morelka_1 14.11.09, 19:02 Polazłam dziś do sklepu, a właściwie do sklepów w celu zakupienia butów (kozaczków)..Jeszcze nie mogę otrząsnąć się z szoku. Obcas na obcasie, obcasem pogania...Chyba kupię se kalosze :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Epidemia obcasa 14.11.09, 19:32 Morelko, a to feler :/ a mnie się wydawało, że w tym sezonie dużo płaskich albo niskich obcasów jest, bo dopadł nas trend jeździecki o pełno wszędzie kozaków imitujących buty do jazdy konnej. Nie było tak żadnych butów w tym stylu??? Ech, po śniegu i lodzie to ja też na obcasie nie popylam, aż tak walnięta nawet ja nie jestem ;DDD PS Nawet UGG boots zawojowały wreszcie Polskę hehe, z ok 7 letnim poślizgiem, ale nie mogę Ci ich z czystym sumieniem polecić ;))))) No nie mogę! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Epidemia obcasa 14.11.09, 19:48 O, to ja chyba muszę przyjechać do Twojego miasta po te buty :D Mi odbiło i w zeszłym roku popylałam na obcasach po lodzie i śniegu... :D Nawet nie pytaj jak dziwnymi krokami maszerowałam dzielnie do celu :P W tym roku powiedziałam, ze nie dam się nabrać :P Kocham oficerki, których tu nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Epidemia obcasa 14.11.09, 19:50 W Warszawie na mur są :) o ile nie wykupiono w popularnych rozmiarach, bo sezon długo już trwa ;/ Oj, w tej chwili spadam, pogadamy później, ok? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Epidemia obcasa 14.11.09, 19:56 Ok :) leć i baw się dobrze :) Ja biorę się za książkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Przykłady... 15.11.09, 09:48 Morelko, Esprit ma w tym roku dobrą kolekcję na przykład. Na www.esprit.com znajdziesz najbliższy Ci sklep :) Wielka szkoda, że u Ciebie jakoś tego nie ma, ale wiem, że w tym sezonie niskie i średnie obcasy to hit. Poniższe z Esprit... [img]https://pics.esprit.de/Shop/PicDestStyleOver_List_Cross/Y10904_001.jpg?cache=no[/img] [img]https://pics.esprit.de/Shop/PicDestStyleOver_List_Cross/V49596_245.jpg?cache=no[/img] [img]https://pics.esprit.de/Shop/PicDestStyleOver_List_Cross/W10402_604.jpg?cache=no[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przykłady... 15.11.09, 11:06 No tych środkowych to ja już bym nie ponosiła :)Nie to, że sobie nie radzę na obcasach. Moje nogi bardzo szybko się w nich męczą, a w typu oficerki biegam jak w kapciach. Poza tym dobijają mnie chodniki, na których łatwo skręcić sobie kostkę. Firmę znam, ale w Słupsku nie wiedziałam. Nie wiem jak wyszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przykłady... 15.11.09, 11:12 Hej :) na ich stronie www znajdziesz sklepy. O ile pamiętam w Gdańsku są. A nawet na mur ;) Rozumiem Cię, jak mam dużo biegania to szpile lecą w kąt, zawsze mam w pracy zapasowe buty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przykłady... 15.11.09, 11:20 O nie :D Do Gdańska nie jadę :D No coś tu muszę znaleźć. Mam jeszcze dwie galerie do zwiedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przykłady... 15.11.09, 11:23 W Gdańsku straszy? ;DDD Powodzenia! Trzymam kciuki a nawet szpile ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przykłady... 15.11.09, 11:24 A no straszna mi taka podróż :) Mam chorobę lokomocyjna, więc jak nie muszę to się nie pcham :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przykłady... 15.11.09, 11:26 Ej, to straszne! W aucie, pociągu, we wszystkim? ;/// O samolotach pewnie lepiej zamilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przykłady... 15.11.09, 11:30 O dziwo w samolocie jest rewelacyjnie :) No może ciut gorzej przy lądowaniu, ale to zależy od pilota :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przykłady... 15.11.09, 11:44 Hihi ;))))))) A jest lotnisko w Słupsku? No, może wojskowe? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Przykłady... 15.11.09, 11:52 hmmm niby było, ale czy wciąż jest? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przykłady... 15.11.09, 12:32 No, marynarzy przynajmniej macie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: Epidemia obcasa 14.11.09, 21:05 Ja uwielbiam obcasy.Jestem niska ,w moim przypadku to absolutna konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Epidemia obcasa 14.11.09, 22:28 finka9 napisała: > Ja uwielbiam obcasy.Jestem niska ,w moim przypadku to absolutna > konieczność. Ja nie cierpię latać do szewca i podkuwać się :P Jestem średnia i wygodna O! :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Epidemia obcasa 15.11.09, 09:51 Po śniegu tak nie potrafię popylać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Epidemia obcasa 15.11.09, 11:08 Idzie się naumieć, mówię Ci :D Aczkolwiek bez łaciny się nie obędzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Epidemia obcasa 15.11.09, 11:13 Eeee, muszę bronić mojego imagu niewinnego kwiatka ;P ;DDD Taaaa ;D Odpowiedz Link Zgłoś