Dodaj do ulubionych

Work Support

17.06.09, 15:50
Czy był już ktoś w Holandii w pracy przez firmę Work Support??
Proszę o opinie.Dzięki;)
Obserwuj wątek
    • Gość: chuda Re: Work Support IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 01:03
      tak ja bylam ale tylko 2 misiace poniewaz za bardzo zdzieraja z ludzi pieniadze
      i na dodatek opiekunowie sa bardzo nieprzyjemni dla podopiecznych.
      • roman156 Re: Work Support 23.01.10, 14:54
        w worku maja dobrze tylko wazwliny i kobiety lekkich obyczajow wtedy
        zarabiaja normalnie i mieszkaja w normalnych warunkach
        • roman156 Re: Work Support 23.01.10, 15:03
          moze firma jest ok ale ludzie ktorzy nami sie opiekowali sa do bani
          nigdy nie maja czasu zawsze sa zapracowani innymi osobami
      • Gość: MEGGIDO Re: Work Support IP: *.static.chello.nl 12.05.11, 12:25
        TO PRAWDA TO ZLODZIEJE JA JESTEM TERAZ I NA WYPLTRE NIE MOGE SIE DOCZEKAC ZALICZKI TEZ NIE DOSTAŁEM I UBRANIA ROBOCZEGO TEZ...ZA PALIWO TEZ PŁACE...ALE PRZYJDZIE I NA NICH CZAS...OBIECUJE...
        • Gość: lol Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 13:23
          Ha ha, serio za paliwo płacisz? A może jedzenia tez ci nie dają? Ludzie czy wy jesteście upośledzeni?
        • 39kama Re: Work Support 19.10.12, 14:14
          Masz racje kolego,nie polecam firmy,pracowalam tam 4 pieprzone lata i moglabym ksiazke napisac.Co tam sie dzialo,wiem o wszystkich przekretach tej firmy,a utrzymalam sie tak dlugo nie dlatego ze dawalam dupy opiekunom bo co druga laska tam tak robi na weekendowych imrezkach z opiekunami,a dlatego ze jestem matka samotnie wychowujaca dzieci i potrzebowalam pracy jak cholera,malo mowila,a duzo obserwowalam i czesto gryzlam sie w jezyk,jak mialam cokolwiek powiedziec.Najbardziej kompetentny opiekun Michal Szczotka niestety juz nie pracuje,reszta cholota do potegi.Teraz jest jeszcze gorzej,zjechalam i nie chca mi wyplacic wakacyjnego po tylu latach pracy jako dobry pracownik,caly czas w jednej pracy,nigdy nie mieli ze mna zadnych problemow.A panie w biurze w Opolu poprostu zalosne.Szkoda pisac bo zaczynam sie nakrecac.ALE STANOWCZO NIE POLECAM!!!!!!!!!
      • Gość: morfi Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 10:03
        Witam.Pracowalem w tej firmie z narzeczoną na początku Maja przez dwa tygodnie,po prostu jedno bagno totalny wyzysk ponad sily faworyzowanie ludzi podeksty erotyczne ze strony koordynatorów.Warunki mieszkaniowe totalny kibel jedna kuchnia jeden prysznic bo drugi byl fatalny,obsrany itd.Noce nieprzespane przez innych debili,napoczątku bylo mówione inacze bylo jeszcze gorzej,rówiesnicy mieli pomagac pomogli tak ze pokazali ile można zebrac w ciągu godziny i juz na początku zostales,zostalas wyeliminowany tragedia.Nie bede wiecej pisal zycze powodzenia
    • Gość: dshfsj Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:24
      Tak byliśmy przez tą firmę w Holandii. Oferowano nam tam na miejscu dojazd do
      pracy w jedną strone codziennie 150 km. odmówiliśmy tej pracy i siedzieliśmy
      przez dwa dni w hotelu bez zainteresowania nami. I wrócilismy do domu.
    • Gość: Wiola26 Re: Work Support IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:55
      Ja wyjeżdzam od nich cały czas, póki co nie narzekam, pracę mam
      stałą i fajną bo przy anturze, wypłaty się zgadzają, mieszkam z
      fajnymi ludzmi i to chyba najważniejsze. Ciężko teraz wyjechać z
      każdej firmy, trzeba sie trzymać swoich posadek :) a kokosów już
      nigdzie sie nie zarabia. Wg mnie firma na plus.
      • Gość: martadela19 Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:20
        Acha dzieki.No fakt,ze ciezko jest teraz wyjechac. W sumie jestes pierwsza osoba
        ktora o tej firmie wypowiedziala sie na plus.Nie tylko na tym forum.
        • Gość: zobaczcie Re: Work Support IP: *.static.xcore.pl 03.08.09, 20:37
          www.youtube.com/watch?v=xtwZZ860P9w
          • monia32-6 Re: Work Support 21.10.09, 23:22
            Gość portalu: zobaczcie napisał(a):

> www.youtube.com/watch?v=xtwZZ860P9w
            mamy nowy Oswiecim w Holandi Pracowalam w firmie Work Support w fabryce
            gdzie czysci sie obuwie z grzyba,,,,warunki pracy...do gazu i Snela
            Snela.wydzieraja sie niemcy.Opiekuni fatalni tylko kary,pieniedzy nadal
            nie otrzymalam,zajmuje sie tym biuro adwokackie..omijajcie work support...
            • Gość: sabina Re: Work Support IP: *.direct-adsl.nl 23.10.09, 22:47
              jezeli chodzi o prace w Erren to naprawde komora gazowa bez
              wetylacji,mozna sie nabawic zapalenia pluc i grzybicy paznokci,a niemcy
              uwazaja ludzi za nic.Jezeli nikt sie nie odezwie to moze tak byc przez
              nastepnych 20 lat............ja juz nie mam nic wspolnego z biurem pracy
              bo jestem na kontrakcie w holenderskiej firmie ale ostrzegam
              • Gość: Sonia Re: Work Support IP: *.direct-adsl.nl 20.12.09, 22:15
                Niec nie mowiac o mieszkaniu przy Erren gdzie panuja Karolki dupe
                liza niemcom i opiekunom.Nikt ich nienawidzi ele juz sobie niezle
                nagrabili niedlugo beda spac w samochodzie zeby go ktos nie
                porysowal od przodu do tylu,,,pozdrowionka
            • bez-obaw Re: Work Support 22.10.10, 11:38
              Do pracowników Work Support

21 września 2010 roku odbyło się spotkanie z dyrekcją i adwokatem Work Support.
              Podczas tego spotkania poruszyliśmy nastepujące tematy:
              - ubezpieczenie zdrowotne
              - odcinki wypłat
              - rezerwacje

Wynik rozmowy z dyrekcją Work Support:

Nie zgadzamy się na pobieranie od Państwa dodatkowych opłat na rzecz ubezpieczenia zdrowotnego. Żądamy zwrotu tych pieniędzy.

Nie zgadzamy się na wstrzymywanie wypłat rezerw urlopowych w wysokosci 10,39% i używanie ich do uiszczania opłat za mieszkania. Żądamy zwrotu tych pieniędzy dla wszystkich poszkodowanych.

Od 1 stycznia 2011 roku każdy pracownik Work Support otrzyma nowy odcinek wypłaty, na którym będą wyszczególnione wszystkie rezerwacje.
              Wszystkie poszkodowane osoby, które pragną odzyskać utracone pieniądze proszone są o kontakt mailowy: [b]fnvflex@bg.fnv.nl[/b] lub telefoniczny: [b]0205856003 (Ola)[/b] lub [b]0205856113 (Andrzej). [/b]W przypadku zgłoszenia się poczty głosowej prosimy o podanie swojego nazwiska i numeru telefonu.
              Sytuacja pracowników z krajów Europy Środkowej i Wschodniej na holenderskim rynku pracy pozostawia wiele do życzenia. Związki Zawodowe FNV Bondgenoten pomagają pracownikom, którzy tej sytuacji nie akceptują i pragną polepszyć swoją pozycję.

Sam dużo nie zmienisz, przyłacz się do nas! Razem jesteśmy w stanie stawić czoło wyzyskowi i dyskryminacji.

Siła w jedności!!!

