parkowy 16.12.03, 22:45 www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031216/GRUDZIADZ/112160129 Jestem za.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Sylwester w plenerze 16.12.03, 22:49 ...no no, może być całkiem ciekawie:) Ale Ty, Parkoś zmarźlak jesteś, no chyba że koty razem z Tobą.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Sylwester w plenerze 18.12.03, 00:44 Zwyczaj wychodzenia z chaty przed północą trwa u mnie już ładnych parę lat.W ubiegłym roku byłem z rodzinką na Jasnych Błoniach w Szczecinie,było świetnie. Koty muszę zawczasu schować w kąty,panikują kiedy słuszą wybuchające race.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Sylwester w plenerze 18.12.03, 12:31 Też lubię wychodzić popatrzeć jak ludzie sie weselą, ale u siebie, najczęściej wisimy na balkonie, fajerwerki pooglądać.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Gdzie na Sylwestera ?? 18.12.03, 13:03 Rozumiem, że Naata na swoim balkonie a Parkowy w Szczecinie ? Ja natomiast bawię się na balu w G-dzu! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Gdzie na Sylwestera ?? 18.12.03, 22:20 Parkowy,niestety w pracy świętować będzie nadejście nowego roku.:( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 19:46 No widzisz Parkowy? znowu sie nie udało, ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 19:56 co się uciecze,to nie odwlecze.:) Zdążę jeszcze zabalować,hej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 20:31 he he he, no pewnie, a co?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 21:09 Parkowy ma fajnie. W pracy sa najlepsze sylwestry, upic sie nie potrzeba i humor dopisuje. Ale narazie aura szarawo burawa nie nastraja swiatecznie. Baluje zas od kilku juz lat domowo, w tym samym gronie, kazdego roku u kogos innego. U mnie byl w ubieglym roku, wiec teraz moge chodzic i sie nie martwic hahaha O polnocy plenery a jakze kazdy z bateria fajerwerkow. Kiedys fajnie bywalo na glownym rynku ale od dwoch lat robia gdzies tam po parkingach czy innych targowiskach i towarzystwo juz nie dla mnie hehehe zbyt mlodziezowo rozrywkowe hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 21:15 Jak zwykle władza zjawi się u nas,o północy z symboliczną lampką szampana,więc nie jest tak źle.:)Fajerwerki będę obserwował z kamer zainstalowanych w kombinacie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 21:46 No i przy tej symbolicznej nie zapomnij pomyslec o nas, grudziadzanach hehe starych i mlodych, no moze jeszcze o jednym z miasta T. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 21:49 Jednym,czy jednej z miasta T.? He he he Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 22:00 No tak nie jestem dokladna, ale "Ja "licze jako grudziadzanke, a " Jego" tylko towarzysza grudzianki, to jest roznica co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Gdzie na Sylwestera ?? 19.12.03, 22:10 O nas z następnego T, też pomyśl, wystrzelimy jedną petardę w kierunku P! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś