Dodaj do ulubionych

Fajny tattoo

19.03.10, 08:40
w fajnym miejscu :)
Cudeńko :)

[img]https://i41.tinypic.com/2hmeag2.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Fajny tattoo 19.03.10, 09:11
      O, żar! ;)))
    • twardycukierek Skandal! 19.03.10, 16:40
      Tylko ja się tu wpisałam! Podpatruchy! :D
    • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 18:16
      Który to tato bo na moje to są 2 mamy ? Nie żebym się skarżył, skądinąd ...
      • twardycukierek Re: Fajny tattoo 20.03.10, 11:35
        gyubal_wahazar napisał:

> Który to tato bo na moje to są 2 mamy ? Nie żebym się skarżył, skądinąd ...

:DDD Doooobre!
    • lupus76 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 18:21
      Fajna ta tu. I tamta też :D
      • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 18:25
        Ten też w fajnym miejscu :D

[img]https://files.blogter.hu/user_files/1143/pictures/modified_003.jpg[/img]
        • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 19:55
          flissy napisał:

> Ten też w fajnym miejscu :D

wolę w tym
          img507.imageshack.us/img507/8592/tatuazrokuzh6.jpg
          • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 19:59
            Ale węże:D
            • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:01
              Och...nie musi być koniecznie smok :>
              • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:04
                strach na takiego węża spojrzeć,,,ja tam się boję,,,jakoś latem jechałem sobie
                rowerkiem a na drodze leżała przejechana żmija,ze 4 miesiące nie jeździłem tą
                drogą :)
                • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:09
                  ja tam mogę się nawet poprzytulać do takiego smoka :D
                  na żmije jedynie wrzeszczę :P
                  • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:11
                    Bo smoki sa super ekstra OK :)
                    • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:23
                      Nie wiem czy są :P Nie przepadam za kolorowymi tatuażami i w ogóle za smokami :D lubię tribale :)
                      są seksowne :)

[img]https://www.tattooique.com/gallery/main.php/d/108-1/tribal+tattoo+designs.gif[/img]
                      • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:25
                        fotka zastrajkowała ;)
                        • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:26
                          u mnie się otwiera :P
                          • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:30
                            A u mnie nie może dlatego że to fotka faceta :)
                            • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:35
                              :D bo tylko na nich wyglądają najpiękniej :P
                              • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:36
                                Bo ja wie,ja nie mam i tez wyglądam pięknie :D:D:D
                                • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:45
                                  Nie mówię, ze nie, ale tatuaże są dla mnie afrodyzjakami :P
                                  no może nie każdy mi się podoba, ale jak się spodoba to mam dziwne myśli :D
                                  • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:50
                                    No to myk i zrób sobie,,,np delfinka albo kotka :)
                                    • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:03
                                      nieeeee! :D nigdy w życiu! :D
                                      jeśli już to zrobię sobie heartagram :)

[img]https://fc09.deviantart.net/fs8/i/2005/364/5/7/Heatagram_by_heartagram_69.gif[/img]
                                      • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:05
                                        A tam,to lepsze:)

[img]https://www.gify.org/bazagif/horror/horror005.gif[/img]
                                        • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:09
                                          hahahahahahahaha w zielonym mi nie do twarzy :D
                                          • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:10
                                            No widzisz,to kiedy i gdzie go bedziesz miała :)
                                            • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:12
                                              Nie wiem kiedy, ale ten akurat widzę nad pośladkami, między dołeczkami :P

Szukam tatuażu Jarkowi :) Dostałam płytkę od gościa, oczopląsu można dostać :)
                                              • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:17
                                                Ja to bym nie miał problemu jeden z dwóch:)

[img]https://www.seeklogo.com/images/P/Pink_Floyd-logo-F89DFD81CA-seeklogo.com.gif[/img]

[img]https://diskoduck.cz/shop/images/pink%20floyd%20logo.jpg[/img]
                                                • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:19
                                                  pink floyda ale gotykiem :)
                                                  • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:21
                                                    Gotykiem sie nie liczy,,tylko tak :)

[img]https://1.bp.blogspot.com/_kA8m5Wqg_fk/SQDj1cU9i-I/AAAAAAAAAGI/2kiFr_XPuK0/S220/pink_floyd_logo.jpg[/img]
                                                  • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:26
                                                    a już miałam wizję :D
                                                  • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:28

No wizję zawsze mozna mieć,,,nawet po rosyjsku napisać:)
                                                  • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:29
                                                    chyba nadajemy na innych falach :D
                                                  • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:30
                                                    Ja kto możliwe jakos nigdy wcześniej tak nie było :)
                                                  • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:31
                                                    ale tylko pod tym względem :*
                                                  • flissy Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:37
                                                    Uffffffffff no to jesteśmy normalni ;)
                                                  • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:43
                                                    mów za siebie :D:D:D:D
                                  • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:22
                                    Zdefiniuj 'dziwne myśli' please ;)
                                    • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:24
                                      czyt. bardzo kosmate :P
                                      • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:38
                                        Ale co w nich dziwne, bo nie chwytam ? :)
                                        • morelka_1 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:40
                                          czy to normalne nieustannie fantazjować? :P
                                          cholera nawet sny mam kosmate!
                                          powinnam zrobić sobie tatuaż na czole
                                          Uwaga! zboczona! nie podchodzić!
                                          • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 22:10
                                            No teraz to już nic z tego nie ogarniam. Ja bym się zaczął martwić jakby mi się
                                            trafił kwadrans bez.

Ganiasz choć w tych fantazjach jakieś zwierzaki, pluton wojska, szwadron
                                            przedszkolanek albo sióstr przytulanek ?

Rzuć trochę światła, bo chciałbym Ci ulżyć :)
      • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 18:48
        :D :D :D
    • cookie_monsterzyca Re: Fajny tattoo 19.03.10, 19:12
      Yhy :D
      To trzecie z moich zaplanowanych miejsc na dziarę :)
      • zloty.strzal Re: Fajny tattoo 19.03.10, 19:18
        A dwa poprzednie gdzie?
        • cookie_monsterzyca Re: Fajny tattoo 19.03.10, 19:24
          Też w fazie planowania póki co :D
          Latem mi się budżet podreperuje to będę plany uskuteczniać :)
          Jeden spory na połowie pleców, ale tak od góry do dołu, wąski.
          A drugi na wewnętrznej stronie nadgarstka, mały.
          Ale muszę go przemyśleć jeszcze, czy na pewno teraz go robić, bo to takie miejsce, że mogę mieć problem z ukrywaniem go w pracy, tej czy każdej innej :/
      • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 19:21
        Odtajnisz pierwsze dwa czy każesz nam zgadywać ? ;)
        • cookie_monsterzyca Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:08
          Som odtajnione, Złoty Strzał Cię ubiegła była ;P
          • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:13
            Ano ... Właśnie uczę się z tym żyć ...

A nie rozważyłabyś tak np nad kostką ?

Z metr :)
            • cookie_monsterzyca Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:46
              Ciężka to sprawa, wiem, jak się czujesz? :)

Ale ja wysoka jestem- z metr nad kostką to na schabach wyjdzie :D ;P

A schaby zmiennoobjętościowe są- to ryzykowne by było :D
              Np ze słitaśnej pszczółki zrobiłby się bonk! :D
              • gyubal_wahazar Re: Fajny tattoo 19.03.10, 20:56
                To znajdź taką kostkę znad której metr wyjdzie tam gdzie trzeba ;)

Should you have any more queries, do not hestitate to contact me :)
    • fallen86 Re: Fajny tattoo 19.03.10, 21:59
      Hmmmm, no i pani wydaje się być "ciekawa" a nawet obie panie ;)
      • twardycukierek Re: Fajny tattoo 20.03.10, 11:10
        Widać te bardzo głębokie osobowości, nie? ;)
    • evelina78 Re: Fajny tattoo 21.03.10, 18:00
      Uuuuuhu! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka