milleniusz 08.02.10, 21:08 Ale pewnie, jak zwykle, skończy się na chceniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatabaczmanska Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 21:21 no to napisz a nie zaczynasz i nie kończysz:( Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 22:41 Ot tak sobie błądzę. Weny w sumie też brak, tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 22:32 milleniusz napisał: > Ale pewnie, jak zwykle, skończy się na chceniu. Nie pisz, wykropkuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 22:40 > Nie pisz, wykropkuj ;) Jak już ustaliliśmy, wolę przecinki, a przecinki słabiej przenoszą treść. Lepiej przenoszą odstępy, czyli pustkę, co jest moim ulubionym stanem duchowym. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 22:46 milleniusz napisał: > >Lepie > j > przenoszą odstępy, czyli pustkę, co jest moim ulubionym stanem duchowym. :] Cytat z Milleniusza będzie wyglądał tak ;) ", ,,, ,,,,, , ,,,,," :D Takie "czasem słońce czasem deszcz" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 22:50 > Cytat z Milleniusza będzie wyglądał tak ;) > ", ,,, ,,,,, , ,,,,," :D O, piękne. Zapiszę sobie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 22:56 milleniusz napisał: Zapiszę sobie. :] Byleby z należytą dokładnością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 23:16 To na jakim etapie teraz jesteś? :) "Chciałem, ale nie podołałem" czy nadal "chciałbym"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 23:39 Na etapie pierwszego przecinka, który ze swej natury, zawiera wszystkie kolejne przecinki i spacje. Jest zatem przekazem doskonałym! Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 23:12 ...i zakończyło się na interpunkcji :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chciałbym coś napisać 08.02.10, 23:38 Jak zawsze. Znaki przestankowe są dla mnie bardzo ważne. Czasem można się na nich kimnąć nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Chciałbym coś napisać 09.02.10, 11:13 A nie, nic nie ma. Dlatego nic nie napiszę. :] Odpowiedz Link Zgłoś