Dodaj do ulubionych

A dla nowicjusza

15.10.11, 20:32
przynajmniej tu znajdzie sie miejsce? Bedzie mogl do woli pomarudzic? Rzadko, bo jednak woli optymistyczna strone zycia, ale jednak.
Obserwuj wątek
    • niezmiennick Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 20:38
      A jakie ma wkupne. No niestety, dzisiaj dzień mam taki merkantylny.
      • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 20:46
        smile
        Nic za darmo - haslo wspolczesnego swiata...
        Cos dla pan: https://www.dobrakuchnia.biz/wp-content/uploads/2011/05/wina.jpg

Cos dla panow:https://vinisfera.pl/upload/Image/2008/meta1.jpg

Cos na słodko:https://mini.nazwa.pl/new_gastrowawa_2011/wp-content/uploads/2011/05/czekladki_belgijskie.jpg
        • niezmiennick Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 20:48
          Dwunastka, no no...
          • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 20:51
            Staram sie smile
            • niezmiennick Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 20:55
              Fatalnie. W ogóle nie dajesz powodu do marudzenia! Popraw się.
              • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 20:57
                No jak. Sam zobacz, pojemnosc niewielka, szklaneczki jakies takie, czekoladki posypane czyms bialym... Ogolnie jedna wielka katastrofa O!smile
                • niezmiennick Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 21:01
                  Dla mnie w sam raz pojemność, w zasadzie można dać z gwinta a czekoladek mi nie wolno.
                  • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 21:03
                    Nie pomagaszsmile Jak mam marudzic w takim wypadku?
                    • niezmiennick Re: A dla nowicjusza 15.10.11, 21:10
                      To JA mam marudzić. Ty możesz ewentualnie na mnie.
                      • dzidzia_bojowa Re: A dla nowicjusza 16.10.11, 03:50
                        Bosz, same pijaki dookołasad
                        • kapitan_marchewa Re: A dla nowicjusza 16.10.11, 06:25
                          Kurdele, dwie imprezy mogły być i żadna nie wypaliła..
                          Czy wypaliła a ja spałem?
                          Dzidzia nalej cuś.... wink
                          • kapitan_marchewa Re: A dla nowicjusza 16.10.11, 06:26
                            Mam przeczucie, że popołudniem będziemy 5 tysiaków oblewać smile
                          • niezmiennick Re: A dla nowicjusza 16.10.11, 12:51
                            Całkiem przyjemnie było smile
                          • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 20.10.11, 14:37
                            Tak to jest, jak gospodarz spi smile
                            • tygrysgreen Re: A dla nowicjusza 20.10.11, 14:52
                              siema Obłoczku na tym grajdołku
                              • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 11:04
                                Tygrysku i wzajemniesmile
                                • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 15:39
                                  tam gdzie Tygrys tam i ja wink

wkupne...
                                  https://www.chefpaul.net/nalewki/wino10.jpg
                                  • old.bear Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 16:06
                                    Łał 111 Dobry rocznik wink
                                  • tygrysgreen Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 18:14
                                    to jest to z Lidla?
                                    szalejesz kobieto
                                    • kapitan_marchewa Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 18:43
                                      Od sąsiada Zenka, ino skund on wzioł etykiety?
                                      • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 18:48
                                        Jak to skad? Wydrukowam an nowym HP...
                                        • old.bear Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 18:54
                                          Toż to Mamrot 111 big_grin big_grin big_grin
                                          • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 19:00
                                            smile
                                            Sie zalamalamsad
                                            • old.bear Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 19:03
                                              Po spożyciu ? wink
                                              • oblocznosc Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 19:06
                                                Oczywiscie. Herbata z cytryna smile
                                                • tygrysgreen Re: A dla nowicjusza 22.10.11, 22:33
                                                  i po coś to piła jak tu takie dobre wino czeka?
                                                  nie żaden Mamrot tylko Plotyn
                                                  • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 00:11
                                                    wszystko wypili ?
                                                    czy zostawili cosik dla mnie?
                                                  • kaga9 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 00:50
                                                    Barek ci u nas zasobny...czego polać?
                                                  • kapitan_marchewa Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 05:06
                                                    Kaga, nie ruszaj żelaznych rezerw1111 Nowa dostawa dopiero w środę.
                                                    A jak się niezmiennick albo drzejms pojawią? A ci to potrafią wypić wink
                                                  • tygrysgreen Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 10:29
                                                    dla ciebie kochana na dzisiaj to tylko kefirek
                                                  • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 11:11
                                                    nie cierpię kefirku suspicious
                                                  • old.bear Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 11:16
                                                    Kefirek jest mniaaammm ... smile
                                                  • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 11:21
                                                    o gustach się nie dyskutuje wink
                                                  • tygrysgreen Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 15:00
                                                    no to woda z ogórków jak jużeś taka wybredna
                                                  • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 15:41
                                                    marudna jestem tylko
                                                    miejsce tak na mnie podziałało
                                                  • old.bear Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 17:09
                                                    Fakt, o gustach się nie dyskutuje smile
                                                    Jeden lubi gruszki - drugi córkę sadownika wink
                                                  • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 19:16
                                                    ja jabłka i syna ogrodnika wink
                                                  • tygrysgreen Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 17:48
                                                    oj Stefcia, ja ci to na lekarstwo a nie do smakowania dałam
                                                  • stefcia41 Re: A dla nowicjusza 23.10.11, 19:15
                                                    ach dziekuję Tygrysku kochanysmile
                                                    ty lepiej wymyśl cos na zmarszczkismile
                                                    bo po wczorajszym wieczorze mam nowe
                                                    od smiechu rzecz jasna smile)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka