cuski 29.06.06, 03:11 Co prawda sloneczna pogoda zacheca nas do opalania, ale powinnismy jednak pamietac, ze nadmierne eksponowanie naszego ciala na promienie ultrafioletowe podnosi ryzyko zachorowania na nowotwory zlosliwe skory. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka27 Re: Opalanie 29.06.06, 13:55 swieta prawda ale sloneczko poprawia nam samopoczucie i trzeba kosrzystac poki jeszcze nam swieci kiedys moze go zabraknac oby swiecilo nam jak najdluzej ja chwilowo mam dosc wygladam jak murzynka Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Trza jeszcze dodac,ze sie cierpi jak sie czlek 29.06.06, 18:10 ciut mocniej przypali i sie potem luszczy Odpowiedz Link
cuski Pamietajcie, ze... 30.06.06, 03:13 Pamietajcie, ze kazda plamka na skorze moze okazac sie czerniakiem, a to jest jeden z najgrozniejszych nowotworow skory... moze on byc wywolany wlasnie nadmiernym i czestym opalaniem. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Opalanie 30.06.06, 05:51 ja nie znosze opalac sie - skora mnie zawsze potwornie potem swedzi, no i ciemnieje, a lubie jak jestem biala Odpowiedz Link