2alfa.alfa 06.10.10, 20:57 dopalaczy. Bo z czego ten nałóg się bierze? Z nudów i braku kasy na jakiekolwiek inne rozrywki które niestety są nieco droższe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:00 raczej to brak perspektyw za mały by się rozwinąć za dużo by zdechnąć z głodu hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:04 Na świecie gdzie ludzie zarabiają normalnie jokoś tego problemu nie ma witoldzbazin napisał: > raczej to brak perspektyw za mały by się rozwinąć za dużo by zdechnąć z głodu h > ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:07 2alfa.alfa napisała: > Na świecie gdzie ludzie zarabiają normalnie jokoś tego problemu nie ma problem z dopalaczami ma tylko Tusk heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:14 witoldzbazin napisał: > 2alfa.alfa napisała: > > > Na świecie gdzie ludzie zarabiają normalnie jokoś tego problemu nie ma > > problem z dopalaczami ma tylko Tusk heheheh Dopalacze kryją zjazd Palikota. A oba razem dyskusją o zadłużeniu i Mordzie smoleńskim Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:08 2alfa.alfa napisała: > Na świecie gdzie ludzie zarabiają normalnie jokoś tego problemu nie ma > > > witoldzbazin napisał: > Taaaak...? To powiedz, gdzie ten "eden" się znajduje... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Znowu skandaliczny żart witoldzbazin... 06.10.10, 21:06 witoldzbazin napisał: > raczej to brak perspektyw za mały by się rozwinąć za dużo by zdechnąć z głodu h > ehehehe Ty dzięki pracy na zlecenie polegającej na pisaniu bzdur jakoś "przędziesz" mniemam...Chociaż mam czasem wrażenie, że "naczczo" tego nie robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Znowu skandaliczny żart witoldzbazin... 06.10.10, 21:09 simera16 napisał: > Ty dzięki pracy na zlecenie polegającej na pisaniu widocznie jesteś tu nowy od Schetyny..pisze za free i prywatnie,mimo ze mogę z pracy za pieniądze pani Kopacz hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Znowu skandaliczny żart witoldzbazin... 06.10.10, 21:24 witoldzbazin napisał: > > widocznie jesteś tu nowy od Schetyny..pisze za free i prywatnie,mimo ze mogę z > pracy za pieniądze pani Kopacz hehehehe Dawno nie bywałeś chyba na przepustce, bo taki nowy to ja znów nie jestem...Debilizmy i to słynne "hehehehe" przez ciebie cieniasku wypisywane, znam już od dłuższego czasu...Wiedz zatem ciołku, że PiS, PO, SLD czy też inne byty zwane partiami politycznymi, jednakowoż kalafiorem mi wiszą...Ciebie traktuję na wzór dawnych uciech typu "kobieta z brodą"...Taki sobie nieszkodliwy "głupek wioskowy" jesteś i tak gro forumowiczy cie traktuje... Odpowiedz Link Zgłoś
old.bear Re: Znowu skandaliczny żart witoldzbazin... 07.10.10, 06:49 To jednak Wiciu leczysz się w psyhiatryku? hehehehehheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:01 2alfa.alfa napisała: > dopalaczy. > Bo z czego ten nałóg się bierze? Z nudów i braku kasy na jakiekolwiek inne rozr > ywki które niestety są nieco droższe. Ależ wnikliwa analiza i trafna diagnoza...Nie śmiejesz się sama z siebie...? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 21:02 Ot pisdacze myślenie. A praca to niby należna każdemu "działka"? A czy chcesz pracować i potrafisz pracować??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Z braku kasy mawiasz? to one sa bezplatne 06.10.10, 23:30 te dopalacze? A teatr i kino bezcenne? Mniemam, ze jak ktos kasy nie ma to nie idzie kupowac czegos na co go nie stac, czyz nie? Wiec nie nudz juz wiecej, moralizatorko od jarkowych ciotkowatych zachowan, zajmij sie lepiej jego kochaniem inaczej i oglos nam to wszem i w obec, ze twoj idol i guru to pedal zyjacy w podziemiu AK Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek 2alfa.alfa to jest facet!! 06.10.10, 23:39 Ale z zaburzoną osobowością co po wpisach widać:) Ja z nim/nią jeśli dyskutuję, to jak z Hermafrodytą. capferret napisała: > ...Wiec nie nudz juz wiecej, moralizatorko od jarkowych ciotkowatych zachowan, zajmij sie lepiej jego kochaniem inaczej i oglos nam...< Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 23:35 Co dajcie, co dajcie? Może sama sie zwolnisz zeby ktoś zajał twoje miejsce? Pracy w tym kraju jest pełno tylko trzeba ruszyć tyłek i poszukać, a jak juz sie ja znajdzie to solidnie pracować a nie sie opieprzać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 06.10.10, 23:36 y2alfa.alfa napisała: > dopalaczy. > Bo z czego ten nałóg się bierze? Z nudów i braku kasy na jakiekolwiek inne rozr > ywki które niestety są nieco droższe. 13 X w pałacu kultury będzie organizowan giełda pracy wszystkim emerytowanym SBekom i WSIokom gwarantują jej znalezienie Odpowiedz Link Zgłoś
prochypisu Jarkacza Komusza analizaproblemu 07.10.10, 01:45 ten komuch pisze jak Lenin. Rajmund dobrze nuczyl synow komuszego myslenia. Dlatgo nienawidza LBERALNGO KAPITALIZMU, wiec kasy im kapitalisci nie daja,to maly prochy lyka. Dac mu robote w kamieniolomach. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 07.10.10, 03:34 Przy kopaniu rowów? I kto ta prace ma dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A kto ma dać tą prace? 07.10.10, 04:52 Daj. Ja ew. mógłbym zatrudnić ze dwie - trzy osoby, ale nie chcę. Nie opłaca się. M. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Stopa bezrobocia rejestrowanego w grudniu 2007 07.10.10, 07:49 – 11,4 proc. Stopa bezrobocia rejestrowanego za sierpień 2010 - 11,3% Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Stopa bezrobocia rejestrowanego w grudniu 20 07.10.10, 07:54 rydzyk_smigly napisał: > – 11,4 proc. > > Stopa bezrobocia rejestrowanego za sierpień 2010 - 11,3% > a cóż te wskaźniki znaczą ? to że eliminuje się w urzędach pracy ludzi ze statusem bezrobotnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Stopa bezrobocia rejestrowanego w grudniu 20 07.10.10, 08:06 pan.kultura napisała: > rydzyk_smigly napisał: > > > – 11,4 proc. > > > > Stopa bezrobocia rejestrowanego za sierpień 2010 - 11,3% > > > > a cóż te wskaźniki znaczą ? > > to że eliminuje się w urzędach pracy ludzi ze statusem bezrobotnego ? Ano znaczy to jeszcze i to, że ze względu na gospodarczy kryzys światowy, więcej osób wróciło do kraju z pracy za granicą, niż do niej w omawianym okresie wyjechało...Czyli jakbyś się "kulturalnie" nie obrócił...to d.upa z tył... Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Dajcie ludziom pracę a skończy sie problem do 07.10.10, 14:54 Spora czesc milosnikow dopalaczy to uczniowie. Poza tym co to znaczy "dajcie prace"? Polska na powrot ma sie stac panstwem opiekunczym, socjalistycznym? Raczej nie tedy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 ludzie nie potrzebują pracy, tylko pieniędzy 07.10.10, 15:03 Niech pracują ci, co znają się na pracy lubią ją i realizują się w pracy. Czyli odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach. Przynajmniej wtedy będą jakieś rezultaty. A tak pracują ci, co pozorują pracę, No i rezultaty to zamykanie firm i coraz mniej miejsc pracy... Odpowiedz Link Zgłoś