16.02.11, 13:45
Czesc Dziewczyny,

co byscie powiedzialy o spotkaniu na kawke w przyszlym tygodniu. Zima jest, nudno jest, wiec moze ktoras z was ma ochote na spotkanie takie ot tak, bez powodu. Moze ktoras nowa twarz by sie pojawila? Anilek, Madamzuzu (pamietam pamietam, ty juz na spotakaniu bylas)... ktora by byla chetna?
Obserwuj wątek
    • margarita6 Re: Kafffka? 16.02.11, 14:34
      Ja sie pisze z checia na kawke w przyszlym tygodniusmile
      • mamalal-ka Re: Kafffka? 16.02.11, 16:45
        Jasne! Przyszły piątek byłby idealny wink
        • mamalal-ka Re: Kafffka? 16.02.11, 16:46
          ....no i bonus dla Agi za inwencje twórczą wink
    • magdalena1302 Re: Kafffka? 16.02.11, 17:41
      ja się pisze w połowie kwietnia big_grin bo 3ego lece do Aten, potem spędze ok tygodnia z moim M, potem on wraca do wojska,a ja nie będę miała co robić smile
      • katinaki Re: Kafffka? 16.02.11, 19:37
        ...a ja się piszę na początek kwietnia! big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
        • katinaki Re: Kafffka? 16.02.11, 19:39
          mało być 5 roześmianych mordek wink a nie jakieś "big_grin" wrrrr
          • mal_gosia_w_gr Re: Kafffka? 16.02.11, 20:03
            Ja jestem za, ale mogę się spotkać najwcześniej za dwa tygodnie smile
    • ana_mama_patrycji Re: Kafffka? 17.02.11, 07:27
      Bardzo chętnie umilę mężowi wieczór sam na sam z zadaniami Patrycji, grymasami + Domin rozrabiaka. Jest tylko jedno ale: w piątki u mnie nie ma szans sad W pozostałe dni bede sie mocno starac smile
    • orangewomen Re: Kafffka? 17.02.11, 08:10
      Oczywiscie dopisuje sie do listy smile
    • annielika Re: Kafffka? 17.02.11, 09:50
      No dziewczyny, ja widze ze bez kilku kafffek to sie nie obejdzie. Magdalena1302 nie ma problemu, dla Ciebie spotkamy sie w kwietniu. Katinaki, czyzbys szykowala sie na pasche w Elladzie?

Osobiscie pasuje mi glownie piatek, tak samo jak zdaje sie naszej Pomaranczowej (sorki kochana, ze tak sobie pozwalam w twoim imieniu)... nie wiem w takim razie co z tym fantem
      zrobic... Moze sie po prostu czesciej pospotykamy, co? Np w piatek, a potem za dwa tygodnie znow w pasujacym Ani terminie? Moze warto troche rozruszac to forum, co? Rowniez w realu.
      • katinaki Re: Kafffka? 17.02.11, 20:29
        annielika napisała:

> Katinaki, czyzbys szykowala sie na pasche w Elladzie?
        >

Anni moja kochana, a Ty wg jakiego kalendarza tegoroczną Paschę sprawdzałaś!!?? wink
        Na moim - z Elladki przywiezionym - paschalne dni to: 24-25.04. tak jak i w Polsce zresztą smile
        A na kafffkę zapisałam się na początek kwietnia, ale jeszcze dokładnie nie wiem kiedy będę, wszystko zależy od studia i reżysera dźwięku tradycyjnie... Myślę, że najwcześniej będzie to przełom marca i kwietnia, a najpóźniej okolice 10.04 smile Tak czy inaczej - doczekać się już nie mogę! smile smile smile
        • red.aneta Re: Kafffka? 23.02.11, 13:17
          Czesc laski!
          Wiem ze jestem nowa i jeszcze sie nie znamy ale jesli mnie przyjmiecie to chetnie dolacze. W kazdym razie sie postaram bo nie znam jeszcze szczegolow. Chetnie poznam dziewczyny z tak sympatycznego forumsmile
    • margarita6 Re: Kafffka? 17.02.11, 13:31
      Kasia a moze wyrwiesz sie ze swojej wsi w czwartek????
    • madame_zuzu Re: Kafffka? 17.02.11, 17:22
      Na przyszły tydzień i ja sie pisze smile
      • annielika Re: Kafffka? 17.02.11, 18:07
        No to w takim razie co powiecie na czwartek okolo godziny 17? Mi bardziej pasuje piatek, no ale juz niech bedzie... szczegoly spotkania jak zawsze mailowo uzgodnimysmile

Zuzu, suuper!

Obecne chetne na spotkanie przyszlotygodniowe:
        Annielika
        Orangewoman
        Mamalka
        Margarita
        Madam Zuzu
        Anamamapatrycji

To ktora jeszcze chetna do poznania wyzej wymienionych?
    • margarita6 Re: Kafffka? 17.02.11, 21:27
      Kurcze,dziewczyny niestety czwartek odpada,bo to tsiknopempti i mloda ma w ten dzien zabawe karnawalowa w szkole,o ktorej calkowicie zapomnialamsad
      • ana_mama_patrycji Re: Kafffka? 18.02.11, 06:56
        No to chyba sie smakiem obejdziemy: wtorek, środa strajki.
        Dziewczyny umówcie sie na piątek jesli dam radę jakimś cudem to będę jesli nie to nastepnym razem smile
        • annielika Re: Kafffka? 18.02.11, 12:02
          Kochane, to co, piatek ostatecznie przeglosowany? Wszystkim odpowiada?

Konkrety beda w mailu. Jesli ktoras jeszcze chetna, to prosze sie dopisywac!
          • mamalal-ka Re: Kafffka? 18.02.11, 22:18
            amen !
    • annielika Re: Kafffka? 22.02.11, 11:48
      Okej, wyslalam wam maila, wiec sprawdzcie swoje skrzynki kochane.
      • bebiak Re: Kafffka? 23.02.11, 18:30
        annielika napisała:

> Okej, wyslalam wam maila, wiec sprawdzcie swoje skrzynki kochane.

Sprawdziłam swoją kochaną skrzynkę, ale nie ma maila, nie ma <bezradny>, a skoro tak to jak ja mam Wam towarzyszyć w tej kaFFFce, co?
        <smutny>
        • katinaki Re: Kafffka? 23.02.11, 19:15
          bebiak napisała:

> Sprawdziłam swoją kochaną skrzynkę, ale nie ma maila, nie ma <bezradny> , a skoro tak to jak ja mam Wam towarzyszyć w tej kaFFFce, co? <smutny>

Bebiaku, nie jesteś sama!... <wiem, to żadne pocieszenie> ale w mojej skrzynce podobnie!... sad po prostu TIPOTA!... Anni już nas nie lubi... chyba... wink
          • annielika Re: Kafffka? 24.02.11, 07:14
            No sorry dziewczyny, bije sie w piersi!!!! I juz wysylam to co wyslalam... ale to naprawde kochane tylko kilka zdan... a lubic was baaaaaaaaaaaaaaaardzo lubie, takie rzeczy sie nie zmieniaja!!!!
            • annielika Re: Kafffka? 24.02.11, 07:22
              Braki uzupelnione... red aneta a ty maila dostalas? bo raz wysylalam i niestety wrocil mi, i nie wiem czy za drugim razem mi sie udalo. sprawdz skrzynke ty tez!
    • margarita6 Re: Kafffka? 24.02.11, 13:54
      Dziewczyny jutro autobusy maja strajk od 11-16:30 wiec nie wiem czy zdazesad
      Zdzwonimy sie najwyzej jutro.
    • madame_zuzu Re: Kafffka? 25.02.11, 12:22
      Niestety wyszło tak, że nie mogę sad Dzieć chory, a mąz po godzinach w pracy musi zostac. Gdyby Mich nie byl chory, to wzielabym go ze sobą na te godzinke, dwie. A tak lipa sad
      Bede sie czaić na nastepna kaffke.
      Bawcie sie dobrzesmile
      • red.aneta Re: Kafffka? 25.02.11, 22:35
        Aj!! szkoda ze nie dalam rady. Masa spraw. Ale postaram sie byc na nastepnymsmile
        Udalo sie spotkanie?
        Pozdrawiam
        P.S dostalam meila ale dopiero dzisiaj rano
    • bebiak Re: Kafffka? 25.02.11, 22:43
      smile Się Annie zrehabilitowała, nie powiem, he hesmile
      Już kiedyś mówiłam, że porządek musi być!
      Szkoda tylko, że tak błąkałam się po tych Atenach nie wiedząc, gdzieście ostatecznie poszły ale i tak Wam towarzyszyłam.
      Widziałam, ze jedna z Was miała aparat i robiłyście fotki - adres do mnie znacie, prawda?
      Pozdrawiam bardzo. B.
      • mamalal-ka Re: Kafffka? 26.02.11, 00:13
        bebiak napisała:
        > Widziałam, ze jedna z Was miała aparat i robiłyście fotki

Wszystkie miałyśmy aparaty...w telefonach !
        ...oczywiście fotka zrobiona prześlemy wink
        Spotkanie bardzo sympatyczne ,jak zwykle zresztą!
        Najpierw irish coffee a później kolacyjka z winkiem ! Oj pysznie Ci było...
        ...a kto nie był ma czego żałować wink
        • madame_zuzu Re: Kafffka? 26.02.11, 00:27
          Domyslam sie ze było arcy miło, ale zeby nam-nieobecnym żal tylka nie sciskał, to powiedzcie chociaż ze było zimno, ze wino nie dobre albo co. Nie wiem. Kelner brzydki...
          • annielika Re: Kafffka? 26.02.11, 07:14
            No wlasnie nawet brzydki kelner dla nas wypieknial, tak bylo sympatycznie... nastepnym razem mamy nadzieje, ze ci sie uda wyrwac... Prosze sie dziewczyny szykowac na powtorke za miesiac, odpowiedni watek w odpowiednim czasie zostanie stworzony.

• orangewomen Re: Kafffka? 28.02.11, 17:05
              Stwierdzenie, ze forumowa kawka nalezala do udanych w zaden spodob nie oddaje tego jak sympatycznie bylo!!!! Oczywiscie na kawce sie zaczelo tylko. Energia po takim spotkaniu i tak zacnym towarzystwie zostaje na dlugo!!

No jak mamy teraz chetna organizatorke, to mam nadzieje, ze spotkania regularne i czestsze beda smile

Ach... no do teraz mam swietny humor....
    • bachula_gr Re: Kafffka? 28.02.11, 18:19
      a dla nieobecnych z prowincji fotoreportazu nie ma?
      • bebiak Re: Kafffka? 28.02.11, 21:21
        bachula_gr napisała:

> a dla nieobecnych z prowincji fotoreportazu nie ma?

U mnie też nie ma, nie ma <bezradny>,
        a widziałam, jak robiły zdjęcia, ba, nawet tu gdzieś wyżej obiecały - i co?
        .. się wezmę i wkoorzę, no!
        • bachula_gr Re: Kafffka? 28.02.11, 21:37
          Bo kawke bez fotoreportazu uwaza sie za nieodbyta, prawda Bebiaku?
          • annielika Re: Kafffka? 28.02.11, 21:41
            lalka, gdzie zdjecia?
            • mamalal-ka Re: Kafffka? 01.03.11, 22:44
              annielika napisała:

> lalka, gdzie zdjecia?

Dopadło mnie lenistwo i nie schyliłam się po kabelek do szuflady coby "wyssać" z komórki...
              ...poza tym czekanie jest takie intrygujące, no nie dziewczyny wink ?
              • bachula_gr Re: Kafffka? 02.03.11, 07:19
                mamalal-ka napisała:
                > ...poza tym czekanie jest takie intrygujące, no nie dziewczyny wink ?

Szalenie intrygujace.
          • bebiak Re: Kafffka? 28.02.11, 22:00
            bachula_gr napisała:

> Bo kawke bez fotoreportazu uwaza sie za nieodbyta, prawda Bebiaku?

No masz! Sure, że tak!
            I choćby nie wiem jakie peany tutaj piano - nie ma fotoreportażu, nie było kafffki i jużsmile
            • orangewomen Re: Kafffka? 01.03.11, 20:14
              A ja tam bylam winko pilam i swoje wiem. Kawka sie odbyla!!! smile

Na swoje usprawiedlienie dodam, ze ja fotek nie pstykalam. Ale mysle, ze z pewnoscie kiedys do Was takowe dotra smile
              • bebiak Re: Kafffka? 01.03.11, 23:20
                mamalal-ka napisała:

> Dopadło mnie lenistwo i nie schyliłam się po kabelek do szuflady coby "wyssać"
                > z komórki...
                > ...poza tym czekanie jest takie intrygujące, no nie dziewczyny wink ?

Intrygujące_nie_intrygujące: póki zdjęć nie ma - kafffka nie ma żadnej mocy prawnej, choćby Eve (znaczy: Orange - dla mniej wtajemniczonych) i Jej podobne persony snuły opowieści, że ochhh..., że achh..., i że w ogóle!
                • annielika Re: Kafffka? 02.03.11, 07:34
                  Hahaah, wmawiajcie sobie wmawiajcie kochany... Zainteresowane persony i tak wiedza lepiej. Lalka, ja tez czekam, wiec jak cie lenistwo opusci, to i do mnie... ja mam chyba ze dwa zdjecia, ale kurka moj kabelek wcielo... i patrzcie bez Ariela wink!
                  • bebiak Re: Kafffka? 02.03.11, 09:41
                    annielika napisała:

> kurka moj kabelek wcielo... i patrzcie bez Ariela wink!

Poległam!!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    A może On się jednak gdzieś tam obok Ciebie zaczaił, co? smile
                    Biedny Ariel - bezwiednie stał się symbolemwink
                    • rene1231 Re: Kafffka? 02.03.11, 15:35
                      Ja też czekam....i czekam.....i czekam....i doczekać sie nie mogesad
    • bebiak Re: Kafffka? 05.03.11, 21:08
      Ja to się chyba zdenerwuję, tupać zacznę, kląć może albo dusić, póki co wirtualnie... <mysli>

Nie żeby coś tam..., tak tylko sobie marudzęwink
      .. celem dyskretnego przypomnienia
      • katinaki Re: Kafffka? 05.03.11, 23:48
        Eeeeeej Bebiak, bądź cierpliwym! facetem, bo w ogóle nic nie dostaniemy! wink Lalka teraz mega zajęta, karnawał jest!!! big_grin big_grin big_grin
        • bebiak Re: Kafffka? 05.03.11, 23:58
          Przecież jestem wyjątkowo cierpliwa:
          toż zgodnie z tym co napisała wyżej dopiero mogę się zdenerwować, dopiero mogę zacząć tupać, dopiero zacznę kląć albo dusić...
          Oj, może się zacząć, może...
          • rene1231 Re: Kafffka? 06.03.11, 12:28
            bebiak napisała:

> Przecież jestem wyjątkowo cierpliwa:
            > toż zgodnie z tym co napisała wyżej dopiero mogę się zdenerwować, dopiero mogę
            > zacząć tupać, dopiero zacznę kląć albo dusić...
            > Oj, może się zacząć, może...

Ha ,ja już mam ,z czego bardzo sie ciesze smile)
            • bebiak Re: Kafffka? 06.03.11, 12:59
              rene1231 napisała:

> Ha ,ja już mam ,z czego bardzo sie ciesze smile)

Co takiego???
              Idę pocztę sprawdzać! Wszystkie skrzynki do raportu!!!
              • bebiak Re: Kafffka? 06.03.11, 13:37
                No to ja już się nie będę denerwować!!!!

I chyba już uznamy za ważną tę Waszą kafffkęsmile))
                Yupi!!!
                Ślicznie dziękuję!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka