karolcia59 11.06.05, 15:48 Co sądzicie na temat tego festiwalu??Podoba wam się, czy raczej nie??Czy to dobrze że jest organizowane akurat w Gródku??Może jakieś propozycje zespołów macie??Albo nowe typy??Albo co kolwiek???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejeck Re: BASOWISZCZA 2005 11.06.05, 18:46 W sumie to dobrze że jest taka impreza w Gródku bo coś się wtedy dzieje. Ale ogólnie to jest mi wszystko jedno, ta muza mnie kręci i ci zakręceni ludzie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: BASOWISZCZA 2005 11.06.05, 18:51 To chyba o to chodzi .Dla jednych basy , dla drugich biesiada ,muzyka łączy pokolenia .Ha Ha . Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: BASOWISZCZA 2005 12.06.05, 11:15 Dla mnie Basy z roku na rok schodzą na psy. Ciągle te same zespoły, wieje nudą i tyle. Ale przynajmniej choć przez dwa dni coś dzieje się w tej smutnej jak nie powiem co wiosce. Przyjeżdżają amatorzy tanich win i dają zarobić dla naszych sklepikarzy:).Fajnie byłoby żeby jakiś dobry poolski zespół przyjechał w tym roku, nie wiem może T Love, Big Cyc:). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: BASOWISZCZA 2005 12.06.05, 11:50 Tlove i BIG CYC hahahahahah:D Człowieku nie te klikamty muzyczne...!!Ich to na dni Gródka może by wzięli, ale nie na Basówę!!!! To już lepiej jeszcze raz by Kazika zaprosili:) Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: BASOWISZCZA 2005 12.06.05, 14:06 Nie te klimaty??? A co T love gra?? Disco polo?? Słyszałaś inne ich piosenki niż te które puszczają w radio(np chłopaki nie płaczą:P). Posłuchaj sobie innych i wtedy powiesz czy nie nadają się oni na basówę. to samo tyczy się Big Cyca:P. Moze powiesz że Blenders kilka lat temu to był strzał w "10"?? Oni to pasowali tu jak świni siodło. A na dni gródka to pewnie znów zaproszą jakieś zamulaszcze cygańskie zespoły. Byłem wczoraj w MIchałowie. tam były zespoły disco polo i ludzie dobrze bawili się i byłoby dobrze gdyby nasz kochany wójt zamiast cyganów wyłożył troche kasy i zaprosił pare takich zespołów. Pewnie dużo więcej od cyganów nie wzieliby dukatów. No i to koniec mojego wywodu, Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: BASOWISZCZA 2005 04.07.05, 12:42 A ja chce Pidzame !! Bo wiecej nie przychodzi mi do glowy chociaz moze AKURAT :D ale to nie do konca te klimaty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tamash Re: BASOWISZCZA 2005 29.07.05, 23:17 Ale to jest Festiwal Muzyki Młodej Białorusi. T-love czy Big Cyc mogliby zagrać na Festiwalu Muzyki Młodej Polski, jeśli takowy ktoś zorganizuje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: BASOWISZCZA 2005 13.06.05, 08:17 Dla zainteresowanych www.basowiszcza.org/forum.php Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: BASOWISZCZA 2005 17.06.05, 21:34 Nie wypowiadam sie w tym temacie bo szanuje poglądy innych osób i nikogo nie chcę obrazić. Oczywiście mam całkowicie odmienne zdanie na ten temat! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: BASOWISZCZA 2005 18.06.05, 21:23 Na naszym forum panuje demokracja.Pisz waść co myślisz ino szczerze i bez ogrudek!:P Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: BASOWISZCZA 2005 23.07.05, 10:35 No i jakie są wrażenia po pierwszym dniu Basów? Dla mnie podobało się gdy był hip hop, zespół Czyrwonym pa biełamu lub jakoś tak. Zawsze to jakaś odskocznia od rocka. Nieźle też zagrał gość z Polski KSU, a resztę słyszałem jednym uchem. NIestety pogoda na pierwszy dzień nie dopisała. Każdy kto po powocie do domu spojrzy na buty wie o czym mówię. Mam nadzieję że dziś będzie bez deszczu bo trzeba będzie gumowce zakładać. I niestety frekwencja słaba była, ale to chyba wina właśnie pogody. Ludzi strasznie mało. Podupada BAsowiszcza i chyba to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
anty84 Re: BASOWISZCZA 2005 02.08.05, 11:19 basy to kicz , nie ma co robić tylko lać tych brudasów, gdyby inna muza - inni ludzie było by ok dla mnie impreza roku to biesiada Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: BASOWISZCZA 2005 02.08.05, 16:52 Czyli co? lałeś ich? I co jest z czego cieszyć się? Gratuluję odwagi. To naprawdę musi być trudne schować się w lesie gromadą i czekać aż ktoś przejdzie i wtedy w ryj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua23 Re: BASOWISZCZA 2005 02.08.05, 18:15 anty84 napisał: > basy to kicz , nie ma co robić tylko lać tych brudasów, gdyby inna muza - inni > ludzie było by ok > dla mnie impreza roku to biesiada no no patrze ze kozacki z Ciebie ziomus ... biesiada najlepsza impreza? no dla tych, ktorzy nie robia nic innego tylko sluchaja disco polo czy cos tam , w kazdym badz razie to co jest grane i spiewane na biesiadzie, pija, pala itp to naprawde coolowa impreza... i ciekawa jestem czy zebys tak spotkal sie w krzaczorach ciemna nocka z takim "brudasem" to czy bys mial takie same zdanie i byl w stanie mu wlac :] Odpowiedz Link Zgłoś
tadek52 Re: BASOWISZCZA 2005 02.08.05, 18:01 Cześć!! Ja tam nie przepadam za tymi basami.Od lat widzę (nie ma co udawać że jest inaczej)zapijaczone twarze .Jest jak jest każdy widzi.Dobrze jest ,ze mamy to co mamy. Całe szczęście w tym oby tylko nie dochodzilo do przestępstw itp. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: BASOWISZCZA 2005 02.08.05, 20:21 tadek52 napisała: > Cześć!! > Ja tam nie przepadam za tymi basami.Od lat widzę (nie ma co udawać że jest > inaczej)zapijaczone twarze .Jest jak jest każdy widzi.Dobrze jest ,ze mamy to > co mamy. Całe szczęście w tym oby tylko nie dochodzilo do przestępstw itp. > pozdro Tadek52 zajrzyj z ciekawości na forum tegorocznego Basowiszcza. Jest tam taki temat jak: Ile osób skasowaliście lub sami zostaliście skasowani:) A co do twarzy zapijaczonych to masz rację. Taki urok rockowych imprez. Ale nie słyszałem żeby "pierzuchy" chowali się po lasach i lali kogo popadnie. A niestety podobno dokonywali ludzie z Gródka Odpowiedz Link Zgłoś