• Gość: wyleczony Re:All Works posrednik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 23:51
              niepolecam firmy AllWorks ,obozy pracy mają .Płacą za godziny a robota w akordzie i tylko szybciej i więcej . Nie polecam. Szukajcie pracy prywatnie nie przez biura
      • Gość: renia 19 Re: Work Support IP: *.direct-adsl.nl 23.10.09, 22:51
        napewno dajexz dupy jednemu z öpiekunow"zycze ci powodzenia............Ja
        sie nie dalam wiec moja kariera w tej firmie trwala 3 dni
    • Gość: ewery Re: Work Support ytyy IP: *.net2u.pl 22.10.09, 21:33
      pojebana firma , same złodziejework to ku... ....
      • Gość: ele Re: Work Support ytyy IP: *.czarnet.pl 24.05.10, 08:46
        firma do dupy,omjiaj ja z daleka to banda oszustów złodziei daleko od tej firmy
    • Gość: LOKAJ M. Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 21:00
      TAK ZALEZY CZGO SIE OCZEKUJE JEZELI PRAC I ORGANIZACI BEZ ZAŻUTU
    • Gość: maniek Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 21:12
      nie rob tego tylko nie do tej firmy bardzo malo sie tam zarabia a po za tym nie
      szanuja czlowieka pani agnieszka kordynator jest wredna i nieprzyjemna jak i
      reszta koordynatorow mieszkania sa w lesie gdzie jest ponad50 domkow i w kazdym
      z nich mieszka 5 6 osob i na tych wszystkich ludzi jest tylko jedna pralka
      normalnie koszmar a dodatkowo za dojazd do pracy ich autem sie placi ucieklem od
      nich i do dzis mi nie zaplacili prawie 700euro nie polecam
      • mojaholandia.nl Re: Work Support 02.02.10, 15:16
        Takie opowieści są o nie jednej firmie pośredniczącej,od kilku lat ludzie
        przyjeżdżają masowo do pracy w Holandii i ciągle te same historie. wniosek chyba
        nasuwa się sam - Szukać pracy samemu i tyle w temacie.
      • af67 Re: Work Support 01.03.10, 21:50
        oni wielu osoba nie zaplacili za nadgodziny. Tak jak w wiekszosci
        takich firm, dzialaja tu uklady i ukladziki.
    • Gość: basia Re: Work Support IP: 84.31.25.* 26.04.10, 09:21
      DOWIEDZIALAM SIE ZE TO OBOZ PRACY
      • Gość: oszkkany Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:56
        To banda oszóstów i złodzieji wykorzystują ludzi na kase
        • Gość: OBIEKTYWNIE Re: Work Support IP: 188.203.117.* 19.07.10, 19:45
          Witam wszystkich jestem aktualnie w holandii z tej firmy i muszę
          powiedzieć,że wszystko zależy od tego jak się trafi, odradzam
          wszystkim ciężkie prace bo to może być już ponad czyjeś siły, dużym
          problemem jest tu polska patologia- jak źle trafisz nie wypoczniesz,
          a tej jest tu większość, jeśli nie znasz języka angielskiego bądź
          niderlandzkiego będą cie w większości traktować jak osła, poza tym w
          Polsce nikt ci nie powie, że nie masz zagwarantowanych żadnych
          godzin- na miejscu podpisujesz umowę w której widnieje "w zasadzie 40
          godzin"- bardzo dużo osób pracuje tylko ok 25g/tydz. lub odwrotnie
          harują po 13 dziennie. Ja osobiście przyjechałem do pracy, której
          okazało się nie być , ostatecznie wziąłem inna przy produkcji a
          zepchnęli mnie na chłodnie- tam gdzie nie chciałem.
          Ważną rzeczą którą chcę się podzielić to to co widziałem na jednej z
          chłodni, to było wynaturzenie człowieka jak ludzie tam pracują i jak
          traktują się nawzajem obcokrajowcy a ich z góry holendży, nigdy w
          życiu czegoś takiego nie widziałem włącznie z Polską. Ale w pobliżu
          jest zakład w którym panują normalne przyjacielskie warunki pracy.
          Ogólnie podsumowując kombinację patologii polskiej, zagranicznej,
          niepewnych godzin, stresu i wielu innych cwanych chwytów firmy nie
          polecam, ale takie są wszystkie firmy, a jeśli się ktoś zdecyduje
          podobno logistytka jest ok.
          • Gość: Tomek1984 Re: Work Support IP: 82.160.13.* 10.09.10, 20:36
            JA PRACOWAŁEM W PUTTEN , MIESZKANIE MAIŁEM WYMARZONE.... PRACA PRZY FRIKADELACH MEGA, AGNIESZKA TEŻ NIE ZALAZŁA MI ZA SKÓRE ZAROBKI NA POZIOMIE DOBRYM... NIE WIEM JAK JEST TERAZ ALE TEZ MYŚLE NAD POWROTEM PRZEZ WORKA.... NAJCHETNIEJ ZNÓW DO DE GRAFA ALBO NA PAPRYKĘ.... CO DO DOMKÓW TYPU BUNGALOW TEZ NIE JEST ŹLE... WSZYSTKO ZALEŻY OD WSPÓŁLOKATORÓW....
            • Gość: janek.w@wp.pl Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 09:15
              Ja nie pracowalem w Firmie Work support pracowalem w COVEBO co tam przezylem nie da sie opiac trzeba przezyc.Arogancja bezczelnosc kordynatorow w szczegolnosci Kaska z bunshoten ta ciemne wlosy nazwiska nie pamietam krotkie nazwisko.
              kradna zaliczki ,nigdy nie maja czasu,w korytarzu podpisza pozniej wpisuja co im sie podoba.mnie przekrecili na 200euro.i wiele innych bezczelnych zdarzen .Ja wytrzymalem 2 miesiace
            • osmiornica-4 Re: Work Support 19.04.11, 23:57
              Witam jesli pracowales na frykadelach w putten w firmie de graff to napewno znasz beate zalewska?chce cie wlasnie o cos spytac-chodzi o jej osobe.Pozdrawiam
      • Gość: oszukany Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:59
        uciekajcie z Woork Support to banda łobuzów traktują ludzi jak
        śmieci
        • Gość: anetina Re: Work Support IP: 46.112.182.* 13.12.10, 13:06
          To tragedia,moim menadzerem byla agnieszka,paskudna baba i do tego klamczucha.Ludzie uwazajcie na ta firme,dlatego ,ze oszukuja jak tylko moga.
    • Gość: ania bram Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:16
      witam mam na imie ania mam 21 lat mieszkam w obornikach sl.
      pracowalam w tej firmie przy bluszczach i polecam wszystkim ta firme
      bo jest naprawde super pozdrawiam cieplo
      • Gość: oszukany Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:12
        co z ciebie za dziewczyna jak ci pasują takie warunki mieszkania!!!
        chyba ci pasuja balety i ....
      • Gość: oszukany Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:17
        nie wiem co ci tak zapachnialo albo kto...nikt by nie chciał być tak
        traktowany masz dobre jazdy
    • Gość: ja Re: Work Support IP: *.raciborz.vectranet.pl 02.07.10, 18:43
      ZENADA wystko co najgorsze mozna spotkac w tej firmie
      • Gość: za..... porazkaRe: Work Support IP: 46.113.198.* 05.07.10, 15:42
        witam-no u mnie z kaska nie bylo zle no i zwrocik podatku pojechac mozna czemu
        nie ale ziomkowie ktorzy pisza o chatach w oplakanych warunkach zgadzam sie za
        ta kase mogli by dac cos lepszego o opiekunach to nic nie mowie bo .... ale
        robic co w pracy nalezy do nas i ok a potem wolny weekend i miec to gdzies bo i
        tak sie nie wygra kto chce jechac ok 50/50 ale trzeba byc spokojnym a jak sie
        uzywa cos ha ha to robic tak by nikt o tym nie gadal i nie wiedzial takze
        pozdrawiam ps.tylko nie zrywac kontraktu bo kasy nie dadza i pilnowac swego i
        nie pyskowac do opiekunow bo lipa badzcie madrzejsi od nich a to wy zablysniecie
        inteligencja a nie oni a swoje dostaniecie kar nie dadza bo nie beda mieli dac
        za co hu. im w .upe nara
        • Gość: Ewelina porazkaRe: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:08
          Ja pracuje przez Woork Support w rzezni moim koordynatorem jest
          Tomek G.super gość nie ma co gadać.jestem ze swoim chłopakiem też
          pracuje w rzeżni.Zarobic można ale trzeba brać nadgodziny.
        • Gość: miśka porazkaRe: Work Support IP: 82.160.202.* 06.08.10, 09:48
          witam obecnie pracuje w worku jestem teraz na urlopie a co do mieszkań to nie powiem nie sa złe warunki ja akurat dostałam normalny domek jest duża wanna no i prysznic pralka suszarka dwie suszarki stacjonarne do powieszenia prania jedyny minus to taki ze na całym domku jest tylko jedna kuchnia a jak nas tam mieszka 8 osób to jest problem na jednej kuchni ( gazówce ) bo kuchnie sa dwie no a co do patologi to sie zgadzam jets i to niemała strasznie to jest dołujące
        • Gość: miśka porazkaRe: Work Support IP: 82.160.202.* 06.08.10, 09:51
          witam obecnie pracuje w worku jestem teraz na urlopie a co do mieszkań to nie
          powiem nie sa złe warunki ja akurat dostałam normalny domek jest duża wanna no
          i prysznic pralka suszarka dwie suszarki stacjonarne do powieszenia prania
          jedyny minus to taki ze na całym domku jest tylko jedna kuchnia a jak nas tam
          mieszka 8 osób to jest problem na jednej kuchni ( gazówce ) bo kuchnie sa dwie
          no a co do patologi to sie zgadzam jets i to niemała strasznie to jest dołujące
          • Gość: Ewelina porazkaRe: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 13:36
            A gdzie pracujesz w Woorku i gdzie mieszkasz.Może gdzies się już
            widziałyśmy.napisz coś więcej.
    • Gość: miśka Re: Work Support IP: 82.160.202.* 06.08.10, 09:50
      no ja pracowałam przez ta firme
      niepolecam poszukaj innej firmy np multimax to wiem ze jest dobra firma
      • Gość: iwo Re: Work Support IP: 89.174.228.* 27.11.10, 14:46
        czesc a moglabyc podac namiary n ata firme multimax?z gory dzieki,moj mail iwonka_sweet_33@o2.pl
    • Gość: rafal Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 18:35
      hej wszystkim a ja mam jechac w niedzielę jak tam jest polecacie nie?? podobno 200 euro na tydzien na czysto na łapkę , a ile z tego moge wydać na jedzenie ?? idzie tam cos odłożyć???
    • Gość: olsenoholand Re: Work Support IP: 188.203.117.* 27.09.10, 07:50
      zapomnij o tym biurze najgorsze biuro pośrednicze pracy w holandii.ja pracuje obecnie przez to biuro i niemoge sie oderwać od nich i uwarzam rze to był mój największy błąd w życiu.nie polecam
    • pinho_7 Re: Work Support 02.10.10, 05:40
      [b]W ŻYCIU SIĘ TAM NIE PAKUJ !![/b]
      • Gość: Andreas Re: Work Support IP: *.upc-i.chello.nl 19.10.10, 21:53
        [b]Do pracowników Work Support[/b]
        21 września 2010 roku odbyło się spotkanie Związku Zawodowego FNV z dyrekcją i adwokatem Work Support.
        - odcinki wypłat
        - rezerwacje

[b]Wynik rozmowy z dyrekcją Work Support:[/b]
        Nie zgadzamy się na pobieranie od Państwa dodatkowych opłat na rzecz ubezpieczenia zdrowotnego. Żądamy zwrotu tych pieniędzy.

Nie zgadzamy się na wstrzymywanie wypłat rezerw urlopowych w wysokosci 10,39% i używanie ich do uiszczania opłat za mieszkania. Żądamy zwrotu tych pieniędzy dla wszystkich poszkodowanych.

Od 1 stycznia 2011 roku każdy pracownik Work Support otrzyma nowy odcinek wypłaty, na którym będą wyszczególnione wszystkie rezerwacje.
        Pracujesz lub pracowałeś przez Work Support. Wszystkie poszkodowane osoby, które pragną odzyskać utracone pieniądze proszone są o kontakt mailowy: [b]fnvflex@bg.fnv.nl [/b]lub telefoniczny: [b]0205856003 (Ola)[/b] lub[b] 0205856113 (Andrzej). [/b]W przypadku zgłoszenia się poczty głosowej prosimy o podanie swojego nazwiska i numeru telefonu.
        Sytuacja pracowników z krajów Europy Środkowej i Wschodniej na holenderskim rynku pracy pozostawia wiele do życzenia. Związki Zawodowe FNV Bondgenoten pomagają pracownikom, którzy tej sytuacji nie akceptują i pragną polepszyć swoją pozycję.

