma inny gust Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia 16.01.06, 21:03 cuski napisał: > Dziekuje za kartke nie ma za co ja slucham wszystkiego po trochu zalezy od humor lubie nastrojowe kawalki np garou soul jest fajne nie bede ci pisac co lubie fajna jest tez ballada emona ale nie znam tytulu nie patrz na mnie mozesz puszczac co chcesz kurcze jakie to jest dziwne jestescie za ocenanem a slucham was nie wpsomne wow to jest super Odpowiedz Link
cuski Internet to... 16.01.06, 21:26 Internet to jedna z zalet postepujacej globalizacji, ktorej akurat nie jestem entuzjasta )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Internet to... 16.01.06, 21:43 cuski napisał: > Internet to jedna z zalet postepujacej globalizacji, > ktorej akurat nie jestem entuzjasta )) ciekawe gluptasie najbardziej podobaja mi sie widoki waszego miasta jest sliczne sorki,ze tak ci nap w meilu kazdy slucha innej muzyki ale sprawujesz sie dobrze oby tak dalej Odpowiedz Link