01.03.15, 07:48
Wita nas słoneczną pogodą.
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re:1.03 01.03.15, 07:50
      Miłej i słonecznej niedzieli życzę.
      • rudka-a Re:1.03 01.03.15, 10:12
        Przyjemnie na zewnątrz, słonko świeci...
        wybieram się do pobliskiego lasku...
        tam jest fajna trasa rowerowa...smile
        rower jeszcze w garażu, ale kije do n. walking czekają smile
        • tropem_misia1 Re:1.03 01.03.15, 10:40
          sie dopiero teraz pozbierałam
          co nie znaczy ,że jaśnieję
          • tropem_misia1 Re:2.03 02.03.15, 06:56
            Ma być ciepło.....
            jak tu się ubrać gdy rzeczy ciasnawe raz , a dwa może za wcześnie?
            • rena-ta49 Re:2.03 02.03.15, 13:19
              U nas od rana deszcz,nie mogłam wstać, dwa razy przestawiałam budziksmile

• rudka-a Re:2.03 02.03.15, 22:53
                rena-ta49 napisała:

> U nas od rana deszcz,nie mogłam wstać, dwa razy przestawiałam budziksmile
                >

To będzie zimna noc...
                śnieg z deszczem....oby wtorek był pogodniejszy...
                • tropem_misia1 Re:3.03 03.03.15, 02:07
                  Ciemno!
                  Bardzo ciemno.
                  • rena-ta49 Re:3.03 03.03.15, 06:53
                    Po wczorajszej burzy,dzisiaj dużo śniegu.
                    Dalej sypie intensywnie.
                    • rudka-a Re:3.03 03.03.15, 17:22
                      rena-ta49 napisała:

> Po wczorajszej burzy,dzisiaj dużo śniegu.
                      > Dalej sypie intensywnie.

Ciapkało cały dzień, ale...wiosna na zakręcie wink)
                      już bliżej, jak dalej.....smile
                      • tropem_misia1 Re:4.03 04.03.15, 07:12
                        w TV padło słowo śnieżyce
                        • rena-ta49 Re:4.03 04.03.15, 13:25
                          Rano u mnie była śnieżyca,teraz wylazło słońce.
                          • tropem_misia1 Re:5.03 05.03.15, 07:20
                            Niebo jasne, słoneczko łyska tu i tam
                            a na horyzoncie piatek
                            • rena-ta49 Re:5.03 05.03.15, 15:10
                              tropem_misia1 napisała:

> Niebo jasne, słoneczko łyska tu i tam
                              > a na horyzoncie piatek

A u nas na zmianę raz słońce,to znów słońce.
                              W marcu jak w garncusad
                              • rudka-a Re:5.03 05.03.15, 17:08
                                Nie jest źle wink mogło być gorzej wink
                                koniec zimy własciwie można odtrąbić już.
                                Byle do maja....wink będą kwitły bzy, zrobi sie cieplutko, przyroda na dobre obudzi się z zimowego snu wink
                                • tropem_misia1 Re:6.03 06.03.15, 06:38
                                  Jak ciężko mi było dziś wstać.
                                  Nie odpoczęłam.
                                  • rena-ta49 Re:6.03 06.03.15, 06:54
                                    tropem_misia1 napisała:

> Jak ciężko mi było dziś wstać.
                                    > Nie odpoczęłam.

Ja u siebie to samo zauważam,to pozimowe zmęczenie przez brak słońca.
                                    • tropem_misia1 Re:7.03 07.03.15, 05:15
                                      dziś do lekarza
                                      zmęczona i niewyspana
                                      • rena-ta49 Re:7.03 07.03.15, 07:37
                                        Czy Ty Tropcia nie powinnaś jakiś ziółek pić by się wyciszyć ,
                                        by się wyspać,wypocząć?
                                • rena-ta49 Re:5.03 06.03.15, 06:53
                                  rudka-a napisała:

> Nie jest źle wink mogło być gorzej wink
                                  > koniec zimy własciwie można odtrąbić już.
                                  > Byle do maja....wink będą kwitły bzy, zrobi sie cieplutko, przyroda na dobre obud
                                  > zi się z zimowego snu wink

Bardzo mało słońca i zmęczenie zimowe już o sobie daje znać
                                  • rudka-a Re:5.03 07.03.15, 13:26
                                    rena-ta49 napisała:
                                    > Bardzo mało słońca i zmęczenie zimowe już o sobie daje znać

Reniu - idzie ku lepszemu. Naładujemy akumulatory, bo już na oparach człowiek ciągnie...
                                    Dzisiaj dzień słoneczny, powiew wiosny czuć, krokusy kwitną...
                                    nareszcie!...tyle miesięcy marazmu, szarości...za długo
                                    smile
                                    • rena-ta49 Re:8.03 08.03.15, 07:46
                                      Miejmy nadzieję,że słoneczko nie będzie szczędziło nam swoich promyków.
                                      Dzisiaj mamy piękny dzień,to napawa optymizmem.
                                      Miłej niedzieli życzęsmile
                                      • tropem_misia1 Re:8.03 08.03.15, 09:23
                                        Ledwo wstałam po nieprzespanej nocy
                                        Pogoda piękna
                                        • tropem_misia1 Re:9.03 09.03.15, 06:13
                                          Zaczęły się ranne zmiany.Aaaaa
                                          • rena-ta49 Re:9.03 09.03.15, 06:59
                                            Ja zawsze mam ranną,masakra dla mnie.
                                            • tropem_misia1 Re:10.03 10.03.15, 04:56
                                              ale przeca jak zawsze to można się przyzwyczaić
                                              gorsza taka huśtawka : rano - popołudniu
                                              • tropem_misia1 Re:11.03 11.03.15, 05:06
                                                Znowu zimno się robi?
                                                • rena-ta49 Re:11.03 11.03.15, 06:44
                                                  Podobno to ostatnie podrygi zimy.
                                                  • tropem_misia1 Re:12.03 12.03.15, 05:01
                                                    Dzisiaj po pracy idę do dentysty.Boję się.
                                                  • rena-ta49 Re:12.03 12.03.15, 13:26
                                                    tropem_misia1 napisała:

> Dzisiaj po pracy idę do dentysty.Boję się.

Nie zapomnij się w pracy zdrzemnąćsmile
                                                  • rudka-a Re:12.03 12.03.15, 18:01
                                                    Ziimnooo, wietrznie jakoś...
                                                    Z odtrąbieniem zimy lekko pospieszyłam się chiba wink
                                                    Trzeba się jeszcze przeprosić z cieplejsza kurteczką...
                                                    i jeszcze trochę poczekać na uśmiech wiosny smile
                                                  • rena-ta49 Re:12.03 12.03.15, 18:04
                                                    W Zakopanem spadł śnieg.
                                                    U nas śniegu nie widać ,ale jest zimny wiatr.
                                                    Miejmy nadzieję,że to ostanie podrygi zimy.
                                                  • tropem_misia1 Re:13.03 13.03.15, 05:03
                                                    13-ty i do tego piątek......big_grin
                                                  • rena-ta49 Re:13.03 13.03.15, 06:47
                                                    Nic się tak nie liczy, jak piąteksmile
                                                  • tropem_misia1 Re:14.03 14.03.15, 05:37
                                                    sobota - a ja się już obudziłam
                                                    aaaaaaaaaaa
                                                  • rena-ta49 Re:14.03 14.03.15, 08:30
                                                    Przy tej pogodzie najlepiej byłoby cały dzień przespaćsad
                                                  • rena-ta49 Re:15.03 15.03.15, 07:14
                                                    Mamy już połowę marca,wciąż zimno.
                                                    Może chociaż przestanie padać.
                                                  • tropem_misia1 Re:15.03 15.03.15, 07:47
                                                    ale niedziela
                                                    leżakowałam sobie że hej
                                                  • tropem_misia1 Re:16.03 16.03.15, 04:57
                                                    ranna zmiana
                                                    wczesne wstanie
                                                  • rena-ta49 Re:16.03 16.03.15, 06:49
                                                    Nigdy nie lubiłam rannej zmiany.
                                                    Jak mam wolne to sie sama budzę o tej godzinie.
                                                  • tropem_misia1 Re:17.03 17.03.15, 04:46
                                                    wczoraj sama , osobiście przedłużyłam licencję noda
                                                    no
                                                    mądra ja
                                                    komp mruga zielonym oczkiem
                                                  • rena-ta49 Re:17.03 17.03.15, 13:27
                                                    Gratulujęsmile
                                                    Piękny mamy wtoreksmile
                                                  • tropem_misia1 Re:18.03 18.03.15, 04:48
                                                    jestem samoukiem
                                                    zero kursów
                                                  • rena-ta49 Re:18.03 18.03.15, 06:46
                                                    Cieszmy się cudną pogodą,bo na łikend ma się zepsućsad

Ja też samouksmile
                                                  • tropem_misia1 Re:19.03 19.03.15, 04:56
                                                    dzisiaj tylko praca , po niej nigdzie nie podążam tylko do domku wracam
                                                    wreszcie
                                                  • rena-ta49 Re:19.03 19.03.15, 06:58
                                                    A w domu dalej pracasmile
                                                  • tropem_misia1 Re:20.03 20.03.15, 04:50
                                                    Może nie odkrywczo ale z radością rzeknę : PIĄTEK!!
                                                  • rena-ta49 Re:20.03 20.03.15, 13:08
                                                    Mnie też bardzo cieszysmilesmile
                                                  • tropem_misia1 Re:21.03 21.03.15, 06:13
                                                    dziś do lekarza
                                                    na kontrolną wizytę
                                                  • rena-ta49 Re:21.03 21.03.15, 07:37
                                                    A ja na urodziny.
                                                  • tropem_misia1 Re:22.03 22.03.15, 06:19
                                                    Kto dmuchał w świeczki?Ktoś bliski czy daleki?
                                                  • rena-ta49 Re:22.03 22.03.15, 07:29
                                                    tropem_misia1 napisała:

> Kto dmuchał w świeczki?Ktoś bliski czy daleki?

Moja bliska przyjaciółka,świeczek nie było.
                                                    W tym wieku na torcie by się wszystkie nie zmieściłysmile
                                                  • tropem_misia1 Re:23.03 23.03.15, 04:42
                                                    wystarczyłaby symbolicznie - jedna- dla dmuchnięcia - dla marzeń
                                                  • rena-ta49 Re:23.03 23.03.15, 06:50
                                                    tropem_misia1 napisała:

> wystarczyłaby symbolicznie - jedna- dla dmuchnięcia - dla marzeń

Marzeń z wiekiem coraz mniej,co najważniejsze w życiu-już się zrealizowało.
                                                    Niedawno męża straciła.

• rena-ta49 Re:23.03 23.03.15, 06:52
                                                    Takie -5 st. na termometrze za oknem wcale mi się nie podobasad
                                                  • tropem_misia1 Re:24.03 24.03.15, 05:15
                                                    ano tak
                                                    to smutne ...
                                                  • rena-ta49 Re:24.03 24.03.15, 06:48
                                                    tropem_misia1 napisała:

> ano tak
                                                    > to smutne ...

Najważniejsze w pewnym wieku zdrowiesmile
                                                  • tropem_misia1 Re:25.03 25.03.15, 05:01
                                                    Uczę się tego doświadczeniem,
                                                  • rena-ta49 Re:25.03 25.03.15, 06:54
                                                    Wreszcie mamy piękną wiosenną pogodę
                                                  • tropem_misia1 Re:26.03 26.03.15, 05:00
                                                    Dobrze,że jutro piątek....potem 2 ryg urlopu.
                                                    Już sił?chęci? brak.
                                                  • tropem_misia1 Re:27.03 27.03.15, 04:57
                                                    o witaj wolności wszelaka.
                                                  • rena-ta49 Re:27.03 27.03.15, 06:45
                                                    Piateczek ukochany witamysmile
                                                  • tropem_misia1 Re:28.03 28.03.15, 05:07
                                                    wstałam raniutko
                                                    znowu lekarz
                                                    ja pierniczę
                                                    błeee
                                                  • rena-ta49 Re:28.03 28.03.15, 10:40
                                                    Ja też wstałam rano wcześnie,lubię robić zakupy w pustych sklepachsmile
                                                    Ludzie lubią się w sobotę wyspać,a ja lubię kiedy nie ma tłoku.
                                                  • tropem_misia1 Re:29.03 29.03.15, 07:35
                                                    nie znoszę tłumów
                                                    tłoku
                                                    zbiorowiska
                                                    patologicznie unikam
                                                  • rena-ta49 Re:29.03 29.03.15, 08:06
                                                    tropem_misia1 napisała:

> nie znoszę tłumów
                                                    > tłoku
                                                    > zbiorowiska
                                                    > patologicznie unikam

To tak jak ja,dlatego raniutko wolę pobuszować między regałamismile
                                                  • rena-ta49 Re:29.03 29.03.15, 08:07
                                                    Wasze zegarki nie zaspały?smile
                                                  • rudka-a Re:29.03 29.03.15, 09:30
                                                    rena-ta49 napisała:

> Wasze zegarki nie zaspały?smile

Strasznie zdyscyplinowane są, miarowo tik tak. I do przodu, do przodu....
                                                    ani na sekundę nie chcą sie zatrzymać....
                                                    tylko wtedy, gdy bateria padnie, ale żeby tak cofnąć o kilka lat, to mowy nie ma wink)
                                                  • rena-ta49 Re:29.03 30.03.15, 06:50
                                                    rudka-a napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > Wasze zegarki nie zaspały?smile
                                                    >
                                                    > Strasznie zdyscyplinowane są, miarowo tik tak. I do przodu, do przodu....
                                                    > ani na sekundę nie chcą sie zatrzymać....
                                                    > tylko wtedy, gdy bateria padnie, ale żeby tak cofnąć o kilka lat, to mowy nie m
                                                    > a wink)

Przydało by się te kilka lat ,oj bardzo by się przydałosmile
                                                  • rena-ta49 Re:30.03 30.03.15, 06:51
                                                    Paskudnie leje,wychodzić się nie chcesad
                                                  • tropem_misia1 Re:30.03 30.03.15, 06:59
                                                    Miałam myć okna..
                                                    W pierwszym dniu urlopu...ech..leje u mnie też.
                                                  • rudka-a Re:30.03 30.03.15, 15:05
                                                    Mowy nie ma o myciu okien. Listopadowe wyczyny na oknach kosztowały mnie 3 tygodnie paskudnego kataru, złego samopoczucia, bólu gardła..
                                                    a na dodatek wieje....jeszcze mi życie miłe...
                                                    jeszcze coś widzę!...źle nie jest....
                                                    umyje się cieplejszą porą wink))
                                                  • tropem_misia1 Re:31.03 31.03.15, 07:03
                                                    Umyłam!!!
                                                  • rena-ta49 Re:31.03 31.03.15, 11:56
                                                    tropem_misia1 napisała:

> Umyłam!!!

A ja dzisiaj na badaniach byłam,chciałam jeszcze połazić po sklepach,ale śnieg mnie przegonił.
                                                  • rudka-a Re:31.03 31.03.15, 20:40
                                                    I taka niespokojna ta końcówka miesiąca...
                                                    poczatek tez zapowiada się niezbyt....byle do maja! i dalej, dalej...
                                                  • tropem_misia1 Re:32.03 01.04.15, 07:10
                                                    aaaa
                                                    tongue_out
                                                    prima aprilis
                                                  • rudka-a Re:32.03 01.04.15, 09:20
                                                    big_grin
                                                    udało Ci się, Misiu smile
                                                  • tropem_misia1 Re:32.03 01.04.15, 09:48
                                                    Ktoś się nabrał?
                                                    smile))
                                                  • rudka-a Re:32.03 01.04.15, 10:32
                                                    ..ale juz do konca dnia będę pamietać, że dzisiaj 1 kwietnia suspicious smile)))))))))
                                                  • rena-ta49 Re:32.03 01.04.15, 13:46
                                                    rudka-a napisała:

> ..ale juz do konca dnia będę pamietać, że dzisiaj 1 kwietnia suspicious smile)))))))))

Zrobił ci ktoś psikusa? smile
                                                  • rudka-a Re:32.03 01.04.15, 17:24
                                                    > Zrobił ci ktoś psikusa? smile

Pewnie smile to wszystko przez zapominalstwo wink)
                                                  • rena-ta49 Re:32.03 01.04.15, 20:00
                                                    rudka-a napisała:

> > Zrobił ci ktoś psikusa? smile
                                                    >
                                                    > Pewnie smile to wszystko przez zapominalstwo wink)

Dzisiaj dozwolonesmile
                                                  • rena-ta49 Re:15.03 16.03.15, 06:47
                                                    Leżakowanie się skończyłosad
                                                  • rudka-a 21/03/ 21.03.15, 11:10
                                                    Przeważnie to, co dobre szybko sie kończy...
                                                    no, nie wiem dlaczego tak jest smile)
                                                  • tropem_misia1 Re: 21/03/ 22.03.15, 06:20
                                                    Bo to co co zle wydaje się nam ,że trwa wieczność i jeszcze trochę.
                                                  • rena-ta49 Re: 21/03/ 22.03.15, 07:26
                                                    rudka-a napisała:

> Przeważnie to, co dobre szybko sie kończy...
                                                    > no, nie wiem dlaczego tak jest smile)

Nie da się ukryć,słoneczka dziś nie ujrzymysad
                                                  • rudka-a Re: 21/03/ 23.03.15, 19:56
                                                    Dzisiaj zaświeciło, ale ziąb był, jak diabli....mroźne powietrze...
                                                    no, niechże się ociepli, robotę na zewnątrz mam, okna pasuje szmatka przelecieć...
                                                    Wielkanoc za pasem wink))
                                                  • rena-ta49 Re: 21/03/ 24.03.15, 06:47
                                                    Ja chyba za okna dzisiaj sie wezmę,
                                                    wszystkim w jeden dzień i tak nie dam rady.
                                                  • rudka-a 26/03 - czwarteczek 26.03.15, 08:15
                                                    Gdybym sie uparła, to pewnie umyłabym wszystkie, ale na następny dzień 'czuję' wysiłek smile
                                                    Niestety...jeszcze się za okna nie wziełam, straszą trochę, ale godziny pracy fatalne i dlatego może w sobotę...
                                                    nie chce mi się wisieć na oknach późnym popołudniem...'za młoda' na to jestem wink
                                                  • rena-ta49 Re: 26/03 - czwarteczek 26.03.15, 13:19
                                                    Ja myję każdego dnia w jednym pomieszczeniu,
                                                    też je czuję ,bo coś załapałam i chyba mnie położysad
                                                  • rudka-a Re: 26/03 - czwarteczek 26.03.15, 16:47
                                                    rena-ta49 napisała:

> Ja myję każdego dnia w jednym pomieszczeniu,
                                                    > też je czuję ,bo coś załapałam i chyba mnie położysad

Ludziska choruja na potęgę...zimy mroźnej nie było, dziadostwa nie wymroziło i będziemy sie bujać z wirusami...to najgorszy zresztą czas....przełomowy...trochę ciepło, za chwilę zimno.
                                                    Dzisiaj na dodatek wieje dośc mocno, dużo nie potrzeba, by człeka rozłozyło na dobre...
    • al-szamanka Re: Marzec 01.03.15, 10:41
      Meteorologiczny pierwszy dzień wiosny, a u mnie wcale na nią nie wygląda.
      Chociaż wczoraj zdołałam już nazbierać w lesie garstkę listków niedźwiedziego czosnku.
      • rena-ta49 Re: Marzec 02.03.15, 13:21
        al-szamanka napisała:

> Meteorologiczny pierwszy dzień wiosny, a u mnie wcale na nią nie wygląda.
        > Chociaż wczoraj zdołałam już nazbierać w lesie garstkę listków niedźwiedziego c
        > zosnku.

Do czego używasz,to przyprawa?
    • lilith70 Re: Marzec 30.03.15, 10:22
      Nie wiem jak u Was ale u mnie deszcz i zawierucha. Tak wieje, że aż dudni. Ale może chociaż na święta będzie pogoda wink
      • rena-ta49 Re: Marzec 30.03.15, 18:19
        lilith70 napisał(a):

> Nie wiem jak u Was ale u mnie deszcz i zawierucha. Tak wieje, że aż dudni. Ale
        > może chociaż na święta będzie pogoda wink

Dokładnie tak samo na południu Polskisad
        Rano było cieplej,niż teraz
        • lilith70 Re: Marzec 31.03.15, 08:05
          A ja z północy bardziej. Wieczorem nawet chmury się rozwiały i było widać trochę błękitu, piękny zachód, a potem bach! I znów lało uncertain
          Może dziś będzie lepiej smile Miłego dnia życzę.
          • rena-ta49 Re: Marzec 31.03.15, 11:55
            Na południu śnieżyca teraz.
            • lilith70 Re: Marzec 31.03.15, 12:11
              O kurczeee, u mnie tylko leje wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka