ghurka 27.09.06, 05:06 buduje sie mnie ,domy juz wybudowane trudniej sprzedac.czy to oznacza recesje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol A ja sa ceny domow u Was??? 27.09.06, 09:19 Wogole jakie tam domy sa??Tzn.chodzi mi o to jak sa budowane (z czego i w jakim stylu)??? Odpowiedz Link
ghurka Re: A ja sa ceny domow u Was??? 28.09.06, 03:09 to zalezy gdzie.przewaznie z drewna.a styl jaki kto sobie wymarzy. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ponawiam pytanie?? 28.09.06, 10:12 Ceny?? I co nicz trwalszego materialu nie ma??? Odpowiedz Link
tadeuszx Ghurka, a w Polsce idą w górę... 27.09.06, 11:30 Powiem tyle, moje mieszkanie w ciągu 2 lat zdrożało o 80 tys. PLN. Wiem od faceta handlującego chałupami. Z pierwszej ręki, to mój kumpel, ma firmę, zresztą... też był w Ameryce. I młody poniżej 25-ciu lat. Autentyk, bez ściemy. Odpowiedz Link
ghurka Re: Ghurka, a w Polsce idą w górę... 28.09.06, 03:08 tadzio to ty chyba mieszkasz w krakowie.tam ceny ida w gore jak szalone Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie,Tadzio nie mieszka w Krakowie:) 28.09.06, 10:18 Ale fakt ceny w Krakowie sa zabojcze i z roku na rok ida w gore. Odpowiedz Link
tadeuszx We Wrocławiu, w niezłym miejscu. 28.09.06, 20:25 Tu jest dużo inwestycji poważnych firm. Kapitał inwestycyjny z prawdziwego zdarzenia no i niemieckie sentymenty do festung Breslau. Oni sie tu bronili po kapitulacji Berlina! Odpowiedz Link
zettrzy Re: w ameryce ceny domow siadly 28.09.06, 04:31 ceny musza siasc jeszcze troche, bo podeszly do poziomu na ktorym nikogo nie bylo stac na dom no i jest wiecej domow na rynku, bo jeszcze w zeszlym roku sprzedawcy strasznie sie drozyli, ze co to, maja dom na sprzedaz, ale go nie oddadza, wiec ludzie przestali kupowac i teraz sa tacy ktorzy zaluja ze nie sprzedali rok temu Odpowiedz Link
ghurka Re: w ameryce ceny domow siadly 29.09.06, 04:20 jak sobie smigam po internecie i sprawdzam ceny to usa w porownaniu z kanada jest bardzo tanie .np w niagara falls srednia cena domu 43 tys.to cyrk.tyle kosztowaly plytki i hardwood do mojego domu.tylko kto byl w niagara falls , wie o co chodzi.wystarczy przejechac graniece i zaczyna sie inny swiat-drozszy ,jasniejszy ,czystrzy.ameryka ma wiele obliczy.ale nawet w pieknym oregon jest taniej niz tu gdzie ja mieszkam. Odpowiedz Link
zettrzy Re: w ameryce ceny domow siadly 30.09.06, 02:41 cena domu to 43k? jakies zarty u nas cena mieszkania, 1 sypialnia, w "lepszej" okolicy to jakies $550-$800 tys. (metraz cale 60 m kwadrat, jakby sie kto pytal, zadne tam stadiony czy rzymskie bazyliki, nawet powiedzialabym male i nieustawne) Odpowiedz Link
ghurka Re: w ameryce ceny domow siadly 30.09.06, 03:06 mieszkasz w kaliforni?a ceny sama sobie sprawdz .podaje fakty. Odpowiedz Link
zettrzy Re: w ameryce ceny domow siadly 30.09.06, 14:46 mieszkam w Nowym Jorku za $43k tutaj mozna kupic pare metrow kwadratowych smietnika w ksztalcie rozgwiazdy, bez polaczenia do kanalizacji i pol kilometra od najblizszego hydranta aha, moja ulubiona transakcja: facet sprzedal za $75k (to jest siedemdziesiat piec tysiecy) sciezke o szerokosci 2 metrow, dlugosci 30, miedzy dwoma posesjami w Chinatown Odpowiedz Link
cuski Ghurka 18.10.06, 19:32 Powtorz jeszcze raz ile wynosi srednia cena domow w Niagara Falls. Odpowiedz Link
ghurka cuski 19.10.06, 05:06 wpadlem kiedys na stronke ktora pokazywala najdrozsze i najtansze miejsca w usa.srednia cena domu w niagara falls 42 tys.dziwna to cena ale kiedys sie tam wybierz (ja bylem) to sie nie zdziwisz.chicago sobie tez sprawdzalem .wcale nie jest tanie.tylko nie mysl o przeprowadzaniu sie do niagara falls.tam jest tak ciemno ze byc drogi nie widzial.w chicago to chociaz swiatel duzo. Odpowiedz Link
ghurka Re: Im ciemniej, tym... 20.10.06, 02:29 zapomnialem chyba ze mieszkasz w miescie gdzie jest pol na pol.hehe.o to ci chodzi? Odpowiedz Link
cuski Podobno... 18.10.06, 19:29 Podobno kontraktorzy maja mniej roboty, niz w latach poprzednich. Odpowiedz Link