miley12866 16.04.10, 12:11 To może dziwne ale pierwszy raz jadę na zawody wy już byłyście? Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zp.my ;3 16.04.10, 12:18 zależy na jakie.ja biegałam przez kilka lat , ale przestałam trenować i od roku nie biegam.niby zawsze zajmowałam jakies miejsce , ale teraz mam więcej czasu dla przyjaciół.trenowałam tez pływanie i nadal chodze chociaż raz w tygodniu , ale to mi sprawia przyjemność , a biegania miałam sczerze dość. Odpowiedz Link Zgłoś
elwi2442 Re: zawody 16.04.10, 12:36 Ja dużo razy byłam na zawodach i powiem Ci, że to lubie. Może to dziwne, ale podoba mi się to uczucie przed startem, np. na zawodach pływackich- Stoisz na słupku, komenda "na miejsca", wtedy czuje coś jak presje, a gdy już wystartuje czuje się jak ryba w wodzie... No cóż-powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: zawody 16.04.10, 18:20 Zawsze jest pierwszy stres, odpowiedzialność i świadomość, że wszyscy na ciebie patrzą i liczą. Ale później jest luz A mogę zapytać, jakie to zawody? Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: zawody 16.04.10, 18:26 Byłam na zawodach w jednej dziedzinie .. na uni-hokeyu .. było nawet fajnie .. ; ] Nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 Re: zawody 16.04.10, 18:23 Byłam na zawodach w siatke , normalnie . ; OOO i często mam zawody z Tenisa stołowegooo , trochee streesuuujące . X DD alllee fffajnie . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: zawody 16.04.10, 18:29 ze mnie sportowiec jak z Bellli ale moja przyjaciółka co tydzień jeździ. Na początku się nie skarżyła, ale ostatnio jest kompletnie wykończona. Odpowiedz Link Zgłoś
poziom_ka97 Re: zawody 17.04.10, 10:56 Milya a co to za przyjaciółka ? Ja jeżdżę na zawody np. na czwórbój, turnieje w piłkę ręczną, bieg na 800m a wy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: zawody 16.04.10, 18:29 ja byłam ale tylko na łyżwiartwie szybkim i pływaniu Odpowiedz Link Zgłoś
angelika1113 :) 01.05.10, 08:34 Ja byłam już wielee razy ;D najczęściej na zawody konne ( hubertus, skoki przez przeszkody itp ) i bylo megaa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: zawody 01.05.10, 11:16 ja już byłam duuuużo razy. a ostatnio to nawet wczoraj ;p w siatkę gram i często gdzieś wyjeżdżamy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: zawody 01.05.10, 11:22 byłam jeden i ostatni raz - jak dla mnie za duży wysiłek . xd Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: zawody 01.05.10, 11:28 byłam kilka razy na zawodach, w różnych dyscyplinach. powiem, że u mnie gdy mam uczestniczyć w jakichkolwiek zawodach, czy indywidualnie, czy drużynowo zawsze towarzyszy mi ogromny stres. teraz staram się je omijać szerokim łukiem, nie lubię tego. Odpowiedz Link Zgłoś