king.james 20.08.10, 14:49 ... a raczej wyraz jego ryjka obrazuje mój stan wewnętrzny, gdy myślę o końcu tygodnia! ;) . [img]https://www.utilitarianism.com/happy-pig.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: prosię 20.08.10, 14:56 Stary, połóż hennę na rzęsy, to nie boli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: prosię 20.08.10, 17:13 Kąpiel błotna? Marzyłem o tym.:D Kwiiiiiiiiiii!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: prosię 21.08.10, 07:43 Marzyłeś o tym? :DDDD Słodkie! Jedź na Węgry do SPA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: prosię 20.08.10, 18:21 :DDD i wyrwij włosy z uszu :D (To może boleć - nie wiem - nie mam doświadczeń :D) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: prosię 20.08.10, 15:15 Noooo... idziesz do SPA na moor clay peeling? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Ładny 20.08.10, 17:49 Ponoć inteligentniejsze od psów, więc myślę że dałoby się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ładny 20.08.10, 18:00 No. Mają pecha, że dają tyle mięsa. Inaczej jednlibyśmy co innego, na przykład pieski. A tak, współczująca humanistyczna masa oburza się święcie, gdy media usłużne czasem podadzą, że ktoś gdzieś zeżarł pieska, najlepszego przyjaciela człowieka (zaraz po kobiecie, ma się rozumieć). Dziwny gatunek. Nasz w sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ładny 20.08.10, 20:03 No cos moge powiedziec o takim ciekawym facecie.Miastowo-wsiowy,majacy prace i mieszkanie w miescie i mala gospodarke po rodzicach,gdzie mieszkala jego siostra. Kiedys zaczal hodowac swinke na miesko.Z wyraznym zamiarem zarzniecia na miesko.Swinka rosla i byla coraz starsza,zamieniajac sie w miedzyczasie w cos w postaci wiernego milego psa,lazacego za facetem krok w krok.Troche sie z niego miejscowi smieli,no ale ze i miastowy,no to mial prawo byc ekscentryczny. Swinia nie zostala zarznieta,gosc twierdzil ze w gardle by mu po smierci stanela i go udusila. Kiedy swinia zmarla w wieku lat dziesieciu,wszyscy byli bardzo smutni.Zostala pogrzebana w calosci i nawet nikt po cichu nie powykrajal jej szynek. Ale malo to psychicznych na tym swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ładny 20.08.10, 20:43 Nie chcę cię martwić, ale ironią głównie posługują się psychiczni. Fizyczni, to raczej szpadlem. Większa siła przebicia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ładny 20.08.10, 21:08 Nie szkodzi,wcale sie nie martwie.Jak wiadomo,czlowiek jest istota uniwersalna i jezeli nie uda mu sie kogos zamordowac ironiá,to zawsze moze przylozyc szpadlem,albo pusta butelka po piwie. IQ nie ma tu zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ładny 20.08.10, 21:22 Uniwersalną. No właśnie. Ciekawe, czy psy są smaczniejsze od świń. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ładny 20.08.10, 20:04 king.james napisał: > Ponoć inteligentniejsze od psów, więc myślę że dałoby się nauczyć. Dziecięciem będąc i na wieś nadmorską jeżdżąc widziałam, jak się na ciasnym przychlewikowym wybiegu dwa prosiaczki zderzyły. Gdyby nie żywa pamięć brata i kuzyna, to bym myślała, że mi się to śniło. A rzęsy zrób, zrób. I zRazzik też niegłupio gada :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: prosię 23.08.10, 06:12 Zapewne tarzanie sie po podlodze,lub sen pod stolem w wyniku radosnego naduzycia plynów wyskokowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: prosię 23.08.10, 06:36 ja i napoje wyskokowe?? ja po dwóch lampkach wina osiągam stan przedagonalny :-P i to nie jest żart hehe Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: prosię 23.08.10, 14:54 Serio??? ;O to takie... niesprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: prosię 23.08.10, 06:32 zagęszczanie szczeciny na ciele :D + makijaż permanentny typu smoky eyes... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: prosię 23.08.10, 10:57 Zawsze twierdzilem ze wino szkodzi ludziom. Stád moje uwielbienie whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: prosię 23.08.10, 14:17 Wiem, wiem ;))) a ja jestem tak blisko, w V8 :D Odpowiedz Link Zgłoś