Sam dużo nie zmienisz, przyłacz się do nas! Razem jesteśmy w stanie stawić czoło wyzyskowi i dyskryminacji.

Siła w jedności!!!

• bez-obaw Re: Work Support 22.10.10, 11:41
        Do pracowników Work Support

21 września 2010 roku odbyło się spotkanie z dyrekcją i adwokatem Work Support.
        - odcinki wypłat
        - rezerwacje

Wynik rozmowy z dyrekcją Work Support:

Wszystkie poszkodowane osoby, które pragną odzyskać utracone pieniądze proszone są o kontakt mailowy: [b]fnvflex@bg.fnv.nl[/b] lub telefoniczny: [b]0205856003 (Ola)[/b] lub [b]0205856113 (Andrzej)[/b]. W przypadku zgłoszenia się poczty głosowej prosimy o podanie swojego nazwiska i numeru telefonu.

Siła w jedności!!!

• Gość: GAL ANANIM Re: Work Support IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.11.10, 16:34
        HEJtam pracują same ku... i kapusie szmaty pracownice śpią koordynatorami Agnieszka czarna wdowa niszczy swoim jadem ludzi złodzieje, szczury wodne ku... puszczja sie w holandii holenderskie zwiazki zajebane ku... ru...e na kazdym kroku szukaja sponsorow szmaty szkoda na nich klawiatury i pradu suki za dyche bylem w holandii to mialem sex kiedy chcialem szkoda slow co oni tam wyrabiaja ru...a sie z kazdym do domu przyjezdzaja i udajaq jak bu nigdy nic jedny slowem PUSZCZALSKIE
        WORTY SUPPORY PORTY
        • Gość: anonim Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 19:22
          Zna ktoś Ewelinę Cz.pracowała przez tą agencję
    • Gość: xxx Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 12:59
      sluchaj jesli chcasz jechac do holandii przez work sapport to nie radze zawszystko odciagaja pieniadze i traktuja cie nie jak czlowieka tylko jak euro odradzam a warunki mieszkaniowe gozej niz w chlewie
      • Gość: Gragxx Re: Work Support IP: *.morag.vectranet.pl 29.04.11, 19:00
        z gadzam sie z kolega jest to firma złodziejska,która nie wypłaca np.wakacyjnego,stawki są jak dla niewolników,za wszystko pobieraja z netto co w innych firmach w których pracowałem pobiera sie z brutto,korki sa bez nadziejni,a zeby cos załatwic lub sie dodzwonic musisz trafic na dobry humor jasnie pana,słowem dziadostwo i złodziejstwo,nie polecam.
    • moja_przerwa Re: Work Support 04.12.10, 16:19
      sprawdź sobie tą firmę w linku w moim opisie:)
    • Gość: Anka S Re: Work Support IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.11, 16:00
      Byłam w tamtym roku w Holandii nie jest takim złym biórem jak piszą uwierzcie są gorsze bióra
      • Gość: Łyko Re: Work Support IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 22:35
        analfabetko
    • Gość: nie dac się wbić l Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 14:27
      zdecydowanie nie polecam!! Holandia opanowana przez "mafię" worka , koordynatorzy jak pany wydzielaja prace a praca 1-2 dni na tydzien masz wybór albo zdechnąć tam z głodu albo cie wywala za byle co
      • Gość: oszukany Re: Work Support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 15:46
        Work support to jedna wielka kpina... bylem tam 5 tygodniu w 5 roznych miejscach pracy, wiem co powiecie nie sprawdzilem sie pwenie, gowno prawda oni wyludzaja pieniadze z unii i holandii za kazdego polaczka z ktorym podpisza umowe maja pieniadze wydoja z ciebie ile ie da i won do polski, przez te 5 tyg poznalem kolo 15 osob ktore przyjechaly doslownie na tydzien i won do polski z niczym, banda oszustow i zlodziei

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka