narutek 14.02.08, 15:46 no mysza to kiedy imprezka? (dawnosmy sie nie widzialy, hehehe) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_33 Re: tralala 2000! 15.02.08, 09:52 Aleś trafiła!!! Widziałam, Twój post był dokładnie 2000! :) Już myślałam, że tych 4 listów kolejnych do celebrowania się nigdy nie doczekam, tak zamarło to forum. No i proszę? Zatem chętnie zorganizuję spotkanie, ale nie w tym nadchodzącym tygodniu, bo sprawy urzędowe mnie ścigają i mam trochę załatwiania. A gdzie organizujemy spotkanie? Z dzieciarnią, czy bez? Jak z dzieciarnią to ja znam w końcu w Eindhoven zarąbiste miejsce, gdzie maluchy mogą szaleć niezależnie od pogody, a my napić się kawki i takie tam... Płaci się za cały dzień 6 euro. Proponuje więc spotkać się po 24 lutego. Proszę zatem sugerować: 1. Z kim? lub bez kogo? 2. Środek tygodnia czy weekend? 3. Jakie godziny? 4. Kiedy Was nie ma, bo wybywacie stęsknione do kraju (albo zwala się rodzinka) :) To by było na tyle Czekam Przed świętami nam się nie udało, może teraz się uda? Mysza Odpowiedz Link
narutek Re: tralala 2000! 15.02.08, 22:06 no kochana bo ja CZATOWALAM! na te 2000:) a na spotkanie to ja sie pisze tylko w weekendy, mam nadzieje, ze mloda ozdrowieje troche bo kurcze juz mam dosc troche... Odpowiedz Link
mad_die Re: tralala 2000! 15.02.08, 22:12 Proszę zatem sugerować: > 1. Z kim? lub bez kogo? Znaczy się, że ktoś jest niemile widziany? ;) Moja Mała za mała jeszcze na szaleństwa za 6 euro za dzień ;) ale kto wie, może się pokażemy... :) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: tralala 2000! 15.02.08, 22:54 Aha, za takie małe się nie płaci, więc nie masz się co martwić kwestia tylko, czy ją chcesz wprowadzać w towarzystwo dzieciowe - to już prywatna sprawa każdej matki. Kurcze, mam gdzieś ulotkę i namiary na stronę www tego miejsca, poszperam... Mam! www.123paradijs.nl (1-spelen, 2-eten, 3-feesten) druga stronka to: www.heesbeenverhuur.nl płacisz tylko za dziecko, a maluchy do 1 r.ż jak i dorośli wchodzą bez opłat wejście kosztuje 6 euro, to całodniowe jest, możesz być ile chcesz, natomiast za wejście po 17.00 (chyba tylko na 1,5 h bo potem jest dyskoteka dla dzieciaków...) płacisz 3 euro Chyba wszystko Czekam zatem na propozycje :) Mysza To jest przy Vijfkamplaan 6B Odpowiedz Link
narutek Re: tralala 2000! 15.02.08, 23:03 podoba mi sie! ale wezcie... my trzy naj najwytrwalsze w spotykaniu sie, chce poznac reszte!! dziewczyny, nie udawajcie, ze takie zajete jestescie no! ja pracuje na 3 etety a chetnie sie spotykam:) (na kazdym po pare godzin, ale ciiii) Odpowiedz Link
flucha Re: tralala 2000! 16.02.08, 18:53 Ja tam czekam na Wasze ustalenia (nie chce znowu namieszac:) ). Na pewno w moim przypadku wchodzi w rachube tylko weekend. Oczywiscie z dziecmi a maz to jak juz ustalicy, bez niego tez przezyje:) Odpowiedz Link
kociara_28 Re: tralala 2000! 16.02.08, 19:06 '123paradijs' jest bardzo blisko mnie, wiec jestem jak najbardziej za spotkaniem :) Jesli chodzi o dzien i godzine jest mi to obojetne. Jestem caly czas w domu z Ola, wiec dostosuje sie do kazdej propozycji. Mam nadzieje, ze tym razem uda nam sie spotkac :) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
aniatko2 Re: tralala 2000! 16.02.08, 20:23 hej dziewczyny! mi by bardziej pasowalo spotkac sie w tygodniu... ale rozumiem ze dla wiekszosci w rachube wchodzi tylko weekend. we'll see :) Odpowiedz Link
narutek 8 marca - dzien kobiet 17.02.08, 22:50 proponuje 8 marca, wieczorem spotkanie samych babek, w Eindhoven w fajnej knajpce gdzies. szczerze mowiac mam juz troche dosc "mamusiowania" bo mloda chora wiec daje w kosc. a jak sie idzie z dziecmi to nawet sie nie pogada ze znajomymi, bo glowa ciagle zwrocona w strone dziecka. co Wy na to? Odpowiedz Link
kociara_28 Re: 8 marca - dzien kobiet 18.02.08, 08:08 Niestety moja Ola jeszcze cyckowa (nie posiadam laktatora;), wiec dla mnie zostaje jedynie opcja dzienna+dziecko. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mysza_33 1 marca, So, 11.00, z dzieciakami 19.02.08, 09:56 Tak sobie myślę, że chcemy się spotkać w jak największym gronie, więc tym razem weźmiemy maluchy (miejsce ma też znaczenie, jak druga strona nawali z opieką, różnie bywa...), bo jednak chyba tylko my mamy trochę większe dzieciaczki, od których można się już uwolnić na trochę. Reszta nie bardzo. A ja chętnie bym widziała Kociarę, Kurkę, Maddie, Fluchę (choć ty masz żywą opiekunkę w postaci starszego dziecka ;-)), wszystkich!!! Proponuję zatem wcześniej się spotkać 1 marca (nie mogę się doczekać), w sobotę przed południem, o 11.00, już w 1,2,3 paradise. Moje dziecię jest w stanie tam wytrzymać do 14.00, potem najwyżej może drzemkę uciąć w wózku ostatecznie, a po południu to dopiero koło 16.00 najwcześniej, po drzemce. Ale czynne tam jest tylko do 17.30, potem jakaś kinderteka... Co Wy na to? Kto się pisze. Oczywiście niedzieciate (Mika, Femke Aniatko ... sorrki, że nie wypisuje wszystkich, ale o każdym myślę) też miło spędzą czas z nami, bo siądziemy sobie w kupie i będziemy gadać, ewentualnie czasem kuknąć lub poganiać z dzieckiem trzeba, ale da się pogadać. Mam to już sprawdzone ;-) Mysza Odpowiedz Link