07.06.05, 09:29
Hej!
Kąpał się ktoś już w tym roku w zalewie?
Ja to 2 razy :)
- 30 maja w poniedziałek pierwszy raz (dopiero 30 maja!!, zwykle bywało 1
maja), woda była cieplutka jak w lipcu!!
- 5 czerwca w niedzielę.. byłem w wodzie przez jakieś 2 minuty hehee, nie dało
się wytzrymać z zimna :]
Obserwuj wątek
    • szop.pracz Re: Zalew 07.06.05, 12:31
      No i co! Klejnotów pod lupą musiałeś szukać? hehehe Poczekam, aż się ociepli na dobre! A tam to chyba syf wielki co?
      • el.chico Re: Zalew 07.06.05, 17:57
        Hehe nie.. klejnotów nie szukałem, było OK :). Ale fajnie tak w zimnej wodzie
        pośmigać w sumie..
        A czy wielki syf jest to trudno stwierdzić bo jeszcze woda nie rozmącona jest,
        jak ludzie zaczną się kąpać to powinien brud zejść na dno.. chyba :]
    • el.chico Re: Zalew 07.06.05, 18:02
      a był ktoś kiedyś nad zalewem w Krynkach?
      bo ja jeszcze nie.. ale chyba się wybiorę w weekend obadać co tam mają..
      zdjęcie jest całkiem całkiem: www.gudjola2.republika.pl/grafika/zalew.jpg
      • and5 Re: Zalew 25.06.05, 23:01
        el.chico napisał:

> a był ktoś kiedyś nad zalewem w Krynkach?
        > bo ja jeszcze nie.. ale chyba się wybiorę w weekend obadać co tam mają..
        > zdjęcie jest całkiem całkiem: www.gudjola2.republika.pl/grafika/zalew.jpg

Widziałem ten zalew w Krynkach. tak z ciekawości zajrzałem. Powiem tylko,ze dla
        naszego może on tylko buty wiązać:) Plaży nie widziałem tam bo jej chyba nawet
        nie ma. 3 metry od brzegu i już włosów nie widać:). tak więc nie ma co
        narzekać. JEst rzynajmniej jedna rzecz, której inni mogą nam tylko zazdrościć
    • karolcia59 Re: Zalew 07.06.05, 19:00
      Ja moczyłam tylko nogi ,woda była żółta od pyłków sosny,więcej zamoczyć się
      bałam ,czy zalew otrzymał już zezwolenie na rozpoczęcie sezonu?Bo boje nie
      wiem czy coś znaczą?

• szop.pracz Re: Zalew 07.06.05, 20:57
        No,no, no! Ładnie w tych Krynkach. Są DRZEWA I SZUWARY podoba mi się! A jaką ma powierzchnię ten akwen?
        • karolcia59 Re: Zalew 07.06.05, 21:02
          Ponoć szop pracz gdy chce czegoś dosięgnąć, zobaczyć lub zydać się wyższym, niż
          jest w rzeczywistości staje na tylnych łapkach.A ty co leniu??Trochę
          gimnastyki!!
          • huda_1 Re: Zalew 07.06.05, 22:12
            W gRódeckim zalewie jeszcze nie chlipałam się...zimno!
            ale ten w krynkach wygląda całkem, całkiem!
            też się tam wybiorę.niestety nie w ten weekend...egzaminy brrrrrrrr
            • shibby1 Re: Zalew 04.07.05, 12:48
              Bylem nad tym zalewem calkiem sympatyczne miejsce hmm tylko ze kapanie sie tam odpada,ale na romantyczny wyjazd z panna jak najbardziej sie nadaje :D
              • szop.pracz Re: Zalew 05.07.05, 06:57
                shibby1 napisał:

> Bylem nad tym zalewem calkiem sympatyczne miejsce hmm tylko ze kapanie sie tam
                > odpada,ale na romantyczny wyjazd z panna jak najbardziej sie nadaje :D
                A dlaczego podpada coś jest nie tak?
                • shibby1 Re: Zalew 06.07.05, 12:08
                  No niestety ogolnie to zbiornik jest ekologiczny i nie jest nastawiony na rekreacje. Przyjezdzajac tam latem mozna sie praktycznie utopic ze wzgledu na ogromna ilosc glonow plywajacych po powierzchni. Niestety
                  • szop.pracz Re: Zalew 06.07.05, 13:15
                    shibby1 napisał:

> No niestety ogolnie to zbiornik jest ekologiczny i nie jest nastawiony na rekre
                    > acje. Przyjezdzajac tam latem mozna sie praktycznie utopic ze wzgledu na ogromn
                    > a ilosc glonow plywajacych po powierzchni. Niestety
                    A,no tak! Racja!
                    • and5 Re: Zalew 06.07.05, 19:15
                      szop.pracz napisał:

> shibby1 napisał:
                      >
                      > > No niestety ogolnie to zbiornik jest ekologiczny i nie jest nastawiony na
                      > rekre
                      > > acje. Przyjezdzajac tam latem mozna sie praktycznie utopic ze wzgledu na
                      > ogromn
                      > > a ilosc glonow plywajacych po powierzchni. Niestety
                      > A,no tak! Racja!

hahaha, ekologiczny??? A cóż to znaczy? Zaden ekologiczny, tylko retencyjny!!!
                      To może powiesz mi po co poszło tyle kasy na zbudowanie go? Ot żeby był taki
                      zbiornik ekologiczny:D. niech ludzie popatrzą, ale niech nie wchodzą do wody,
                      bo to zbiornik ekologiczny. JA tam nie widziałem glonów pływających. tobie
                      polecam w takim wypadku wycieczkę nad jeziora w okolice Rajgrodu. tam to jest
                      dopiero glonów, ze nogi grzęzną w nich i pływać się nie da.
                      • shibby1 Re: Zalew 06.07.05, 19:56
                        Hmm powaznie chyba ze nie o tym zalewie mowimy (chodzi o ten w za kruszynianami??) bo ja juz sam sie pogubilem!!
                        • and5 Re: Zalew 06.07.05, 21:06
                          mi chodzi o zalew w Gródku. A ten zalew za Kruszynianami to chyba w Ozieranach,
                          ale nie wiem czy o ten ci chodzi(swoją drogą byłem tam przed paroma laty).
                          druga możliwość to Szaciły. Jednak obydwa to są stawami, a u nas jest
                          normalnie ZALEW!!! Pozdrawiam:)
                          • shibby1 Re: Zalew 06.07.05, 21:39
                            Heheh to zesmy sie dogadali a ja wlasnie myslalem i pisalem o tym w "Krynkach" czy gdziekolwiek on tam jest:D
                            • and5 Re: Zalew 06.07.05, 22:09
                              Eeeeee, ktoś tu chwalił na tym forum zalew w Krynkach. Ja tam byłem i powiem to
                              raz jeszcze: zalew w Krynkach moze wiązać tylko buty temu w gródku. O!!!
                              • sfinks62 Re: Zalew 07.07.05, 01:18
                                "> Eeeeee, ktoś tu chwalił na tym forum zalew" w Gródku.Pytanie - co takiego
                                chwalić ??.Zbiornik jest mały.Co druga lub trzecia osoba idzie z "BROWAREM".
                                Potem pod wpływem ciśnienia idzie do wody - się ochłodzić ,hmmm.
                                Wniosek nasówa się sam.Dobra kuracja dla cery i oczu ,to zabawa w moczu.
                                Pozdrowionka dla gładkich cer.
                                • and5 Re: Zalew 07.07.05, 08:57
                                  Chodziło o zalew w Krynkach!!!
                                  • and5 Re: Zalew 07.07.05, 09:03
                                    wiesz co na twój rozum to najlepiej nigdzie do wody nie wchodzić. Tak samo jest
                                    nad morzem, jeziorach i choćby na białostockich dojlidach. Wszędzie znajdą się
                                    ludzie którzy szczają do wody. Wszędzie są WC, również w Gródku, ale nie którym
                                    nie chce się robić taki kawał drogi do nich więc leją do wody. A tak na
                                    marginesie mocz dobrze robi na skórę w razie jakiś chorób:P
                                    • sfinks62 Re: Zalew 07.07.05, 12:01
                                      Pozdrowionka dla AND5,napewno masz aksamitną skurę.Na marginesie-co ma bajoro
                                      do morza ??.
                                      • and5 Re: Zalew 07.07.05, 13:29
                                        sfinks62 napisał:

> Pozdrowionka dla AND5,napewno masz aksamitną skurę.Na marginesie-co ma bajoro
                                        > do morza ??.

bajoro do morza czy też do jeziora??? Przecież piszę, że znajdą się ludzie,
                                        którzy oddają mocz i w morzu i w naszym zalewie i nad jeziorami. Swoją drogą
                                        gdyby byłby tu syf to Sanepid zamknąłby Zarzeczany na jakiś czas i finito.
                                        Podobnie ma się z jeziorami i plażą nad morzem. Co do mojej skóry to ona na
                                        pewno nie jest aksamitna:P, ale zapytaj mamę czy nie używa się ludzkiego moczu
                                        na jakeiś uczulenia czy czoś w tym stylu:P
                                        • shibby1 Re: Zalew 07.07.05, 13:38
                                          A byl ktos moze dzisiaj nad jeziorem heh sorka "naszym bajorem" i jak tam woda da sie kapac??
                                          • and5 Re: Zalew 07.07.05, 14:12
                                            Woda mokra, nic tylko iść i pluskać się:)
                                            • shibby1 Re: Zalew 07.07.05, 14:17
                                              Ayy tam pytalem czy ciepla ;) hehe tymczasem ide sie popluskac w .......wannie.
                                              • andrzejeck Re: Zalew 08.07.05, 20:23
                                                mam pytanko:
                                                dlaczego w tym naszym zalewie jeśli kąpią się ludzie to są to w 80% ludzie spoza
                                                Gródka?
                                                choć w sumie panienki rozumiem, bo brudna woda i robaki i w ogóle wszystko tam
                                                śmierdzi hehe...

a ten zalew w Krynkach to do kąpieli się niestety nie nadaje więc mamy lepszy,
                                                hmm ale w Krynkach weselej jest ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka