twardycukierek 08.12.09, 21:41 Hmm, a miał ksywę Betonowa Dupa :DD [img]https://farm4.static.flickr.com/3137/3385959880_57e4ffcf98.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Odpalamy? 08.12.09, 21:44 > Hmm, a miał ksywę Betonowa Dupa :DD A dlaczego Betonowa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Odpalamy? 08.12.09, 21:47 Bo mur-betonem siedział i pracował 24/7, w dodatku w garniaku i pod krawatem. Odstawał od reszty 'towarzyszy' :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:21 kolczasty_nemo napisał: > Sylwester tuż, tuż...:):D Przezorny zawsze absolucony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:11 To masz jeszcze Woroszyłowa do kompletu. Tylko czemu on ma fiuta na czole? [img]https://panzer.wdfiles.com/local--files/kv-2-gigant/KW-2_1940.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:20 Bo to szczery towarzysz był? Nie czaił się jak reszta was, mężczyzn :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:24 Budionny był nawet bardziej : 'Wasza rzecz Towarzysze obradować, a moja rżnąć !' Zachodzi pytanie : czyż można - drogie koleżanki - prosić mężczyznę o więcej ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:31 > Można, ale... po co? :D Jak odpowiesz 'o co' to Ci powiem 'po co' :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:34 Jak nie przymierzając - porucznik Rżewski? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 A tu próbka 08.12.09, 22:36 Rżewskiego możliwości: Bal. Porucznik Rżewski pijany w trzy du*y idzie do toalety. Zrobiwszy, co trzeba, wraca, ale zapomniał zapiąć spodnie. Podchodzi do niego Natasza: - Poruczniku! Tu Wam sterczy... - pokazuje zawstydzona. Rżewski patrzy i mówi: - Proszę się nie łudzić, Nataszo! On nie sterczy, on wisi... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 22:39 > - Proszę się nie łudzić, Nataszo! On nie sterczy, on wisi... O! I mężczyźni wcale nie są nieczuli. :DDD Czuł! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu próbka 08.12.09, 23:01 Bywają również refleksyjni: - Na ostatnim raucie Natasza dała mi do myślenia - zwierza się Pierre Bezuchow Rżewskiemu. - Mi też dała, ale jakoś się nad tym nie zastanawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:06 ;D O, tu pasuje to: A man has a penis and a brain but only enough blood to run one of them. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: A tu próbka 08.12.09, 23:14 > A man has a penis and a brain but only enough blood to run one of them Since women have no penis, blood seems entirely redundant roughly 25 out of 30 days a month. Comments ? Feel welcome Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:18 > Comments ? Feel welcome Yeah, why and more importantly, how are you having this conversation with me? ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: A tu próbka 08.12.09, 23:24 How seems BY FAR more important. Cant deny it, no doubt about it and cant agree more :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:28 ;) So for a creature with no blood flow in the brain, I am still able to pull it off with you :) :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu próbka 08.12.09, 23:34 Hmmmmm Aż by się chciało South Park zacytować :> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu próbka 08.12.09, 23:42 Nie ufam stworzeniem, które krwawią co miesiąc i nie zdychają :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:44 Alien Returns ;))) Ufojcie nam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: A tu próbka 08.12.09, 23:35 Most apparently so, Maam ! - proudly confirms :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:38 Truly stunning ;)))) am just a candy, though. Night! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu próbka 08.12.09, 23:16 Co zrobić, skoro kobiety takie nieprzystępne: Rżewski stoi na balu. I pali papierosa, bacznie patrząc na kobiety. Wtem podchodzi do niego urocza niewiasta. - Tańczy pan poruczniku? - Kobieto, ja nienawidzę tańczyć. Stoję to sobie i patrzę na tych wyginających się kretynów... - A czytał pan może "Wojnę i pokój"? - Ja?! "Wojnę i pokój"?! Ja nienawidzę czytać! Kiedyś wziąłem w ręce to opasłe g*wno, to myślałem, że sam się zesram, jak przewróciłem pierwszą kartkę, a później... - A czy podoba się panu Paryż? - Paryż-sraryż... K*rwa, przecież to popierdzielone miasto! Jak ja nienawidzę Paryża... Bulwary-srary, uliczki-sryczki... Żmierinka to dopiero miasto. I na fortepian n*srać można i k*rewki poobmacywać... - Poruczniku, a czy...? - Nie! - Poruczniku, a... - Nie!!! Dziewczyna odwraca się na pięcie i odchodzi. - Ot, suka, poszła sobie... - mruczy Rżewski. - I znów nie udało się zawrzeć znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:29 ;D Było się pokazać z najlepszej strony :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu próbka 08.12.09, 23:36 Z lepszej strony chciał się pokazać w Paryżu: Za butelką wódki w paryskiej restauracji siedzą Rżewski i Golicyn. Orkiestra zaczyna grać "Emigranckie tango"... - Ech...jaka tęsknota - wzdycha Rżewski - tak by się chciało choćby zaraz wskoczyć na scenę i nasrać w ten biały fortepian... - Ni można drogi panie, to nie Rosja - smutno odpowiada Golicyn - Francuzi nie zrozumieją , swołocze... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:39 > - Ni można drogi panie, to nie Rosja - smutno odpowiada Golicyn - Francuzi nie zrozumieją , swołocze... Wiadomo, nie ten sznyt.. prowincja ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu próbka 08.12.09, 23:45 A jakie komplementa prawił: Tańczy Rżewski z Nataszą, w pewnym momencie mówi: - Ale u was szyja..... - Całe ciało mam takie! - odpowiada kokieteryjnie Natasza. - To się myć trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tu próbka 08.12.09, 23:46 Brrrr ;¤ Myjcie się dziewczyny! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: A tu próbka 08.12.09, 22:48 > - Proszę się nie łudzić, Nataszo! On nie sterczy, on wisi... Ale jak subtelnie trafia w ukryte sedno intencji Nataszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Na dodatek Rżewski 08.12.09, 22:59 był wielkim dyplomatą: James Bond spotyka się z porucznikiem Rżewskim - I’m Bond... James Bond. - Ch*j… Idź w ch*j… Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Na dodatek Rżewski 08.12.09, 23:04 > - I’m Bond... James Bond. > - Ch*j… Idź w ch*j… No i rozłożył na części Kubusia Obligację - to burżujskie ścierwo Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Na dodatek Rżewski 08.12.09, 23:17 I nie tylko burżujskie: - Pułkowniku, melduję, że w czasie waszej nieobecności w pułku wystąpień przeciwko dyscyplinie nie zanotowano! - W pułku, to ja rozumiem, ale, poruczniku Rżewski, co robicie w łóżku mojej żony?! Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:20 > OK... można prosić o inaczej :D Jest powiedziane '(Szukajcie a znajdziecie ...) Proście, a będzie Wam dane'. Tchnąłem nadzieję ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:27 I nie podpadał Stalinowi, bo Stalin był rozmiarowo bardziej imponujący : [img]https://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki_mini_300x00/i/IS3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odpalamy? 08.12.09, 22:54 Brytyjski oficer łącznikowy, gdy pierwszy raz zobaczył tego potworka na defiladzie w Berlinie - zbladł. Patton go uspokoił - niech się pan nie boi, w końcu oni ciągle są naszymi sojusznikami :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:18 Nie. Po prostu Tygrysy przy tym, to były miłe kotki :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:07 E-e. Lufa stanowi i bazę i nadbudowę, Towarzyszko Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:11 A Ty się mię o co tam u góry z lufy zapytujesz a potem nie odpowiadasz, Wahazardzie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:17 Zasadniczo - czy kaliber słuszny czy jednak nieco onieśmielający ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:19 A to jest w jakiej skali fota??? :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odpalamy? 08.12.09, 23:21 Ech, Cukierku i Ty masz do nas, prostych samców pretensje o niedobory krwi? A ruszże tym, no.... wyobraźnią! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar ogólna buźka 08.12.09, 23:28 Ktoś musi spać, żeby nie mógł spać ktoś Z jitra, Cuki, Wolfie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ogólna buźka 08.12.09, 23:31 Dobranoc i do jutra :))) Wahazardzie... Odpowiedz Link Zgłoś