twardycukierek 24.06.10, 07:58 Idealnym objazdem byłby dziś taki, który by mi uniemożliwił wyjście z łóżka ;))) Zieeeew! Anglia awansowała!!! :DDD Uczcijmy to godziną jedzenia. [img]https://tgt.dk/archive/00013/English_Breakfast_13975a.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:14 Czołem Cukierku:) A ja zaraz ruszam w objazd. Zakładam kurteczke, zbroje sie w parasol i fru, na miasto:) Ech, przez tych Angoli to ja na serce zemre kiedyś. I zobacz, jaki hicior sie szykuje w 1/8:) Dania sniadaniowe wygląda przepysznie. To może jakiś zestaw typowo angielski? Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:25 Nareszcie! Cześć Piotrek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:36 Cześć,,,no dziś wyjątkowo jestem rano w domu,,,byłem w pracy już o 2:00 i dlatego teraz mam wolny dzionek :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:38 :* A mecz Anglii oglądałeś wczoraj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:46 Masz jeszcze jakieś inne głupie pytanie ?:P ps.cytat z Agnieszki ps.2 Pewnie że oglądałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:48 Pytanie z zestawu B: Co to jest Pink Floyd? :DDDDDDDDDD PS. Ufff, a jednak zaczęli grać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:49 Coś się ruszyło,no ale z Niemcami to będzie MECZ!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 10:42 Piotrek, to będzie III wojna swiatowa:) Starcie z Afrika Korps:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 12:10 Ale kto jest pustynnym lisem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:17 Cześć Krzysiek :)))) I ja tak mam, Anglia zawsze robi ze mnie kłębek nerw ;D Niedzielna bitwa zapowiada się ostro, kruca bąba. To na zdjęciu jest właśnie typowym angielskim śniadaniem. Kawa, herbata, albo... Guinness do tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 08:33 Ooooo, a jakie wymiary dokładnie miał, nie żeby to było najważniejsze, ale ten teges :D Ot, gadzina! Kiedy masz czelność na ten urlop zdezerterować? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 08:42 :DDDDDDD Karka ma 69 minut /to nie literówka/ na pojawienie się w tym wątku ;))) Z jabłkiem? Aaaaa, to było jabłko Adama jak je pan bóg stworzył? :D Wooohooo! Zazdroszczę trochę ;))) Stęsknimy, zrobimy odliczanie... pączkami! Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 08:50 Jezdem! :D Co wygrałam, co wygrałam? ;DDD Wypinam się na pączkaa, bo mam coś lepszego, nanananana! A mianowicie własnoręcznie (tymi ręcami!) zrobione ciacho francuskie z truskawkami w środku ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 08:52 No może trochę się poślinię, ale mam swoją słodkość i mi wystarczy! O. Pozdrów Edusia, bo mnie jednak nie będzie :< Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 08:58 Ja poproszę o inne śniadanko [img]https://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif[/img] [img]https://i48.tinypic.com/ojoxli.jpg[/img] Och, nosi mnie jak.... [img]https://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif [/img] Dziś zawita do nas moja ukochana teściowa [img]https://emoty.blox.pl/resource/hide.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 09:24 Jego chcesz na śniadanie? Przecież on z rodu Suchoklatesów, sama skóra i kości. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 09:36 Eeeeeeeeeee, aż tak źle nie jest :) Widziałam większe szczypiory :P A na tym zdjęciu wygląda po prostu bosko :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 09:40 Anglia awans-o-wała? Co ten Cukierek wygaduje ? :/ ... chyba jakiś inny channel ogląda, i to bynajmniej niestety nie Channel nr 5 :D Anyway, miłych odjazdów wszystkim :-) choć w sumie wolałbym przyjazdy Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 10:53 Gdyby Słowenia awansowała to byłby wał, bo powinni przegrać z Juesej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 11:04 Sorry, nic o tym nie wiem, jestem całkowicie amundialowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 11:14 Przynajmniej nie dostajesz drgawek na widok i dźwięk wuwuzeli. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 10:07 Y-y, dooobre jest :D Chociaż w kwestii wodnistości truskawek - masz rację! Ten rok jest marny dla moich czerwonych przyjaciółek :< Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Tu jest o pączku!!! 24.06.10, 10:08 Osz Ty kusicielko! :D Dawaj tego pąka! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 10:10 Weź mi nic nie mów. Jeszcze przedwczoraj jechałam :< Buuu Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Przedpiątkowe odjazdy 24.06.10, 10:26 Udam, że tego nie czytałam :DDD Tyle, że ja nie żałuję tylko Pearl Jam'u, a jeszcze kilku innych zespołów. Będę buuuuczeć ile wlezie :D Pieprzona praca! Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 10:28 Raz w życiu jadłam takie typowe english breakfast i powiem szczerze: nigdy więcej! :D Wolę jajecznicę, kanapki lub twarożek :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Czwartkowe Objazdy 24.06.10, 11:40 Ta fota odebrała mi apetyt. A pfe! Odpowiedz Link Zgłoś