twardycukierek 19.10.09, 10:17 ...czy jest surowiej oceniana, niż męska? Kiedyś tu Mabiwy powiedział, że kobiety bardzo surowo oceniają inne kobiety. Zgadzacie się z tym? PS Nie, nie tylko casus Tomek ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 10:31 Zgodziłbym się z tym generalnie że nikt tak nie potrafi obrobić pupki za plecami jak "najlepsze koleżanki" :D Muszę jednak dodać że ostatnio faceci też zaczynają plotkować, ani chybi przez te media i inne tabloidy ... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 11:09 Mam bardzo podobne obserwacje z kręgu kolegów, plotuchów ;)))) Doganiacie nas, powoli... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 10:33 Zgadzacie. Wystarczy "Vanity fair" przeczytać, żeby nie mieć żadnych wątpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 11:10 Wolfie, co Ty czytasz? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 11:12 No to, co ten pan napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 11:13 Łeee, tak to... ;P Bez obrazków? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 11:36 Ruchomymi! ;D Vanity... każdy jest w jakimś stopniu jej 'ofiarą'... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca święta naiwność... 19.10.09, 11:59 To jest literacki wstęp do Veblena :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Forum 'Faceci z Egiptu' 19.10.09, 11:08 Ostrzegam Was lojalnie! Swego czasu nie mogłam się oderwać, czytając z 'szeroko pojętą chorą fascynacją' ;P Baby mna urlopie zakochują się w facecie, ten naciąga je na kasę, potem na tym forum lecą wątkiem typu: 'Znacie Boba z hotelu Złoty Obelisk? Czy to szczery, zakochany tylko we mnie habibi'?' no i odzew jest ogromny. Znają ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Aaa, mój habibi nie dzwoni! 22.10.09, 00:36 A wysłałam mu już 3 tysiące dolków na zdrapki do telefonu! Tak, też tam byłem (na forum, nie w Egipcie). :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aaa, mój habibi nie dzwoni! 22.10.09, 07:45 A dawno? Bo ja byłam kiedyś dawno, jak było o tym głośno w prasie. Niedawno zerknęłam i ... biznes nadal się kręci ;P 'Czy znacie Boba z hotelu Roma?' 300 postów! 'On jest tylko mój!' 'A ja mam jego fotkę i numer telefonu, oto 3 ostatnie cyfry!' 'A obiecywał, że jestem jedna jedyna!' Czasem głupota bab odbiera mi oddech i muszę pod respirator ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aaa, mój habibi nie dzwoni! 22.10.09, 20:38 Dawno, dawno. Chyba właśnie wtedy, bo zdaje się w tym samym czasie zostało to zalinkowane na tamtym forum. I raczej z własnej woli wracać tam nie zamierzam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Aaa, mój habibi nie dzwoni! 22.10.09, 20:40 Ale widzę, że kryzys i tu odbija swoje piętno! Jakieś te habiby niskokosztowe teraz, bo wtedy przynajmniej różne komórki dla różnych wybranek mieli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aaa, mój habibi nie dzwoni! 22.10.09, 20:44 Celna obserwacja :) aż strach pomyśleć, co jeszcze mają z odzysku dla wszystkich partnerek! Ot, kryzys i egipskie ciemności! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Aaa, mój habibi nie dzwoni! 23.10.09, 15:01 Obserwując proces na miejscu muszę stwierdzić że jednak gros nie jest naiwnych tylko po prostu ... jakby to grzecznie nazwać ... w potrzebie :D A jak jest popyt to jest i podaż :D No ale oczywiście w takiej masie znajdą się i takie, które do ryćkania dorabiają ideologię ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aaa, mój habibi nie dzwoni! 23.10.09, 15:44 > Obserwując proces na miejscu Rany, na jakim miejscu? ;D ONZ Cię w piramidzie osadziło? ;) Potrzeba, tak, jasne! Ideaologia też, masz rację... tylko chciałbym zobaczyć dokładnie takie forum pisane przez facetów po powrocie z Tajlandii. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kobieca święta naiwność... 21.10.09, 23:14 Głupie baby, tyle. Brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Kobieca święta naiwność... 23.10.09, 14:38 ja wiem tylko tykle, ze ubieram się dla kobiet. mężczyźni praktycznie nigdy nie zauważają ni zmian, ni nowosci... no nic! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Kobieca święta naiwność... 23.10.09, 14:57 Dziwne ... może się lękają wypowiedzieć w tej sprawie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś