Dodaj do ulubionych

Aga309 i Mav

23.04.06, 13:43
Zagladnijcie do Swoich wizytoweksmile

PS.Dziekuje z gorysmile))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • m4verick Re: Aga309 i Mav 25.04.06, 19:12
      juz cie mam smile
      zawsze jestes moj frend.
      i chyba sie tam pojawily jakies opcje, bo pokazuje zdjecia osob jak masz ich
      dodane jako przyjaciele... fajne to.
      i wpadlo mi w oko zdjecie tadka, fajna ta niebieska malpa/czlowiek! podoba mi sie.
      • tadeuszx Re: Aga309 i Mav 25.04.06, 20:33
        O! Dzięki Mav za przychylną ocenęwink
        Pozdrawiamsmile
      • tadeuszx Re: Aga309 i Mav 25.04.06, 20:47
        Zapomniałem dodać, ale Ty i tak pewnie zrozumiałeś podtekst tego awatara, że
        człowiek posiada jeszcze zbyt wiele cech przypisywanych (niesłusznie) zwierzętom
        jak: Głupota i upór (osłowi), niechlujstwo, (brud - świnia), żarłoczność
        (rekin), żerowanie na słabszych i pokonanych wrogach (sępy, hieny, szakale),
        chytrość (lis).. itd.
        wink
      • zbuntowany8aniol Mav 26.04.06, 08:54
        Nom fajnesmileAle Ty wciaz masz 3 przyjaciol,a w wizytowce tylko 2 osoby,wiec
        chyba musisz sobie mnie jako Mysze usunac w edycji wizytowkismile
        A co do zdjecia Tadzia,to faktycznie fajne to zdjecie...ja wczoraj blizej sie
        przyjrzalam i sadzilam,ze to cala glowa malpy,szok niesamowitysmile

PS.Dziekismile
        • tadeuszx Re: Mav 26.04.06, 09:24
          zbuntowany8aniol napisała:
          > A co do zdjecia Tadzia,to faktycznie fajne to zdjecie...ja wczoraj blizej sie
          > przyjrzalam i sadzilam,ze to cala glowa malpy,szok niesamowitysmile
          -----> Mav... no? Dziewczyna szok przeżyła, bo dojrzała w Tadziu coś z
          człowiekasmile)))))
          A myślała, że cały Tadzio to jest małpa!smile)))))))))))))))))))))))))))))))
          Rozumiesz, taka małpa tresowana, co to ją nauczyli pisać na kompie!? Ona pisze,
          że szok. A ja?! Co ja mam przeżywać jak ktoś sympatyczny widzi we mnie całą małpę???
          Mam dostać zawału???wink))))))))))))))))
          • zbuntowany8aniol To ja juz dostalam zawalu!!! 26.04.06, 21:29
            Bozeeeee,lekarza...ino predko!!!smile
            • cuski Mysza 27.04.06, 02:17
              No i jak, przyjechala po Ciebie "erka" ? wink
              • zbuntowany8aniol Chyba bym sie na nia nie doczekala:] 27.04.06, 14:23
                Sama se poradzilam,wkoncu mam pielegniarke w domu i sama tez mniej wiecej wiem
                co robic,takze nie jest zlesmile

PS.Ale z erka,to byl zart,zeby nie bylosmile
                • cuski Wlasnie mi sie przypomnialo, jak... 28.04.06, 02:50
                  Wlasnie mi sie przypomnialo, jak ja raz zaslablem,
                  a moja eks dziewczyna nie wiedziala jak mnie ratowac smile
    • zbuntowany8aniol Aga 26.04.06, 08:58
      Aga,moze wkoncu pojawisz sie na Forum??
      Tak Cie przytkalo od tego smutnego maila??Odpowiedz dostalam,ale jakos nie mam
      weny by sklecic zdania i Ci odpisac...chyba wiadomo dlaczego:]

PS.Aga,telepatycznie nie zamierzam Cie wzywac,bo duzo energii pojdzie na
      to,wiec jak bedziesz miec czas,to zajrzyj tusmile
      • tadeuszx Ty mi tu aniołku... 26.04.06, 21:15
        ...odpowiedz jak to z tym szokiem było, gdy stwierdziłaś, że Tadzio to jednak
        tylko pół małpy a nie caławink)) Pytałem powyżej, ale udaje, że nie widzismile hehehe.
        • zbuntowany8aniol No jak bylo?? 26.04.06, 21:28
          No wtopa z mojej strony,niedopatrzenie...jak zwal tak zwalsmile
          Zdziwienie,ze glupio sie zrobilo:]
          • tadeuszx Hehehe, fajnie... 27.04.06, 00:28
            ...nie, ja bez urazysmile)) Z siebie najlepiej się śmiać, więc się śmieję, że
            Tadzio jest tylko pół małpy, a nie caławink))
          • tadeuszx To ja Ciebie tak wkręcam.. 27.04.06, 00:32
            ...dla żartu, oczywiście. Więc żadna tam wtopa, odpuść i wyluzujwink))
            • zbuntowany8aniol Widac,ze nie mam zeza:) 27.04.06, 14:22
              Bo jak cale zdjecie tak widzialam,to nie mam,hihihi
              • tadeuszx A więc wglada, na to że 27.04.06, 14:29
                Tadzio to małpa cała, a nie pół, jak wykombinował na tym awatarze?smile
                • zbuntowany8aniol Zalezy,kto jak spojrzy na to zdjecie:) 27.04.06, 14:38
                  Ja naprawde widzialam malpe,gdyby nie post Mava,pewnie bym nie wiedzialasmile
                  Ale zdjecie jest w deche,takze zostalo wyroznione w wizytowcesmile
                  • tadeuszx Re: Zalezy,kto jak spojrzy na to zdjecie:) 27.04.06, 14:50
                    Hmmm, hmmm, niezbyt przekonywującesad Więc najlepiej pozostawię to bez
                    komentarzawink)))))
                    • zbuntowany8aniol A do czego mam przekonywac,skoro to 27.04.06, 14:57
                      szczera prawda....ja nie klamie.Kiedys mi sie zdarzylo i nauczona bledem
                      wiem,ze klamstwo ma krotkie nogi,wiec drugi raz takich bledow sie nie popelniasmile
                      • tadeuszx No dobrze, prawda 27.04.06, 15:17
                        jestem cała małpasmile))
                        • zbuntowany8aniol To akurat Ty powiedziales:) 27.04.06, 15:24
                          Bladzic jest rzecza ludzka,a szczegolnie kobietomsmile

PS.Ze zdjecia nic nie wynika,czyzes malpa,czy niesmileChyba,ze Cie wytresowaliwink
    • zbuntowany8aniol Mav 28.04.06, 18:10
      I Ty tez masz mailasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka