kriss67 Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 07:41 Dopiero sie rozjasnia, na psioczenie przyjdzie pora:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:33 Piotrek, prawie wszystko ;))) wiem co nie: czytające nas od miesięcy panie i dziś nic nie napiszą ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:43 Cokolwiek my się dziś nie działo to niech poczeka aż się obudzę:) Kawa jeszcze nie działa:D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:49 zaspalem dzisiaj. Zombie nie mial czasu na dobudzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:44 moze, jak kazdego dnia. Ale przeciez nie uchodzi przypisywac tego trzynastemu dniu miesiaca przypadajacego na piatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:53 Widzę, że fope popełniłem zakładając taki sam wątek. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:56 scorro napisał: > Widzę, że fope popełniłem zakładając taki sam wątek. ;D Eeeeee tam będą dwa,a w każdym można napisać coś innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 08:53 Podobno sami powodujemy różne zdarzenia po przez to że intensywnie myślimy o pechowości 13ego nie dostatecznie koncentrując się na swoich działaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 09:28 17lipiec1976 napisała: > NIE wierze w przesady. :> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 12:13 Ja też, tylko w czarnego kota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 12:39 Oooo, jego samicy unikam jak ognia! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 09:55 I dlatego ja zasadniczo unikam myślenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 15:18 kriss67 napisał: Dopiero sie rozjasnia, na psioczenie przyjdzie pora:) to ja już mogę zacząc,apogeum nastało!;) p.s.moj pracowy kolega:"to szukanie potwierdzeń,czyli samospełniającej się przepowiedni" Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 17:45 A co na to ta koleżanka, wiesz, ta od kolorków? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: piatek, trzynastego 13.11.09, 20:16 ja na serio: boli mnie głowa, jakbym dziurę miała w tyle, boli mnie dziś wszystko. podławy dzień. zimno mi. grabieją palce, stopy - choć w około ciepło. popękały mi usta i też bolą. no wszystko boli. podobnież wolno było narzekać... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 10:15 Literko kochana... :*** wczoraj mnie tu nie było wcale, teraz dopiero wysyłam spóźnione ale szczere pocieszenia. Ale CO jest z Tobą??? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 00:27 infantylna kolezanka,cienki głosik-fochmistrzyni-trudny kontakt,generalnie uwaza kolegę za bezczela... p.s. dzisiaj miała na sobie gamę moich alergicznych kolorków... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 10:13 ;DDD hehehe, wiedziałam ;P Kurde, mogłabyś raz zrobić akcję typu ukryta kamera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 16:07 i sprawa za mobbing??;) koledze już groziła swoim mundurowym bratem;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 19:37 Aaaa co ona kurde jest, Kaziobel??? ;DDD niech się cieszy, że jej fotki są tak potencjalnie rozchwytywane ;D Cooooo? Za co? ;DDD teraz mi wyobraźnia na 150 % leci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: piatek, trzynastego 16.11.09, 01:17 Cooooo? Za co? ;DDD teraz mi wyobraźnia na 150 % leci ;))) za stały mobbing czyli:przestawianie przez kolegę jej kubka(złosliwe w jej odbiorze)jego riposty dotyczące jej egoistycznego skupienia tylko na sobie(elaborat mozna by było pisac o jej postawie)+jej swiatopoglądu(trudno czasem nie zareagowac) i ogolnie nie smianie się z jej dowcipow(wyolbrzymiam oczywiscie,ale sedno podobne czyli bzdurne) i powaga,wyskoczyła z"nadaniem sprawie biegu"na KRP. p.s.w styczniu jadę z nią na pracową konferencję,nie da się zmienić składu.wyczerpałam juz wszystkie mozliwosci. Na moim ostatnim sluzbowym 2-dniowym wyjezdzie tylko z nią,męczyłam się na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 16.11.09, 10:37 Oj oj, aby to tylko nie wylądowało w Trybunale w Sztrasburgu! ;D Biedny kolega, może Malewiwy udzielą mu azylu? ;)))) Moon, już składam grupę pomocy Tobie na styczeń, może na początek stopery, ciemne okulary i czekolada? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: piatek, trzynastego 17.11.09, 00:20 może bardziej koleżankę do azylu! za jej brak jakiejkolwiek samokrytyki również. dzisiaj strzeliła mocnym nietaktem,myśląc że to hecowy takt:D W styczniu uderzę jeszcze o wsparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: piatek, trzynastego 17.11.09, 08:20 Zupełnie serio masz moje współczucie :/ żeby tylko te kolorki ale i jedno i drugie??? Koniecznie przypomnij! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 21:11 Pisałam już na innym forum co mi się przydarzyło w piątek trzynastego .Więc w skrócie:złamałam obacas i przez pół miasta szłam kulejąc z obcasem w ręku ,wzbudzając niezdrową sensację,zgubiłam pieniądze(na szczęście niewielkie,ale zawsze_),stłukłam wazon i pokaleczyłam się.Brzmi nieprawdopodobnie ,a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: piatek, trzynastego 14.11.09, 23:44 > pokaleczyłam się Też mi nowość. ;D Odpowiedz Link Zgłoś