lupus76 17.08.10, 10:17 felietony mojego Wielkiego Krajana. Podzielę się i z Wami. Dobrze znaleźć jakieś 5 minut czasu i kawę, żeby przeczytać w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 13:26 Przeczytałam i od razu mi lepiej. Znaczy gorzej! Ech, sama już nie wiem... polski teatr absurdu może zapędzić Becketta w kaczy róg. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 13:31 O nie, nie - albo ten tekst albo kawa. Miks grozi zgonem z powodu nadciśnienia. Niestety, przemyślenia i wnioski trafnie moim zdaniem opisują to, co się ostatnimi czasy dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 15:55 Zachowajmy ten tekst na dni 'niskiego ciśnienia' i 'niekorzystnej energii' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 13:35 Słusznie prawi, dzięki za linkę. Ale co Wy tam Lupi kombinujecie z tą autonomią, hę ? :) Ale jakby co to i tak zrobimy zaraz podkop i będziem szmuglować Króla do Was a Żywca do nas, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 14:29 My z autonomią? No marzą się niektórym czasy, jak w II RP. W zasadzie, jeśli o mnie idzie, to wystarczy mi przywrócenie instytucji Tangenty i opcjonalna nauka mowy śląskiej w szkołach. A nie wolicie Tyskiego i... zimnego Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 15:22 No jassssne, że wolimy. Wyszło mię z głowy. Żywiec zawsze był dla mnie jakiś taki bezpłciowy Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 15:56 Eeee no - nie dramatyzowałbym :D Warka jest dla mnie bezpłciowa - Żywiec jest okej. Bo na południu jest lepiej nasłoneczniony chmiel :D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Lubię sobie czytywać 17.08.10, 16:06 I dopiero teraz mówisz ?! Jakbym wiedział to już dawno bym go polubił ;) Odpowiedz Link Zgłoś